Inkognito: klausimai - atsakymai

Pradėjo Villy, gruodžio 09, 2012, 17:36:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

inkognito gal gali numesti nuorodas kur apie savo aviatechnologijas pasakoji? Pamenu kazkada buvau rades, taciau veliau pameciau nuorodas, tai taip ir nepaziurejau... ;/

RoxiO

Inkognito, labai įdomu buvo pažiūrėti tas laidas. :) Reikės kažką pagalvoti ir pabandyti su saulės kolektoriais.

inkognito

Štai čia šis tas  naujo aviacijai bei erdvėlaivių gamybai,mano sukurto  Komposito technologija,tiesa ji keleto metų senumo,dabar joje jau  atsirado daugybė naujų elementų ja padarančių ženkliai pigesne tvirtesne ir ilgaamžiškesne.

http://www.youtube.com/watch?v=YNG3CoBWFps

Villy

inkognito, kaip manote, ar tie jusu isradimai gali buti ne jusu kuriniai, o pvz. netiesiogiai jums prduotos ateiviu zinios?

Taip pat noreciau paklausti kaip jus isivaizduojate kureja (zmoniu vadinama Dieva)?

Be to, noreciau grizti prie pagrindines jusu pagrobimo istorijos. Ka sako/sake apie tai jusu giminaiciai? Nes manau bent jau su paciais artimiausiais teko apie tai pakalbeti? Ka jie jums patare?

P.S Atsiprasau uz klaidas, rasau is mob. telefono.

inkognito

gruodžio 11, 2012, 20:17:26 Redagavimas: gruodžio 11, 2012, 20:31:19 by inkognito
Citata iš: Villy  gruodžio 11, 2012, 19:08:27
inkognito, kaip manote, ar tie jusu isradimai gali buti ne jusu kuriniai, o pvz. netiesiogiai jums prduotos ateiviu zinios?
Taip pat noreciau paklausti kaip jus isivaizduojate kureja (zmoniu vadinama Dieva)?
Be to, noreciau grizti prie pagrindines jusu pagrobimo istorijos. Ka sako/sake apie tai jusu giminaiciai? Nes manau bent jau su paciais artimiausiais teko apie tai pakalbeti? Ka jie jums patare?
P.S Atsiprasau uz klaidas, rasau is mob. telefono.

Dėl išradimų,visiškai  galimas dalykas kad tai yra jų tiesioginės transliacijos per inplantus galvoje,pastebėjau kad man pakanka ištirti problemą ir net nesistengti ieškoti kažkokių tai sprendimų,pakanka konstatuoti jog ji yra ir po kurio laiko gaunu netikėtą jos sprendimą,kurį pakanka tik įkūnyti,pavyzdžiui taip buvo su langų termodinaminiu patobulinimu.Pats buvau prigalvojęs visokių variantų,tačiau nei vienas iš jų nebuvo technologiškas arba brangiai realizuojamas ,arba estetiškai šlykščiai atrodydavo. Šis variantas atėjo jau tada kai buvau nusprendęs spjauti į visą šį reikalą,o kai viską suradau ko išradimui reikia ir atidaviau modernizuotą langą ištyrimui į Architektūros Instituto klimatinę laboratoriją pasirodė, kad toks paketas šiltesnis net 4 kartus už standartinį stiklo paketą ir virš 20 kartų pigesnis,labai patogus ir puikiai eksploatuojamas.
Artimieji visa tai žino,kas man nutiko 1974 metais, Žmona kai kada juokais klausia kada jie grąžins jai jos tikrą vyrą iš ten,o mane laiko tik jo antrininku. ;D. Anūkai labai bijo ateivių,tekdavo kai mažesni buvo sutemus eiti pačiam namo parvesti iš draugų.Bet šiaip dėl to problemų nekyla,na nebent jie atšauktų komandiruotę man čia žemėje ir paprašytų grįžti atgal pas juos ??? tada gal ir blogai būtų jei nebūtų jokio kito  pasirinkimo.
Kas liečia kūrėją,tai ir aš neturiu labai aiškaus jo vaizdo,jų nuomone tai gali būti visatos centre kažkoks tai masyvus objektas tipo supergalaktika ar žvaigždynas labai masyvus,turintis galimybes modeliuoti ir kurti esama,praėjusią ir būsimą būtį,bei juos valdyti o taip pat sugebantis kurti ir palaikyti savo paties programą. Greičiausiai tai nėra joks asmuo ar kažkokia tai mums suvokiama dievybė,o tik panašus analogas kaip mūsų neuronų jungtys smegenyse,tik įkūnytas super masyvioje  žvaigždinėje materijoje. Mąstantys  Homo sapiensai gal būt jam reikalingi tik tam kad jis ir pats geriau galėtų suvokti savo egzistenciją.
Ateiviai tai paprasčiausiai tiki visatos centru ir jame tūnančia dievybe,o gal būtent tai ir yra ta dievybė atsiradusi iš chaoso ir amžino materijos virsmo.

Che-kuolis

o gal jūs tiesiog esat gudrus žmogus? Nereik savęs nuvertint.
Ar ne keista, kad tie iš viršaus numesti sprendimai yra kaip sykis susiję su jūsų išmanoma sritimi? Pabandykit paspręst kokias globalias medicinos  ar teorinės matematikos problemas, tikrai netikiu, kad gausit sprendimus. Na, jeigu netyčia gautumėt, praneškit. 

inkognito

Citata iš: Che-kuolis  gruodžio 11, 2012, 20:25:53
o gal jūs tiesiog esat gudrus žmogus? Nereik savęs nuvertint.
Ar ne keista, kad tie iš viršaus numesti sprendimai yra kaip sykis susiję su jūsų išmanoma sritimi? Pabandykit paspręst kokias globalias medicinos  ar teorinės matematikos problemas, tikrai netikiu, kad gausit sprendimus. Na, jeigu netyčia gautumėt, praneškit. 

Na nepasakiau dar vieno dalyko,ne visiems užklausimams gaunu atsakymus,kai kada atsakymas trumpas,kad mums dar per anksti tai žinoti,taip buvo su antigravitaciniu varikliu kurį buvau jau beveik pabaigęs pats,nes netyčia radau techninį sprendimą,kokių būdu išgauti varomajį momentą bet kuria kryptimi nenaudojant tradicinio reaktyvinio judėjimo. Tai buvo 1981 metais,pas mane į namus atvažiavo du vyrai,bet ne juodais drabužiais,paėmė eksperimentinį įrenginį,kuris jau buvo šiek tiek bandytas ir išgavau su juo 60 kg keliamją galią. Elgėsi gana naglai aš net pagalvojau kad jie visagaliai  KGB atstovai,man jie pasakė, kad jie iš Fizikinių problemų tyrimo instituto ir patys atliks tolimesnius bandymus. Vienas paprašė paėjėti pasikalbėti į šoną ir pasakė, kad sunaikins mane ir visą mūsų giminę, jei aš kam nors prasitarsiu apie šį dalyką ir tuos bandymus. Tačiau paliko tel. numerį kuriuo galėčiau paskambinti į laboratoriją kai jie atlikinėss bandymus toliau. Sėdo į mašiną ir išvažiavo,- velnias žino kur,o po kurio laiko paskambinau tai pasakė kad tokiu numeriu jokio instituto nėra. Bet ir antigravitacinio varytuvo dar nėra žemėje,todėl sprendžiu, kad čia buvo jų darbas atimti iš mūsų tokią galimybę Bet tuo laiku aš tiesiog nesuvokiau kas čia darosi, o mano atmintis dar buvo pilnai užblokuota.Principe atkurčiau įrenginio schemą ir dabar,tačiau kas garantuoja kad tai nepasikartos su dar blogesnėmis pasekmėmis? Matyt ne laikas dar mums turėti tokius dalykus.

Benamis

Citata iš: inkognito  gruodžio 11, 2012, 20:47:54
Tai buvo 1981 metais,pas mane į namus atvažiavo du vyrai,bet ne juodais drabužiais,paėmė eksperimentinį įrenginį,kuris jau buvo šiek tiek bandytas ir išgavau su juo 60 kg keliamją galią.

Kokiu budu jie galejo suzinoti ka jus savo namuose meistraujat? :-\

inkognito

Kokiu budu jie galejo suzinoti ka jus savo namuose meistraujat? :-\
[/quote]
Kadangi aš tuo laiku dar skraidžiau sportiniame aerodrome,tai prasitariau vienam žmogui ir aviatoriui,nes mane nustebino ir šokiravo tai kad menkas 200WT  varikliukas išvystydavo tokią superinę jėga vertikaliai aukštyn apie 60 kg,tuo metu kai mano aviacijoje naudojami mikrovarikliai net 3 kilovatų galios su propeleriu tegalėdavo vertikaliai išlaikyti ne daugiau 5 kilogramų svorį.O tuo laiku mūsų klube buvo infiltruota nemažai KGB darbuotojų ,kad nenuvarytume kur nors sportinių lėktuvų į užsienį. Rusai to visada paniškai bijojo. Tai aš ir įtariu kad jis galėjo tas žinias perduoti kgbistams,bet dabar galvoju kad tai buvo ne Kgbistai o taip vadinami Vyrai Juodais drabužiais,apie juos irgi sužinojau tik pradėjęs lankytis forumuose ir tada pamačiau kad labai daug kas sutampa. Anie irgi grąsino panašiai kaip kad čia ršoma,bet tuo viskas ir baigėsi. Nors aš niekam daugiau il;gą laiką apie tai ir nė neprasižiojau. Išdrįsau apie ai pasakoti tik prieš keletą metų bet kol kas nieko dar man nenutiko.

Teroras

Kuom tiki ateiviai? T.y. as suprantu, parasete, kad tiki kureju, taciau ar pas juos yra tiek daug ivairiu religiju kaip pas mus Zemeje?

Kas liecia irengini, tai kodel tu inkognito nesukuri jo dar karta? Jeigu sakai, kad apie ta irengini suzinojo tik del to, kad pats prasitarei, tas as tau siulyciau stai ka: tyliai, niekam nieko nesakydamas sukurk dar karta toki aparaciuka o veliau video su paaiskinimu ikelk i koki Youtube ir viskas! Nes zinai, kad kas viena karta pakliuna i interneta tas pakliuna visam laikui. Tokiu budu apie tai suzinos daugybe zmoniu, o visu jie tikrai nenuzudys.

Beje, kaip sekasi su filmu?

Puutuls

Citata iš: Teroras  gruodžio 11, 2012, 21:28:20
ikelk i koki Youtube ir viskas!

Bijau, kad youtube labai greit išimtų TĄ video :(

Benamis

Citata iš: Puutuls  gruodžio 12, 2012, 00:39:40
Bijau, kad youtube labai greit išimtų TĄ video :(

Kodel turetu? O jeigu ir isimtu tai yra daug alternatyvu kur jokios cenzuros nera.

inkognito

gruodžio 12, 2012, 10:00:44 Redagavimas: gruodžio 12, 2012, 10:12:29 by inkognito
Citata iš: Teroras  gruodžio 11, 2012, 21:28:20
Kuom tiki ateiviai? T.y. as suprantu, parasete, kad tiki kureju, taciau ar pas juos yra tiek daug ivairiu religiju kaip pas mus Zemeje?

Kas liecia irengini, tai kodel tu inkognito nesukuri jo dar karta? Jeigu sakai, kad apie ta irengini suzinojo tik del to, kad pats prasitarei, tas as tau siulyciau stai ka: tyliai, niekam nieko nesakydamas sukurk dar karta toki aparaciuka o veliau video su paaiskinimu ikelk i koki Youtube ir viskas! Nes zinai, kad kas viena karta pakliuna i interneta tas pakliuna visam laikui. Tokiu budu apie tai suzinos daugybe zmoniu, o visu jie tikrai nenuzudys.

Beje, kaip sekasi su filmu?

Dėl filmo tai iš savo pusės padariau viską kas buvo sutarta,scenarijus jau pas juos jau  prieš gerą mėnesį,skambinau tai sakė, kad negali dabar kalbėti, nes yra užsienyje,kad kai grįš patys paskambins ir tada susitiksime jo aptarimui ir kai kurių vietų pataisymui. Nors jo rašymui sugaišau porą mėnesių ir yra 111 puslapių,galimas dalykas jog kai ką reikės dar taisyti,juk šį darbą dariau pirmą kartą gyvenime.
Atsargai vieną jo egzempliorių atidaviau dukrai Londone,kuri irgi baigusi tos srities mokslus,sakė išvers į Anglų kalbą ir pataisys tai, kas jos nuomone ten negerai. Ji turi bendramokslių,kuriuos jų turtingi tėvai jau įdarbino Holivude,bet sakė jog jais negalima visiškai  pasitikėti,kiek ji  pažįsta juos jie visuomet nesilaikydavo savo žodžių.
   Dėl varianto su yotube tai jau senai ir pats mastau apie tai,bet man neišeina iš galvos jų pasakyti žodžiai jiems išvažiuojant iš manęs(tiems 2 vyrams):
-" Tai ką tu laikei pas save garaže,- yra tūkstantį kart pavojingiau ,nei atominės bombos sukūrimas,žmonės dar nesubrendo tam ir tai būtų garantuota pražūtis jums visiems"
   Dabar kai pagyvenau šiek tiek  ilgiau nei tada,nes tada man tebuvo 32 metai,pamačiau kad mes visi tikrai sėdime ant parako statinės  ir žaidžiame su degtukais. Tada man pasiutusiai trūko pinigų ir tą atradimą parodęs valdžiai  aš būčiau gavęs maksimalią valdžios nustatytą premiją 15 000 rublių,ir net nesusimastęs tikrai būčiau taip ir pasielgęs,nors tas dalykas vertas yra milijardų eurų,tačiau net ir dabar aš negarantuoju, kad imsiuosi jį atkurti,bent jau ne dėl pinigų. Pagalvokite kas būtų šiandien su mumis jei jie nebūtų tada įsikišę ir neatėmę iš manęs to atradimo? Juk buvusi TSRS nebuvo taikinga valstybė,nors taip ir skelbėsi esanti.
Manau, kad ateiviai turi kažkokią kaip ir cenzūrą kuri ir nusprendžia kas galima mums o kas ne. Juk ir jūs primokę savo ketverių metų vaiką kaip reikia naudoti degtukus sukuriant laužą,vargu ar jaustumėtės saugūs palikę vieną jį namuose su įteikta degtukų dėžute pažaidimui?
Dėl religijos. Na vien tik Paukščių tako galaktikoje  Rasių ir civilizacijų yra virš milijardo,didesnių ir mažesnių,o aš te susipažinau šiek tiek,tik  su pora iš jų.Reikia būti labai drąsiam kad iš poros smiltelių nuspresti visą kalno sudėtį,aš galiu pasakyti, kad tiek kiek žinau jie neneigia egzistuojant kūrėją ir meldžiasi visatos centrui.Tokių civilizacijų kaip mūsų  žemės  („Atlantų laikais) irgi  yra ne viena ir ne dvi,kadaise buvusi galinga ir turėjusi tai ką ir dabar turi išsivystę civilizacijos,ji per savo godumą to neteko ir dabar pradeda viską iš naujo,akylai stebima kitų nežemiškų civilizacijų,- nuolat besibaiminančių mūsų agresyvaus charakterio . Gal todėl viskas mums ir yra taip dozuojama su perdėtu baiminimosi dėl savo pačių intereso. Šis požiūrio taškas geriausiai paaiškintų visa tai kas dabar vyksta žemėje tarp jų ir tarp mūsų.

Benamis

Citata iš: inkognito  gruodžio 12, 2012, 10:00:44
Ji turi bendramokslių,kuriuos jų turtingi tėvai jau įdarbino Holivude,bet sakė jog jais negalima visiškai  pasitikėti,kiek ji  pažįsta juos jie visuomet nesilaikydavo savo žodžių.

Taip dalinant savo scenariju i kaire ir i desine be jokiu garantiju tai nezinau ar geras sumanymas... Labai lengvai galima zmogu palikti ant ledo.

inkognito

Esu apsidraudęs nuo vagystės. Vieną jo komplektą esu registruotu laišku nusiuntęs sau pačiam,ir jei bus pagal jį pastatytas filmas kieno nors kito vardu lengvai galiu iškelti teisminį ieškinį tuo pagrindu. Pagal autorinių teisių įstatymą tokiu atveju areštuojamas visas iš filmo gautas pelnas ir neginčo tvarka pervedamas man.Kai kurie veikėjai netgi tuo ir piktnaudžiauja.

Aukštyn