Mekabciel Ger'as

Pradėjo Mekabciel, liepos 27, 2018, 19:18:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

lapkričio 28, 2018, 20:42:37 Redagavimas: lapkričio 28, 2018, 20:47:28 by klajunas
Citata iš: Mekabciel  lapkričio 28, 2018, 18:46:05
Pavyzdžiui @klajuno logotipe yra karūnos simbolis. Jis šio simbolio negalėtų įrodyto ar pagrįsti, bet jis sau suteikė tokias regalijas ir pradėjo karaliavimo karjerą...

Primygtinai reikia gydyti!
Noriu, kad dar pajuokintum žmones savo neapykantos organizavimu, todėl duodu maisto, kad tavo galvoj būtų daugiau shudu.

Logotipas reiškia, kad esu oficialus Asgardijos pilietis, o logotipas yra Asgardijos herbas.

https://asgardia.space/en/

Mūsų Konstitucija:

https://asgardia.space/en/vote/constitution/

Užsėdai čia forumą, kaip savo klozetą - tai varyk, mes pasiklausysim tavo gėrybių grožybių tualetinio triukšmo.

Mekabciel

lapkričio 28, 2018, 21:16:09 Redagavimas: lapkričio 28, 2018, 23:54:55 by Mekabciel

elteide

siandien, kai atejau cia su maishiuku net nesapnavau, kad tiek suzhinosiu :)
...........
p.s. patiko gif'inti :D

klajunas

lapkričio 28, 2018, 21:49:21 Redagavimas: lapkričio 28, 2018, 21:51:33 by klajunas
nieko naujo po saule, deja. nors proto invalidams neturiu laiko ir gaila, bet dar vieną nuorodą padarysiu. tai tik pirminė informacija ir užuomina pamąstymui.

Linkas: Kryžiaus Žygiai

Tai, ką šitas veikėjas, užsislaptinęs po @Mekabciel kauke, nes BIJO, kad kiti sužinos kas jis yra, daro yra PIRMAS KRYŽIAUS ŽYGIS anomalijos forume, kokio dar greičiausiai forumas nėra matęs.

Tokių matėm. Tokių istorija yra mačiusi. Taip pat ir kuo tai baigiasi, priešingai tam, kas vaizduojama.

I LOVE YOU SO MUCH

dėk dar vieną papuaso rožą. :D

elteide

lapkričio 28, 2018, 21:56:59 Redagavimas: lapkričio 28, 2018, 22:11:17 by elteide
ir  sia diena baigiu tokia va gaida ...;)
ir dedikuoju , pirmiausia, sau ir visiem be ishimties!:D

kad klysti zhmogiska...aisku butu gerai neklysti, nes niekurios klaidos buna itin skaudzios :(
bet sako , kad klaidos tai irgi patirtis,.
arba...neklysta tas, kuris nieko nedaro, bijo prisiimti atsakomybe ir veikti..
arba be shudo nebus ir grudo ...
arba ....(galite papildyti).

labos!

ryt strateguosime vel :)

.....

ai..va dar dainike :)

goodnight...

Mekabciel

lapkričio 29, 2018, 16:06:23 Redagavimas: lapkričio 29, 2018, 16:13:40 by Mekabciel
Nes Tu esi Fejerverkas
1.44min. After a hurricane comes a rainbow
Po uragno pasirodo vaivorykštė.
Vaizduotė(164)(164)Ugnikalnis

Aš esu(84)(84)ElTeide
Fejerverkas(165)(165)Aš esu Emocija(81)
(165)
(84)ElTeide Emocija(81)

Žmogus tai miegantis ugnikalnis kupinas emocijų, kai nusprendžia pabusti - atsiskleidžia visas Žmogaus grožis.

41sec. "Cause there's a spark in you"
Nes tavyje yra kibirkštis.

You just gotta ignite the light And let it shine
Just own the night...

Tu tik turi uždegti šviesą Ir leisti jai šviesti...
Nakti...

boba

@Mekabciel, tu esi šaunuolis. Man tavo temos be galo patinka ir mano dūšiai yra šiokia tokia paguoda ( didelė paguoda). Bet aš negaliu kaip kenčiu be juodos arbatos. Jau septynis mėnesius jos kaip negėriau ir ėmė visai jau nervai nebelaikyti ( raminamieji negali padėti( bet išgėriau...), nes man ne jų reikia, o tos prakeiktos BLYN arbatos...)...Bet jei ir nueičiau pas ką nors į svečius ir jos pagerčiau, tai irgi jau nepadėtų. Dabar mažiausia man ją gerti reikėtų porą savaičių, kad tinkamai atsigaučiau. Tai va...Na ir keistas tas gyvenimas... Na ir keisti tie žmogaus poreikiai...

Mekabciel

165
(61)Mano šarvas(104)
Raimondas Stančikas
259

elteide

lapkričio 29, 2018, 17:33:43 Redagavimas: lapkričio 29, 2018, 17:39:13 by elteide
ka turi padaryti Spartanas?

.......

ir..

@boba , savo kojytem tapu tapu i artimiausia parde ir bus arbatytes :)

Mekabciel

Apginti Tėvynę.

elteide

Citata iš: Mekabciel  lapkričio 29, 2018, 17:38:56
Apginti Tėvynę.
Raimondai S. ,ar galetum mirti uz tevyne???

Mekabciel

Geriau mirtis nei toks gyvenimas.

boba

В толстом доме толстые люди и толстая душа.

boba

Na turiu du eurus, dvylika centų. Bet mane tėvai juk užmuš, jei nusipirksiu sau arbatytės... Geriau jau beprasmiškai kentėti, nei užsitraukti jų rūstybės...

Mekabciel

...
Visiškai beprasmiška...

Aukštyn