Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

balandžio 14, 2017, 08:38:29 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 08:44:57 by klajunas
Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 08:32:39Matrica hm... geras kinas . Bet man labiau patinka Vežliukai ninzės ( angliškas vertimas Ninja Turtles ) . Vat  šitą kiną visiems rekomenduoju , paskutinė dalis tikras pseudomokslas ! ar jums nesvetima tai ? kuris vežliukas ninzė jums yra mėgstamiausias ?
Psichologe, turėtum daugiau mokytis. Taz "mokslas", kurį bandai parodyti - skirtas vėžliukams nindzėms.

Citata iš: Vytautas  balandžio 14, 2017, 08:29:53Tai kad tai ir buvo padaryta pirmos ne biologinės civilizacijos tik ne mums suprantamu skaitmeniniu. :) Iš to ir visa rytų persikūnijimo teorija. O iš tikro žaidimas su "asmenybės kopijomis". Užkrauna arba prieini prie kitos asmenybės kopijos ir įsivaizduoji kad tai ale tavo buvęs gyvenimas. Prie viso šito labai gerai limpa karmos aiškinimas kurios iš tikro nėra kaip ir krikščionybės nuodėmės. :)

Su tuo visiškai sutinku. Tik nežinau apie pirmąsias ir kitas civilizacijas. Tačiau turiu tam tikrų pavyzdžių, kad dabartiniame pasaulyje mūsiškėmis priemonėmis daroma kažkas panašaus. Jokių papildomų personų patyrimo neturiu, neprisimenu gyvenimų. Bet buvo rodomas DI minčių integratorius, kai pakeičiamas mąstymas, paruošiant išoriniam pajungimui. Ir žinau apie šnekorių, kuris yra programuojamas išorinio šnekėjimo sugebėjimas, kur uždeda pauzes, greitį ir panašius dalykus. Asmenybės kopijos, tai žinių ir atsiminimų duomenų bazės. Tokia sąmonė, kuri siunčia savo patirtį skaitmenizavimui vadinama integruota sąmone.

Linas Esu

balandžio 14, 2017, 08:50:08 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 08:52:48 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 08:38:29
Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 08:32:39Matrica hm... geras kinas . Bet man labiau patinka Vežliukai ninzės ( angliškas vertimas Ninja Turtles ) . Vat  šitą kiną visiems rekomenduoju , paskutinė dalis tikras pseudomokslas ! ar jums nesvetima tai ? kuris vežliukas ninzė jums yra mėgstamiausias ?
Psichologe, turėtum daugiau mokytis. Taz "mokslas", kurį bandai parodyti - skirtas vėžliukams nindzėms.
Aš kitaip negu jūs nepiršiu savo nuomonės kitiems , tik priminsiu visiems . Nepamirškite paremti Dariaus Mockaus
 ( vėžliuko ninzės ) internetinį puslapį http://www.psytechnologijos.lt/ ir gausite knygą !!!!!

Garsiai pagalvosiu : kodėl pseudomokslininkas rašo savo išgalvotas teorijas įvairiose forumuose ? ar šis http://www.psytechnologijos.lt/ puslapis su galimybe aukoti tik sutapimas ? ? ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 08:50:08Aš kitaip negu jūs nepiršiu savo nuomonės kitiems , tik priminsiu visiems . Nepamirškite paremti Dariaus Mockaus
 ( vėžliuko ninzės ) internetinį puslapį http://www.psytechnologijos.lt/ ir gausite knygą !!!!!

Garsiai pagalvosiu : kodėl pseudomokslininkas rašo savo išgalvotas teorijas įvairiose forumuose ? ar šis http://www.psytechnologijos.lt/ puslapis su galimybe aukoti tik sutapimas ? ? ?
Ačiū už reklamą, tik turėjai pasitarti su Anomalija.lt administracija.

šššššššššššššššššš

Dobar, kad ir arkliui būtų aišku paaiškinu, kas yra mokslas, kokios šios sąvokos ribos. Praeities mokslas - pasenusios ir išmestos teorijos; dabartiniu momentu susitarimu aprobuotos ir kol kas teisingos teorijos; ateities mokslas, kurios projektuoja tai, kas yra ruošiama ir bus įmanoma netolimoje ateityje. Visos šios trys dalys apimamos bendra savoka MOKSLAS.

Linas Esu

balandžio 14, 2017, 09:16:19 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 09:30:50 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 09:03:56
Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 08:50:08Aš kitaip negu jūs nepiršiu savo nuomonės kitiems , tik priminsiu visiems . Nepamirškite paremti Dariaus Mockaus

šššššššššššššššššš

Dobar, kad ir arkliui būtų aišku paaiškinu, kas yra mokslas, kokios šios sąvokos ribos. Praeities mokslas - pasenusios ir išmestos teorijos; dabartiniu momentu susitarimu aprobuotos ir kol kas teisingos teorijos; ateities mokslas, kurios projektuoja tai, kas yra ruošiama ir bus įmanoma netolimoje ateityje. Visos šios trys dalys apimamos bendra savoka MOKSLAS.
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 09:03:56

šššššššššššššššššš

Dėl ko turėčiau pasitarti ? juk tas puslapis jūsų profilyje .
Kad visiems butų aišku pridursiu mokslas neturi visiškai nieko bendro nei su vėžliukais nindzėmis nei su pseudomokslu . Jeigu kas abejojate , kreipkitės į pradinių klasių mokytojus , o jei norite apturėti daugiau gėdos užteks skambučio ir į artimiausią kolegiją - universitetą . Ir nesvarbu ar tai bus Šilutė , Marijampolė ar Vilnius . Atsakymas bus aiškus nors gyvename Europos kaime vistik ir čia yra žmonių gyvenenačių realiame  pasaulyje .

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 09:16:19Dėl ko turėčiau pasitarti ? juk tas puslapis jūsų profilyje .
Kad visiems butų aišku pridursiu mokslas neturi visiškai nieko bendro nei su vėžliukais nindzėmis nei su pseudomokslu . Jeigu kas abejojate , kreipkitės į pradinių klasių mokytojus , o jei norite apturėti daugiau gėdos užteks skambučio ir į artimiausią kolegiją - universitetą . Ir nesvarbu ar tai bus bus Šilutė , Marijampolė ar Vilnius . Atsakymas bus aiškus nors gyvename Europos kaime vistik ir čia yra žmonių gyvenenačių realiame  pasaulyje .
Matau, kad neaišku lieka net paaiškinus kalba tinkama minėtiems keturkojams. Dar išplėsiu, turėdamas paskutinę viltį ir toliau nesivarginsiu.
Nėra jokių sustingusių amžinų mokslinių teorijų ir mokslo sudėto visiems laikams į koncervų dėžutę. Visos teorijos juda iš ateities, per dabartį, į praeitį. Prasideda nuo ateities projekcijos, ateina į dabartį kaip susitartas grupės autoritetų vaizdas, ir kai ateina nauja ateitis, šis susitartas vaizdas atsiduria praeities šiukšlyne. Tokia visų mokslinių teorijų trajektorija.
Yra galvos, kurios sudėtos į minėta koncervų dėžutę, ir yra tie, kurie mato visą judėjimą, visą tikrą "mokslo" perspektyvą. O ji rodo, kad nėra jokio mokslo, yra tik mokslininkų susitarimai teorijas laikyti mokslu. Tiek.
Psichologe, daugiau nesivargink.

Linas Esu

Dar kartą pakartosiu mokslas neturi nieko bendro su pseudomokslu . Kai galvoje vyskta konfliktas sunku susivokti , bet tam padeda mokslinė literatūra . Galų gale laikraštį retsykiais paskaityti nepamaišytų . O kam ir tai svetima visada rasite priglobstį vežliuko nindzės glėbyje . Pseudomoklas šiame forume kaip šiuolaikinė pop kultūra .

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 09:43:11Dar kartą pakartosiu mokslas neturi nieko bendro su pseudomokslu . Kai galvoje vyskta konfliktas sunku susivokti , bet tam padeda mokslinė literatūra . Galų gale laikraštį retsykiais paskaityti nepamaišytų . O kam ir tai svetima visada rasite priglobstį vežliuko nindzės glėbyje . Pseudomoklas šiame forume kaip šiuolaikinė pop kultūra .
Ir aš pasikartosiu dar kartą: mokslas ir yra pseudomokslas. Užtenka pažiūrėti į tokias "grožybes" fizikoje kaip spalvinė dinamika, aromato dinamika, žaliasis, geltonasis, raudonasis krūvis, žavusis kvarkas. Užtenka prisiminti, kad nėra nei vienos laukų mechanikos lygties, kurios neturėtų defektų ir klaidų, kad visoms mechanikos lygtims reikalingos renormalizacijos ir kad klaidos išimamos rankiniu būdu ir paprasčiausiai ignoruojamos. Tai, kad eksperimentai daromi naudojant klaidingas matematikos teorijas ir jomis paremtus algoritmus, kurie neturi absoliučiai jokio ryšio su eksperimentine realybe. ir t.t., ir t.t. Bet visa tai universitetuose susitarimu laikoma aprobuotu Mokslu, kuris ir yra pseudomokslas. Šio mokslo tikra aromato dinamika labiau panaši į kokio tuliko. Gali toliau gyventi vėžliukų pasaulyje.

Linas Esu

balandžio 14, 2017, 10:16:26 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 10:20:07 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 10:07:39
Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 09:43:11Dar kartą pakartosiu mokslas neturi nieko bendro su pseudomokslu . Kai galvoje vyskta konfliktas sunku susivokti , bet tam padeda mokslinė literatūra . Galų gale laikraštį retsykiais paskaityti nepamaišytų . O kam ir tai svetima visada rasite priglobstį vežliuko nindzės glėbyje . Pseudomoklas šiame forume kaip šiuolaikinė pop kultūra .
Ir aš pasikartosiu dar kartą: mokslas ir yra pseudomokslas. Užtenka pažiūrėti į tokias "grožybes" fizikoje kaip spalvinė dinamika, aromato dinamika, žaliasis, geltonasis, raudonasis krūvis, žavusis kvarkas. Užtenka prisiminti, kad nėra nei vienos laukų mechanikos lygties, kurios neturėtų defektų ir klaidų, kad visoms mechanikos lygtims reikalingos renormalizacijos ir kad klaidos išimamos rankiniu būdu ir paprasčiausiai ignoruojamos. Tai, kad eksperimentai daromi naudojant klaidingas matematikos teorijas ir jomis paremtus algoritmus, kurie neturi absoliučiai jokio ryšio su eksperimentine realybe. ir t.t., ir t.t. Bet visa tai universitetuose susitarimu laikoma aprobuotu Mokslu, kuris ir yra pseudomokslas. Šio mokslo tikra aromato dinamika labiau panaši į kokio tuliko. Gali toliau gyventi vėžliukų pasaulyje.
Iš smalsumo nusiųsčiau savo buvusiai fizikos mokytojai gimnazijoje jūsų paskutinį komentarą , bet tik jeigu sulauksiu palaikymo . Nemanau jog tai apskritai verta laiko , abejoju ar pats suprantate žodžių reikšmes , kurias vartojate . Bet ne aš dievas , ne aš ir teisėjas . Juokas per ašaras bet jūsų nindzė vėžliukas šaudo pro šalį . Jūs eilinį kartą bandote save teisiti niekam kitam , tik jums pačiam suvokiamais sakiniais . Jeigu paaukosiu jūsų puslapiui ar gausiu autorinę elektroninę knygą ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 10:16:26Iš smalsumo nusiųsčiau savo buvusiai fizikos mokytojai gimnazijoje jūsų paskutinį komentarą , bet tik jeigu sulauksiu palaikymo . Nemanau jog tai apskritai verta laiko , abejoju ar pats suprantate žodžių reikšmes , kurias vartojate . Bet ne aš dievas , ne aš ir teisėjas . Juokas per ašaras bet jūsų nindzė vėžliukas šaudo pro šalį . Jūs eilinį kartą bandote save teisiti niekam kitam , tik jums pačiam suvokiamais sakiniais . Jeigu paaukosiu jūsų puslapiui ar gausiu autorinę elektroninę knygą ?
Štai ir pasimatė pagrindinis dalykas, bandai stoti į teisėjo ir vertintojo pozą, kas tikra, o kas pseudo, bet pats prisipažįsti, kad net kompetencijos tam neturi.
Dėl knygutės, tai tau ji nenaudinga nes skirta vaikams ir beje ji nemokama, surinkta tiems kas seka mano vieša veiklą tinklaraštyje, kad galėtų mano tekstus paskaityti patogiu formatu skaityklėje. Bandydamas pavaizduoti kažkokį grandiozinį verslo planą, klaidini save, kitus ir elgiesi neetiškai.

Linas Esu

balandžio 14, 2017, 10:44:00 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 10:48:27 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 10:33:51
Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 10:16:26Iš smalsumo nusiųsčiau savo buvusiai fizikos mokytojai gimnazijoje jūsų paskutinį komentarą , bet tik jeigu sulauksiu palaikymo . Nemanau jog tai apskritai verta laiko , abejoju ar pats suprantate žodžių reikšmes , kurias vartojate . Bet ne aš dievas , ne aš ir teisėjas . Juokas per ašaras bet jūsų nindzė vėžliukas šaudo pro šalį . Jūs eilinį kartą bandote save teisiti niekam kitam , tik jums pačiam suvokiamais sakiniais . Jeigu paaukosiu jūsų puslapiui ar gausiu autorinę elektroninę knygą ?
Štai ir pasimatė pagrindinis dalykas, bandai stoti į teisėjo ir vertintojo pozą, kas tikra, o kas pseudo, bet pats prisipažįsti, kad net kompetencijos tam neturi.
Dėl knygutės, tai tau ji nenaudinga nes skirta vaikams ir beje ji nemokama, surinkta tiems kas seka mano vieša veiklą tinklaraštyje, kad galėtų mano tekstus paskaityti patogiu formatu skaityklėje. Bandydamas pavaizduoti kažkokį grandiozinį verslo planą, klaidini save, kitus ir elgiesi neetiškai.
Pasimatė... tai gal ir su tuo pseudomokslu pasimatė ?
Vėžliukas nindzė ir toliau šaudo pro šalį . Rimtas klausimas . Pagal jus kažkoks grandiozinis verslo planas turi peno ? ir kaip dėl mano elektorininės knygos , ar parašysite rekvizitus noriu paaukoti ir agituoti . Tegul jaunimas mokinasi pseudomokslininko teorijų . Mekabciel , pritarkite ir jūs . Gi jūsų abiejų niša . Apšviesti savo filosofija nieko nesuprantančius . Juk visas pasaulis bukas ir visi buki kas su jumis nesutinka . Jūs esate išsigelbėjimas šiame forume . 17 psl ir nėra pabaigos . Tai vadinu sėkme . Svarbiausia nenukrypti nuo temos , rašyti tik apie save ir savo pasaulį .

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 10:44:00Pasimatė... tai gal ir su tuo pseudomokslu pasimatė ?
Vėžliukas nindzė ir toliau šaudo pro šalį . Rimtas klausimas . Pagal jus kažkoks grandiozinis verslo planas turi peno ? ir kaip dėl mano elektorininės knygos , ar parašysite rekvizitus noriu paaukoti ir agituoti . Tegul jaunimas mokinasi pseudomokslininko teorijų . Mekabciel , pritarkite ir jūs . Gi jūsų abiejų niša . Apšviesti savo filosofija nieko nesuprantančius . Juk visas pasaulis bukas ir visi buki kas su jumis nesutinka . Jūs esate išsigelbėjimas šiame forume . 17 psl ir nėra pabaigos . Tai vadinu sėkme . Svarbiausia nenukrypti nuo temos , rašyti tik apie save ir savo pasaulį .
Supratimas kapeikos dydžio, o vertinimai pasaulinio masto. :)

Mekabciel

balandžio 14, 2017, 11:08:48 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 18:34:43 by Mekabciel
Citata iš: Vitus  balandžio 13, 2017, 22:23:07Perkelti save "į metalą"? Это круто :)
Būtų gerai šį teiginį argumentuoti.
Aš laikausi priešingos nuomonės: kompiuteriai ir robotai, kad ir kiek jie bebūtų sudėtingi, niekada neturės sąmonės.
Citata iš: Vitus  balandžio 13, 2017, 22:23:07Taip per mus pasireiškia Sąmonė. Nieko daugiau.
Tai per mus Sąmonė pasireikš taip, kad per mūsų kūnus į neva ne mūsų sąmonėje esantį metalą patalpins sąmonę. "Sąmonė pasitalpins kitoje save sąmonės dalyje..." Aktyvuosis, neaktyvuota sąmonės dalis. Metalas susiriš su Žmogum.

@Vitus -
Tam, kad suvokt sąmonės patalpinimą į metalą, reiktų pradžioje sau atsakyt kas yra Kūrėjas, DI, Gamta ir Žmogus ir kur prasideda viena, kur prasitęsia antra, trečia ir kur užsibaigia ketvirta...?

Viskas yra vientisa sąmonė, tik tiek kiek mes mokame replikuoti savo sąmonę  neva į supančią realybę tiek ir sukuriame DI. Tai bus išvystytos tokios technologijos ir atitinkamai mūsų santykiai, kada net ir į metalą pernešime sąmonę, nes ji ištiesų yra visur, ir nebūtina jai būti organiniame kūne. "Sąmonės patalpinimas į metalą tai tiesiog materialus eksperimentas jog mūsų sąmonė yra visur."
Mes pakolkas sąmonę objektų ribomis apibrežemia. Tarsi žmonėse ji yra, o daiktuoe jos nėra. Tai yra iliuzinis suvokimas, nes mes juk su savo sąmone jaučiame pačius objektus. Tai kuo toliau vystysimės, tuo ir tos iliuzinės ribos nyks, tuo ir sąmonės perkelimas į metalą realės. Tai yra koja kojon einantys procesai. Gėrės tarp žmonių santykiai ir atitinkamai į metalą perkels sąmonę. Nes žmonės - kūnai - dualizmas - metalas, yra viena savyje verdanti sąmonė ir neįmanoma atskirti kur jos daugiau ir kur jos mažiau. Pakolkas kol mes dar tokie grubūs tai ir jaučiame neva gamta sau, augalai sau, gyvūnai sau ir žmonės/mes kiekvienas sau... Nėra elementaraus ryšio...

Tau microshemos artimos, tai miestas tam yra analogas. Tik dabar microshemos gyventojai apsiriboja savo asmenine funkcija ir jaučia save tik iš savo namo/buto/kūno(microshemos modulio) pozicijos. Dėl to microshema veikia chaotiškai. Kai pereisime iš lokalaus į globalų pojūtį - gyvensime mieste, kituose žmonėse, o ne savo kūne. Gyvensime ryšiuose, jausminiame lygyje(microshemos impulsų, elektromagnetiniame), o ne lokaliame protiniame(microshemos metalo).

///////////

cs

Kas bus vėliau... Dabar jau žvelgiama ar einama, link ko buvo kruopščiai suplanuota sovietmečiu ir atsispindi dabar. Variantai: sudauginti, arba vienas kitą formuojantys: bet chaoso varianto niekada niekas negalėjo parodyti. Kaip galima ir jį įpynus kažką įsivaizduoti? Tai neegzistuoja ir geriausiu atvėju yra įsitikinimas.

Mekabciel

Įsitikinimas jog yra kažkas suplanuota ir nepriklauso nuo to, kas "neplanuoja".
Sovietinis šleifas. Šiaip galima tokiais būdais iki Babilono, Egipto laikų nukeliaut, arba dar toliau iki priešistorinių civilizacijų ir iki Big bango, jei logikos užtenka aišku.

cs

Jei supranti, kūrėjas, kuris kūrė visą istoriją nepaliko gražaus progreso perėjimo prie tolesnių plėtojimų. Todėl po kažkokio "didesnio" suvaržymo prasideda chaotiškas įvaizdis ir jis veda link pasaulio pabaigos.

Aukštyn