Grotetiška kultūra

Pradėjo time, sausio 22, 2016, 15:10:01

« ankstesnis - sekantis »

Grotetiška kultūra

gerai
3 (42.9%)
negerai
2 (28.6%)
neturiu nuomonės
2 (28.6%)

Viso balsavusių narių: 5

Žemyn

kiskis

Kokios dar galingos jegos, kodel jos man pades, va nusipirkau loterijos bilietuka (veikiau) nieks nepadejo :D. Nekabink makaronu.

time

sausio 22, 2016, 23:43:29 Redagavimas: sausio 22, 2016, 23:45:00 by time
Citata iš: kiskis  sausio 22, 2016, 23:37:10Kokios dar galingos jegos, kodel jos man pades, va nusipirkau loterijos bilietuka (veikiau) nieks nepadejo . Nekabink makaronu.
Loterijos toks darbas, pirk kiek nori tų biletų nelaimėsi milijono. Teleloto čia versliukas toks, bet irgi blogio darbas. :D

Siūlau nepasitikėti loterija, ten yra daug apgavysčių, bilietuko popieriui ir dažams tiek nesumoka kiek pati loterija gauna už tuščius bilietus perkant žmonėms...

exopolitics.lt

kai pradedi veiki gali pamatyt kad nebutinai gauni rezultatus, tada reikia suprasti kad galbut atlieki ne tokius veiksmus kad gauti rezultatu, tada reikia mokytis techniku. Iš turtingų žmonių reikia mokytis turtėjimo meno, to nepasiūlys visuomenės bendrasis aparatas, jokia valstybė nesuinteresuota kad joje būtų daug turtingų ir protingų žmonių.

Viena yra dalyvauti lochatronuose - loterijose ir panašiai, kas kitą keistis kaip asmenybei, eiti sunkiu ir ilgu keliu į turtą.

kiskis

Citata iš: time  sausio 22, 2016, 23:43:29
Citata iš: kiskis  sausio 22, 2016, 23:37:10Kokios dar galingos jegos, kodel jos man pades, va nusipirkau loterijos bilietuka (veikiau) nieks nepadejo . Nekabink makaronu.
Loterijos toks darbas, pirk kiek nori tų biletų nelaimėsi milijono. Teleloto čia versliukas toks, bet irgi blogio darbas. :D

Siūlau nepasitikėti loterija, ten yra daug apgavysčių, bilietuko popieriui ir dažams tiek nesumoka kiek gauna už tuščius bilietus perkant žmonėms...
Ne labai as ir pasitikiu, tik tikejausi , kad galingos jegos pades :D...

kiskis

sausio 22, 2016, 23:50:42 Redagavimas: sausio 22, 2016, 23:52:21 by kiskis
Citata iš: exopolitics.lt  sausio 22, 2016, 23:44:43Viena yra dalyvauti lochatronuose - loterijose ir panašiai, kas kitą keistis kaip asmenybei, eiti sunkiu ir ilgu keliu į turtą.
Cia ne mano kelias, nezinau ir ar tu spesi, nes pasaulis greit keiciasi, turbut i tokia puse, kad kas nespejo tas ir nebespes. atsiprasau Paragrafai, geriu sau vyna ir nepastebejau, kad 2 zinutes iseiles.

time

sausio 22, 2016, 23:51:01 Redagavimas: sausio 22, 2016, 23:54:28 by time
Citata iš: exopolitics.lt  sausio 22, 2016, 23:44:43kai pradedi veiki gali pamatyt kad nebutinai gauni rezultatus, tada reikia suprasti kad galbut atlieki ne tokius veiksmus kad gauti rezultatu, tada reikia mokytis techniku. Iš turtingų žmonių reikia mokytis turtėjimo meno, to nepasiūlys visuomenės bendrasis aparatas, jokia valstybė nesuinteresuota kad joje būtų daug turtingų ir protingų žmonių.

Viena yra dalyvauti lochatronuose - loterijose ir panašiai, kas kitą keistis kaip asmenybei, eiti sunkiu ir ilgu keliu į turtą.
Tu, labai skeptiškai žiūri į skurdą ir badą. Pažiūrėk lušnynų dukumentika, kurnors Indijoje ar dar kur - viskas išaiškės. Ir tu nenorėtum būti, kaip matau vienas iš jų, vargstančių žmonių. O jiems tapati sistema galioja, kokią sugalvojo 18 amžiaus švietėjininkai arba velnias. Siūlau mąstyti apie pasikeitimus, kitų žmonių labui, o ne savo pasitenkinimo labui. Nes kiti žmonės tuo tarpu miršta, kol tu suki biznį. Abėjingas betkam... Kol nepatirsi, nesuprasi kas badas, kas skurdas...

exopolitics.lt

Viskas yra kur kas sudėtingiau, pati Žemės sistema yra sudėtinga. Time tu nežinai mano situacijos, ką darau ir ko vardan...

Kad kažkas vargsta ir skursta iš dalies yra atsakingas ir pats. Skurstantys ir vargstantys žmonės yra išteklius per kuri, jiems teikiant pagalbą ir aukas, likusi žmonijos dalis gali atpirkti savo nuodėmes

kiskis

Citata iš: exopolitics.lt  sausio 23, 2016, 00:05:06Kad kažkas vargsta ir skursta iš dalies yra atsakingas ir pats.
Negruzink Time, jis ir taip del visu pergyvena, geriau pasakyk kuom uzsiimi, ko vardan?

time

sausio 23, 2016, 00:19:17 Redagavimas: sausio 23, 2016, 00:21:07 by time
Citata iš: exopolitics.lt  sausio 23, 2016, 00:05:06Viskas yra kur kas sudėtingiau, pati Žemės sistema yra sudėtinga.
Žinau apie ką tu kalbi, aš žinau apie tai daug, pati sistema neįsivaizduojama kitokia, nei yra dabar. Mes nebuvome iš prigimties blogi, tai dar ir parodo prieš 18 amžių vykdytus planus padėti žmonėms per krikščionybę. Žinau ir tai, kad žemės resursai yra riboti. Žinau ir tai, kad nevisi žmonės patenkinti po švietėjų reformų. Viskas kaip sakiau buvo daroma per prievartą, niekas nesakė kiekvienam individualiai, kad čia velnio darbas, žmonės per apgaulę paliko tokie. Žmonės galvojo, jog tai Dievo atsiųsta malonė, išsigelbėjimas - švietimas. Bet per apgaulę jie pavirto grotetiškos kultūros nešiotojai. Žmonės tapo sugadinti, pradėjo naudoti daugiau išteklių nei įprastai, pradėjo augti žmonių skaičius žemėje. Pradėjo kurtis aukštosios technologijos, kurių principas patenkinti žmogaus poreikius. Patogesnė lova, patogesnis šviestuvas, išmanusis telefonas, kompiuteris... Visi išradimai žmogaus poreikiams patenkinti, per juos veikia blogis, per juos vyksta smegenų ir pinigų plovimas. Apgaulingi išradimai žmogų sužavėjo, o Dievas atsigrežė ir pasakė, tu ne mano mokinys. Tu gyvenk su velniu - jis tavo tikrasis mokytojas, atsikratau tavęs.

exopolitics.lt

dar niekada nesigailėjau kad pasirinkau blogio kelią :D

kiskis

Citata iš: exopolitics.lt  sausio 23, 2016, 00:23:18dar niekada nesigailėjau kad pasirinkau blogio kelią :D
Niekada nesakyk niekada,todel jis ir blogio, kad blogai baigiasi, vien padadinimas "blogio" tiretu padet susimastyt.

exopolitics.lt

juokauju gi...

time

Citata iš: exopolitics.lt  sausio 23, 2016, 00:23:18dar niekada nesigailėjau kad pasirinkau blogio kelią
Tu dėl to nekaltas, kad esi velnio elementas, jei pabūtum vienas kambaryje be technologijų, pagyventum vienas gamtoje - pasikeistum. Bet kalta švietėjiška reforma ir sudaryta klaidinga sistema, kaip iliuzija...

Negaliu padėti, jei būsi abėjingas mano padarytom išvadom, kurios akivaizdžios, ir manysi viską ką tu darai yra gerai, ir tai ne blogio užmačios... Reikia ištrūkti iš sistemos bent dienai, kad suprastum tokius dalykus, dabar bus savaitgalis - atsigulsi ramiai į lova ir pamąstyk, ar tikrai ši sistema yra naudinga žmogui ir yra tobula, nežalinga, nekeista truputėli. Iškarto gal nesuprasi, bet po truputi žingsneliais, laipteliais - gal ateis kokia mintis, belieka tikėtis...

kiskis

Citata iš: exopolitics.lt  sausio 23, 2016, 00:30:38juokauju gi...
Ne , nejuokauji, jei del babkiu viska darai, tai nejuokauji

exopolitics.lt

ne time, aš kaltas, aš sąmoningai pasirinkau tamsos pusę...

Aukštyn