Sapnavimo augalas

Pradėjo Teroras, spalio 16, 2012, 19:41:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Martinax

Esu bandęs tik sapnažolę (Calea zacatechichi), atsisiunčiau iš http://www.ebay.com/itm/2-OZ-OUNCE-CALEA-ZACATECHICHI-DREAM-HERB-1-8-LB-POUND-/230881785315?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c1a075e3
Paprasčiau ir pigiau nei iš kitų internetinių parduotuvių.

Strategas

Kaip pats vertini šį augaliuką ir jo poveikį? Jei galima išsamiau...

Teroras

Citata iš: Strategas  vasario 21, 2013, 08:20:58
Nemanau, kad reikia slėpti pavadinimų jei jis, kaip mini, legalus. Pasidalinam info, juk forumas tam ir skirtas - dalintis informacija....

Pats daug kuo pasidalinai siame forume? :) Faina viska gauti uz dyka, nieko neinesus i bendruomene savo, ar ne? :)

Martinax

Citata iš: Strategas  vasario 21, 2013, 09:21:36

Poveikis toks, kad geriau pradėjau atsiminti sapnus ir taip turėjau daugiau sąmoningų sapnų. http://lucid.lt/forumas/?mingleforumaction=viewtopic&t=553.1

Puutuls

Citata iš: Martinax  vasario 21, 2013, 15:17:04
Citata iš: Strategas  vasario 21, 2013, 09:21:36

Poveikis toks, kad geriau pradėjau atsiminti sapnus ir taip turėjau daugiau sąmoningų sapnų. http://lucid.lt/forumas/?mingleforumaction=viewtopic&t=553.1

O ilgai tų dviejų uncijų (56g) užtenka? Kaip vartoti? Po kiek? Kada? Smulkiau, jei nesunku, pats planuoju užsisakyti.

Martinax

vasario 21, 2013, 16:38:24 Redagavimas: vasario 21, 2013, 16:43:38 by Martinax
Kažkur skaičiau, kad 3g vienam kartui. Tai 56g apie 19 kartų. Kadangi aš iš akies matuodavau tai man užteko 27 puodeliams arbatos  ;D ;D ;D
Vartojama kaip arbata (aš taip vartojau :D), kiti žinau kad rūko.
Išgerdavau prieš einant miegoti arba 1-2val. prieš miegą.

Puutuls

Ir kaip sapnai? Ar labai pagerėjo, ar tiesiog atsiminei daugiau? O gal buvo taip, kad atsikėlęs sakytum "WOW!" ? :D Labai pačiam įdomu, tik nežinau ar verta... Sapnai man patinka šiaip, sapnuoti mėgstu, atsiminti irgi :D

Martinax

Tikrai pagerėjo, per mėnesį laiko, tiksliau 27 dienas, tik vieną kart buvo, kad nieko neprisiminčiau ką sapnavau. Kad WOW sakyčiau tai gal vienas sapnas buvo. Man pačiam tai jautėsi, kad padėjo, nes aš labai sunkiai sapnus prieš tai atsimindavau.

omcikas

Citata iš: TinSoldier  vasario 18, 2013, 19:04:57
Esu radęs vis dar legalų psichodelinį narkočiuką. Tipo žymiai silpnesnė lsd versija.
Galima nusipirkti ir paprastose lietuvos parduotuvėse. Artimiausiu metu ruošiuosi paragauti, parašysiu atsiliepimą po to.

Bent aš čia pavadinimo nerašysiu, nes, ypač kol pats asmeniškai nepabandžiau, nesinori vaikams skleisti šitos info. Be to, kuo mažiau žinomas tas augaliukas, - tuo didesnis šansas, kad nebus įtrauktas į draudžiamų preparatų sąrašą :) Kaip prieš keletą metų atsitiko labai panašiam augalui.

Ir net nesitikėkit, kad per PM jums jį atskleisiu. Tikrai tikrai ne. *mirkt mirkt*

Bet tai kai tu sąžinės neturi.. sudomini ir daugiau info nepateiki..  :) Tinsolderi bent per privatą pasidalink savo atradimais, kokia te arbata rūkant gyvenimo spalvos ryškesnės  :)

TinSoldier

Blem, "*mirkt mirkt*" ano post'o gale turėjo reikšti, kad pasidalinsiu su bet kuo, kas tik parašys man.

Ne dėl to, kad man dėmesio trūktų.
Tiesiog: 1. lengvas filtras nuo neatsakingų žmonių. 2. nežinau kiek pagrįstai, bet nesinori labai viešai platinti, kad jo neuždraustų ar pan.

O šiaip tai aš už laisvą informacijos platinimą, dalinimasį ir naudojimą. Lauk PM :)

Puutuls

Citata iš: Martinax  vasario 21, 2013, 19:07:58
Tikrai pagerėjo, per mėnesį laiko, tiksliau 27 dienas, tik vieną kart buvo, kad nieko neprisiminčiau ką sapnavau. Kad WOW sakyčiau tai gal vienas sapnas buvo. Man pačiam tai jautėsi, kad padėjo, nes aš labai sunkiai sapnus prieš tai atsimindavau.

Kaip sakoma - NICE. Nes aš BEVEIK kiekvieną dieną atsimenu savo sapnus, labai dažnai būna, kad atsikeliu ir sakau "nu kaip taip gali būti" :D tokie keisti sapnai buna, pvz. Į savo mašiną dyzelį pyliau ne į baką, o kažkur tarp ratų purškiau ir užsipyle :D Jei taip atsimenu dažnai, manau reik būtinai imt, bandyt, eksperimentuot, poto parašysiu "review" kaip viskas ėjosi. :)

Strategas

TinSoldier ir man i PM... Lauksiu, dėkoju iš anksto...

Teroras

TinSoldieri, patarciau atsirinkti zmones kuriems galima rasyti, o kuriems ne... Veliau malaletkos apsines ar apsisiks, o tevai suzinoje is kur gavo informacijos zajava rasys :)

ponaitis

Tin soldier,man i pm :) Ka jau ka,bet pas mane neras ;D

Asasinas

Tas sapnavimo augalas yra ramunėlių arbata. :)

Aukštyn