Indigo - dažniausiai užduodami klausimai

Pradėjo agira, spalio 12, 2014, 14:51:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Tos fantazijos buvo realios, nes pilna skraidančių objektų ir be fantazijos. Tai vyko žemėje. Už žemės ribų nematom jokių skraidančių pvz. Prasimušėm ten kur niekas neskraido. Bet manau kosminės valstybė susidūrė su tam tikru keistu apribojimu, kurio neįmanoma įveikti niekaip. Šiaip labai elementaru. Bet palauksiu ir pažiūrėsiu kaip viskas vystysis toliau.  :)

Steiblys

Citata iš: Benamis  spalio 13, 2014, 17:19:19
Tai cia tik prielaidos ir spejimai. Jeigu zlugs... O jeigu nezlugs? :)
Istorija yra gyvenimo mokytoja, todėl mūsų civilizacijos žlugimas nėra vien prielaida, o tai - dėsningumas.

Benamis

Deja, as neturiu tokios "patikimos ir neklystancios" informacijos kokia turi Steiblys (atspeti kaip ir kada tiksliai istornis desningumas suveiks cia jau virs mano proto ribu), kad galeciau teigti 100% jog zmonijos kolapsas ivyks greiciau negu, kad kosmoso programu inzinieriams pavyks nusiusti zmones iki kitu musu saules sistemos planetu.

agira

spalio 13, 2014, 21:09:54 Redagavimas: spalio 13, 2014, 21:32:24 by agira
Na jeigu remtis tik tuo, kad mes negalime kažkur gyventi, tai dar ne viskas. Kaip Saša mini, visatoje būtybių, turinčių fizinį kūną, yra ne itin daug. Daug yra visko už tos matomos ribos, ką net jau mūsiškiai mokslai pripažįsta, pvz. kvantinė mechanika. Kuri yra tokia viena pažangiausių mokslo sričių ir naujausia fizikos mokslų atšaka. Į jos atradimus yra neatsižvelgiama tradicinėje fizikoje, bet tai ne ezoterika, o rimtas mokslas, kur net yra gauta ir Nobelio premijų ir t.t...

Problema ta, kad gyvybės, kitose saulės sistemos vietose, egzistavimas yra neigiamas dėl to, kad mes tenai negalėtumėme gyventi. Tai iš viso nieko nereiškia. Be to, kas sakė, kad gyvybė būtinai turi gyventi planetos paviršiuje, kur radiacija, vėjai ar dar kažkas... Čia ir labai subjektyvu.

Kitos gyvybės formos gali būti visiškai kitokios, gal net ne materialios, kaip šiuose atsakymuose yra aprašoma apie Venerą.  Beje pati Venera, tai labai įdomi planeta, jeigu susipažinti su jos savybėmis. Tas pats ir kitos planetos.

Tiesiog yra tokių technologijų, ar dvasinių praktikų, su kuo galima padaryti daug daugiau. Man yra sunku diskutuoti šia tema, kai tai tyrinėju jau senai ir yra didelis žinių bagažas ant pečių, nežinant kiek esate tame paėję jūs. :)

P.S.

Dėl technologijų, kaip galime keliauti kosmose, kadangi domiuosi laisvąja energija, jau apytiksliai 1950-1960`aisiais buvo bent keli projektai ir sprendimai. Jie buvo vykdyti privačių asmenų ar kompanijų. Tai nebuvo oficialios mokslo studijos, nors moksle tas mano manymu yra cenzūruojama, kad ir seniausiai žinoma. Paminėsiu glaustai, nors šias temas daug tyrinėjau.

• Projektas, kuriame dalyvavo Ralph Ring http://bluestarenterprise.com/ buvo sukurta ir išbandyta lėkštė, tiesa rezultate buvo pastebėta, kad žmogaus sąmonė sunkiai susitvarko su tokio laivo valdymu. Ne pakankamai išsivysčiusi. Ir po to prie šio projekto dalyvavę mokslininkai prašneko apie dvasinį tobulėjimą :)

• Ir pvz. IGV - Inverse Gravity Vehicle (http://searlsolution.com/technology3.html) - kas tuo laikotarpiu buvo dažnai maišoma su NSO. Jų lėkštė buvo 40 kartų apskridusi žemę. Buvo duota ir NASAi veikiantis prototipas, bet anie tik pečiais patrukčiojo, kad nesupranta, kodėl nėra inercijos ir nieko su tuo nedarė.

Yra net puikiai žinomas ir daug kartų išgvildentas tikrų NSO veikimo principas. Šie abu aparatai jį naudojo. Su tuo daug kartų susidūriau, domintis laisvąja energija. Visa tai padaroma ir nėra net taip sudėtinga. O skrydžiai su šiais įrenginiais yra daug greitesni nei su paprastomis priemonėmis. Nors ir nesiekia šviesos greičio. Bet pvz. nuo žemės iki mėnulio, kaip John Searl yra minėjęs, užtruktų 20 minučių... Ir tai žmonės yra sukūrę dar prieš 50-60 metų... Oficiali mokslo pozicija labai dažnai ignoruoja tokius dalykus ir prie to jau senai pripratau. Aplamai labai retai tikiu, ką sako mokslininkai...

šamanas

Man įdomiausia kada bus tie pokyčiai, ir kada bus tas žybsnis.
Manau kad tai turėtu įvykti 2015 metais, nes daug kas taip pranašauja, pranašavo. Netgi pats kažkiek jaučiu, jog artėja kažkas svarbaus.

Raganius

Artėja naujas išradimas kuris pakeis žmonijos gyvenimą, va taip.

idenmeyou

Citata
Citata19. Kaip su tavimi elgiasi tėvai? Aplinkiniai ? Ar pasakoji apie save?

Tėvai nemėgsta, kada aš pasakoju apie tai, ką matau. Jie sako, kad tai išmislas ir kvailystės. O dar kalba, kad daugiau mokyčiausi ir mažiau skraidyčiau padebesiais. Aplinkiniams aš beveik nieko nepasakoju. Šito negalima. Man neleidžia. Kada atsiranda žmogus, kuriam galima, man parodo ir aš žinau, kad su juo galima kalbėti. Nuo tokio žmogaus irgi eina šviesa. Toks žmogus gali kalbėti ženklais.

Sako vaikas, kad aplinkiniams jis nepasakoja, jam šito negalima, bet interviu gi duoda ir nereikia būti nei indigo, nei proto bokštu, kad suprastum jog davus tokį interviu šias jo žinias sužinos daug įvairių žmonių ir gerų ir blogų, tad jis paprieštarauja sau.

Citata50. Ar Blyksnio ir Pokyčių metu bus pavojus gyvybei Žemėje?

Taip. Pas žmones susilpnės protas. Augalai taps nuodingais. Vanduo bus blogas, nešvarus.[/quote]

]
Citata
Citata67. Kada silicis įeis į žmogaus kūną, kaip pasikeis jo gyvybinės funkcijos, kuo šis kūnas maitinsis? Koks jis taps, lyginant su išorine aplinka? Stipresnis ir nepažeidžiamas? Ar liks ligos ir senėjimas?

Žmonės pradės geriau suprasti šviesą nuo Saulės, pagerės atmintis. Bet prieš tai jiems labai stipriai skaudės galvą. Žmonės pradės gyventi po 130-150 metų, bet jie augs lėčiau. Tai reiškia, kad vaikų bus daugiau. Jūs nustosite bijoti, kad numirs per daug žmonių.

Iš pradžių teigė, kad nusilps po blyksnio žmonėms protas, o vėliau jau sako, kad pagerės atmintis, šie dalykai tarpusavy kertasi.

Dūmas

Dėkui Agira už vertimą, tikrai buvo įdomių klausimų ir atsakymų pamąstymams. Tačiau pasigedau klausimų  apie dirbtinį intelektą, kadangi asmeniškai manau, kad tai neatsiejama nuo žmonijos proveržio bei tolimesnės ateities. Keista, kad niekas jo apie tai neklausinėjo, o vaikas to  neakcentavo.

.L.U.T.H.O.R.

@idenmeyou , dėl pirmojo, atsakymo, manau turima galvoje, kad neleidžiama kalbėti realybėje su žmonėmis tokiais klausimais. O čia atsakinėja į klausimus kažkokiam forume ir tai tik pabandymas vykdomas pirmą kartą.

O dėl kito, po blyksnio susilpnės protas, o dėl silicio kūne sustiprės. Tai čia sakyčiau niekas nesikerta :)

idenmeyou

Taip, bet jei atmintis tragiškai susilpnėjusi kaip galima prisiminti kažkokias žinias. Realiai ką žinai ar bent jau įgyji kaip žinias, jei prasta atmintis pamiršti, o jei kaip jis sako atmintis tik susilpnės, tai nelabai ką ir žmonių protai galės.

.L.U.T.H.O.R.

Na čia ir klausimas ar pas visus žmones susilpnės tas protas. Sako vieni žmonės pereis tuos pokyčius, o didžioji dauguma žmonių mirs.

idenmeyou

Mano nuomone liktų tokia, kad vaikas gal ir nekvailas, bet su gera fantazija. Aš asmeniškai likau skeptiku šioje situacijoje.

snofru

sausio 03, 2015, 21:41:24 Redagavimas: sausio 03, 2015, 21:53:55 by snofru
Citata5. Iš kur atsirado žmonės?

Žmonės į Žemę buvo atvežti 12437 metų atgal. Tai tiksli data tų, kurie tai stebėjo. Po to su žmonėmis bendravo daugelis (greičiausiai turima omenyje kitas protingas gyvybės formas). Žmonės - ne paprasti sutvėrimai. Pas juos yra daug draugų. Kreipkitės į tašką R241 50 44 (rus. Р241 50 44). Užtenka perskaityti skaičius ir susikaupti. Ši vieta netoli. Mūsų pasaulyje. Ši vieta nematoma paprasta akimi.

Citata91. Kiek yra tiesos istorijoje, apie žmogaus atsiradimą žemėje, kas liečia Šumerų žinias?

Šumerai - žmonės, gyvenę senai, 27 tūkstančiai metų atgal. Jie dažnai bendravo su žmonių kūrėjais, dėl to, kad padėjo tyrimuose, daugiau nei buvo reikalinga. Tyrime dalyvavo kiti. Jie pakeitė žmones, ir tyrimas prarado prasmę didelėje apimtyje. Žmonės turi gyventi Žemėje ir neišeiti iš jos.

čia ne vertimo klaida, originale tas pats. "indigo" rado laisvas ausis  :)

va dar vienas indigo. irgi rusiukas. tik šitas indigo tūpas lyginant su anuo, bet project camelot užkibo, na jie visada kimba ant visokių nesamonių.

.L.U.T.H.O.R.

Tai ten dar neaišku, ar iš tikro berniukas buvo, forume rašė, tai prie kompo bet kas galėjo būti :D

Aukštyn