indigolt stebėtas NSO

Pradėjo rimas_ba, sausio 02, 2013, 16:11:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

astropasauli, hipotezių gali būti daug, bet matai, kad kažkiek suprast fenomeną reikia ji tirti, o tokie dalykai kaip "nežemiškos materijos" neaiškios kilmės "vibracijos" tradiciniams tyrimo metodams nepasiduoda :)
tdėl kalbekime apie konkrečius fizinius objektus kurie matomi ar tai vizualiai ar radaro ekrane o kai kuriais atvejais palieka net ir pėdsakus (tarkim nusileidimo ar pnš) :)

indigolt

aš su astropasauliu iš dalies sutinku, žmonės kurių vibracijos yra aukštesnio lygio (dvasingi žmonės, jogai (nevisi) ir t.t.) gali matyti ir dažnai mato fizinius kūnus, kurių šalia esantys kiti gali tikrai nepastebėti... Čia nenoriu pradėti įrodinėti ir bandyti kažkam kažką įteigti. Be to ir tema ne ta.
Bet faktas tas kad pavyko užfiksuoti tai ką pavyko ir tai buvo materialus kūnas. Žinoma pačiam vėl kyla mintis, kad kameros dažnai užfiksuoja to ko plika akis nemato, kaip dvasios (šešėliu pavidale) ir t.t. Bet kaip bebūtų tai kas nutiko kažkiek palietė mane ir mano šeimą.

Tinsoldier atsakant į tavo komentarą žmona jos žodžiai matė tikrai ne lėktuvą ir matė visas šviesas kurias aš nupiešiau. O dėl tavo klausimų - viskas ok. Aš apstrakčiai kalbu apie žmones kurie dažniau linkę save nuraminti. Manau esi pats ieškotojas nei skeptikas.

TinSoldier

Dėkui už atsakymą :)

Citata iš: indigolt  sausio 05, 2013, 15:11:32
Manau esi pats ieškotojas nei skeptikas.

Manau, iš esmės, tai yra sinonimai :)

indigolt

sausio 05, 2013, 18:11:26 Redagavimas: sausio 05, 2013, 18:14:08 by indigolt
TinSoldier pasinaudojau tavo duotu puslapiu - va kaip ir rašei atmečiau dvi valandas. Kadangi mano filmuotas objektas skrido 17.49 tai aš suprantu tame puslpyje laikas 15.49, tai jeigu tas puslapis veda visą registra, akivaizdu, kad tuo metu oficialiai lėktuvo ar kažko panašaus nebuvo ar neturėjo būti.

Bet vistiek dar paskaminsiu tiem kas Lietuvoje veda registrą.

indigolt

PS nebuvo ne tik toje terotorijoje bet ir pačioje Lietuvoje (tas kur nuskrenda irgi skrenda iš Lietuvos)

Che-kuolis

Citata iš: indigolt  sausio 05, 2013, 15:11:32
aš su astropasauliu iš dalies sutinku, žmonės kurių vibracijos yra aukštesnio lygio (dvasingi žmonės, jogai (nevisi) ir t.t.) gali matyti ir dažnai mato fizinius kūnus, kurių šalia esantys kiti gali tikrai nepastebėti...

Na, nežinau kaip kitiems, bet ši frazė, nickas indigo (hmm) ir dar kaip vyšnia ant torto tas video man atrodo kaip tipinis komplektas. Bylą kaip ir galima užverst.
Bet šiaip kilo klausimas, ir netgi jau temoje buvo paklaustas. O iš tiesų velniam skraidančioms lėkštėms tos lempos, kurios nei kelio apšviečia, o aparatai greičiu ir manevringumu toli gražu lenkia naikintuvus ir visus kitus žmonių skraidančius aparatus ir čia iš tikrųjų lėkštei reikia saugotis, kad pati neįsirėžtų, o ne atvirkščiai? Nebaisu, pasak pasakojimų, staigiai išnykti, t.y. nesidairant varyti tūkstančių km greičiu kur nors į šoną, bet baisu, kad nekliudytų vėžliškas Boingas? Atsiprašau, gal nelabai išmanau specifikos, tai supaprastinus - norėtųsi skraidančių lėkščių greičių rodiklių, populiariausių markių ir kitų tech. charakteristikos detalių (kuro sąnaudų, gi įdomu), jei kas žino, pasidalinkit.

indigolt

Kam gi tu tiek klausimų užduodi?  Nemanai kad jeigu žinotum visas visatos paslaptis, ateivių buvimą ar garantavimą ir t.t. tu čia nesedetum. O dabar kaip ir bet kuris čia rašantis tiesiog bandai save kažkuo įtikinti arba paneikti. Jei būtų viskas aišku visiem tai ir klausimų nekiltų. O jei tau trūksta prie ko pasikabineti, kabinekis, bet pasistenk kad tai bent kažkiek naudos atneštų tiems kas ištikro bando domėtis. Tavo teisė yra ne tik žinoti, bet ir nežinoti. Pats pasirenki su kuo gęrsi kavą.

Che-kuolis

Prie ko čia visatos paslaptys, aš tik apie lempas ir greitį paklausiau, labai konkretūs ir techniški dalykai (kuro sąnaudos labiau bajeris buvo). Man rimtai įdomu, nes man atrodo, kad jos atneša naudos tam aparatui tiek pat, kiek atneštų kaminas ant Ford Focus stogo.

eternal.bliss

Nori pasakyti, jog esi pajėgus suprasti tehnologijas kurios tūkstančius metų lenkia žmogaus suvokimą? :-*

indigolt

to "Che-kuolis" O manai kažkas konkrečiai gali atsakyti? Jeigu būtų galėję iš tų kur čia lankosi būtų parašę. Be to tikrai buvo tokių kurie apie tas šviesas komentavo. Yra ta nauda ar nėra, bet faktas, kad šviesos egzistuoja. O šiaip tau labiau norisi kabinėtis prie manęs negu ieškot esmės (gi tau nikas netinka, žodis "vibracijos" mano paminėtas nepatinka ir t.t.). Bet čia velgi tavo teisė būti savimi, toks koks sau patinki.   

Che-kuolis

lempas aš pajėgus suprasti, ačiū už rūpestį. O dėl žmogaus suvokimo - čia aišku subjektyvu, bet manau, kad tos technologijos eina koja kojon su žmogaus suvokimu, tiksliau su ta sąmonės dalimi, kuri yra pažymėta kaip 'vaizduotė'. Bet čia jau mes renkamės kiekvienas atskirai, ir jei kas galvoja kitaip, prašau, jokių pretenzijų iš mano pusės nėra.
indigo, nepriimk visko ką rašau asmeniškai, mano nuomonė apie šį konkretų atvejį baigėsi ties pirmu mano pirmos žinutės sakiniu. Kas ten aš pasakyt tikrai negaliu, nes video neryškus. Tai ne tavo kaltė, nes prietemoj net su pusnormale kamera vistiek turbūt ženkliai geriau nebūtų pavykę. Toliau viskas skirta plačiajai diskusijai apie lempas ir jų reikšmę nežemiškiems erdvėlaiviams, gal kas tikrai turės gerų minčių?

astropasaulis

sausio 05, 2013, 21:57:43 Redagavimas: sausio 05, 2013, 22:01:25 by astropasaulis
Klausykimės išmintingesnių: laukime dar tūkstantį metų, kol jie patys viešai pasirodys. Kam čia dabar kažką vargti, įrodinėti, stebėti...

anonymusas

Citata iš: astropasaulis  sausio 05, 2013, 21:57:43
Klausykimės išmintingesnių: laukime dar tūkstantį metų, kol jie patys viešai pasirodys. Kam čia dabar kažką vargti, įrodinėti, stebėti...
Tie tavo guru nera jau tokie ismintingi jei taip kalba.

astropasaulis

sausio 05, 2013, 23:51:25 Redagavimas: sausio 06, 2013, 00:12:24 by astropasaulis
CitataTie tavo guru nera jau tokie ismintingi jei taip kalba.

Nesupratai. Tai duoklė skeptikams.

indigolt

Sveiki,
kaip ir sakiau paskambinau į "Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų Oro erdvės stebėjimo ir kontrolės valdyba" jų atsakymas: - nieko, tą dieną (jokios pratybos, kariniai ar panašūs veiksmai) nevyko. Lietuva jokio panašaus objekto apie mano pasakotą neturi. Žinoma žmonės per daug neatviravo ir leido suprasti, kad visos informacijos (nekalbu apie mano atvejį) jie neturi teisės kalbėti su bet kuo kas skambina tel. Man buvo pasakyta tik tiek kiek paminėjau. Dar klausė, kur surasti mano filmuotą medžiagą.

Tai va tokios mintys.

Aukštyn