Aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai

Pradėjo Neiprastas, spalio 08, 2012, 02:27:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Pasakysiu galbūt nuvalkiotai ir nuobodžiai,bet aš manau,kad mes einan tik viena linkme-susinaikinimo(Dar mano manymu tokių ir panašių civilizacijų,kaip mes jau buvo ir anksčiau,bet matyt visi lipa an topačio greblio,kad neišlieka) Žinot tikiu daug kuo:ateiviais,dvasiom,gal kažkiek magija, bet tikrai netikiu(čia tik mano nuomonė),kad žmonija nušvis,praregės ar pakils y aukstesnį lygį...Manau esam ištikro niekuo neypatingi, gal net primityvaus tiek dvasinio tiek technologinio išsivystimo sutvėrimai,arba aplomai kažkieno eksperimentas..patys pažiurėkit kaip,mes nuo pat musu laikų pradžios esam priklausomi nuo ''dievų'' religijų, kurios mus paverčia maldaujančiais kažkieno,o galbūt niekeno vergais..mes tiesiog esam sutvrti būt nuolankūs garbinantys tarnai.O kaip to neatsikračius galima pakilt y kažkoky aukštesnį lygį,ar dimencija..ir kaip TO atsikratysi jei tam esi sutvertas..Tai tik mano nuomonė ir ji galbūt visiskai neteisiga,bet ji mano.

crystal

Citata iš: eternal.bliss  spalio 08, 2012, 22:25:32
Logika yra visur ir visada.

Tiesa, tik gaila, kad kaikurie logiką įsivaizduoja kaip "mokslo rėmus" ;D
Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 22:36:13

Nieks nesako, kad mes labiau esam susivoke, tik tavo ego mus aukština, o ištikrųjų visi esam lygus ir visada busim lygus, o esme yra tame, kad mūsų realybe skiriasi.

Mano ego? Gi pats rašei, kad mano intelektas nesuvokia, kad ateis laikas ir man kai aš "suvoksiu", gal kitame gyvenime..tt tai čia tu nori pasakyti, kad visi esam lygūs?;D Typo skiriasi "realybės". Realybė yra ta, kurioje mes ir gyvenam, o skiriasi tik požiūriai. Toli gražu tu neišsakei "lygybės". Bet čia neesmė.
Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 22:36:13
Taip pat mes einam prie pozivytesnios ateities, kurioje neegzistuos tokie dalykai, kaip badas ar pasauliniai karas

Einat prie pozytivesnės ateities? Ir kaip gi tu "eini"? Reikia veiksmų, o ne tauškimų.

Domas

Citata iš: eternal.bliss  spalio 08, 2012, 22:25:32
Negalvojau, kad tiek žmonių pasireikš. :) Malonu jus matyti. Visus iki vieno :)

Taip pat ir man malonu tave čia matyti. :)

Domas

Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 22:47:26

Mano ego? Gi pats rašei, kad mano intelektas nesuvokia, kad ateis laikas ir man kai aš "suvoksiu", gal kitame gyvenime..tt tai čia tu nori pasakyti, kad visi esam lygūs?;D Typo skiriasi "realybės". Realybė yra ta, kurioje mes ir gyvenam, o skiriasi tik požiūriai. Toli gražu tu neišsakei "lygybės". Bet čia neesmė.

Visu pirma aš sakiau, kad tavo intelektinis protas nesuvokia ir niekada nesuvoks, nes šiuo atveju reikia pajusti širdimi, o ne intelektu,  visu antra sakydamas, kad tu suvoksi kitame gyvenime neturejau nei minties taves nužeminti, tiesiog kiekviena siela vystosi skirtingu greičiu, ir galbūt tu esi dar visai jauna siela, kuri dar turi išmokti daug kitų pamoku...

Benamis

Nerasome 2 zinuciu is eiles, naudojame mygtuka "Keisti". Aciu ;)

crystal

Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 22:54:31

tiesiog kiekviena siela vystosi skirtingu greičiu, ir galbūt tu esi dar visai jauna siela, kuri dar turi išmokti daug kitų pamoku...

Žodžiu čia lygybė..;D  Baisu man pasaulį įsivaizduoti su žmonėm be proto. Kaip jūs tą "širdimi" juntamą pasaulį suvokiat, tai nežinau..;D Kai suvoksi kažkokią minimalią logiką, tada ir galėsi skleist savo "širdim juntamas tiesas".

Domas

Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 23:02:45

Žodžiu čia lygybė..;D  Baisu man pasaulį įsivaizduoti su žmonėm be proto. Kaip jūs tą "širdimi" juntamą pasaulį suvokiat, tai nežinau..;D Kai suvoksi kažkokią minimalią logiką, tada ir galėsi skleist savo "širdim juntamas tiesas".

Suvokių aš logiką labai gerai, tik tiek, kad tavo logika baigiasi tuo ką mūsų šiandieninis mokslas pasako, o mano logika tęsiasi kur kas giliau...Nes tai kas tau nelogiška man net labai logiška :). Buvo malonu pabendrauti. :)

crystal

Sėkmės žodžio "logika" prasmės ieškojime ;)

TinSoldier

Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 23:06:52
Suvokių aš logiką labai gerai, tik tiek, kad tavo logika baigiasi tuo ką mūsų šiandieninis mokslas pasako, o mano logika tęsiasi kur kas giliau...Nes tai kas tau nelogiška man net labai logiška :). Buvo malonu pabendrauti. :)

Prieštaravimas šiuolaikiniui mokslui nėra lygu buvimui teisiu.
Vien tai, kad tavo teiginiai yra "už mokslo ribų", nepadaro jų mažiau debiliškais.
Tas pats galioja ir tiems kitiems bendraujantiems su dvasiomis ir keliaujantiems per astralus.
Jūsų psichologinės ligos nėra būdai išgelbėti žmoniją.
Suraskit kitų būdų jaustis ypatingais. Savivertė paremta haliucinacijomis nėra patikima.
Susitaikykit su tuo - jūs paprasti žmonės. Ir nepaisant to jūs vis tiek vertingi.
Jums nebūtina "bendrauti" su "dvasiomis", kad būtumėt įdomūs ar svarbūs.

Domas

Citata iš: TinSoldier  spalio 08, 2012, 23:30:10

Prieštaravimas šiuolaikiniui mokslui nėra lygu buvimui teisiu.
Vien tai, kad tavo teiginiai yra "už mokslo ribų", nepadaro jų mažiau debiliškais.
Tas pats galioja ir tiems kitiems bendraujantiems su dvasiomis ir keliaujantiems per astralus.
Jūsų psichologinės ligos nėra būdai išgelbėti žmoniją.
Suraskit kitų būdų jaustis ypatingais. Savivertė paremta haliucinacijomis nėra patikima.
Susitaikykit su tuo - jūs paprasti žmonės. Ir nepaisant to jūs vis tiek vertingi.
Jums nebūtina "bendrauti" su "dvasiomis", kad būtumėt įdomūs ar svarbūs.

Aš nesakau, kad šiuolaikinis mokslas yra debiliškas, as turiu galvoje, kad jis yra paviršutiniškas, apimantis tik fizinį pasaulį, na,  o tu nepergyvenk nesergu aš jokiom psychologinėm ligom, tik kaip sakiau crystal pasakysiu ir tau, mano realybe skiriasi nuo tavosios. :)

eternal.bliss

TinSoldier- ar kitų nelaikai ligoniais tik dėl to, kad tu to nepatiri?:)
Bent jau išlaikykime pagarbą viens kitam ir nepradėkime drabstytis ir mėtyti purvo, emocinio nepritarimo ar niekinimo.:)
Jeigu visus dabar imame pagal vieną standartą, tuomet visiem galioja ta pati taisyklė. Jei logiškai negali įrodyti, jog tai neegzistuoja- tuomet tavo nuomonė yra lygiai toks pats nesusivoktas savyje tikėjimas.

Nežinukas

Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 23:14:52
Sėkmės žodžio "logika" prasmės ieškojime…

Nieko naujo, kai kuris pašnekovas išprovakuoja „diskusiją" ne į temą „apie logiką", ir pats visiškai nelogiškai sau prieštarauja…

Kaip matai Titanai, vien žmonės yra tikrai pavojingi, ne NSOpiečiai:
Citata iš: Titanas  spalio 08, 2012, 21:44:51
Daugiau apie NSO karo laivyna. Kodėl kai sutiksiu kokį žmogų situacija pasikeis radikaliai ?

Ir va pavyzdys:
Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 23:02:45
Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 22:54:31
tiesiog kiekviena siela vystosi skirtingu greičiu, ir galbūt tu esi dar visai jauna siela, kuri dar turi išmokti daug kitų pamoku...

Jei jau ir sielą užgožia „protas", nenuostabu kad pasitaiko ir visažinių…

TinSoldier

Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 23:39:53
<...>nesergu aš jokiom psychologinėm ligom, tik kaip sakiau crystal pasakysiu ir tau, mano realybe skiriasi nuo tavosios. :)

Lygiai tą patį galėtų pasakyti ir šizofrenikas, ir pataloginis sociopatas, ir manijakas žudikas, ir tas deginęs bažnyčias, nes taip liepė ateiviai. Jų realybė skiriasi nuo socialiai priimtinos, nuo moksliškai priimtinos. Skiriasi ir jūsų. O kuo jūsų geresnė, kuo patikimėsnė? Niekuo.

Citata iš: eternal.bliss  spalio 08, 2012, 23:44:23
TinSoldier- ar kitų nelaikai ligoniais tik dėl to, kad tu to nepatiri?:)

Patyrimas be patvirtinimo nelabai ką reiškia. Jūsų patirtys niekada nebuvo patvirtintos ir jos tampa lygiaverčios taip pat nepatvirtintoms teorijoms, kad vaikus neša gandrai, ar skalbimo mašinos grobia kojines.

Citata iš: eternal.bliss  spalio 08, 2012, 23:44:23
Jei logiškai negali įrodyti, jog tai neegzistuoja- tuomet tavo nuomonė yra lygiai toks pats nesusivoktas savyje tikėjimas.

Įrodyti, kad kažkas neegzistuoja - neįmanoma (žr. Raselo arbatinuką: http://lt.wikipedia.org/wiki/Raselo_arbatinukas ). Tai - loginė klaida ir visiška nesąmonė. Netikėti dalyku, kurio egzistavimo tikimybė lygi nulinei nėra tikėjimas. Tuo labiau, nesusivoktas. Tai tiesiog racionalus mąstymas. Tai elementarus aplinkos suvokimas.

Domas

Citata iš: TinSoldier  spalio 08, 2012, 23:54:19

Lygiai tą patį galėtų pasakyti ir šizofrenikas, ir pataloginis sociopatas, ir manijakas žudikas, ir tas deginęs bažnyčias, nes taip liepė ateiviai. Jų realybė skiriasi nuo socialiai priimtinos, nuo moksliškai priimtinos. Skiriasi ir jūsų. O kuo jūsų geresnė, kuo patikimėsnė? Niekuo.

Dar gal gali pasakyti tiksliai mano "psichine negalia".? :D

TinSoldier

Citata iš: Domas  spalio 08, 2012, 23:57:45
Dar gal gali pasakyti tiksliai mano "psichine negalia".? :D

Ne, negaliu. Kreipkis į kvalifikuotą psichologą/psichiatrą.

O kol kas atsakyk man ir pats sau: kodėl pašalinis, nešališkas žmogus tavo teorijas turėtų vertinti rimčiau, nei to deginančio bažnyčias, ar eilinio šizofreniko? Manai, kad pastarieji neturi save guodžiančių ir save patvirtinančių argumenų? Manai, kad jų potyriai mažiau tikri? Kuo tu geresnis?

Aukštyn