Pakeiskime pasaulį!

Pradėjo astropasaulis, gruodžio 29, 2012, 22:24:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

tik esmė jog šis video tėra utopija,taip gražu,žavu,pamokančio,tik yra vienas BET. Tas vadinamas ''ratas'' neužsidarys,nes atsiras savanaudiškas ar tiesiog kitoks žmogus ir nepratęs to gerų darbu ''rato'' kodėl? nes tokie tie žmonės... ir dar man kaikas truputį šiame video nepatiko..tai kad geras poelgis tau gryžta..na čia vos ne gaunasi,jog darau gera tik todėl kad laukiu ''bonuso'' jei darai gerą tai daryk nieko nesitikėdamas už tai,tada tai taps tikrai geru..

.L.U.T.H.O.R.

Mariau, tu nusivylęs žmonija ar kaip čia yra? :)

Marius

Oi ne.toli gražu..aš žmoniją priimu tokią kokia ji yra,nes kitokia ji (pagal mane) nelabai ir gali būti..Ta prasme aš manau,kad neveltui esam tokie kokie esam ir tai nėra blogai..Hmm kaip čia paaiškint....Na tarkim astropasaulis nori padaryt žmoniją mylinčia,nušvitusia ir t.t. bet pagal mano (pasaulėžiūrą/teorija) to nereik daryti,nes bet koks pašalinis kyšimasis ir bandymas kažką daryti pagal kažkokius stereotipus ar kažkokias vienas pažiūras (nors iš šalies jos pačios geriausios ) yra neteisingas ir prieštarauja naturaliam vystimuisi..manau tai ,kokie mes dabar esam su visom dorybėm ir paklydimais ir esam tikrieji mes,kurių nereik dirbtinai keist...Kažkam pasaulis atrodo neteisingas pvz. skurstančiam atrodo jog pasaulis neteisingas, o tuo metu tam pačiam pasaulyje gyvena ir turčius kuriam atrodo jog pasaulis net labai teisingas.Tai paėmus du šiuos žmones ka galima nuspręst?tai teisingas pasaulis ar ne?  Noriu pasakyt jog nėra juodos ir baltos..tėra tik aplinkybės ir požiuris..

.L.U.T.H.O.R.

Na dėl šito sutinku. Tiesiog iš kai kurių pranešimų atrodo, jog manai kad žmonės negali pasikeisti. Kad kokie jie yra dabar tokie ir liks po visam.

rutulys

Citata iš: Marius  sausio 08, 2013, 00:39:21
prieštarauja naturaliam vystimuisi..manau tai ,kokie mes dabar esam su visom dorybėm ir paklydimais ir esam tikrieji mes,kurių nereik dirbtinai keist...

Negi tu rimtai manai, kad būtum toks, koks dabar esi, jei niekas tavęs iš šalies nebūtų keitę?

Marius

Na atsikri individai (žmonės) gali keist kaip vadinu prigimtį,nors daugiau ja prislopint,bet manau kaip rūšis mes nepasikeisim,nes tiesiog daug dalykų yra instinktų ligmenį.Manau visiems pasikeisti ar būti vienodais(bet kuriuo požiūriu) būtų ymanoma tik tada kai visi būtume tiek fiziskai tiek morariškai identiški.Nes kitaip vėlgi atsiras nepatenkintų,nes kažkas gražesnis,protingesnis,ar darbštesnis ir iš to pavydo toliau kyla,priešprieša,nuomonių skirtumai,karai ir t.t. Čia kalbu labai siaurais pavyzdžiais bet tikiusi esmė suprantama..Todėl ir nelabai mėgstu idealistų,nes dažniausia norima ne pagerint pasaulį, o tiesiog jį padaryti patogesniu sau..Taip žinau skamba kaip džiunglių įstatymai,bet tai dalis mūsų ir neesmė,kad tai kažkam nepatinka ar nepatogu,bet tai mūsų esybė ir kai bandoma ja pakeisti ar ištrinti man tai nepatinka,o išto ir atsiranda mano tokie postai..

Negi tu rimtai manai, kad būtum toks, koks dabar esi, jei niekas tavęs iš šalies nebūtų keitę?''

Aš kalbu apie pačią žmogaus prigimtį, ne apie aplinka ,kuri ytakoja tam tikrus žmogaus socialinius dalykus..Ir TAIP aš tikiu kad bučiau TOKS.

unco

Citata iš: astropasaulis  sausio 08, 2013, 00:01:13
unco, jau ne vieną tokio tipo vaizdo įrašo teko matyti. Atrodo reikia tiek nedaug, kad praskaidrintum žmogui dieną. :)

Filmukai filmukais, įdomesni tie, kurie patys galėtų be jokios progos benamiui nupirkt hotdog'ą, bobutei maximos maišus padėt nešt ar pan.  ;D Mes juk toki užsiėmę, nėr laiko.
O ištikro mes teesam žiauriai kompleksuoti, o kartu dar ir abejingi. Pavogė iš tavęs trule piniginę koks marozas, visi matė, bet nieks nesivargina, gi sunku pasakyt, o dar gal pats ant forso užsirausi.
Buvo tokia laida, jei neklystu per LTV, kur aktorių grupelė sumąstė vieną saviškių pastatyt gatvėj, o jis atseit valgydamas turi pradėt springt maistu - taip norėjo išsiaiškint aplinkinių reakcijas. Ir ką gi, žmogelis valgo, ima kosėt, jau susirietęs ant žemės raitosi, o žmonės eina, žiūri  ;D ... Iš visų jų bandymu tik keli žmonės sugebėjo suteikt pagalbą, dar keli paskambino greitajai.

Puutuls

Citata iš: unco  sausio 08, 2013, 02:25:53
Citata iš: astropasaulis  sausio 08, 2013, 00:01:13
unco, jau ne vieną tokio tipo vaizdo įrašo teko matyti. Atrodo reikia tiek nedaug, kad praskaidrintum žmogui dieną. :)

O ištikro mes teesam žiauriai kompleksuoti, o kartu dar ir abejingi. Pavogė iš tavęs trule piniginę koks marozas, visi matė, bet nieks nesivargina, gi sunku pasakyt, o dar gal pats ant forso užsirausi.
Buvo tokia laida, jei neklystu per LTV, kur aktorių grupelė sumąstė vieną saviškių pastatyt gatvėj, o jis atseit valgydamas turi pradėt springt maistu - taip norėjo išsiaiškint aplinkinių reakcijas. Ir ką gi, žmogelis valgo, ima kosėt, jau susirietęs ant žemės raitosi, o žmonės eina, žiūri  ;D ... Iš visų jų bandymu tik keli žmonės sugebėjo suteikt pagalbą, dar keli paskambino greitajai.

Filmukas kurį numetei tai tikrai gražus, privertė nusišypsot. Kažkas sake tipo gauni bonusą. Nemanau kad statybininkas tikėjosi bonuso :)

O del abejingumo. Atsimenu kai mane apiplėšė kai naktį ėjau namo. Žodžiu davė i dūdą iš kasteto apsiputavau apsikraujavau, nuplėšė taip vadinama "pederastkę" nu ir ką pabėgo... Einu prašau aplinkinių, kad kviestų policiją, nes mane apiplėšė. Ir ką? Gal penkias poras sutikau, tai apeidinėjo aplink mane, nes visas kruvinas... (turbūt galvojo "va xebra susidaužė tarpusavį ir rezga pasalą") ir paagaliau prie naktinio klubo paprašiau žmonių, tai tik vienintelis iš projekto šok su manimi (neatsimenu pavardės, bet blondinas su didele šypsena, pačiam pirmam sezone šoko) tik jis iškvietė policija, ir turiu pabrėžti KVIETE TRIS KARTUS. Atvažiavo policija po 40min :)))))))))) sako "ai tai mes jų neberasim, nuvešim tave namo ryte ateik parašysi pareiškima" nu jooo... "eik tu *** galvoju su tais savo pareiškimais" nueinu ryte į komisariatą rašyt pareiškimo, sako "pamiršk viską, mes nieko neberasim, eik darykis naują pasą." pasiunčiau ir išėjau. o man dar tuo metu reikėjo išvykti darbo reikalais, suplojau už nauja pasą virš 100lt, kad padarytu per dieną, ar per dvi. SMAGU TIKRAI. Nebūtų žmonės tokie abejingi, būčiau dar dabar turėjęs savo seną pasą, seną, gerą telefona ir ta sušiktą pederastkę, kuri man taip patiko :D

O dėl tos laidos, tai visiems galiu pasiūlyti pažiūrėti jutubej "What would you do?" ten visokiausios visokiausios situacijos sukurtos, ir kaip aplinkiniai reaguoja.

rutulys

Citata iš: Marius  sausio 08, 2013, 01:13:17
Taip žinau skamba kaip džiunglių įstatymai,bet tai dalis mūsų ir neesmė,kad tai kažkam nepatinka ar nepatogu,bet tai mūsų esybė ir kai bandoma ja pakeisti ar ištrinti man tai nepatinka,o išto ir atsiranda mano tokie postai..

Tame ir reikalas, kad apie savo esybę tu nieko nežinai. Tu esi matęs tik džiungles, prisitaikytamas prie džiunglių įstatymų, tu gi netgi sugebėjai pavirsti tigru. Bet tu nesi tigras. Idealistai tave verčia abejoti ar tu tikrai esi tigras ir tai tave siutina, nes verčia pažiūrėti į pasaulį ne tau primestomis iš šalies tigro akimis. Idealistai gal ir mato pasaulį ne tokį koks jis yra, bet keisdamiesi patirtimi žmonės-sielos gali susidėlioti mozaiką tikro vaizdelio, kurio šukes dabar kiekvienas laiko po septyniais užraktais savo sielose ir brangina bei saugo kaip didžiausią savo turtą - kaip šunys ant šieno, nei patys ėda nei kitiems duoda.

Citata iš: Marius  sausio 08, 2013, 01:13:17
Ir TAIP aš tikiu kad bučiau TOKS.

Tu tiesiog mažai gilinaisi į save. Niekas negali to padaryti už tave. Kol kas tesi žaisliukas kažkieno rankose, kurios mikliai išnaudoja tave. Bet vergas nėra vergas, kol jis nesupranta, kad yra žiauriai išnaudojamas vergas, ar ne?

Marius

Ir man tai sako žmogus kuris nuomones keičia kas akimirka..Viena aišku,kad pats nuklydes esi toli toli ir nebesusigaudai kur pradžia kur pabaiga..Bet tuopat metu mokai gyvenimo tiesų kitus..kas tai,jei ne apsurdas....

rutulys

Nesuprantu kodėl tau užkliūna mano mąstymo būdas? Negi yra kokios nerašytos taisyklės kaip mes turime mąstyti? Aš nuomonių stengiuosi nesusidaryti, bet tai nereiškia, kad mano sielos prote chaosas. Jis kuo toliau, tuo mažiau daro klaidų ir greitai mokosi. Nereikia laikytis kitų mums primetinėjamų mąstymo taisyklių ar algoritmų, mes ne kompiuteriai ir ne biorobotai.

Ignas1992

Nesuprantu kodėl dauguma taip stumia ant astropasaulio, juk jei nepatinka tai ka jis rašo tiesiog galima nebeskaityt, įsijungt kitą langą ir problema išspręsta :) jei kažkas kalba kitaip nei visi tai mes dažnai išvadinam jį nesveiku, bepročiu ir pan. :) aš nesakau, jog sutinku su tuo ka rašo astropasaulis, nes kaip kažkas čia parašė esam per daug atitolę vieni nuo kitų ir greičiau tikimės kažko neigiamo, nei gero, bet vien dėl to jog mūsų nuomonės nesutampa aš tikrai nesiruošiu jo užsipult :) bent truputi pagarbos gal reiktų kito nuomonei, žmonės?

anonymusas

Citata iš: Ignas1992  sausio 09, 2013, 09:00:01
Nesuprantu kodėl dauguma taip stumia ant astropasaulio, juk jei nepatinka tai ka jis rašo tiesiog galima nebeskaityt, įsijungt kitą langą ir problema išspręsta :) jei kažkas kalba kitaip nei visi tai mes dažnai išvadinam jį nesveiku, bepročiu ir pan. :) aš nesakau, jog sutinku su tuo ka rašo astropasaulis, nes kaip kažkas čia parašė esam per daug atitolę vieni nuo kitų ir greičiau tikimės kažko neigiamo, nei gero, bet vien dėl to jog mūsų nuomonės nesutampa aš tikrai nesiruošiu jo užsipult :) bent truputi pagarbos gal reiktų kito nuomonei, žmonės?
Tokia jau tu mesiju dalia, ant Astropasaulio stumia, Kristu nukryziavo  :)

TinSoldier

sausio 09, 2013, 09:33:53 Redagavimas: sausio 09, 2013, 09:49:13 by TinSoldier
Citata iš: Ignas1992  sausio 09, 2013, 09:00:01
Nesuprantu kodėl dauguma taip stumia ant astropasaulio

Todėl, kad:

1. Neturi nei menkiausio nuolankumo jausmo - nesugeba pripažinti, jog galėtų klysti. Tik rašo: "na, ką padarysi, kad jūs per mažai vibruojate, jog suprastumėte".

2. Rašo visiems suprantamus ir akivaizdžius dalykus (ojojoj, kiek pasaulyje blogybių) ir primetinėja, kad jis vienintelis tai mato ir suvokia, nes aukštai vibrena.

3. Rašydamas apie pasaulio blogybes dažnai įkiša visiškai neargumentuotas, kvailas, nelogiškas mistifikuotas nesąmones ir toliau primetinėja, jog kiti to nesupranta, nes yra per kvaili ar per mažai apšvitinti.

4. Taip darydamas, galvodamas, kad pasaulio blogybes išnaikintų visokie aukštesni vibrenimai ir neaiškūs apšvitinimai., menkina ir niekina žmonių kančias (Nors ir aiškina, kaip jam skaudu dėl to, tačiau parodydamas, jog nesupranta kas ir kodėl vyksta, tuo pačiu tas nelaimes sumenkina ir kažkaip sugeba egoizuoti sprendimus.(jei yra toks žodis. t.y., sprendimus kurti ir kreipti į save, turiu galvoje. Blogąja prasme.).

5. Mano žinutę pakomentuos parašydamas, jog turiu daug neigiamos energijos, purviną sielą ir nesugebu jo saulės spindulėlio į širdį įsileisti.

Ignas1992

na aš jo tikrai nelaikau mesiju :D tiesiog žmogum kuris apie viską turi savitą nuomonę :) o tavo argmentus TinSoldier suprantu, bet ar nebūtų paprasčiau nekreipt dėmesio į tai ką jis rašo? Nes tada prasideda beprasmiai ginčai, kurių vistiek nė vienas nelaimės, nes abi pusės turi savo nuomonę ir jos laikysis, palikim jį ramiai, tegul randa bendraminčių, nes vis skaitinėjant forumą pasidaro gaila žmogaus ant kurio vis stumia

Aukštyn