Ar sulauksime pasaulio pabaigos 2012 gruodžio 21-ąją?

Pradėjo Benamis, lapkričio 07, 2012, 14:55:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Pasakyk, kokie pliusai iš vienos valiutos?

omcikas

Citata iš: 2Pacas  lapkričio 16, 2012, 10:22:57
Kodel jums žodžiai "Pasaulio pabaiga" asosijoujas su kažkokiu žmonijos išnykimu taprasme galvojat visi išmirs sprogs pati žeme ar kažkas panašaus atsitiks,aš manau kad pasaulio pabaiga bus, bet tik ne taip kaip jus galvojat,tesiok bus ivesta naujo pasaulio tvarka,bus viena pasauline valiuta,viena valdžia,ir daug kitu nesamoniu..tai ir vadinas new world order..taigi atsibuskit jus,prisiminkit ta fraze:sukurti problema,manipuliouti ja,o poto siulyti spredima.Jie jau pirma etapa atliko sukure "krize" juk dabar visam pasauli krize visi streikouja ir pan,pamatysit garantouju kad ateis ta diena kaip jie manipulioudami "krize" pasiulis sprendima, pasauline valiuta.Žodžiu manau supratot ka norejau pasakyt :)

to tikrai neuslauksim, jei Jav sukurtu, o visa  europa prisidetu prie vienos valiutos to niekada padaryt nesutiks tokie gigantai kaip Rusija ir Kinija.. Rusija ,Kinija ir Jav tai trys gigantai kurie niekada nesimaitins is tos pacios lekstes..

2Pacas

Citata iš: Šešėlis  lapkričio 16, 2012, 11:35:37
Pasakyk, kokie pliusai iš vienos valiutos?

Aišku kad jokio,bet jie itikins daugumą kad bus daug pliusu.

Che-kuolis

Antrąkart per vakarą pasidalinsiu prisiminimais: buvo žiema, berods 2000-2001 m. pats karvių kempinligės įkarštis (sunku ir beprisimint, kodėl ji taip vadinasi ir kodėl jos taip bijoma, bene kažkas panašaus į kiaulių ar paukščių gripus). Per žinias gana dažnai rodydavo reportažus apie tai, na visi šiek tiek išsigandę, gal ne per labiausiai, bet aišku, kad vyksta kažkas negero. Metais prieš tai žmonės laukė Y2K arba tiesiog pasaulio pabaigos. Kiek atsimenu, nieko neįvyko ir pasaulis sukosi toliau. Žodžiu, tą žiemą ateina pas mano mamą draugė. Kadangi aš tuo metu sirgau, gulėjau lovoje ir nori nenori šiek tiek klausiau jų pokalbio. Kalba užėjo apie aktualius dalykus, tarp jų ir tą pačią kempinligę. Na ir išgirstu iš tos moters tokius žodžius: "Tu manai, kad ta pasaulio pabaiga 2000 tai iškart turėjo ir ateiti. Ne, kaip tik ir buvo pranašauta, kad ji ateis pamažu, va jau pirmieji ženklai..." (šneka nebuitiška, nes cituoju iš atminties).
Tai va, esu 100% tikras, kad atsiras žmonių, galbūt netgi nemažas kiekis, kurie pirmą epidemiją/katastrofą/teroro aktą po 2012-ųjų gruodžio kažkuriosten įvardins kaip pasaulio pabaigos pradžią. Esminis skirtumas, kad dabar tos teorijos nepasiliks individualių namų svetainėse, o bus pasėtos internete. Čia bus visi Nibiristai ir majininkai. Nes kaip kitaip paaiškinsi, kodėl nieko neįvyko.

.L.U.T.H.O.R.

Tai faktas, kad 12 21 kulminacija, o ne visa ko pradžia :)

Flagmanas

Bus pasaulio pabaiga, bet zmones sunyks ne fiziskai, o dvasiskai.

Bildukas

As visiems linkiu , kad nebutu jokiu pasaulio pabaigu . Ta sejama baime ir nerimas niekam nesveika.O ypac vaikams , paaugliams .Mano vaikai , pavyzdziui , tikrai jauciasi nesaugus.Klausineja, diskutuoja. Kadangi esu tikintis zmogus , tegaliu jiems atsakyti , kad Paskutinio Teismo Diena yra niekam nezinoma ir nebus zinoma.

2Pacas

Citata iš: Flagmanas  lapkričio 20, 2012, 01:52:12
Bus pasaulio pabaiga, bet zmones sunyks ne fiziskai, o dvasiskai.
Pritariu.

Asasinas

Nebeapsimoka spėliot, nes vistiek jau greit sužinosim ar bus kas nors ar ne.  :)

Aukštyn