Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: sara  spalio 11, 2017, 18:05:59Bandziau gilintis nuo temos pradzios, kodel yra tavo paveksleliai istrinti?
Pradžioje kai kurie paveikslėliai ištrinti todėl, kad buvo iš puslapio, kuris dabar neaktyvus, todėl neliko ir nuorodų.

Citata iš: sara  spalio 11, 2017, 18:05:59Ka man daryt? Nuo ko pradet? Neuzduok daug uzduociu, o kazka pacio paprasciausio uzduok. Dekoju.
Paprastų patarimų aš neturiu. Geriausia iš pradžių susipažinti su žmogaus teorija. Mano variantas sudėtas į rinkinį "Pakilimo pradžiamokslis", kurį galima paskaityti čia Pradžiamokslis (paspausti nuorodą)

Čia mano 2016 m. pagrindai, kurie ne galutiniai, nes nuolatos papildoma.

sara

spalio 11, 2017, 19:58:10 Redagavimas: spalio 11, 2017, 21:36:08 by sara
Pradziamokslyje teisingai pasakyta-svarbiausia jegu islyginimas! Visi zmones turi buti vienodai protingi ir to reikia visai nesibaiminti. As irgi to siekiu-jegu islyginimo. Noriu kad zmones visi butu tokie protingi kokia as buvau protinga 1998 metais. Vieni gyvenimo metai atrode kaip desimt nugyventu metu-toks intensyvus gyvenimas buvo.
As esu priversta gyventi be jausmu. O visas protas ir yra jausmuose. Tiesiog gyvenimas mane labai isgazdino ir as buvau priversta atsisakyti jausmu. Bet siaip viskas gerai. Bandysiu protingeti ir be tu nelemtu jausmu.
Man patiko tavo pasakojimas apie mastyma  TAIP, TAIP; NE, NE. As irgi taip masciau. Bet prie gero toks mastymas manes neprivede, turbut turi buti ir zodelis GALBUT.:-)))

Tai turi buti du zmones ant planetos!( ne vienas zmogus). Vienas turi aprepti viena planetos puse, o kitas zmogus turi aprepti kita planetos puse. Ir bus tvarkele. Bet tu, klajunai, mane supranti, tu gali buti tas antras zmogus aprepiantis viena planetos puse. Bet kaip tai padaryti dar klausimas, bet mes abudu  tai sugalvosime. Tiesiog reikia kalbetis kolkas, reikia bendrauti ir reikia man susilyginti iki tavo lygio. Mes tai galim ( mes abudu tai galim). Jei manai kad tai nesamone, sakyk, tada bandysime ta klausima spresti kitaip.

sara

spalio 12, 2017, 07:45:55 Redagavimas: spalio 12, 2017, 08:50:09 by sara
Masciau, masciau ir sumasciau ir sumasciau as ir tu tai jau yra dvi gyvenimo linijos. Jei tu susidedi is dvieju gyvenimo liniju tai su manimi gaunasi jau ir trys gyvenimo linijos.
Taip gyvenimo linijos ( antros) kurti ant tuscio negaliu, man reikia isivaizduojamo zmogaus ir reikia to zmogaus sutikimo. O tas zmogus galetumei buti tu nes esi maksimaliai ismintingas-protingas. Ar sutinki, klajunai, kad ant taves kurciau savo antra linija? Tau nuo to blogiau nebus, tau tik prasiples akiratis( dar labiau). Nors juokaudamas pasakyk kad galiu, labai prasau...

klajunas

Citata iš: sara  spalio 12, 2017, 07:45:55Nors juokaudamas pasakyk kad galiu, labai prasau...
Jeigu būsiu tik įsivaizduojamas, tai gali kurti.  ;D Tačiau tikros laiko linijos pasisavinti negalima - visi žmonės yra laisvi. Jeigu bandysi paveikti tikrą laiko liniją, tai jau bus juodoji magija, pažeidžianti laisvos valios principą.

Tačiau net jeigu norėtum tai būtų neįmanoma, nes laiko linija pritraukiama ekranu, o galingą ekraną sukurti labai sunku, ypač tiems žmonėms, kurie naudoja atsargumo priemones.

sara

spalio 12, 2017, 09:03:12 Redagavimas: spalio 12, 2017, 09:41:38 by sara
Tu busi realus, bent taip as isivaizduosiu. Bet tai juk isivaizdavimas, nera jokio pavojaus, be to as suprantu zodi STOP! kai tik tai pajusiu-sustosiu.  Jokios magijos nenaudosiu tai grynai eis is vidaus. Man to pilnai pakanka. O juodosios magijos as nekenciu. Butu gerai kad mazyti truputeli manimi tiketumei, tada man tikrai seksis. O jei visai uzdarytos durys tai ka, as tada ne svecias..
Tu juk pats nori padeti zmonems, tavo tokia misija yra. O cia ir butu tavo padejimo kazkam tai pradzia ( zinoma ir tavo knygos daugeliui zmoniu prasviesina kelia). Tu juk turi dvi linijas tau nebaisus jokie apsedimai, o as kesinsiuos tik i viena is tavo liniju( matai esu labai siauro proto ir daug neaprepiu( bet to ir nereikia-aprepti daug)). Be to kaip sakiau esu labai supratinga ir suprantu zenkla STOP! kai zmogus siuncia.   Kiti bijo kryzeliu ( bugtais piktos dvasios), o as bijau zenklo STOP!.Kai viskas susitvarkys as tau, klajunai, pasakysiu aciu arba dekui.
Aciu.

sara

spalio 12, 2017, 18:15:48 Redagavimas: spalio 12, 2017, 18:23:10 by sara
Esu psichotronike! Bet juokiasi tas kas juokiasi paskutinis teisingai sakai. Tik as nusprendziau kad nieko nebausiu. Na gal siek tiek. Galų gale jie patys suklups.
Man reikalingas išsivystęs pasaulis, o ne kažkoks tai nubaustas pasaulis.

elteide

va tai papuolei , klajunai ... :D
pavydžiu tau... :)

sara

spalio 12, 2017, 19:29:57 Redagavimas: spalio 12, 2017, 20:17:43 by sara
O tau klajunai patarimas: nusisnekek truputi ir ne tokius tikslius žodžius vartok-mielesnis atrodysi. O tai zmogui pateiki visiskai sugrumulota informacija kaip paukste pauksciukui lesala. Tegul ir patys pagalvoja. Dekui už dėmesį.
 Nors gal nesąmone pasakiau. Tiek to.
Nors cia tavo straipsniai, tai kaip ir negali lygtais nusisneketi. Bet nejau is tiesu taip reikia?
Cia gaunasi taip kad skruzde ( as) mokina drambli( daugiau pazengusi už save), bet tu jau atleisk man gerai?
Net kai su vaiku šneki reikia pritupti, kad butumei jo ūgio, tada vaikas neissigasta taves ir tampa atviras tau.
Reikia ismokti zmoniu kvailybes, bet tai yra zavu! Kai išmoksti  tai yra visai paprasta!
Ir protas nera jėga. As cia kalbu apie dideli protą. Protas tikrai nera jėga-isidek tai sau i galva. Jėga yra kažkur per vidurį... Net nezinau kas yra jėga. Jėga yra kalbetis su žmogumi.
O tie implantai galvoje as irgi turiu implantu tik jie yra isivaizduojami o ne tikri. Per sapnus mes prisirinkome įvairiausių implantu. Reikia buti teisingiems ir stengtis kuo mažiau meluoti, o jei nori meluoti tai geriau išvis nutylėti.
O gal tu, klajunai, realybes neskiri nuo sapnu?-tai irgi yra žavu!!!( bet pabandyk logiškai sugrumuloti-tai yra sapnai):-)))
Arba: man tavo gyvenimas yra sapnas, nes as gyvenu kitoje realybeje. Ir visi cia esantys irgi gyvena kitoje realybeje nei tu. Gal tai ir ne sapnas ka tu sakai ( apie implantus), vadinasi tu esi is kitos dimensijos, atsibeldes cia...

cs

CitataPateikiu grafinį visos savo sistemos vaizdą. Jį vadinu "visu žmogaus spektru" arba "holoplastiniu vaizdu". Lyginant su įprastiniais vaizdavimais matome fizikos išplėtimą į sąmonės sritį. Viso spektro nebus be sąmonės fizikos.
Pas tave pirminė tikrovė veikia tiesiai į mąstantį subjektą, kur vėliau perveikia į sintezę kartu su esencijų fiziką. Vien Holoplastinis vaizdas apiima daug dalių, o jų kaip suprantu didėja.

Kaip tu reguliuoji holoplastinės sąmonės sąvybes ir kokias išrenki, priskiri "Holoplastiniam sąmonės" mąstytojui? Kokie kriterijai nurodo mąstančio sąmonės formavimą, ir koks jų laikinumas arba efekto tęstinumas? Ar tęstinumą nurodo atlikta sintezė su esencijų fizika?

sara

Supratau, klajunai, tu esi is kitos dimensijos. Bet šiame pasaulyje šioje dimensijoje negali buti jokiu implantu galvoje, todel ju nieks ir nemato.

elteide

Citata iš: sara  spalio 12, 2017, 09:03:12Tu busi realus, bent taip as isivaizduosiu. Bet tai juk isivaizdavimas, nera jokio pavojaus, be to as suprantu zodi STOP! kai tik tai pajusiu-sustosiu.  Jokios magijos nenaudosiu tai grynai eis is vidaus. Man to pilnai pakanka. O juodosios magijos as nekenciu. Butu gerai kad mazyti truputeli manimi tiketumei, tada man tikrai seksis.
o tada čia gaunasi baltoji magija?

sara

spalio 12, 2017, 20:55:21 Redagavimas: spalio 12, 2017, 21:04:11 by sara
elteide, nezinau ar tai baltoji magija, bet mes kiekvienas viduje esame baltasis magas...
Kai tik pajauciu jog mano siela pilna intrigų vadinasi galiu prikibti prie klajuno( jis juk turi dvi gyvenimo linijas vadinasi mano prikibimas prie tik vienos  is jo gyvenimo linijos yra visai nebaisus) Bet dabar stilis. Is vis nieko nejaučiu... Matyt stilis pries audra...

elteide

Citata iš: sara  spalio 12, 2017, 20:55:21elteide, nezinau ar tai baltoji magija, bet mes kiekvienas viduje esame baltasis magas...
Kai tik pajauciu jog mano siela pilna intrigų vadinasi galiu prikibti prie klajuno. Bet dabar stilis. Is vis nieko nejaučiu... Matyt stilis pries audra...
gali būti ..prieš audrą visada būna štilis, arba jei uragano akis užeina irgi būna tylu...

sara

Bet klajunas gerai kalbejo apie sustingusi paveikslėlį. Matomai mano energijos dalis yra tik sustinges paveikslėlis. klajunas matyt turi daug patirties su tais paveikslėliais.

Cerber

Citata iš: sara  spalio 12, 2017, 20:55:21.. bet mes kiekvienas viduje esame baltasis magas...
Visi iki vieno? Net ir as? "balta" siuo atveju tiesiogine prasme ar perkeltine? pagal akiu spalva ar zanduku? ar kokios kitos kuno dalies?

Aukštyn