gal as prakeiktas arba uzburtas?

Pradėjo deividas1996, kovo 01, 2016, 10:40:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

deividas1996

Citata iš: inthelight  kovo 02, 2016, 19:57:12Ar buvo naudos? Kaip sekasi?
nekaip sekesi jauciu kad tuoj isprotesiu kaip sedziu atrodo pats vaizdas svyruoja

TinSoldier

Citata iš: inthelight  kovo 02, 2016, 19:57:12Ar buvo naudos? Kaip sekasi?
Tu turbūt juokauji? Jau nekalbant apie tai, koks marazmas su visom tom čakrom ir pan., bet patarei žmogui medituoti, kad susitvarkytų problemos ir kitą dieną jau tikiesi rezultatų? Rimtai? Žmonės mėnesiais medituoja, kol pajunta nors kiek rimtesnius pokyčius į gerą pusę, kai neturi jokių išskirtinių problemų. Čia tikėjaisi, kad ryškios nervinės/psichinės problemos apsitvarkys per vieną dieną kažko panašaus į meditaciją?

Žodžiu, bile tik šnekėt.

time

kovo 03, 2016, 17:43:38 Redagavimas: kovo 03, 2016, 17:54:22 by time
Meditacija jam padėtų, bet reikia jam pačiam atrasti veiksmingą būdą. O jeigu nesigaudoma šioje srityje, geriau pabandytu kažką kito.

Betkokiu atvėju, meditacija užsiimti labai pavojinga - ji tik daugiau gali sukelti simptomus. O vėliau aktivavus kankoriežinę liauką, kuri yra natūralioje būsenoje užverta. Ir ne dėl to sakau, bet kai atsiveria niekam nebepavyko užverti. O atvėrus ją susivaldyti sunku. Niekam nepavyko jos užverti ir viskas kas skelbiama apie užvėrimus yra melas. Visi specialiai nori suklaidinti, kad vėliau būtų galima iš kažko "pasijuokti". Būtinai prieš tai reikia domėtis ir kas per daiktas ta meditacija ir ne praktikuoti nežinant kas ji. Viskas turi būti atlikta žinant. Antraip nežinant neaiškiai viskas vyks, gali viskas vykti priešingai nei reikia.

Čia išviso negalima apgaudinėti savęs. Tai kas daroma su meditacija yra viskas rimta.

Darant reikia viską mokėti panašiai kaip savo darbo specialybę ir 10x geriau. Antraip viskas vyksta prieš valią.

TinSoldier

O šiaip man įdomu, ką iš tiesų tau gydytojai sakė, Deividai?

Nė už ką nepatikėsiu, kad tu gydytojams išvardinai simptomus: matomi žmonių siluetai (galimai vaizdinės haliucinacijos), nuolatinė baimė, nerimas, disociacija ((?) jausmas, tarsi mėgina išplėšti iš kūno), girdimi šnabždesiai (galimai auditorinės haliucinacijos) ir t.t.

O tau pasakė, jog esi visiškai sveikas ir tiek.

Mažų mažiausiai tau nerimo sutrikimas ar kokie kiti emociniai sutrikimai, su kuriais būtinai reikia tvarkytis, reikia gydyti ir nepatikėsiu, jog gydytojai visa tai tiesiog nuignoravo, nepasiūlydami jokio gydymo, nieko, apart vaistų nuo pulso (o tai jau ne tai tik simptomo gydymas, o simptomo simptomo gydymas).

Ar nieko nenutylėjai? :) O šiaip bent man atrodo, jog atsakingiausias ir protingiausias žingsnis būtų, kaip ir paragraf'as patarė, kreiptis į psichoterapeutą. Arba tiesiog į psichiatrą, jeigu nesi patalogiškai nusiteikęs prieš medikamentus, kaip kad nemaža dalis šitame forume.

time

kovo 03, 2016, 18:19:34 Redagavimas: kovo 03, 2016, 18:33:31 by time
@TinSoldier Gydytojai bereikalo nieko negydo jei nemato prasmės. Visas šis efektas, kurį jaučia pacientas yra alternatyvus. Visi simptomai sąmoningai sukelti, tik kad sukelti reikia išjautrėti. Jautresni žmones tokius efektus jaučia daug dažniau ir jie "serga" - neserga niekuom. Tuom, kuom jie skundžiasi yra netikra.

O šiaip viskas vyksta dėl nesuvokimo suvokti, kad galima betkada sirgti. Viskas matomai yra susimuliuota pačio. Dar nežinant žmogui viskas gali būti susimuliuota, pakeista, o itarinėti mažai kas gali. Nevisi suvokia, kad nėra ligų ir jas įsivaroma per tikėjimą, kad tokių ligų yra. Ir ne tik per tikėjimą, bet per nemokėjimą savęs deramai sukontroliuoti. Vadinasi, kažkuriuoje vietoje siela yra atsijungusi nuo žmogaus.

Viską ka reikia padaryti - sielą gražinti į vietą ir visas čakras kartu. Ir išmokti save valdyti, o ne kad kažkas kitas valdytų!

klajunas

kovo 03, 2016, 18:34:29 Redagavimas: kovo 03, 2016, 18:39:24 by klajunas
Citata iš: TinSoldier  kovo 03, 2016, 18:09:00Arba tiesiog į psichiatrą, jeigu nesi patalogiškai nusiteikęs prieš medikamentus, kaip kad nemaža dalis šitame forume.
@TinSoldier jeigu tu nenusiteikęs prieš medikamentus, tai greičiausiai dėl to, kad niekada neteko jų vartoti ir apie juos žinai iš propagandos. net patys medikai neslepia ką psichotropiniai vaistai daro. Atsiversk vaistų puslapį ir paskaityk informaciniame lapelyje apie šalutinius poveikius, kurie labiau kankinantys, nei patys ligos simptomai.

Nereikia čia skleisti propagandos.

Garantuotai padidės svoris, sulėtės mąstymas, atsiras hipertenzija, neramių kojų sindromas arba akatizija, nuovargis, nemiga, padažnėjęs širdies plakimas, dėmesio koncentracijos sutrikimas, valios sutrikimas, suprastės rega, atsiras impotencija ir t.t.

TinSoldier

Būtų suknistai keista, jeigu cheminės medžiagos, veikiančios smegenis, nervinę sistemą ir pan., neturėtų jokio poveikio, tame tarpe ir šalutinio.

Esmė tame, ar šalutiniai poveikia nusveria gaunamą naudą, ar ne. Silpni raminamieji nėturės tokių baisių šalutinių poveikių, o žmogus bent jau galės pamiegoti ir tiesiog šiaip gyvent be nuolatinių baimės/nerimo priepuolių. Nebūtina dėl gana silpnų sutrikimų gerti stipriausius vaistus, kurių ir šalutinis poveikis stiprus. Be to, kiekvieno organizmas skirtingas - vaistus reikia sau pritaikyti, kartais ir tiesiog bandymų keliu, kuriuos geriausiai kūnas toleruoja. Be to, galima konsultuotis ir ieškoti įvairių natūralių, nuosaikesnių, bet veiksmingų preparatų, visokių adaptogenų, hormonų prekursorių ir t.t.

Bet kuriuo atveju, viskas suseina į vieną dalyką: ar iš vaistų gaunama nauda nusveria patiriamus šalutinius poveikius. Jeigu ne - aišku, vartoti neverta.

Ir tie vaistai, kuriuos siūlė tau, nuo, mano subjektyvia nuomone, gerokai rimtesnių sutrikimų, atitinkamai ir turi gerokai didesnius šalutinius poveikius. Ne visiems skiriami ir ne visiems reikia tokių stiprių vaistų.

Taip kad ir tu neskleisk savo baimės propagandos ;)

time

kovo 03, 2016, 18:53:23 Redagavimas: kovo 03, 2016, 19:21:14 by time
@TinSoldier Neturėdamas informacijos iš ko daromi vaistai esi "žalias" šiame reikale. Ir pats gali tik spėlioti kaip veikia vaistai.

klajunas

Citata iš: TinSoldier  kovo 03, 2016, 18:48:52Ir tie vaistai, kuriuos siūlė tau, nuo, mano subjektyvia nuomone, gerokai rimtesnių sutrikimų, atitinkamai ir turi gerokai didesnius šalutinius poveikius.
Na jei žvalgybos agentūros telepatinį ryšį laikai "sutrikimu", tai čia tavo asmeninis reikalas. Pasidomėk tarp savo draugų VSD jie tau išaiškins.  8)

time

kovo 03, 2016, 19:33:49 Redagavimas: kovo 03, 2016, 19:35:34 by time
Gydytis vaistais po kolkas blogiausias būdas iš čia pasiūlytų. Jeigu, Deividai skaitai, būk sumanesnis šiame reikale ir nepasitikėk kiekvienu. Mokėk atsirinkti teisingą informaciją.

Siūlau pamėginti keisti savo gyvenime kažką. Nes tavo gyvenime yra kažkas, kas tau kenkia, bet tu nesuvoki to.

O jei nesuvoksi, dar ilgai kentėsi. Siūlau neatsisakyti, bet pavaduoti kažkurias veiklas sportuojant ar judant. Daktarai ir toliau nieko neras - nes tu jauti alternatyvią būseną. O ji negydoma vaistais. Siūlau pradėti paprastomis veiklomis (kaip judėjimu) ir nepulti iškart prie meditacijos.

Vytautas

Citata iš: TinSoldier  kovo 03, 2016, 18:48:52Bet kuriuo atveju, viskas suseina į vieną dalyką: ar iš vaistų gaunama nauda nusveria patiriamus šalutinius poveikius. Jeigu ne - aišku, vartoti neverta.
Labai logiškas pastebėjimas. Grynai iš praktinės pusės susidūrus su "smegenims" skirtais vaistais. Na pirmiausiai tai bent mano atveju buvo šventas melas kad tai nuo kažko kito. Bet pasiimi pakuote ir pasižiūri kas ten. O tai pradedi tikrinti kai suvoki kad kažkas ne taip su galva. Mano atveju tiesiog keletą dienų nebuvo vaistų namuose. Ir tiesiog atsitokėjau pajutau milžinišką skirtumą tarp vartojimo ir nevartojimo. O tuomet "užspaudžiau" psichiatrą kodėl aš turiu juos vartoti jei be jų man žymiai geriau, o juos vartojant visiška tragedija. Bent 10 min stovi šalia kelio ir niekaip neprisimeni ar jau žiūrėjai į abi puses. Ir šiaip kažkoks keistas netikrumo jausmas. :-) Atsakymas iš psichiatro buvo kad nepasikartotų komos būsena nes pagal jų statistiką nepasikartoja tik 25%. Sakau žinau kur problema ir man nepasikartos bei nevartosiu tų vaistų. Na tuomet vos ne po parašu kad aš pats atsakau už save ir jie nieko dėti. :-) O ar tie vaistai kažką padeda? Atsakymas - nežinom bet tikimės kad padeda. :-)

Bendrai tai visi vaistai kiekvienam veikia gan skirtingai. Tas jų efektas labai slidus dalykas. Matai kad neveikia ar veikia kažkaip ne taip tiesiog meti į pečių kad kiti bėdos neturėtų. :-)

inthelight

Citata iš: TinSoldier  kovo 03, 2016, 17:27:42bet patarei žmogui medituoti, kad susitvarkytų problemos ir kitą dieną jau tikiesi rezultatų? Rimtai? Žmonės mėnesiais medituoja, kol pajunta nors kiek rimtesnius pokyčius į gerą pusę, kai neturi jokių išskirtinių problemų. Čia tikėjaisi, kad ryškios nervinės/psichinės problemos apsitvarkys per vieną dieną kažko panašaus į meditaciją?

Jo gąsdinančios mintys ir kuria panikos jausmą. Nukreipiant mintis kitur pašalini priežastį dėl ko būtų galima jausti paniką, nebent kažkur giliau savyje vis dar fokusuojiesi į gąsdinančius dalykus, dėl to panikos jausmas kuriamas ir toliau.

time

kovo 03, 2016, 21:53:54 Redagavimas: kovo 03, 2016, 23:15:43 by time
Citata iš: Vytautas  kovo 03, 2016, 20:37:06jei be jų man žymiai geriau, o juos vartojant visiška tragedija
O metant vartoti (net jei ir padėjo), gali pasireikšti vaistų trūkumo jautimas. Tada ima reikštis priklausomybė ir nebegalima lengvai mesti. Bet blogiausia, kad net jei ir padeda vistiek kenkia kepenims ir atsiliepia vėliau.

http://www.sveikoskepenys.lt/kepenu-ligu-profilaktika-p/kepenis-zalojantys-veiksniai/

Pats blogiausias gydymas yra vaistais. Nes šalia visko yra visko daugiau ir yra būdų pasveikti, bet reikia atrasti kas veiksminga.

Visos būsenos, kurias žmogus išgyvena ir mano, kad tai liga - yra netikros. Ir aš ieškau būdų pažinti iš kur jos atsiranda.

gidas

Citata iš: time  kovo 03, 2016, 21:53:54Su antidepresantais bandžiau pats ir metus vartoti
O kame buvo problemos? Nerimas? Depresija?

time

kovo 03, 2016, 22:05:37 Redagavimas: kovo 03, 2016, 23:16:11 by time
Citata iš: gidas  kovo 03, 2016, 22:03:25O kame buvo problemos? Nerimas? Depresija?
Nieko. Viskas vienareikšmiškai yra netikra.

Aukštyn