Dievas bei religija. Tikit ar ne. Ką apie tai manot. Argumentai

Pradėjo Vico, spalio 10, 2012, 17:20:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Tikim ar ne pagal mano pasaulėdaros supratimą nieko nekeičia. Svarbūs mūsų priimami sprendimai. Ar jie prieštarauja laisvos valios principui ar ne. Ir tai nulemia tik gyvenimą su mažiau problemų jei laikaisi ir daugiau jei nesilaikai. Maža to tai neveikia žmonėms be sielų. Jiems tiesiog reikia saugoti save žemiškom priemonėm, nes siela kritiškais atvejais, ar nuojauta, kurios jie neturi nepadės. Bet kuriuo atveju tikėjimas neturi prasmės. Žinojimas yra kitas klausimas. Žinios, kad ir keistais būdais gautos, yra žinios. Jas nors dalinai galima patikrinti.

xsistemax

Vytautai,ką vadini siela?Jei intelektinę struktūrą,tai ją turi net bakterijos.Visi kiti tavo teiginiai-niekuo nepagrįsta diskriminacija.Tipo,štai kokie mes vertingi,žmonės su sielomis...

Vytautas

Siela aš vadinu atskirą esybę, kuri randasi kitokioje anapusinėje materijoje. Jas turi visi gyvi neklonuoti organizmai. Sielos saugo visą visatos informaciją. Žemėje randasi antrosios sielų poros. Jas vadinu "Aš". Tai atskiros nuo kūno esybės. Jas turi taip pat visi gyvi organizmai net ir klonuoti. Kūno mirties atveju klonuotų organizmų "Aš" suirs kartu su kūnu (anksčiau nesuirdavo o likdavo klaidžioti 4d pasaulyje iš to ir visokie vaidenimaisi, keisti kontaktai ir t.t.), o organizmų su siela "Aš" pereis į sielų pasaulį iki sekančio persikūnijimo. Jokios čia diskriminacijos nėra. Tiesiog taip yra ir tiek. Man asmeniškai labai gaila savo besielio senelio ir senelės. Buvo puikūs žmonės. Bet aš čia nieko negaliu pakeisti. Nebent Dievai Tėvai imsis kažkokių priemonių spręsti tam klausimui. Tai tik jų jėgoms.

xsistemax

Visa žmogaus per gyvenimą sukaupta informacija,visos mintys,netgi sąmoningai nesuvoktos po mirties neišnyksta niekur.Tai prieštarautų vieninteliam teisingam informacijos tvermės dėsniui,dėl savo senelio gali būti ramus.Beje,neuronų branduoliuose esančios mikrotūbulės yra ne kas kita,o kvantiniai kompiuteriai,jei supranti ką nors kvantinėje mechanikoje,turėtų būti aišku,kad pagal kvantinio nelokalumo principą tai,kas yra tavo senelis,yra amžinai išsaugota visoje visatoje.{Kitu metodu paaiškinau tai,kas pasakyta anksčiau.}Vienintelio aspekto nelieka:tos erdvės dalies,kurią įvardijame kaip "AŠ".Bet ar tai svarbu,kai tu,kaip koks Dievas esi visur?  :)

Garnett

krikcionybe kwailiausia religija is wisu ir aplamai kaskas sumaste kwaila relįija baznycias eikit maldaukit tam ko nera tada as imsiu maldaut kokiam twarte sakysiu cia tas pat nuo mazens waikam plauna smegenis mociutes eiti y baznycia religijos negali but nes zmones per ja suklydo aklai ir to nemato krikcionybe leidzia wiska wisus nuodus rūkymas alhogolis narkotikai ir dar drysta wadintis relįgija o kaip zinia swiesos butybes nepakencia smarwes 

Marius

sausio 20, 2013, 19:33:41 Redagavimas: sausio 20, 2013, 19:35:23 by Marius
krikcionybe kwailiausia religija is wisu ir aplamai kaskas sumaste kwaila relįija baznycias eikit maldaukit tam ko nera tada as imsiu maldaut kokiam twarte sakysiu cia tas pat nuo mazens waikam plauna smegenis mociutes eiti y baznycia religijos negali but nes zmones per ja suklydo aklai ir to nemato krikcionybe leidzia wiska wisus nuodus rūkymas alhogolis narkotikai ir dar drysta wadintis relįgija o kaip zinia swiesos butybes nepakencia smarwes ''

Keeee???...Tai tu tas kuris smirdi?ar tas kuris šviesos butybė?

paragraf 78

Citata iš: Garnett  sausio 20, 2013, 19:31:32
krikcionybe kwailiausia religija is wisu ir aplamai kaskas sumaste kwaila relįija baznycias eikit maldaukit tam ko nera tada as imsiu maldaut kokiam twarte sakysiu cia tas pat nuo mazens waikam plauna smegenis mociutes eiti y baznycia religijos negali but nes zmones per ja suklydo aklai ir to nemato krikcionybe leidzia wiska wisus nuodus rūkymas alhogolis narkotikai ir dar drysta wadintis relįgija o kaip zinia swiesos butybes nepakencia smarwes 

Kitus pranešimus su nesąmoningu one.lt stiliumi trinsiu be atskiro perspėjimo, vistiek juk neina suprasti kas parašyta

eternal.bliss

la.benas

Jeigu kam ištiks bėda, ir reikės žmonių, kad už jus pasimelstu... Galite nesunkiai jų gauti čia : http://whyprayer.com/index.html :D

paragraf 78

O kas čia juokingo? Aš pats tokiame tarnavime esu, meldžiamės už žmonių poreikius, kuriuos jie siunčia internetu.

la.benas

Nežinau, man tai juokinga dėl kelių dalykų. Visų pirmą, dar niekada nieko panašaus nesu matęs. O antra... Ar tokios maldos efektyvios? Aš būdamas Dievu manau tokių maldų neužskaityčiau...

paragraf 78

Visos maldos turi efektą. Kartais ne tokį kokio tikėjomės, bet visada susilaukia atsako. Mes tik ne visada tai suprantame.
Biblijoje rašoma: kas ko nors prašys keliese Kristaus vardu tai įvyks vienaip ar kitaip.
Tai ką tu matei pirmą kartą, krikščioniškame (ir ne tik) pasaulyje egzistuoja jau seniai. Visada egzistavo sąmbūriai žmonių kurie melsdavosi už kitų žmonių poreikius. Kartais tai darė vienuoliai, kartais pasauliečiai. Dabar informacinių technlogijų amžiuje, popiežius ragina pasitelkti evangelijos skelbimui visas komunikacijos priemones. Tai gi, vienas iš būdų yra internetas. Juos siunčiamos žinutės su prašymaias, tada įsipareigoję žmonės meldžiasi. Viskas kaip senovėje, tik maldos prašymo pateikimas kitoks.
Lietuvoje irgi yra toks tinklalapis, tik dabar kai kuris laikas jis užlūžęs, o programerio nėra kaip prisišaukti, nes anas užsiėmęs. Tai laukiam, kada galės sutvarkyti.

la.benas

O kokiu adresu galima jį pasiekti? nenumanot, kokia bėda ištiko? Gal aš kartais galiu padėt.

paragraf 78

la.benas

O čia rimtai? Jei taip, tai žinosiu pas ką kreiptis bėdai ištikus :)

Aukštyn