Pakeiskime pasaulį!

Pradėjo astropasaulis, gruodžio 29, 2012, 22:24:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Iron Tara

Citata iš: Marius  sausio 10, 2013, 23:46:51
Deje žinau astropasaulio ne tik foruminę pusę ir galiu pasakyt kad jo šnekos nuo realių darbų givenime skiriasi kaip diena ir naktis...bet tavo teisė rinktis kuo tikėt ir ką palaikyt.

Man nesvarbu, aš žinau tai, kad tikrai tikiu savim ir save palaikau, o kiti gali būti tik bendraminčiai ir/arba bendradarbiai.

eternal.bliss

Įdėja jums.  ;D
Pagaminkit pakabukus iš medžio, apvalius, šaką supjaustę, ant jų išdeginkite vienoje pusėje šypsenėlę kitoje parašykite žodį "tavo". Jų savikaina centus kainuos. Tada eikite kokiame parke ar kur ir sutikę žmogų pasakykite, jog jis pametė šį tą. :DDD

omcikas

dabar belieka susiburt į kokią grupę, sugalvot taikų pavadinimą, pasidalint darbus ir keist pasaulį.. kas lankstukus spausdins, kas pakabukus gamins, kas gatvėj pozityvias dainas dainuos. Video su atliktais darbais dedam čia. :D

Iron Tara

eternal.bliss

tai gal reiktų kokį skype chat sukurti visam tam?
:D

Iron Tara

Surašykit visi, ką bent kiek domina tokia veikla, man į PM savo skype name'us, galiu sukurti.  ;)

eternal.bliss

jo galim taip daryti :D

unco

Citata iš: omcikas  sausio 19, 2013, 14:42:40
dabar belieka susiburt į kokią grupę, sugalvot taikų pavadinimą, pasidalint darbus ir keist pasaulį.. kas lankstukus spausdins, kas pakabukus gamins, kas gatvėj pozityvias dainas dainuos. Video su atliktais darbais dedam čia. :D

čia tipo kaip KONY  2012.

anyways

la.benas

Citata iš: omcikas  sausio 19, 2013, 14:42:40
dabar belieka susiburt į kokią grupę, sugalvot taikų pavadinimą, pasidalint darbus ir keist pasaulį..

Internetas yra baisiai galingas ginklas... Ar jus isitikine, kad norite tai pradeti? Galit pasikonsultuoti pas mane platinimo klausimais, jei visgi nuspresite keisti pasauli :D
O jei rimtai, ka apie visa tai mano pats temos autorius? Ar jis jau pradejo darbus?

Master

Surenki masę pinigų, nuperki salą, susitari su valdžia, kad ta salą pripažintu kaip valstybę ar kažką panašaus. Pasitelki kūryba ir apstatai plota, sukuri taisykles, pasaulėžiūra ir tradicijas ir t.t  Priimi žmones gyventi pasirašant, kad jie sutinka su tomis taisyklėmis ir t.t gali apgyvendinti asocialius (padarysi gerą darbą).Patenki į istorija ir žemėlapius taip pakeisdamas pasaulį. - Idėja, kurią žadėjau įgyvendinti ateityje, bet man tada buvo 11 metu xD. Oj dar.. norėjau įrengti miesta po žeme..

la.benas

Gera idėja, bet vienas punktas tiesiog neįmanomas.

Kaduceus

Būtų nuodemė man čia neparašyt :) Aš pats tai jau darau, išverčiau filmą į lietuvių kalbą, liko įgarsinti.. Jums tikrai jis patiks :) Tačiau, ar jūs pasiruošę keisti pasaulį? Jeigu taip, tada reikia išsiaiškinti kas negerai su tuo pasauliu? kas dėl to kaltas? ir kokiais veiksmais galima būtų tai pakeisti? Nekaltinsime nieko, tik apžvelgsim pasaulio valdymo metodika.. Dažnas galvoja, kad pinigai valdo..dėja.. Pasaulį valdo įdėjos. Tiksliau populiacijos paklusnumas joms, jų platinimo būdai ir t.t. Aš nebūsiu jokios revoliucijos vadeiva, tačiau žinau, kaip tai įmanoma padaryti.. Bet man užtenka proto taip nesielgti, nes žinau kokios gali būti to pasėkmės. Bet yra gana lėtas ir labai geras būdas pakeisti pasaulį. Jam aišku reikia komandos, pinigų ir daug darbo. Jeigu kasnors nori prisidėti, parašykite man žinutę.

Bet reikia su jumis pasidalinti keliomis įdėjomis.. Žmonių grupė būtina, 3 - 4 žmonės jau pradžia. Sunkiausia surasti tinkančius ir tikrai norinčius kurti, o ne naudotis kas kitų sukurta. Grupė susimeta po kažkiek pinigų, jeigu neturi, išvažiuoja į užsienį, jų gauna, gryšta ir tada susimeta.. Tada investuoti į protingą smulkų verslą Lietuvoje, nustebtum sužinojęs galimybes.. Nuo maisto gaminimo iki gamyklinių medžiagų perpardavimo... Ir šioje vietoje jau nebesinorės keisti pasaulio :D bet jei vis dar norisi, sugalvoti, ko reikia tam pasauliui. Ištiesų tai populiacijai reikia protingų, atrinktų ir patikrintų idėjų. Kurios plistų greitai ir veiksmingai.. Bet.. Žinai kaip sakoma, jeigu nori pakeisti pasaulį, pradėk nuo savęs ;)

paragraf 78

Deja pasaulio keisti neįmanoma, jis juda sava linkme, nes žmogaus prigimtis sugadinta. Štai RKB pastoviai sako: žmonės, atsikvošėkite, ką jūs darote.
Tačiau tada pasipila kaltinimai viduramžišku mąstymu ir t.t.
Žmogus turi laisvą valią ir ja naudojasi netinkamai. Viskas pavergta savidestrukcijai. Ten pasaulis ir eina. Yra žinoma žmonių kurie nešoka pagal pasaulio dūdelę, dalis jų tikintieji, dalis ne, tačiau jie visi laikomi nenormaliais ir jų niekas nesiklauso, nes pasaulis turi savo idėjas, savo puikybę, ir savo valdovą.

Master

Viena vakarą pamasčiau, kas butu jeigu visi gautu pinigų po lygiai ir tiek kiek uždirbtu per visa gyvenimą?O toliau turėtu atidirbinėti... Nebeliktu ¨prastų¨ darbų, vargšų, turtuolių.. Svarbiausia sumažėtu žmoniu poreikiai. Mažiau vartotų, nebepirktų niekučių.. (Pagalvojus, kad pinigai gali pasibaigti, tau nespėjus numirti...Niko gero :) ) Vat, vataip galėtumėme keisti pasaulį :)

.L.U.T.H.O.R.

Na žinant dabartinių žmonių būdą, prasidėtų grobikavimai ar kas nors panašaus.

Aukštyn