Kas darosi katinui?

Pradėjo IndiGoo, kovo 24, 2013, 17:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

IndiGoo

Bet as kazka esu girdėjes kad kates mato naminukus ir zaidzia su jais. Gal tokia priezastis?

Ponas

balandžio 04, 2013, 00:08:06 Redagavimas: balandžio 04, 2013, 00:10:12 by Ponas
Citata iš: crystal  kovo 24, 2013, 18:38:41
Na aprašytas katino elgesys tikrai neatrodo keistas :D Dauguma kačių taip elgiasi, net gi sakyčiau, kad normalu, jog katinas nėra ramus :D O šiaip jei ir atrodo, kad katė ar katinas keistai dairosi, ar atrodo kad į kažką žiūri, tai netūrėtų per daug stebinti, juk jų visi pojūčiai yra žymiai jautresni nei žmogaus. Jos ir visokius aukšto tono garsus puikiai girdi, ir mato geriau, yra nepaprastai pastabios, jau net ir kiokios baisiai mažos muselės pro akis joms lengvai nepraskrenda :D Šiaip įdomūs tie gyvūnai ir būna, kad kartais keistokas tas elgesys atrodo. Va  pvz mano katė mėgsta biški pašiurpint: jei naktį man nesimiega, ar šiaip prabundu, tai labai dažnai matau katę sėdinčią ant stalo ir ramiai mane stebinčią. Tą patį ir sesuo pastebėjo, kai jai nesimiega. ;D

Taip, ramus jei jis dar vis jaunas(-a), bet manasis pavyzdžiui šitaip nelaksto, tiesiog sau ramiai vaikštinėja ir tiek..

CitataBet as kazka esu girdėjes kad kates mato naminukus ir zaidzia su jais. Gal tokia priezastis?

Visko gali būti, tiesiog truputį pasidomėk tokiais dalykais. Internetas dabar tiesiog platus.

Aukštyn