Pakeiskime pasaulį!

Pradėjo astropasaulis, gruodžio 29, 2012, 22:24:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Na Ignai, kam reikia to gailesčio? :) Juk jie visi yra laisvi ir tegul komentuoja ką nori. Aš dėl to nesijaučiu blogai, kad kažką neigiamo apie mane parašo. Tai jie turėtų dėl to jaustis blogai, nes lieja tulžį. Ir apskritai, kodėl kiekvienoje mano sukurtoje temoje ir nebūtinai reikia aiškintis asmeniškumus? Kodėl forumo dalyviai vis pamiršta komentuoti į temą? O gal jie paprasčiausiai nori intrigų, skandalų? :)
Ir mane skaudina, kad mane amžinai ne taip supranta, blogai interpretuoja. Pavyzdžiui šia tema, aš nenoriu juk pakeisti žmonių, tegul jie būna laisvi, nepriklausomi, saviti. Esmė buvo įnešti į pasaulį, į aplinką nors kiek šviesumo... Gal tai paskatintų mažiau nusikaltimų, pagarbos vienas kitam, atjautos...

rutulys

Citata iš: TinSoldier  sausio 09, 2013, 09:33:53
<...>
3. Rašydamas apie pasaulio blogybes dažnai įkiša visiškai neargumentuotas, kvailas, nelogiškas mistifikuotas nesąmones ir toliau primetinėja, jog kiti to nesupranta, nes yra per kvaili ar per mažai apšvitinti.
<...>

Jis kol kas tik tinkamai nemoka perteikti savo jausmų žodžiais, jam stiprią įtaką daro NewAge judėjimas, kuris susikūrė savo galbūt nevisai mokslišką terminiją ir bando pateikti savo patirtį kitiems, per daug nesigilindamas į kitų žmonių tikras patirtis.

astropasaulis

Citata iš: rutulys  sausio 09, 2013, 10:45:45
Jis kol kas tik tinkamai nemoka perteikti savo jausmų žodžiais.

Taip, aš tai jau minėjau daug kartų. Tiesiog sunku išreikšti žodžiais, kas kartais yra jaučiama.
Ir apskritai dėl temos, kodėl iš karto reikia ,,stradalinti"? Tarsi žmonėms humanitarinė veikla, altruizmas būtų svetimi.

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  sausio 09, 2013, 15:03:18
Tarsi žmonėms humanitarinė veikla, altruizmas būtų svetimi.

Ne, tiesiog svetima arogancija ir narcisizmas, pridengiamas altruistine humanitarine veikla :)

astropasaulis

Citata iš: TinSoldier  sausio 09, 2013, 15:13:32
Ne, tiesiog svetima arogancija ir narcisizmas, pridengiamas altruistine humanitarine veikla :)

O galbūt tu įžvelgi tai, ką nori įžvelgti? :)

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  sausio 09, 2013, 15:19:27
O galbūt tu įžvelgi tai, ką nori įžvelgti? :)

Labai gali būti :) Ir labai gali būti, kad realybėje tu visai kitoks, nei kad aš parašiau.
Bet iš tavo žinučių šitame forume susidarė toks įspūdis. Ir ne man vienam, kiek pastebėjau :)

Beje,

Citata iš: astropasaulis  sausio 09, 2013, 10:45:02
O gal jie paprasčiausiai nori intrigų, skandalų? :)

Taip, bent man labai patinka ginčai ir intrigos. Įdomu būna. Prisipažįstu - kaltas :)

Marius

sausio 09, 2013, 15:22:44 Redagavimas: sausio 09, 2013, 15:28:57 by Marius
O galbūt jau žmonės tave perkando ir tau nebėra tikslo daugiau apgaudinėt ,nei kitų ,nei saves? Mm..?astropasauli?

Realybej jis dar labiau nuklydes y lankas,ir tikrai elgiasi ne taip kaip čia postringauja..Tu ir realybėj skaudini žmones astropasauli..ir labai niekšiskai...Dėl žmogaus konfidencialumo nesakysiu ka tu esi įskaudines..bet manau pats žinai..

eternal.bliss

Plepat ir tiek.
Jei nori kažką padaryti, žiūrėk ką moki, ką gali ir kas tau patinka. Ir DARYK pagaliau.

Puse temų tapo kažkokiu popsu, plepalais geriausiu atveju.

Marius

Nei jis daro nei darys..tiesiog bando POPulerumą per tokias šnektas pasikelt,kad juo žavėtūsi visi...

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  sausio 09, 2013, 15:32:11
Puse temų tapo kažkokiu popsu, plepalais geriausiu atveju.

Aha.. :/ Net nebeįdomu nei skaityti, nei rašyti, kai kas antra tema yra skirtingų narių sapnai ir šiaip nesąmoningi iš oro ištraukti pasvaisčiojimai

Teroras

Patys pradeda plepalus, veliau skundziasi, kad plepalu per daug...

Benamis

Baikit off-topa.

Iron Tara

Citata iš: Marius  sausio 09, 2013, 15:34:44
Nei jis daro nei darys..tiesiog bando POPulerumą per tokias šnektas pasikelt,kad juo žavėtūsi visi...

Visai yra kuo žavėtis, pasakysiu. Jis kupinas įdomių minčių, ryžtingas ir pozityvus. Jeigu jums tai nėra tie dalykai, iš  kurių reikėtų imti pavyzdį, kieno gi tai problemos..? Gyvenkit savo pasauliuose su savo sistema. Ir niekas čia nieko nebando nieko pavergti savo pusėn, tik ieško bendraminčių.
Tema tikrai įdomi ir tai yra pradžia, atskaitos taškas, nuo kurio galima pradėti judėti geresnio pasaulio link. Kad ir mažais žingsniukais, tačiau bendrai, ryžtingai ir be skrupulų.
Astropasauli, you have an ally.

Marius

Deje žinau astropasaulio ne tik foruminę pusę ir galiu pasakyt kad jo šnekos nuo realių darbų givenime skiriasi kaip diena ir naktis...bet tavo teisė rinktis kuo tikėt ir ką palaikyt.

astropasaulis

Turbūt neverto nieko keisti, nes patys žmonės nieko nenori. 7 temos puslapiai ir tik vienas pasiūlymas. :(

Aukštyn