Grotetiška kultūra

Pradėjo time, sausio 22, 2016, 15:10:01

« ankstesnis - sekantis »

Grotetiška kultūra

gerai
3 (42.9%)
negerai
2 (28.6%)
neturiu nuomonės
2 (28.6%)

Viso balsavusių narių: 5

Žemyn

time

.L.U.T.H.O.R.

Pagal tavo nupasakojimą, kas yra velnias, tai blogas :)

time

sausio 23, 2016, 20:51:15 Redagavimas: sausio 23, 2016, 21:11:00 by time
Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 20:42:25Pagal tavo nupasakojimą, kas yra velnias, tai blogas
Tu nesi visą laiką blogas. Tu tik gali būti blogas tam tikrais momentais, tave gali priverstinai blogu padaryti, pats savo noru gali palikti blogu. Čia blogio tikslas yra ilysti į žmogų ir kurti kūrinius tik tam tikru laiko momentu, vėliau jis išlenda. Paprašo pinigų tuo momentu, pinigai ateina ir pan... Esu girdėjęs kad blogiems irgi sekasi ir neserga, visi taip kalba, bet jų gyvenimo pabaiga dažniausiai būna tragiška. Ispėju iš anksti.

Gali apie save pažiūrėti filma, senas bet geras, tau tinkantis! :) http://filmux.org/6121-traukiniu-zymejimas-trainspotting-1996.html

.L.U.T.H.O.R.

sausio 23, 2016, 21:19:28 Redagavimas: sausio 23, 2016, 21:21:03 by Legionas
Na matai pas mane tai gyvenimo būdas :) Garbinu demonus ir magas esu ;) O aš girdėjau kad blogi žmonės ilgai gyvena o jauni ir geri anksti miršta.

Edit: kaip tu mane gerai žinai. Pasaka :)

time

sausio 23, 2016, 21:31:38 Redagavimas: sausio 23, 2016, 21:35:31 by time
Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 21:19:28Pasaka
Nepasaka.

Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 21:19:28Na matai pas mane tai gyvenimo būdas  Garbinu demonus ir magas esu  O aš girdėjau kad blogi žmonės ilgai gyvena o jauni ir geri anksti miršta.
Nesu girdėjęs, pateik tą pasakojimą... Apie blogus žmones tai galima pasiskaityti ir filmu pažiūrėti, bet apie gerus beveik nieko nėra... Nebent tu čia jau kuri...

Vytautas

sausio 23, 2016, 22:27:27 Redagavimas: sausio 23, 2016, 22:29:43 by Vytautas
Citata iš: time  sausio 23, 2016, 19:29:31Mes kiekvienas atsakingi už savo pasaulius, jei mirsi nebeliks tavo pasaulio, niekas nebegyvens tavo pasauliu, paliksi užmirštas.
Tiesiog paprastai, nepažeidinėdami kitų laisvos valios turim gyventi čia ir dabar. Bet taip gyventi tik mokomės. Nieko baisaus jei ir suklysim. Pakartosim kursą kol išmoksim, o tuomet išlaikę egzaminą baigsim įsikūnyti čia. Po mūsų šiame pasaulyje nieko ir neturi likti. :) Kam šiukšlinti. :) Ir labai puiku jei visi užmirš. Tai tiesiog niekam nereikalinga informacija. :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: time  sausio 23, 2016, 21:31:38
Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 21:19:28Pasaka
Nepasaka.

Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 21:19:28Na matai pas mane tai gyvenimo būdas  Garbinu demonus ir magas esu  O aš girdėjau kad blogi žmonės ilgai gyvena o jauni ir geri anksti miršta.
Nesu girdėjęs, pateik tą pasakojimą... Apie blogus žmones tai galima pasiskaityti ir filmu pažiūrėti, bet apie gerus beveik nieko nėra... Nebent tu čia jau kuri...
Tai tau gal visi blogi , dėl to nera nieko apie "gerus" :) O jei jau filmais ir dainoj remiesi kaip argumentais, tai nėra ko norėt. Prašau rimtų argumentų, o ne kitų žmonių kūrinių ;) 

time

Citata iš: Legionas  sausio 23, 2016, 23:11:10Tai tau gal visi blogi , dėl to nera nieko apie "gerus"  O jei jau filmais ir dainoj remiesi kaip argumentais, tai nėra ko norėt. Prašau rimtų argumentų, o ne kitų žmonių kūrinių  
Žmogus yra kūrėjas. Jeigu jo idėjos yra blogo pobūdžio mes pastebime jo sukurtą pasaulį. Jeigu sutiktųmėme tokį kurėją, kuris nekurtų nei gėrio nei blogio darbų ir tik žiūrėtų į vieną tašką sienoje - vadinasi jis kažkoks netikras - jis nepajėgus kurti ir realizuoti savo idėjų kurdamas, jis turi kažkokį keistoką požiūrį. Dainos, filmai, kiti kūriniai ir sistemos yra geriausia priemonė prieiti prie žmogaus pasaulio supratimo. Kai naudojame tuos pačius dalykus, kurią numato sistema naudoti žmogui - mes negalime jų viršyti. Bet pasinaudojus ta situacija, kad įmanoma kurti tokiomis sąlygomis kokias ir suteikia sistema - mes kuriame - bet netobulus kūrinius, nepasiaiškindami ar jie gali būti žalingi ateityje. Reikia ištikro mokėti teisingai kurti, mokėti teisingai žiūrėti į ateitį, nejuokais, ir ne per jausmų prizmę.

Aš pats mokausi iš savo klaidų - juo toliau, juo kalbėti taip, kad žmones mane suprastų ne kaip kūrėją, bet kaip sistemos dalį aiškinančią ateities planus. Ribojant jausmus - tai tampa įmanoma. Per jausmus viskas yra išderinama, nukrypstama, pasidaro nebeteisingas gėrio ir blogio supratimas. Kai jausmai neužvaldo - matoma daugiau dalyku, nei per vienos krypties jausmų potyrį. Jausmai neleidžia pamatyti, sužinoti visko iki galo. Bejausmis (max 5% jausmų) kūrėjas yra praruoštas teisingai ir neutraliai kurti ateitį - jis mato ir gėri ir blogį tobulai. Aš dar to nepasiekiau, bet siekiu, taisausi per klaidas, kad galėčiau atskirti abi kryptis. Tai nei kažkoks įsitikinimas, nei kas, tai tik man būdingas pasaulio supratimas. Tai gali praversti. Tačiau nekiekvienas ryžtusi tokiems planams , nes jausmai dar laikomi svarbiais šiame laikotarpyje.

Aukštyn