Ateitis

Pradėjo 2Pacas, rugpjūčio 01, 2013, 21:01:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

rugpjūčio 03, 2013, 12:31:17 Redagavimas: rugpjūčio 03, 2013, 12:50:20 by 2Pacas
Citata iš: Master  rugpjūčio 03, 2013, 11:38:43
Kažkaip tikiu, kad ateitis pati susiplanuos, todėl per daug apie ją nemąstau.
Znk is patirties galiu pasakyt kad taip tiketis kasko yra labai naivu,is dangaus niekas nenukris.Reikia daryt kaska (beabejo su protu), o ne laukt. ;)

a.t.sielis

Pinigai reikalingi, tas be abejonių, taip pat kaip ir oras bei saulė reikalingi. Bet neverta vaikytis pinigų, manyti, kad galima jų pasiekti daugiau. Kiek skirta, tiek jų gausi (jeigu netinginiausi, čia jau kita kalba). Dėl to rūpintis nereikia. Tai ateis savaime. Galima gyventi brangiu režimu, galima gyventi pigiu režimu, bet esmė ta pati: žmogus miega, valgo, užsitikrina saugumą ir poruojasi. Pagrinde, kramtyto kramtymas. Panašiai kaip kompuose: kompiuteriniai žaidimai skirtingi, bet pagrinde, už to kažin kas neslypi, tie patys principai. Laimė kyla iš sielos, tiek dvasingajam, tiek materialistui. Nes laimės generatorius ir patyrėjas yra siela. Tarsi saulė, kuri daro protuberantą, materialistas semiasi laimės iš sielos per materialią veiklą, dažnai nesėkmingai (iš principo čia turi būti frustracija), o dvasingasis - iš dvasinės veiklos, tiesiogiai susiliesdamas su pačia esme, šaltiniu.

Master

Citata iš: 2Pacas  rugpjūčio 03, 2013, 12:31:17
Znk is patirties galiu pasakyt kad taip tiketis kasko yra labai naivu,is dangaus niekas nenukris.Reikia daryt kaska, o ne laukt. ;)
Žinoma jog aš nestoviu vietoje. Darau tą patį ką daro visi. Tačiau neturiu gyvenimo tikslo, kurio laikyčiausi. (Bah, tuštuma visuomet užpildoma, problemos išsispręndžia pačios... Todėl jaudintis nematau prasmės)

varpainis

Citata iš: Master  rugpjūčio 03, 2013, 12:59:37
Citata iš: 2Pacas  rugpjūčio 03, 2013, 12:31:17
Znk is patirties galiu pasakyt kad taip tiketis kasko yra labai naivu,is dangaus niekas nenukris.Reikia daryt kaska, o ne laukt. ;)
Žinoma jog aš nestoviu vietoje. Darau tą patį ką daro visi. Tačiau neturiu gyvenimo tikslo, kurio laikyčiausi. (Bah, tuštuma visuomet užpildoma, problemos išsispręndžia pačios... Todėl jaudintis nematau prasmės)

Nesuprantu, kaip galima gyventi neturint jokio tikslo gyvenime.

la.benas

Šitaip labai lengvai galima šunkeliais nueit.

Master

rugpjūčio 03, 2013, 16:01:38 Redagavimas: rugpjūčio 03, 2013, 16:08:43 by Master
O jeez...  Na aš tai nesuprantu kaip galima gyventi pasikabinus ant materialių dalykų. Ką jūs manote, kad už jus jūsų gyvenimą nugyvens dideli namai, graži mašina, statusas? Kas kalbant apie mane tai aš išvis nematau galimybių, kurias galėtų suteikti pinigai. Manau, jog jie išvis yra masalas, valdantis mases žmonių.  Sistemos dalis. Žmogaus stiprybė turėtu būti savarankiškumas mano galva. O dėl manęs galite nesijaudinti. Juk esu sąmoninga. :) (dabar žiūriu, jog kažkur nuklajojau... :D)

la.benas

Na, ant akmens gi negyvensi, ir saulės energija gyva nebūsi, taigi pinigai šiandien yra ypatingai svarbūs. Dvasinės vertybės taip pat. Nereikia tapt visišku pinigų vergu, bet ir nereikia sakyt, kad pinigai nesuteikia galimybių.

a.t.sielis

Ne pinigai suteikia galimybes. Pinigai tik tarpinė priemonė. Esmė sugebėjimuose, kaip žmogus panaudoja savo energiją, pagal prigimtį ir pagal visatos dėsnius. Galiausiai, visos galimybės slypi tyroje širdyje. Jeigu širdis švari, visos didžiausios galimybės atviros. Jeigu širdis nešvari - visi keliai uždaryti.

Progresija yra tokia:
- (1) pastovi veikla pagal prigimtį ir sugebėjimus, sekimas ta tvarka, kurią nurodo Kūrėjas
- (2) tai generuoja pinigus, turtą, dar geresnius sugebėjimus ir savybes, įgudimą, pagrindą gyvenime, padėtį, saugumą
- (3) turint 2 fazėje įvardintus dalykus, žmogus gali patenkinti savo norus, troškimus
- (4) galiausiai, patenkinęs savo norus, jis nori pakilti virš materializmo, išsivaduoti iš pastovių būties problemų, tokių kaip mirtis, ligos ir kt.

Yra dar 5 matavimas - grynasis dvasinis gyvenimas, pagal sielos prigimtį. Jis pilnavertiškas pats savaime.

ajolu

aš irgi save įsivaizduoju gyvenant kur nors toli nuo miesto antroje gyvenimo pusėje. Kai susimąstai, kad gyvenimas didmiesčio daugiabutyje yra nekas.. murkdaisi svetimų minčių ir emocijų šiukšlyne.

Aukštyn