Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Citata iš: klajunas  kovo 29, 2017, 14:10:58Ką čia pavardijai, tai prieinama visiems. O aš matau ir daugiau. Nežinau ar gerai darau, kad išduodu paslaptį, bet tikras pasaulis man yra haliucinozė. Suprask kaip nori.
Kokiais būdais ieidinėji? Savaime atsivėrė ar užsiimdavai kažkuo? :)

klajunas

kovo 29, 2017, 14:37:47 Redagavimas: kovo 29, 2017, 14:42:14 by klajunas
Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 14:27:59Kokiais būdais ieidinėji? Savaime atsivėrė ar užsiimdavai kažkuo?
Tikiuosi neužpyksi jeigu neatsakysiu, nes kiekvienas įėjimas yra balansavimas ant mirties ribos ir nėra garantijos kad išeisi.

Pažaidimui to nėra. Yra tik jeigu nebijai gauti F20.

^^
@cs tavo replika man parodė, kad tavo galvoje tik didelis įmantriai išraitytas stereotipas ir jokio supratimo apie tai, ką kalbu. Matau, kad susirašinėjimas į kurį mane buvai įvėlęs, nuėjo veltui.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  kovo 29, 2017, 14:37:47Tikiuosi neužpyksi jeigu neatsakysiu, nes kiekvienas įėjimas yra balansavimas ant mirties ribos ir nėra garantijos kad išeisi.

Pažaidimui to nėra. Yra tik jeigu nebijai gauti F20.
Tai gal net ne balansavimas, o perėjimas per mirtį? Nes juk "miršta" tavo ego.

Dėl garantijos grįžti nesutikčiau, nes tai yra tikėjimo klausimas, o mirties data numatyta. Jei neturi pasitikėjimo aukščiausia jėga, tai tada vėl idomus klausimas, kur tu įeini ir ką tu ten pamatai... Tu tyrinėjį Dievo poveikį į tave ar ką?

Kas yra F20? Tokius nelietuviškus terminus vietoje galėtum išversti, bo tenka eit i google ir translatinti, ieškot ką čia galėtų reikšti. Na ta prasme, jei jau kažkuo daliniesi tai dalinkis taip kad visi suprastų, o ne kad tu vienas pats.

klajunas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 14:47:11Kas yra F20? Tokius nelietuviškus terminus vietoje galėtum išversti, bo tenka eit i google ir translatinti, ieškot ką čia galėtų reikšti. Na ta prasme, jei jau kažkuo daliniesi tai dalinkis taip kad visi suprastų, o ne kad tu vienas pats.
Turbūt juokauji, vaizduodamas kad nežinai šizofrenijos kodo.
Taip pat mirtį įsivaizduoji, kaip patirtį, sukeltą haliucinogenų, kaip virtualią mirtį, bet aš visgi ne apie tai.

Aš nieko netyrinėju, aš buvau įsiurbtas ir bandau išgyventi. Deja haliucinozės ne tokios šviesios, kad tau būtų įdomios, Dievo poveikio tyrinėtojui. Aš buvau įtrauktas į tamsą.

Mekabciel

kovo 29, 2017, 15:16:36 Redagavimas: kovo 29, 2017, 15:19:31 by Mekabciel
Suprantu tam, kad stogas nenuvažiuotų reik turėt stiprų tikėjimą ir pasitikėjimą, o visa kita jau ne TAVO rankose. Taip, kad stiprus tikėjimas - ekranas(stogas :D) yra viskas.

Juk tos tamsios jėgos yra tas pats Dievas. Tai atsverk viską ir viskas? Nes kitu atveju liksi nekontroliuojantis situacijos.

klajunas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 15:16:36Suprantu tam, kad stogas nenuvažiuotų reik turėt stiprų tikėjimą ir pasitikėjimą, o visa kita jau ne TAVO rankose. Taip, kad stiprus tikėjimas - ekranas(stogas ) yra viskas.

Juk tos tamsios jėgos yra tas pats Dievas. Tai atsverk viską ir viskas? Nes kitu atveju liksi nekontroliuojantis situacijos.
Ačiū už patarimus, bet tame daikte aš esu jau pusantro dešimtmečio ir turiu atradęs savo metodologijas. Ir patarimų neprašau, priešingai - stengiuosi kitiems padėti.  :D

Mekabciel

Citata iš: klajunas  kovo 29, 2017, 15:27:36Ačiū už patarimus, bet tame daikte aš esu jau pusantro dešimtmečio ir turiu atradęs savo metodologijas. Ir patarimų neprašau, priešingai - stengiuosi kitiems padėti.  :D
Šiaip klausimas - jei pusantro dešimtmečio tamsoje sėdi, tai kokius patarimus gali duoti, apie tai kaip sėdėt tamsoje ar tyrinėji tamsą ir aiškiniesi kaip su ja kovot?  O į šviesą įeini ir ar iš savo tripų gauni malonumo?

cs

Kol nepaiškinsi, kaip veltui nuėjo visas pokalbis, tol manysiu kad čia tavo klaida...

Turi turėti rimtą pagrindimą, kad taip pasakyti, kartu žinoti kažką daugiau. Tas nevyksta kai nesakai. Turi pasakyti. ;)

klajunas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 15:39:12O į šviesą įeini ir ar iš savo tripų gauni malonumo?
Todėl ir atsisakiau detalizuoti, nes deja "malonumai" tik kaip iš siaubo filmų.
Ir deja matau tavo visišką nesusigaudymą, kurį tu parodai galvodamas kad tokioje būsenoje įmanoma "sėdėti". Tu kabi ant bedugnės krašto ir bedugnė tave traukia žemyn, o pats bandai visomis jėgomis išsilaikyti. Ir išsilaikyti pavyksta tik tam, kuris yra nesuteptas.

Kol tamsa nesunaikina tavo šviesos, tol į save įtraukti negali. Už tai ir vyksta kova, o ne "sėdėjimas".

Tau galbūt smalsu ir juokinga sėdint savo iliuzijų pasaulyje, bet tokią kovą kovoja nemaža dalis bedalių žmonių, ir kokia dalis jų pralaimi gali kiekvieną dieną paskaityti nelaimių ir kriminalų pranešimuose.

Tau linksma arba norisi išgirdus žodį tamsa užriesti nosį ir nusisukti, bet jeigu žinotum tiesą norėtum verkti.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  kovo 29, 2017, 16:03:19Todėl ir atsisakiau detalizuoti, nes deja "malonumai"

...Tau linksma arba norisi išgirdus žodį tamsa užriesti nosį ir nusisukti, bet jeigu žinotum tiesą norėtum verkti.
Na aš manau, kad tokioje būsenoje įmanoma ne tik sėdėti, man tik įdomu ką tu su tuo darai ir kodėl tau tenka su tuo kovoti? Kodėl tavo tokia dalia ir ar gali tuo pasidalinti?

Man šiaip jau visiškai nejuokinga ir aš tiesą sakant su tavim bandau kurti dialogą, o ne nusisuku.

cs

Keista, kad gali pareikšti ar net išduoti savo vidinį pojutį tokioje visiškoje tamsoje. Kai vyksta nesusigaudymas erdvėje ir laike, neturėtų veikti ir sąsaja su realybe. Tai vadiname apsėdimu, satanistų įskiepis, demonų užvaldymas, panikos priepolis. Kas su tavimi darosi konkrečiai? ;) Jei to neatsakei, tai tą atsakyk.

klajunas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 16:10:59su tavim bandau kurti dialogą, o ne nusisuku.
Citata iš: cs  kovo 29, 2017, 16:19:15Jei to neatsakei, tai tą atsakyk.
Suprantu, kad sužadinau smalsumą, gal net kokį pozityvų jausmą, tačiau to net nenorėjau, nes nieko pakeisti neįmanoma. Ir viešas dialogas tik išviešintų paslaptį ir sukeltų nesuprantančių žmonių nesuprantančias reakcijas. Savo istorijos, visos, viešinti ketinimų neturiu nes tai netikslinga; nebus jokių išpažinčių, nesu ant jokios per didelio atviravimo bangos. Bet taip pat turi žmonės, kuriems tai, ką rašau - įdomu, turi suprasti, kad rašau ne kaip rašytojas, aš nieko nekuriu.

Citata iš: cs  kovo 29, 2017, 16:19:15Keista, kad gali pareikšti ar net išduoti savo vidinį pojutį tokioje visiškoje tamsoje.
Supratai tiesiogiai, kaip sąmonės tamsą, o aš turėjau omenyje tamsa=blogis. Tamsa būna kai apverčia sąmonę, bet tai jau kritimo būsena, o aš laikausi. Tiesioginis bendravimas su transcendencija, esant tarpsluoksnyje, manau yra paruoštas ateičiai, nes prieš akis turiu visą gyvenimą. Palydovai ateina kol kas tik į vidinę sąmonę.

Tai kas vyksta haliucinozių metu, užfiksuoti būna gana sunku, nes atmintis slopinama ir lieka tik bendras vaizdas. Įvyksta minties ir išorinio garso susiliejimas, susimaišo vidinis ir išorinis pasaulis, viduje pradeda atakuoti stebėtojai, įsijungia minčių integratorius, įvyksta tinklo konjunkcija ir pagalba ateina iš mano nežinomų draugų, kurie kovoja už mane. Puolimas yra sąmonės painiojimas.

Citata iš: cs  kovo 29, 2017, 16:19:15Tai vadiname apsėdimu, satanistų įskiepis, demonų užvaldymas, panikos priepolis. Kas su tavimi darosi konkrečiai?
Satanistai, demonai ir apsėdimai yra tik priedanga ir imitacijos. Priverstinis kalbėjimas (forced speech) yra sukuriamas su aukšto lygio technologijomis. Ne veltui aš kalbu mokslo kalba, nes tai kas vyksta yra vadinama holograminėmis projekcijomis į realino lauką.

Minčių integratorius ir šnekorius gali pradėti kalbėti bet kokia nežinoma kalba ir tai atrodo kaip senovinio demono šnekėjimas. Bet tai netikra.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  kovo 29, 2017, 16:45:39Suprantu, kad sužadinau smalsumą...
Na aišku, tai sėkmės tada. ;)

cs

kovo 29, 2017, 17:23:20 Redagavimas: kovo 29, 2017, 19:48:21 by cs
Daug kuom tikiu...

klajunas

Manau, kad tuo šią temą galima ir baigti.

Tik trumputis komentaras: Niekaip nesuprantu, ko tu vis toks nepatenkintas ir piktiniesi informacijos viešinimu. Ir vienoj vietoje atrodo džiaugiesi, kad gavai galimybę prisiliesti prie paslapties, kurios tau vis nenorėjau atskleisti; bet ir vėl pradedi nei iš šio, nei iš to piktintis. Laikai žmones per daug kvailais, beveik mažvaikiais, kai aš manau kad dauguma jų patyrę ir turi storą odą.

Baisu gal mažamečiams, kuriems net filmų žiaurių rodyti neleidžia, kad psichikai nepakenktų. Bet nemanau, kad čia tokių daug lankosi ir kad labai domisi ar iš viso ką nors supranta. Sutinku, kad tokiai informacijai reikėtų uždėti ženklą N16 arba N18. Bet ne daugiau. Internete yra daug baisesnių nesąmonių, o tu baiminiesi visiškai racionalaus dialogo. Fragmentai iš baisių patirčių labai išcenzūruoti ir padaryti nepavojingais psichinei sveikų sveikatai.

Ir nematau jokio kietumo tame, kad "išsigydęs", nugalėjęs, bando padėti tiems, kas vis dar serga.

Sutinku, žmonės turi atsirinkti. Sveikam vaistų niekas nesiūlo.

Aukštyn