Serialai

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 18:54:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

SAO ir man patiko, nors dauguma tipo hate'ino nes overhype'intas buvo :D

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 03, 2017, 01:54:36SAO ir man patiko, nors dauguma tipo hate'ino nes overhype'intas buvo :D
Bet toks anime su siela

Linas Esu

liepos 04, 2017, 00:33:05 Redagavimas: liepos 04, 2017, 00:37:39 by Linas Esu
Citata iš: Skeletonas  liepos 03, 2017, 01:15:38O jūs ?

Patinka labiau tokie pamokantys turintys prasme kaip Visatos broliai- daug žiurejimo,bet gili mintis, Sword art online (liet.kardų menas tinkle), Ašmenys,Darker than black (liet.Tamsesnė už juoda),Miries užrašai tikrai labai geras, Ir dar daugiau labai gerų kuriu pavadinimus primiršau ;)
Bandžiau kelis žiūrėti po one pucnh man , nekabino kažkaip . Mano mėgstamiausi iš Japonų kūrybos po kol kas tai tik dragonball , minėtas one pucnh man . Dar pokemonai , digimonai vaikystėje ( greičiausiai ne anime net :D ) . Ai prisiminiau vieną anime su miško dvasiom , apsėstais gyvūnais , pavadinimo nebepasakysiu , bet tai buvo filmas , ne serialas . Per Balticum tv teko matyti kažkada senai , superinis .

P.S radau . Princesė Mononokė 1997 m .

https://filmux.org/2737-princese-mononoke-princess-mononoke-mononoke-hime-1997.html

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  liepos 04, 2017, 00:33:05Bandžiau kelis žiūrėti po one pucnh man , nekabino kažkaip . Mano mėgstamiausi iš Japonų kūrybos po kol kas tai tik dragonball , minėtas one pucnh man . Dar pokemonai , digimonai vaikystėje ( greičiausiai ne anime net :D ) . Ai prisiminiau vieną anime su miško dvasiom , apsėstais gyvūnais , pavadinimo nebepasakysiu , bet tai buvo filmas , ne serialas . Per Balticum tv teko matyti kažkada senai , superinis .

P.S radau . Princesė Mononokė 1997 m .

https://filmux.org/2737-princese-mononoke-princess-mononoke-mononoke-hime-1997.html
Pokemona,digimonai irgi yra anime :D tik kitaip kurti. Jo tas geras su dvasiom miško. Man dar kartais tuos N-18 anime pažiuret bet gal ce nereklamuosiu :D

Linas Esu

Citata iš: Skeletonas  liepos 04, 2017, 00:50:04Pokemona,digimonai irgi yra anime :D tik kitaip kurti. Jo tas geras su dvasiom miško. Man dar kartais tuos N-18 anime pažiuret bet gal ce nereklamuosiu :D
Kokius N-18 ? siaubo , gore ar pan ?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas Esu  liepos 04, 2017, 00:33:05P.S radau . Princesė Mononokė 1997 m .
Hayao Miyazaki visi filmai geri :D

Linas Esu

Citata iš: Legionas  liepos 04, 2017, 01:21:28Hayao Miyazaki visi filmai geri :D
Reiks užmesti akį  , dėkui

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  liepos 04, 2017, 01:19:50Kokius N-18 ? siaubo , gore ar pan ?
Taip, ir dar daug kitokiu :D

Linas Esu

Citata iš: Skeletonas  liepos 04, 2017, 11:52:01Taip, ir dar daug kitokiu :D
Pagavau mintį , mačiau kelis įspūdžio nepaliko :D

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  liepos 04, 2017, 11:53:34Pagavau mintį , mačiau kelis įspūdžio nepaliko :D
Visus seip idomu pažiuret :) nebent tokie buna kur nusišneka visai, buvo toks geras apie vaikina labai baisiu veidu, bet užmiršau pavadinima.. Labai pamokantis ten ;)

elteide

negaliu pakęst anime  8)

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 04, 2017, 13:04:05negaliu pakęst anime  8)
Gal tiesiog netinkamus žiurejai ir neužkabino? ;)

elteide

gal ...dar ir dėl to neužkabino, nemėgstu spygavimų

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 04, 2017, 13:16:34gal ...dar ir dėl to neužkabino, nemėgstu spygavimų
Tai ramesni reikia pasirinkt :D

elteide

gali būt ...pirma patirtis nekokia tai ir vsio :)

Aukštyn