gal as prakeiktas arba uzburtas?

Pradėjo deividas1996, kovo 01, 2016, 10:40:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

deividas1996

Tai ka Sveiki visi einu iskart prie reikalo jau gal kokia daugiau nei puse metu jauciuosi prastai ir ne trupucio negereja buvau pas daktarus tirtis dare kraujo tyrima nieko visi tyrimai geri dare ekoskopija skydliaukes ir sirdies taip pat viskas sveika ejau pas nervu daktarus sake su pshichika visai gerai tai nezinau matau kazkokius zmoniu siluetus atrodo kad kazkas mane stebetu jauciu nuolatine baime ypac bijau tamsos karts nuo karto buna toks jausmas kad atrodo kazkas tave bando isplest is tavo kuno labai sunku atlaikyti kito zmogaus zvilgsni kaip i mane ziuri iskart pradeda asarto akys ir negaliu ziuret turiu nusisukt gana ilgokai gyja zaidos jei netycia isiduriau ar isipjaunu mano pulsas beveik pastoviai buna 100 vakar buvo 140 buvo israsyti vaistai nuo pulso bet nepadejo vistiek aukstas dar kartais naktim girdzu kazkokius snabzdesius kuriu nesuprantu nezinau tai tiek jei galvosit kad as isprotejes tai nieko tokio sorry uz rasybos klaidas bet gal zinot kur man kreiptis ar ka nors daryt nes man jau per sunku darosi taip gyvent

paragraf 78

Labai panašu, kad tau gali būti prasidėjusi depresija arba koks nors panašus sutrikimas. Jei man taip būtų, tai nueičiau pas psichoterapeutą atlikti testus dėl šio sutrikimo.

deividas1996

Citata iš: paragraf 78  kovo 01, 2016, 11:04:02Labai panašu, kad tau gali būti prasidėjusi depresija arba koks nors panašus sutrikimas. Jei man taip būtų, tai nueičiau pas psichoterapeutą atlikti testus dėl šio sutrikimo.
okey tada reiks nueit

klajunas

Citata iš: deividas1996  kovo 01, 2016, 10:40:35kartais naktim girdzu kazkokius snabzdesius kuriu nesuprantu nezinau tai tiek jei galvosit kad as isprotejes tai nieko tokio
Yra dar ir toks variantas, kad esi paveiktas psichotronikos. Nors čia padaryti nieko neįmanoma, tik suprasti kas vyksta ir prisitaikyti. Svarbiausia atsikratyti minties, kad pats esi kažkaip dėl to atsakingas, nes taip nėra.

https://psichotronika.wordpress.com/2016/02/27/kas-persekioja-zmones/

kiskis

kovo 01, 2016, 12:01:46 Redagavimas: kovo 01, 2016, 12:55:27 by kiskis
Nesenai radau internete, toki gana paprasta metoda itampai nuimt, tiesa pats nebandziau, bet gali pabandyt, nes metodas paprastas, daug laiko neuzims. https://www.youtube.com/channel/UCw6oNkVHbgbB9Bj3QN-qWqg zmogus sitas Rusijoj kiek suprantu pakankamai zinomas, ruose kosmonautus ir pan. Atseit metodas tinginiam :) . Atrodo as kita filmuka ziurejau apie metoda"raktas" rus."КЛЮЧ ", nes toj nuorodoj nelabai daug paaiskinta, tai gali pats youtube paieskot "Метод КЛЮЧ", nes kaip sakoma visos ligos nuo nervu, nervus reik tvarkyt.

time

kovo 01, 2016, 14:06:55 Redagavimas: kovo 01, 2016, 14:25:08 by time
Citata iš: deividas1996  kovo 01, 2016, 10:40:35Tai ka Sveiki visi einu iskart prie reikalo jau gal kokia daugiau nei puse metu jauciuosi prastai ir ne trupucio negereja buvau pas daktarus tirtis dare kraujo tyrima nieko visi tyrimai geri dare ekoskopija skydliaukes ir sirdies taip pat viskas sveika ejau pas nervu daktarus sake su pshichika visai gerai tai nezinau matau kazkokius zmoniu siluetus atrodo kad kazkas mane stebetu jauciu nuolatine baime ypac bijau tamsos karts nuo karto buna toks jausmas kad atrodo kazkas tave bando isplest is tavo kuno labai sunku atlaikyti kito zmogaus zvilgsni kaip i mane ziuri iskart pradeda asarto akys ir negaliu ziuret turiu nusisukt gana ilgokai gyja zaidos jei netycia isiduriau ar isipjaunu mano pulsas beveik pastoviai buna 100 vakar buvo 140 buvo israsyti vaistai nuo pulso bet nepadejo vistiek aukstas dar kartais naktim girdzu kazkokius snabzdesius kuriu nesuprantu nezinau tai tiek jei galvosit kad as isprotejes tai nieko tokio sorry uz rasybos klaidas bet gal zinot kur man kreiptis ar ka nors daryt nes man jau per sunku darosi taip gyvent
Visa ši būsena alternatyvi - galima kompensuoti užiimant sportu.

deividas1996

dekui uz visus atsakymus

inthelight

kovo 01, 2016, 17:05:02 Redagavimas: kovo 01, 2016, 18:44:40 by inthelight
Spėju, kad pas tave atverta trečioji akis, dėl to matai ir girdi visokius dalykus. Tie dalykai tave išgąsdina ir sukelią paniką. Nuo ilgo panikavimo ir pakyla pulsas, jautiesi sumišęs. Žinok, kad būnant baimėje energetiškai esi lygus visokiems negatyviems, kaip tu sakai, siluetams (kokioje vibracijoje (pozityvioje/negatyvioje) esi - tokią ir matai). Norint matyti arba būti apsuptas pozityvesnių siluetų pabandyk jaustis pozityviau, dėkok žmonėms už viską ką tau duoda, žiūrėk su pagarba į kitus. Ir galop paprašyk angelų apsaugos bei padėkok už tai. Jie pasiruošę padėti bet kuriuo momentu. Gali net konkrečiai paprašyti Arkangelo Mykolo apsaugos. :)

deividas1996

Citata iš: inthelight  kovo 01, 2016, 17:05:02Spėju, kad pas tave atverta trečioji akis, dėl to matai ir girdi visokius dalykus. Tie dalykai tave išgąsdina ir sukelią paniką. Nuo ilgo panikavimo ir pakyla pulsas, jautiesi sumišęs. Žinok, kad būnant baimėje energetiškai esi lygus visokioms negatyvioms dvasioms (kokioje vibracijoje (pozityvioje/negatyvioje) esi, tokią ir matai), nes pats pasirenki kaip sureaguoti į tai ką pamatai. Norint matyti arba būti apsuptas pozityvesnių siluetų pabandyk jaustis pozityviau, dėkok žmonėms už viską ką tau duoda, žiūrėk su pagarba į kitus. Ir galop paprašyk angelų apsaugos bei padėkok už tai. Jie pasiruošę padėti bet kuriuo momentu. Gali net konkrečiai paprašyti Arkangelo Mykolo apsaugos. :)
o kas ta trecioji akis nelabai suprantu kas ten tai ir jeigu pas mane ji ir yra atverta tai gal imona kaip nors ja uzvert. ir dar noriu paminet kad esu labai nervuotas mane nervuoja net taip kaip zmogus pasako zodi netaip iskart man sukyla nervas ir atrodo norisi jam trenkti

time

Citata iš: deividas1996  kovo 01, 2016, 18:47:07tai gal imona kaip nors ja uzvert
Trečiosios akies užverti neįmanoma.

Trečioji akis paprastai įgaunama per meditaciją, didelius filosofavimus, klausantis labai daug alternatyvios ar negatyvios muzikos, užsiiminėjant ezoterika, skaitant mokslinę fantaziją, kuriant meną.

Neretais atvėjais trečioji akis atsiranda ir mokytojams, meninkams ir ezoterikams.

Nieko baisaus nenutinka kai ji atsiveria, bet nereikia suprasti pažodžiui. 3-ioji akis yra kankoriežinės liaukos greitesnis hormonų išskirimas nei įprastai. Jos sekrecijos gamina hormonus pavadinimu DMT.

https://lt.wikipedia.org/wiki/Kankor%C4%97%C5%BEin%C4%97_liauka
https://lt.wikipedia.org/wiki/DMT

Jeigu įdomu, pasiskaityk.

Citata iš: deividas1996  kovo 01, 2016, 18:47:07esu labai nervuotas mane nervuoja net taip kaip zmogus pasako zodi netaip iskart man sukyla nervas ir atrodo norisi jam trenkti
Tu esi jautrus. Jautrumą mažinti galima tik sportu - kito būdo nėra atrasto. Šiuolaikinė medicina dar negali atrasti preparatų dirbtinai sumažinti jautrumą. Bet galima tai kompensuoti judant arba sportuojant. Jautrumas padidėja, kai yra sėslus gyvenimas, kai daugiau praleidžiama prie kompiuterio nei įprastai, kai einama miegoti per vėlai, kai keliamasi per vėlai.

Siūlau pabandyti truputėli "pajudėti" tai nekainuoja.

inthelight

kovo 01, 2016, 19:10:30 Redagavimas: kovo 01, 2016, 19:30:36 by inthelight
1. Trečia akis yra tiesiog čakra ir kankorežinė liauka. Ji yra tarp tavo antakių ir šiek tiek aukščiau. Čakrą gali pabandyti uždaryti meditacijos būdu. Jeigu moki angliškai, paieškok youtube kaip uždaryti trečiąją akį (how to close third eye).
2. Pasistenk nurimti, nes būnant baimėje suteiki negatyvioms būtybėms leidimą tavimi manipuliuoti sukeliant negatyvias mintis. Tas norėjimas kitam trenkti yra ne Tu. Pabandyk pakartoti kelis kartus vieną kvėpavimo pratimą nusiraminimui: įkvepiant skaičiuoti iki 4, sulaikyti kvėpavimą ir skaičiuoti iki 3, iškvepiant skaičiuoti iki 4. Susitelk į pozityvius dalykus.
Suprantu, kad jautiesi išsigandęs ir tau yra to per daug. Bet tavęs niekas negali sužeisti, kad ir kaip baisu tai atrodytų. Sutelk mintis į ką nors šviesaus, pvz. Dievą, ar prisimink kokią nors situaciją gyvenimišką kur jauteisi gerai ir kai norėsis grįžti prie baimes keliančių minčių, vis tiek fokusuokis į šviesius dalykus. Taip darydamas pakelsi savo vibraciją ir dėl to tavimi nebegalės manipuliuoti (nes nesuteiksi priėjimo). Kai koks nors kito žmogaus veiksmas atrodo tau neteisingas, atleisk mintyse jam už tai.

deividas1996

dekoju uz isamius atsakymus  :)  aciu kad isklauset

Vienuoliktasis

Labas. Man taip pat panašu į psichotronikos žalą. Galbūt kartais ant kūno atsiranda keistų raudonų ir ilgokai išsilaikančių dėmių?

deividas1996

Citata iš: Vienuoliktasis  kovo 01, 2016, 23:03:40Labas. Man taip pat panašu į psichotronikos žalą. Galbūt kartais ant kūno atsiranda keistų raudonų ir ilgokai išsilaikančių dėmių?
nu ne niekad nepastebejau kad kas nors butu

inthelight

Ar buvo naudos? Kaip sekasi?

Aukštyn