Skubios pagalbos prasau

Pradėjo Lennon, lapkričio 01, 2012, 00:06:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Lennon

lapkričio 01, 2012, 00:06:38 Redagavimas: lapkričio 01, 2012, 00:41:20 by Lennon
Sveiki, kaip zinoto helouvinas musu drauges buvo nuvaziavosios prie Zabielu dvaro ( buvo psichiatrine ) fotkinuosi ir as maciau nuotraukos vaidinau neisigandes bet buvau gan truputi isigandes nes viena drauge pradejo traukti i pruda ir suplese suknele. Bet nuotraukose matesi sielos ne kokie kiti zmones bet tos pacios drauges veidas dabar galvoju ar dvasios galejo ateiti i namus arne stai svarbiausias klausimas. Aciu is anksto.

Tikiuosi busite supratingesni ir rimtesni nes buvau idejas i kita foruma tai...

omcikas

nelabai ka supratau.. galetum ir cia ikelt nuotraukas butu idomu pasiziuret.. Nesibaimink tikiu, jog jokiu dvasiu namo neparsivedei ir gali ramiai miegot..  :)

Lennon

As ideciau nuotraukas bet jos nenori viska rastu parasysiu:

Stovi prie egles viena sipsosi kita tokia rimta ir ant pilvo ta kur sipsosi zviegenti bet jos veidas o ta kur rimta sipsosi ant pilvo.

Justinas Herbsman

isomei... tai gal i pm numesk linka koki su nuotraukom tom...  nes matai vien is pasakojimo nelabai kas patikes  :)

Lennon

Sakau nenori jos

.L.U.T.H.O.R.

Tai jei nenori, tai ir gaunas kaip pasaka. Kaip manai, kodėl kiti tada netiki? Be jokių akivaizdžių įrodymų, tai atrodot, kaip vaikai apsirūkę žolės ;)

TinSoldier

lapkričio 01, 2012, 00:56:46 Redagavimas: lapkričio 01, 2012, 01:04:22 by TinSoldier
Jeigu, primeskim, nemeluoji, tuomet vienas iš 'žemiškų' variantų galėtų būti toks:

Kartais fotografijose, ypač darytose juostiniais aparatais (bet tikriausiai ir veidrodiniuose ir skaitmeninėse muilinėse - objektyvas vis tiek yra) gali atsirasti toks nuotraukų 'defektas', kad naujoje nuotraukoje lieka seniau darytos nuotraukos pėdsakai. T.y., prieš tai fotografuoto žmogaus siluetas gali įsisprausti į naują nuotrauką ir sukurti  kažkokio vaiduoklio iliuziją.

Tai, kad ant tavo draugių matosi tų pačių draugių antri veidai tik patvirtintų šitą teoriją. Prieš tai fotkinosi, liko senų foto pėdsakai ir 'įsispraudė' ant naujų.

Vis dėl to, nesu visiškai įsitikinęs ar šitai galioja moderniems fotoaparatams.

EDIT: Arba toks paaiškinimas: galbūt buvo naudojamas ilgas išlaikymas(nežinau kaip tie terminai fotogravafimo tiksliai vadinasi). Pavyzdžiui kaip čia: http://www.ghostresearch.org/ghostpics/fake/timedx.html arba http://www.ghostresearch.org/ghostpics/fake/long.html

eternal.bliss

lapkričio 01, 2012, 09:30:28 Redagavimas: lapkričio 01, 2012, 09:58:01 by eternal.bliss
Kiek esu fotkinęs ir su tuo išlaikymu, tuomet tavo draugė turėtų greitai atsitūpti ir vėl atsistoti, kad taip pasidarytų be to, su rankomis ir ilgu išlaikymu išeina neryškios foto nes juda fotoaparatas vis tiek per tą laiką.

Todėl nemanau, kad taip galėjo padaryti jei be stovo fotkina, ir kam tą ilgą išlaikymą naudotų tai nzn. paprastai žmonės taip nefotkina, čia tik fotografai kurie nori labai geros kokybės foto.

TinSoldier

Ilgą išlaikymą ne tik profai naudoja. Pažaidimui net aš kartais įjungiu :D
Ir taip, tos draugės turėjo judėti kažkiek. Jei labai ilgas išlaikymas buvo, gal nebūtinai per šimtąją sekundės turėjo sustraksėti aukštyn-žemyn. Ir efektas galėjo gautis labai panašus į aprašytą. Pavyzdžiui:

Aišku, reikia sulaukt autoriaus atsakymo, ar išsiliejus nuotrauka, ar buvo naudotas tas išlaikymas, koks fotoaparatas, ar buvo judama fotografuojant ir t.t. Bet nekuriant savų sąlygų, pagal pateiktą informaciją, toks paaiškinimas bent man atrodo visai tinkantis. Ypač dėl to, kad "susiantrino" pačių draugių veidai. Ir dar abiejų.

Lennon

Fotoparatas Fujifilm FinePix S1000fd islaikimas naudotas niekas nesusilieja tesiog ant pilo matosi visai kitokia mina nors visa laika kol nufotkino stovejo vietoje pacios kai ta nuotrauka pamate isigando.

TinSoldier

lapkričio 01, 2012, 12:05:39 Redagavimas: lapkričio 01, 2012, 12:09:43 by TinSoldier
Tuomet, spėju, tyčinė ar netyčinė dviguba ekspozicija.(double exposure) Viena foto užlipo ant kitos.
Pilna tokių "vaiduoklių" gautų su senesniais fotoaparatais. Dabartiniai, kaip supratau, labiau nuo to apsaugoti. Bet dėl fotografo žioplumo gali pasitaikyti.

Bet kol nėra nuotraukos, nebus ir jokio paaiškinimo :) Ir geriau rašyk žmonėms, nusimanantiems fotografavime ir tokiose kamerų triukuose. Pranešk ką jie atsakys.

eternal.bliss

na  Fujifilm FinePix S1000fd ne senas fotikas :DD

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  lapkričio 01, 2012, 12:32:38
na  Fujifilm FinePix S1000fd ne senas fotikas :DD

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 01, 2012, 12:05:39
Dabartiniai, kaip supratau, labiau nuo to apsaugoti. Bet dėl fotografo žioplumo gali pasitaikyti.

eternal.bliss

Na matai kaip puikiai atsiskleidžia tavo nusistatymas ;)

TinSoldier

Na, mano nusistatymą nesunku įžvelgti ir aš jo niekada neslėpiau :)

Faktas: netyčia gali pasitaikyti dviguba ekspozicija. Kaip čia: http://shotonfilm.wordpress.com/2011/09/18/accidental-double-exposures-super-ricohflex/

Kartais gaunasi tipo meniškos foto, kartais pasimato "vaiduokliai".

Jei šitas paaiškinimas bus atmestas, ieškosiu kito žemiško paaiškinimo.
Logiška, kad reiškinį nepaaiškinamu pripažinsiu tik tuomet, kai bus atmesti visi paaiškinimai, o ne, kai tingėsiu jų ieškoti.

Aukštyn