Aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai

Pradėjo Neiprastas, spalio 08, 2012, 02:27:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Na man irgi įdomu pasakys ar nepasakys. Kažkaip kužda nuojauta kad nepasakys :)

eternal.bliss

Tai ne optinė apgaulė nes kiekvienas skirtingai žiūrės į skirtingus objektus. Potyriai bus tokie pat, jeigu nemoka žmogus matyti aurų. Nesakau žiūrėti į tašką, susirask sau tašką bet kur. Žiūrėk į rankas jeigu nori. Į bet ką, tiesiog reikia nejudinti akių, surasti atskaitos tašką joms.

Tu norėjai greito rezultato? Kitos praktikos užima laiko, arba tiesiogiai būna susijusios su tavo gebėjimu priimti informaciją.

Norėjai paprastumo- tai ir daviau paprasčiausią.

astropasaulis

spalio 09, 2012, 20:18:41 Redagavimas: spalio 09, 2012, 20:30:44 by astropasaulis
Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 20:13:18
Ok, tada pasakyk kas ant stalo yra, nes jis tikrai netuščias

Kompiuteris ir kiti su juo susiję daiktai. :D

TinSoldier

spalio 09, 2012, 20:19:22 Redagavimas: spalio 09, 2012, 20:21:54 by TinSoldier
Citata iš: paragraf 78  spalio 09, 2012, 20:15:31
Na man irgi įdomu pasakys ar nepasakys. Kažkaip kužda nuojauta kad nepasakys :)

Aš statau už tai, kad paspėlios keletą dalykų, kurie įprastai būna ant žmonių stalų. Kokį vieną pataikys ir jam pačiam tai taps įrodymu apie savo teisybę. Jei prikurs daiktų, ar nei vieno neatspės tuomet tai taps astralinės erdvės iškraipymu(daiktas buvo praeityje, ar bus ateityje), neatitikusiomis vibracijomis ir pan.

Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 20:18:41
Kompiuteris ir kiti su juo susiję daiktai.

Blem, kol rašiau jis jau atsakė. Bet aš kaip ir atspėjau, ką jis pasiūlys :D

Citata iš: eternal.bliss  spalio 09, 2012, 20:17:34
Norėjai paprastumo- tai ir daviau paprasčiausią.

Aš ne paprastumo norėjau, aš norėjau eksperimento su tavo gebėjimais. Eksperimentuko, kuris eliminuotų subjektyvios patirties galimybes. Kažko panašaus, ką dabar crystal su astropasauliu daro. Tik nebūtinai per internetą. Galima ir gyvai būtų pabandyti - labiau kontroliojama aplinka būtų.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 20:18:41
Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 20:13:18
Ok, tada pasakyk kas ant stalo yra, nes jis tikrai netuščias

Kompiuteris ir kiti su juo susiję daiktai.

Labai tikslus spėjimas :D

crystal

spalio 09, 2012, 20:20:38 Redagavimas: spalio 09, 2012, 20:23:44 by crystal
Na logiška, kad kompiuteris ant stalo ;D Bet pas mane tokia betvarkė dabar ant stalo, kad tikrai turėjai kažką daugiau pamatyti ;D

Tai darom meetą ir išbandysim viską realiai ;D

astropasaulis

spalio 09, 2012, 20:22:58 Redagavimas: spalio 09, 2012, 20:27:52 by astropasaulis
Mes juk neteigiame, kad tiesiogiai keliaujame per dimensijas. Asmeniškai, aš bandau susigražinti galias, kurios buvo vaikystėje. Medituoju ir tiek. :)
Ir nedarykime jumoro iš kaikam šventų dalykų. Antras pavyzdys tikrai kažkoks komiškas. Jeigu būtų tokie sugebėjimai, tai nesedėtume čia, o tuo metu būtume TEN. :)

eternal.bliss

O jau ir įdomu pasidarė :D
Sukuriam gal temą tokią? :DD

astropasaulis

spalio 09, 2012, 21:05:12 Redagavimas: spalio 09, 2012, 21:09:06 by astropasaulis
Aš nenorėjau nieko įrodyti, o tik norėjau papokštauti. Tikiuosi, kad dėl to jūs neigiamai nevertinsite tų aukštųjų dimensijų. Bet jei ir būtų įvykę kažkas fenomenalaus, vistiek daugelis tai neigtų, nes kaikurių protas negalėtų tai suvokti. Suvokti tai, kas nemirtinga, prie ko prisilietė ir kitos civilizacijos.
Sugrįžtant prie temos, būtų malonu, kad kas nors papasakotų daugiau apie dimensijas. Gal kam pavyko susisiekti tarkim su ateiviais? :) (tai skamba tikrai utopiškai, bet nieko nėra neįmanoma).

crystal

Na pokštavai, tai pokštavai ;D Jei būtų įvykęs kažkoks fenomenas, tikrai tikrai nieko neneigčiau. Šiaip man smalsu ir būtų labai įdomu, jei kas bent truputi mane nustebintų. Nebutinai čia ir dabar ir nebutinai įvardyti daugtus ant stalo. Gal reikia laiko tam, nežinau ;D

Neiprastas

Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 21:13:50
Na pokštavai, tai pokštavai ;D Jei būtų įvykęs kažkoks fenomenas, tikrai tikrai nieko neneigčiau. Šiaip man smalsu ir būtų labai įdomu, jei kas bent truputi mane nustebintų. Nebutinai čia ir dabar ir nebutinai įvardyti daugtus ant stalo. Gal reikia laiko tam, nežinau ;D

Atsiųsk man privačiai viena savo realia nuotrauką, ir pasakyk miestą, kuriame gyveni, pabandysiu įsivaizduoti tą vietą kur tu esi, kad ten patekčiau su savo siela astralinėje erdvėje, jei man pavyks pabandysiu iš tavęs truputi pajuokauti, kai tu miegosi, neišsigąsk nesistengsiu pakenkti, tik savo kūne pajausi antipatijas ir labai nemalonius reginius savo pasąmonėje ir iškarto atsibusi išpiltas beprotiško karščio.

TinSoldier

Citata iš: Neiprastas  spalio 09, 2012, 21:22:15
Atsiųsk man privačiai viena savo realia nuotrauką, ir pasakyk miestą, kuriame gyveni, pabandysiu įsivaizduoti tą vietą kur tu esi, kad ten patekčiau su savo siela astralinėje erdvėje, jei man pavyks pabandysiu iš tavęs truputi pajuokauti, kai tu miegosi, neišsigąsk nesistengsiu pakenkti, tik savo kūne pajausi antipatijas ir labai nemalonius reginius savo pasąmonėje ir iškarto atsibusi išpiltas beprotiško karščio.

Aha, aš irgi taip moku.
Crystal, ir aš galiu per astralines erdves tave aplankyti. Tik skirtingai nuo Neįprasto, pasistengsiu, kad susapnuotum nežmoniškai gražius sapnus ir išsimiegotum gerai kaip niekada. Taigi, mano pasiūlymas geresnis už Neįprasto.
Tik ir man reikės tavo nuotraukos. Erotinės.
Sorry.. geriausiai sekasi dirbti tik su tokiomis :/
Laukiu.

crystal

Net garsiai nusijuokiau ;D

eternal.bliss

Lauksiu sapnų aprašymo išsamaus, čia tiek visi pažadėjo ,turėtų būti įsimintina naktis  ;)

crystal

Aukštyn