Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ponaitis

as bandes 3 kartus,bet tik viena karta pavyko o poto mano drauges nenorejo nes vienai prasidejo nesamones darytis
p.s.dariau ant popieriaus lapo nupiesus veida,akyse taip,ne.vietoj lupu skaicius,o aplink veida abecelia

Benamis

Citata iš: ponaitis  rugsėjo 15, 2012, 13:04:57
bet tik viena karta pavyko

Papasakok placiau.

ponaitis

nu antra karta kai kvietem pradejo adata suktis,po to kai paklausiam ko atsisuka i taip ir ne(arba i skaicius ar abecelia)paklausem:
-bilduk ar tu cia?
-taip
-kureis metais as gimiau
-1998
-bilduk bilduk iseik(3x).bilduk ar tu cia?
-....(nieko nebuvo toliau)

.L.U.T.H.O.R.

nevarela

Pamenu kai man buvo apie 14-15 metu kvietem dvasias apleistam name, tryse kvietem  o viena drauge ziurejo is sono, viskas atrode taip netikra todel sugalvojau kad pirstus per cm atitraukti reikia nuo stiklines ir stikline pradejo sokinet :D o tada viskas dingo ir atejo kunigas :D

Benamis

Hmmm... Ka apleistame name veike kunigas? :D Ar cia as kazkokio uzsleptos minties nesupratau? ;D

nevarela

nu satanhausas buves dominikonu vienuolynas sv ignoto gatveje kunigas ateidavo patikrinti

Bildukas

Citata iš: ponaitis  rugsėjo 15, 2012, 13:28:49
nu antra karta kai kvietem pradejo adata suktis,po to kai paklausiam ko atsisuka i taip ir ne(arba i skaicius ar abecelia)paklausem:
-bilduk ar tu cia?
-taip
-kureis metais as gimiau
-1998
-bilduk bilduk iseik(3x).bilduk ar tu cia?
-....(nieko nebuvo toliau)
:D Taigi nieko ir negalejo buti , prisiekiu - net nebuvau ir atejes  ???

Ignas1992

Sveiki ;) Pamenu kaip buvau mazas gal 8m su draugais irgi kvietem bilduka. Tai koridoriuj susirinkom gal 7 vaikai, susedom ratu, o vidury padejom 4 paprastus arbatinius saukstelius pries tai juos apvynioje paprastu nedideliu popierium ( nepamenu ar reikejo juose kazka parasyt ), tada reikejo 3 kartus pasakyt ,,bilduk ateik" ir jeigu visi 4 saukstai kas minute pasisuks i sona tai reiskia jog jis atejo. Na is pat pradziu nieko nepavyko, nes mes nuolat juokdavomes, o turejo but visiska tyla. Bet gal po 10 kartu juoko susikaupem, nutilom ir pasakem ,,bilduk ateik" 3x. Bet musu tyla baigesi po pirmos minutes kai vienas saukstelis pasisuko i desne puse. Visi labai issigandom ir lekem tiesiai i namus :D

Aukštyn