Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

gruodžio 17, 2018, 20:22:01 Redagavimas: gruodžio 17, 2018, 20:24:40 by klajunas
Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 16:30:25ir kokiais ženklais?
ypač šį mėnesį matau laikrody lygius skaičius 11:11, 14:14, 14:44 16:16 ir pan. čia ženklai?:)
Aš kalbu ne apie tokius ženklus, jeigu ženklai yra išorėje, o ne suvokime - tai labai žema stadija.
Signalizavimas skaičiais reiškia lūžį gyvenimo scenarijuje, kai iš laisvo režimo gyvenimas pervedamas į vedamą ir kontroliuojamą pagal pasirinktą scenarijų. Tai laisvės gyvenime galutinio praradimo požymis. Laisvės praradimas nebūtinai reiškia kažką labai blogo, tai tik reiškia, kad gyvenimas bus tik toks, kokio norės jūsų šeimininkai. Jeigu nuotaikos nedžiuginančios, būsena ne pakylėjimo, tai reiškia, kad tai posūkio iš geresnio į blogesnį pradžia, ypač kai tai pradeda darytis pirmą kartą gyvenime. Jeigu tai ne pradžia - scenarijus būna įsivažiavęs, ir pagal konkrečia realybę matosi, kur esate vedamos. Tai baigiasi supratimu, kad gardas visas kontroliuojamas ir ką nors pakeisti pagal savo norus neįmanoma arba tai brangiai kainuoja. Pagerėjimu dažnai laikoma integravimas į aukštesnę organizaciją, bet gero tame nieko nėra, nes papraščiausiai buvus po paveiksliuku, jį perlipi ir atsistoji virš, bet tada pamatai visą melą, ir iliuzijų pasauliai, kurie guodė būnant apačioje žlugo. Galvą užvaldo blogis ir tampi blogio įrankiu. Tas pats ir su religinėmis idėjomis - iš pradžių šeimininkai vilioja, pamatę perspektyvą priima į sistemą, ir tampi tos sistemos aktoriumi bei tarnu, kitaip kiaurai perpuvusiu iš vidaus. Ir kelio pasitraukti nebūna, nebent į dar didesnį pablogėjimą. Nepatyrus tai suvokti sunku, bet susižavėjus medumi galima skaudžiai nudegti. Jeigu nenudegi - baigi gyvenimą su iliuzija galvoje ("laimingai" pragyvenus 100 metų  :) ). Tiek paaiškinimų.
PS. pats skaičius kaip kiekis dažniausiai nieko nereiškia, pati esmė - sinchronizacijose, kurios valdomos iš išorės.

elteide

CitataSignalizavimas skaičiais reiškia lūžį gyvenimo scenarijuje, kai iš laisvo režimo gyvenimas pervedamas į vedamą ir kontroliuojamą pagal pasirinktą scenarijų. Tai laisvės gyvenime galutinio praradimo požymis. Laisvės praradimas nebūtinai reiškia kažką labai blogo, tai tik reiškia, kad gyvenimas bus tik toks, kokio norės jūsų šeimininkai.
CitataPS. pats skaičius kaip kiekis dažniausiai nieko nereiškia, pati esmė - sinchronizacijose, kurios valdomos iš išorės.
Hehe
Kas tie seimininkai?
Kaip gali but is isores valdoma, juk nezino, kad as zvigtelsiu I laikrodi, kas buna dienoj nedaznai, neziuriu kas valanda.

....

@Villkiuke, kaip pabiro I sipulius? Ar tikrai butent nuo tada, gal jau pries tai prasidejo, buvo tam tendencijos.

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 21:24:43Hehe
Kas tie seimininkai?
Kaip gali but is isores valdoma, juk nezino, kad as zvigtelsiu I laikrodi, kas buna dienoj nedaznai, neziuriu kas valanda.
Tai tokie stori dėdės, kuri tampo visą tavo gyvenimą už virvučių. Pavyzdžiui, Džysus yra jų sprendimas, o tau atrodo, kad tai pati atradai. Ieškojai, ieškojai ir atradai. Matosi, kad tau tavo lygtyje dar daug nežinomųjų.

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 17, 2018, 21:36:40Tai tokie stori dėdės, kuri tampo visą tavo gyvenimą už virvučių. Pavyzdžiui, Džysus yra jų sprendimas, o tau atrodo, kad tai pati atradai. Ieškojai, ieškojai ir atradai. Matosi, kad tau tavo lygtyje dar daug nežinomųjų.
Kaip tampo? Sukonkretink
Tipo gyvenimo kakurius ivykius sukuria ir ateina neuzilgo kaip Jehovos liudytojai bei pasiulo sprendima pvz.nueit I baznycia itiket I Jezu?

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 21:45:26Kaip tampo? Sukonkretink
Tipo gyvenimo kakurius ivykius sukuria ir ateina neuzilgo kaip Jehovos liudytojai bei pasiulo sprendima pvz.nueit I baznycia itiket I Jezu?
Galima ir taip. Arba - sėdi SS (storas senis) savo tamsiame kambaryje, pasižiūri į ekraną kuriame mato tave, pasižiūri į laikrodį, kai ateina 11:11 pasuka tavo galvą į skaičius vieną kartą, kitą diena vėl. Tada tu nustembi, pagalvoji: o, koks įdomus sutapimas. Kita diena tas pats. Delfyje paskaitai straipsnį apie JK, pagalvoji: gal čia man JK nori kažką pasakyti, reikia pasidomėti daugiau. Ir taip prasideda, įsitrauki, įklimpsti iki ausų. Tada eini į RKB arba jie gavę informacijos patys pas tave ateina.

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 17, 2018, 22:51:34Galima ir taip. Arba - sėdi SS (storas senis) savo tamsiame kambaryje, pasižiūri į ekraną kuriame mato tave, pasižiūri į laikrodį, kai ateina 11:11 pasuka tavo galvą į skaičius vieną kartą, kitą diena vėl. Tada tu nustembi, pagalvoji: o, koks įdomus sutapimas. Kita diena tas pats. Delfyje paskaitai straipsnį apie JK, pagalvoji: gal čia man JK nori kažką pasakyti, reikia pasidomėti daugiau. Ir taip prasideda, įsitrauki, įklimpsti iki ausų. Tada eini į RKB arba jie gavę informacijos patys pas tave ateina.
Tu gal juokauji :)
Kaip mane mato, sekimo kameromis ? O I galva signalus kad pasiust tai reikia nano imtuvelio galvoje..tai neitiketina tiesiog, neimanoma...
Nes nesu nieko ypatinga , svarbi persona, net jei tokios technologijos ar tokia praktika placiai ir egzistuotu, kuo abejoju

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 23:04:08Tu gal juokauji :)
Tai ko tada į tą laikrodį žvilgčioji ir dar tokiu tikslumu, kas ten tavo galvoje tiksi ne "nano"... ;D

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 17, 2018, 23:09:57Tai ko tada į tą laikrodį žvilgčioji ir dar tokiu tikslumu, kas ten tavo galvoje tiksi ne "nano"... ;D
Galbut kokie angelai gal kazka nori pasakyt, kolektyvine samone Dievo samone...

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 23:13:37Galbut kokie angelai gal kazka nori pasakyt, kolektyvine samone Dievo samone...
Angelai stori, su raudonomis nosimis, o kolektyvinė sąmonė - agentai Smitai su juodais akiniais... Tai yra tavo "dievai".  :D

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 18, 2018, 10:59:54Angelai stori, su raudonomis nosimis, o kolektyvinė sąmonė - agentai Smitai su juodais akiniais... Tai yra tavo "dievai".  :D
nesuprantu, sakai esi gnostinių pažiūru, tiki į Dievą , o iš kalbos, ką rašai tai suprantu, kad tiki tik , kad yra šis pasaulis, materialus ir žmonių valdžia, tiksliau, blogiukų, kurie kitus seka, kontroliuoja ir uzurpuoja

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 18, 2018, 14:53:10nesuprantu, sakai esi gnostinių pažiūru, tiki į Dievą , o iš kalbos, ką rašai tai suprantu, kad tiki tik , kad yra šis pasaulis, materialus ir žmonių valdžia, tiksliau, blogiukų, kurie kitus seka, kontroliuoja ir uzurpuoja
as tik perspeju, kad saugotumeisi apsimeteliu ir siulau mastyti savo galva.  :)

VEris

Citata iš: Villkiuke  gruodžio 17, 2018, 19:03:59elteide,
neskaitau jūsų susirašinėjimo, nes man čia per sudėtinga, bet užmetu akį truputį.
Mane irgi domina klausimas dėl tų pasikartojančių skaičių laikrodyje, norėčiau, kad koks išmintingas žmogus tą konkrečiai paaiškintų. Gyvenau paprastai, žemiškai, į nieką per daug nesigilinau, panašių forumų neskaičiau. Man kaip ir tau lygiai prieš metus gruodžio mėn. pradėjo nuolat rodytis tie pasikartojantys skaičiai. Jų nepastebėti buvo tiesiog neįmanoma, net savo draugui rodžiau, sakiau, nesuprantu, kas čia yra, kodėl juos nuolat matau. Tuo metu ir internete info paieškojau, bet nieko visai neradau apie tai. Nežinau kiek tai tęsėsi tiksliai, gal porą mėn., paskui susapnavau baisų sapną ir po kelių savaičių mano gyvenimas pabiro į šipulius. Tai, kas vyko lyg ir buvo mano veiksmų pasekmė. Vėliau kai pradėjau viską atgaminti supratau, kad visko keista pradžia buvo tie skaičiai...Kaip juos paaiškinti, kaip interpretuoti, ką jie reiškia neįsivaizduoju, bet manau, kad kažką reiškia. Irgi labai norėčiau tikslaus atsakymo, bet jo niekur ir neradau, tik tiek, kad neva ženklai, kurie gali reikšti nuo a iki ž. :/ ir dabar atrodo, kad tie skaičiai nuolat eina kartu, bet dabar gal jau specialiai juos matau :/
Kalbant apie tuos skaičius, tai aš juos matau jau metus, gal kiek daugiau, reguliariais laiko tarpais. Bet man atvirkščiai - vis įvyksta gyvenime kažkoks teigiamas pasikeitimas. Pas mane disciplina vyksta tokia:
1. Apie 1-2 mėnesius kartojasi skaičiai.
2. Nustoja kartotis. 1-2 mėnesius nieko nevyksta.
3. Po tų 1-2 mėnesių tylos įvyksta kažkoks teigiamas pokytis, nors ir nebūtinai super ryškus.
4. Trumpą laiką vėl nieko nevyksta.
Ir taip maždaug kas 2-4 mėnesius kartojasi toks ciklas.
Dar turėčiau pridurti, kad praktikuoju minties galią, bet kolkas nespėjau pastebėti, ar dažnesnis jos naudojimas susijęs su pasikartojančiais skaičiais, nes tuo pat metu naudoju minties galią ir trumpalaikiams, ir ilgalaikiams norams.
Dabar neseniai vėl kurį laiką kartojosi skaičiai, ir šiuo metu nustojo. Tai vėl stebiu ir laukiu kas bus.

Villkiuke

Citata iš: VEris  gruodžio 19, 2018, 01:41:46Kalbant apie tuos skaičius, tai aš juos matau jau metus, gal kiek daugiau, reguliariais laiko tarpais. Bet man atvirkščiai - vis įvyksta gyvenime kažkoks teigiamas pasikeitimas. Pas mane disciplina vyksta tokia:
1. Apie 1-2 mėnesius kartojasi skaičiai.
2. Nustoja kartotis. 1-2 mėnesius nieko nevyksta.
3. Po tų 1-2 mėnesių tylos įvyksta kažkoks teigiamas pokytis, nors ir nebūtinai super ryškus.
4. Trumpą laiką vėl nieko nevyksta.
Ir taip maždaug kas 2-4 mėnesius kartojasi toks ciklas.
Dar turėčiau pridurti, kad praktikuoju minties galią, bet kolkas nespėjau pastebėti, ar dažnesnis jos naudojimas susijęs su pasikartojančiais skaičiais, nes tuo pat metu naudoju minties galią ir trumpalaikiams, ir ilgalaikiams norams.
Dabar neseniai vėl kurį laiką kartojosi skaičiai, ir šiuo metu nustojo. Tai vėl stebiu ir laukiu kas bus.
VEris,
man metus lygiai taip pat tas vyksta su skaiciais, pora menesiu kartojasi, tada dingsta, praeina keli men ir vel prasideda. Kadangi man jie rode labai blogas permainas pradejau jau net bijoti paskui juos matyti, bet jei dabar uzeina tiesiog ignoruoju arba sugalvoju nora tuo metu ir viskas :)
Po tu pirmuju labai ryskiu pokyciu gyvenime daugiau pokyciu nebepastebejau, nors ir ateina tie skaiciu periodai. Reziume tikriausiai galima daryti, kad jie rodo, kad kazkas keisis, kazkam i gera, kazkam i bloga.

Elteide,
Rasiau tau kazkuria diena ilga atsakyma, bet kazkodel nepasiskelbe, tai jau patingejau vel viska per naujarasyti...

nuorytojaus

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 18:57:39velnias slypi smulkmenose...
Kiek girdėjęs tą patarlę, tai pagrindinė mintis- "velnias slypi kraštutinumuose", tik kažkaip kitaip sudėlioti žodžiai.

elteide

Citata iš: nuorytojaus  gruodžio 19, 2018, 11:34:05Kiek girdėjęs tą patarlę, tai pagrindinė mintis- "velnias slypi kraštutinumuose", tik kažkaip kitaip sudėlioti žodžiai.
dar yra, kad velnias slypi detalėse .... :) , bet iš esmės aišku apie ką kalba

Aukštyn