Kodėl Dievas nerodo įspūdingų stebuklų ir neįrodo pats savęs?

Pradėjo Teroras, liepos 16, 2013, 13:11:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

kovo 29, 2017, 13:34:02 Redagavimas: kovo 29, 2017, 13:39:12 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 13:01:51Na sakykime pasakiau burtažodį ir iškviečiau žemės drebėjimą.
Gali pademonstruoti gyvai ir dabar, valandos bėgyje, Lietuvoje sukelti šiokį tokį žemės drebėjimą? :) 100% garantuotas kad tau tai nepavyks nepriklausomai nuo burtažodžių, maldų, meditacijų ir dar bala žino ko. :) Fantazijos ties šita vieta ir pasibaigia. :) Kriterijus vienintelis rezultatas čia ir dabar yra arba ne. Va kai kažkas pademonstruos kažką konkretaus tuomet ir bus galima kalbėti. :) Kol kas tokių nėra. :)

Kaip taisyklė pasirinkimas bent iš dviejų variantų dažniausiai visuomet egzistuoja. Čia jau kai ateina paskutinė valanda X pasirinkimai baigiasi. :) Taip kad su laisva valia viskas tvarkoje. Tik ji išreiškiama konkrečiam veiksme. Kitaip tiesiog nevyksta joks pasirinkimas.

Kas liečia filmą iš konkrečių trumpų kad ir realių įvykių tai atskirai paimti gal ir atspindi realybę, bet "sumontavus" jau galima išgauti nieko bendro su realybe neturinčią esmę. Ant vieno tikro vaizdo uždedam kitus žodžius ir turim melą arba fantazijas. :)

O kadangi situacija tokia tai lieka viską vertinti pagal konkrečius veiksmus. Be to sau aš tai įsivertinsiu vienaip, pats sau greičiausiai kitaip. :)

Citatao kaip ta dalis, kad žodžiai ne tik nusako realybę, bet ją ir įtakoja ir netik natūraliu keliu ,bet ir antgamtiškai t.y. stebuklai?
Tai kad su stebuklais kol kas problema. Tiesiog jų nelabai yra. :) Tiesa pačiam asmeniškai tekę matyti to ko būti negali, bet pagal man žinomą esmę tai jokie stebuklai. Tiesiog galimybių demonstracija ir tiek. O plačiai visuomenei skirtų matomų stebuklų mano gyvenimo apimtyje kaip ir nebuvo. :) Pasakos gražu bet tik tiek.

Mekabciel

Tai mintis materiali ar ne? :)
Kaip manai jei patikėtų koks 100tūkst. žmonių kad žemės drebėjimą galima sukelti Lietuvoje, kurioje nesusiduria techtoninės plokštės ir tas 100tūkst. veiktų kaip viena tam ar pavyktų? 

cs

Gali kaip demonstracija sau padaryti. pasidaryk košės ir banguok su šaukštu, kol nebenorėsi jos paragauti.

Vytautas

kovo 29, 2017, 14:01:46 Redagavimas: kovo 29, 2017, 14:07:54 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 13:44:10Tai mintis materiali ar ne? :)
Kaip manai jei patikėtų koks 100tūkst. žmonių kad žemės drebėjimą galima sukelti Lietuvoje, kurioje nesusiduria techtoninės plokštės ir tas 100tūkst. veiktų kaip viena tam ar pavyktų?
Techniškai mintis materiali. Tai elektromagnetinių impulsų visuma neuronuose. :) Bet žemės drebėjimo tikrai nesukels. :) Aišku kaip ten yra iki materializavimosi smegenyse čia jau kiti niuansai. Bet apie tai galėčiau kalbėti turėdamas "viešumo stebuklo įrodymo" argumentus. :) Kadangi įrodymų neturiu tai sakau tai kas yra normaliai žinoma. :)

Iš kitos pusės kažkaip sukoncentravus tuos impulsus teoriškai visai realu kažką lengvo pajudinti. Bet tai savotiška mechanika ir tiek. Pati mintis čia nelabai prie ko. 

Mekabciel

kovo 29, 2017, 14:10:02 Redagavimas: kovo 29, 2017, 14:12:10 by Mekabciel
Citata iš: Vytautas  kovo 29, 2017, 14:01:46Techniškai mintis materiali. Tai elektromagnetinių impulsų visuma neuronuose. :) Bet žemės drebėjimo tikrai nesukels. :) Aišku kaip ten yra iki materializavimosi smegenyse čia jau kiti niuansai. Bet apie tai galėčiau kalbėti turėdamas "viešumo stebuklo įrodymo" argumentus. :) Kadangi įrodymų neturiu tai sakau tai kas yra normaliai žinoma. :)
Na tai aš su tuo visiškai nesutinku. Aš tik nesutinku su tuo, jog begalinėje realybėje tai neįmanoma. Aš manyčiau, kad betkokia fantazija gali būt įgyvendinta tą pačią akimirką. Tik tam, kad ją realizuot reik būt pačia begalybę. Tai kol ta begalybė nefantazuos jog ji tai gali, tai ta begalybė ir nerealizuos to. Nes ji to nenori. Tą prasmę tai turi būt "kolektyvinė" fantaziją, dėl to aš nededu niekur placebo žodžių ir ribų, nes tai riboja mano fantaziją, kuri aš net neabejoju yra kažkokiame man neatskleistame išmatavime realybė ir ta realybė vieną dieną taps mano realybe. Na čia apie fantaziją, o šiai dienai tai beabejo reik stebėt tai kas realu. :)

Dar toks klausimas - veiksmas tai gali apribot kitų valios laisvę, o nuomonė, mintis?

Vytautas

kovo 29, 2017, 14:14:27 Redagavimas: kovo 29, 2017, 14:31:01 by Vytautas
Gyvenam šioje realybėje ir diskutuojame šioje realybėje. Fantazuoti taip pat niekas netrukdo. Savo laiku mėgau fantastinius kūrinius. :) Bet šiam momentui vis dėl to esam kur esam. :)
Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 14:10:02Dar toks klausimas - veiksmas tai gali apribot kitų valios laisvę, o nuomonė, mintis?
Tavo nuomonė ar mintis niekaip negali apriboti mano laisvos valios be veiksmo. Tame ir visas gerumas. Išoriškai veiksmui aš galiu paklusti norėdamas išgyventi bet mintyse galiu būti visiškai laisvas. Nebent savanoriškai priimsiu tavo mintis. Bet tokiu atveju viskas sąžininga ir laisva valia išlaikoma. Nors klajūnas teigia kad ir tai įtakojama veiksmu. Bet bent savo atžvilgiu to nepastebėjau. Bet prisimindamas 2012 m savo nuotykius suvokiu kad ta riba labai trapi. :) Bet dabar šioje vietoje bent man tikrai "švaru".   

Mekabciel

Turi gal kažkokių temų apie šią realybę?

Vytautas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 14:16:47Turi gal kažkokių temų apie šią realybę?
Sėdžiu rimto laukimo stadijoje. Balandžio gale arba turėsiu rimtus įrodymus arba ne. Bet viskas ne nuo manęs šiuo atveju priklauso. Jei viskas bus kaip planuojama net būtina pakalbėti labai rimtai. Prasmė - daug milijonų žmonių gyvybių kaina. Aišku pats pasirinkimas žmonių laisva valia. Bet perspėjimas kaip ir būtinas. Žodžiu pagyvensim pamatysim. :)

paragraf 78

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 09:55:47
Citata iš: paragraf 78  kovo 29, 2017, 06:41:27Taip dažnai juk ir būna :) ar ne? Pradedi dikutuoti, vos pasakai kokį įmantresnį teiginį ir oponentas sutinka, nes jam pažongliravimas žodžiais atrodo rimtas pats iš savęs :) nuobodu tai
Man žongliravimas duoda gerą supratimą apie pojūčius. Neatskirčiau žongliravimo nuo pojūčių.  Tai leidžia kitą geriau suprasti ir pačiam susikalibruoti. Žongliravimas tai pratimas. Pasimokei ir nešioji savyje. :)
Nelabai supratau kodėl pojūčiai ir žongliravimas buvo sugretinti. Gal gali paaiškinti? (arba kažką būsiu praleidęs) :)

Mekabciel

kovo 29, 2017, 20:34:53 Redagavimas: kovo 29, 2017, 20:42:12 by Mekabciel
Tai žodis savyje neša kažkokią nuotaiką. Sakykime čia forume kažkodėl keiktis negalima, kodėl?

Turiu omeny jog yra tam tikros žodžių sekos, sakiniai, kurie gali sujudinti, sujaudinti, supainiot ir t.t. ir atvirkščiai. Tai dėl to ir gretinu.

elteide

kovo 29, 2017, 21:46:51 Redagavimas: kovo 29, 2017, 22:13:34 by elteide
Citata iš: Vytautas  kovo 29, 2017, 14:36:25Sėdžiu rimto laukimo stadijoje. Balandžio gale arba turėsiu rimtus įrodymus arba ne..... Jei viskas bus kaip planuojama net būtina pakalbėti labai rimtai. Prasmė - daug milijonų žmonių gyvybių kaina....
skamba labai didingai netgi mesijiškai...pasaulio gelbėjimas , o kas gelbėtojas, ar tik ne pats Vytautas?
labai tikiuosi, kad duosite žinot vienokius ar kitokius rezultatus balandžio pab... ok?
p.s...
CitataTai kad su stebuklais kol kas problema. Tiesiog jų nelabai yra. :) Tiesa pačiam asmeniškai tekę matyti to ko būti negali, bet pagal man žinomą esmę tai jokie stebuklai. Tiesiog galimybių demonstracija ir tiek. O plačiai visuomenei skirtų matomų stebuklų mano gyvenimo apimtyje kaip ir nebuvo. :) Pasakos gražu bet tik tiek.
pritariu...irgi neteko regėt nė vieno antgamtiško stebuklo.

Vytautas

Citata iš: elteide  kovo 29, 2017, 21:46:51skamba labai didingai netgi mesijiškai...pasaulio gelbėjimas , o kas gelbėtojas, ar tik ne pats Vytautas?
labai tikiuosi, kad duosite žinot vienokius ar kitokius rezultatus balandžio pab... ok?
Esmė tik perspėti, o gelbėtis pačių skęstančių reikalas. :) Čia kad nebūtų pasiteisinimo dėl nežinojimo. :) Balandžio pabaigoje tikrai pasakysiu taip ar ne, nes ir pačiam tik tuomet bus aišku. :) Kol kas viskas vyksta kaip numatyta. :)

elteide

o kas gelbėtojas?..sorry, supratau..patys save turėsim gelbėt...

Linas Esu

Citata iš: paragraf 78  kovo 29, 2017, 06:41:27
Citata iš: Mekabciel  kovo 28, 2017, 23:28:26
Citata iš: paragraf 78  kovo 28, 2017, 21:07:51Jei oponentas laukia įrodymo, na tai tada ką jau čia bepridursi :) turbūt tingi pats ieškoti atsakymo :D
Kad nebūtų paradokso, nepriimk to kaip bandymu kažką įrodyti, bet tiesiog kaip laisvą pamintijimą :)
smagiai sedi ir prikabini, kas idomesnio. Jega. :)
Taip dažnai juk ir būna :) ar ne? Pradedi dikutuoti, vos pasakai kokį įmantresnį teiginį ir oponentas sutinka, nes jam pažongliravimas žodžiais atrodo rimtas pats iš savęs :) nuobodu tai

Citata iš: Linas Esu  kovo 29, 2017, 01:37:41Kas jūsų žodžiais yra dievas ?
žuvis?

Citatair kas krikščionija ?
Na krikščionys tie kurie seka Kristumi ir jė išpažįsta kaip Dievą. Nebent per pastaruosius beveik 2000 metų kažkas pasikeitė :)

okei

paragraf 78

@Linas Esu prašyčiau necituoti paklodžių :)
Cituok konkrečias vietas į kurias atsakinėji, o ne visą tekstą. Taip taupysi kitų laiką ir nervus :)

Aukštyn