Balsas Galvoje

Pradėjo derenciute, liepos 20, 2015, 15:16:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Pirmiausiai, kad nebūtų offtopikas, reikia kažkaip susieti su balsais galvoje, kas tai yra ir ką su tuo daryti. Ar reikia kažkaip gydyti, atstatinėti chemiją, farširuoti vaistais, kad padėtų, išgydytų, padarytų vėl normalų. Atsakau nereikia, nei tada kai spec. tarnybos žaidžia, nei tada kai vyksta kažkas daugiau. Nes vis tiek transhumanistai padaro tai, ką nori, su chemija ir be jos.

Toliau pratęsiant diskusiją, nežinau kas esu pagal klasifikaciją kopija originalas. Man aiškino kaip dirba tikrovė šiek tiek kitaip. Yra simuliuotų tikrovių visuma, netgi begalybė. Yra labai žemo rango, pradedantys pasauliai, tokie kaip laukinių, o yra galaktinės ir visatos civilizacijos. Aukštesnę padėtį reikia užsitarnauti darbu. Tai yra kiekvienos matricos šeimininko užduotis. Nes rangas priklauso nuo to, kiek įdedi savo kūryba. Kadangi visi moksliniai dėsniai simuliuoti, tai galima kurti įvairias iliuzijas, telepatiją, telekinezę, teleportaciją, portalus, skirtingas dimensijas. Bet turi būti atrasti dėsniai, kurie įrašyti į matricos simuliaciją. Tuos dėsnius įdeda į galvą šeimininkai, norėdami iškelti kokį nors žmogų, ar šiaip pakelti matricą į aukštesnį rangą, kad būtų ne tik akmens amžiaus technologijos, bet ir kosminės kelionės ir t.t. Yra ribotas skaičius sielų, kurios persikūnija į vis naujas gimines. Koks socialinis statusas priklauso nuo to, kiek ankstesniame įsikūnijime įdėjai darbo. Kartojasi istorija ir asmenys. Kiti yra tik matricos sukurti statistai, kažkas panašaus į dekoracijas, skirti mechaniniam darbui. Galima dėl nuopelnų arba šeimininkų sprendimo persikelti į kitą simuliaciją ir čia apsigyventi arba sugrįžti, atskleisti kitų realybių paslaptys, aiškinti kitiems, koks yra pagrindinis šio pasaulio principas. Teko net būti užprogramuotu kalbėti nesuprantama kalba. Aiškino, kad dabartinė matrica pradeda trauktis, kai visa matrica susitrauks, prasidės nauja era...

Taip plovė smegenis man. :)

Vytautas

#46
sausio 01, 2016, 21:19:00 Redagavimas: sausio 01, 2016, 21:39:56 by Vytautas
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 20:18:23@Vytautas  pradejei grazia istorija pasakoti, pradejau skaitydamas kitu sasaju  ieskoti (daugiau panasiu teoriju esama), bet pabaigoj supoltinai bei issiaukstinai save kaip isrinktosios tautos atstova  :-\
Viskas nuo kažko prasidėjo. Sako kad nuo lietuvių. :) Ir po to t.y. 2022m sako liks tik viena lietuvių kalba. Tiesiog visiem "persodins" kalbą. Čia variantais kai po kokios traumos žmonės netikėtai pradeda kalbėti kalbomis kurių nei mokėsi nei kalbėjo. Žodžiu kalba kažkokiu tai būdu perkeliamas dalykas. O lietuvių kalba tiesiog buvo duota nuo pradžių. Dieviška kalba. Aišku malonu. :) Visos kitos kalbos "sintetinės" dirbtinės. Pakankamai keista kad ji tiek amžių išliko tokioje negausioje tautoje. Į tai žiūriu kaip į visiškai natūralų dalyką be jokio išskirtinumo. Kaip ir į žmonės žiūriu be jokio išskirtinumo. Kopijos kartais kur kas žmogiškesni nei originalai. :) O dėl skirtumo tai minėjau ne kartą kad kopijos neturi savo dieviškos poros anapusiniam pasaulyje. Todėl negali pereiti mirties barjero ir gyvena tik vieną kartą. Nėra persikūnijimų. Šiaip jokioje žemiškoje literatūroje ar šiaip kur apie ką kalbu nerasi. Net fantastinių filmų tokios versijos nėra. :)

Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 20:23:09Taip plovė smegenis man. :)
Pakankamai standartinis variantas :) Seniau ta pati kompanija aiškino religines tiesas. Dabar pačiam paaiškino kur kas realiau jau atitinkančiai šių laikų dvasiai. :) Bet čia tie patys kurie ir Mozę mokė. Iš tikro yra tam tikros tiesos tame aiškinime. Tiesiog mirus tam tikri žmogaus nematomi likučiai likdavo ir jie kažkaip "dirbdavo" tai kompanijai. Kaip ten viskas iš tikro tai nemanau kad jie sakė tiesą. Bet žmonės originalai turės galimybę informaciniuose laukuose pamatyti viską kaip buvo iš tikro. Tos informacijos neįmanoma pakeisti. :)

Kas liečia balsus galvoje tai ir maniškė jėga be problemų tai gali atlikti. Tik nepiktnaudžiauja. Bent mano atžvilgiu niekada nebuvo taikiusi. Bet su kokių ISIL kovotoju gali "pažaisti". Po to tas paskambins kam reikia ir išduos savo vadą nes taip dievas liepė. :) Kas keisčiausiai kad natūroje iš tikro dievai liepė. :)

klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 21:19:00Šiaip jokioje žemiškoje literatūroje ar šiaip kur apie ką kalbu nerasi. Net fantastinių filmų tokios versijos nėra.
Aš irgi kai vartoju žodį "matrica", tai nėra jokių asociacijų su žinomu fantastiniu filmu. Tik žodis tas pats. Filme matrica tai visgi yra tikroje žemės planetoje, kuri užvaldyta mašinų ir dirbtinio intelekto. Tai apie ką aš kalbu yra visiškai kas kita. Nėra jokios žemės ir apskritai planetų ar žvaigždžių. Visa tai tik simuliacinės realybės. Yra tik tikrovės darinių, kuriuos aš vadinu vakuolėmis visata. Tokios vakuolės vidus užpildytas substancijos, kuri vadinama programuojamu egzistenciatu. Iš jo ir kuriama tikrovė vakuolės viduje. Ši substancija programuojama bet kaip ir galima sukurti bet kokius gamtos dėsnius, kurie atitinka vietinio pasaulio idėją. Kai ši vakuolė vystosi, šie dėsniai po truputį atsiskleidžia ir kai paslaptys galutinai išaiškėja, vakuolė pereina į aukštesnį rangą, perprogramuojama ir turi kitą pasaulį, pažangesnį. Persikelia tik žmonių sielos, kurie tada kuria savo istoriją ir vakuolę vysto dar toliau.

Vienuoliktasis

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 21:19:00O dėl skirtumo tai minėjau ne kartą kad kopijos neturi savo dieviškos poros anapusiniam pasaulyje. Todėl negali pereiti mirties barjero ir gyvena tik vieną kartą.
Tačiau ar yra kokie fiziniai skirtumai?

Vytautas

#49
sausio 01, 2016, 22:30:52 Redagavimas: sausio 01, 2016, 22:35:07 by Vytautas
Na matrica labai jau paprastas variantas. Viskas kur kas sudėtingiau.  :) Tavo "mokytojai" puikiai išmanė materijos sandarą nes jie neturėjo jokio apribojimo pažinti materiją. Tame iš tikro ir visa problema kad užstrigom ilgam laikui vystymesi. Bet net kūrėjai nežino kokiu keliu eis jų kūrinys. Šiaip ši materija yra visiškai reali tik neapsiriboja elementariosiomis dalelėmis o viskas yra dar "smulkiu". Kiek stebiu žmonių supratimą apie sielą tai jis susiveda į kūną gaubiančių šiaip jau materialių sluoksnių visumą. Kitokio supratimo kaip ir nesutikau. Bet tikroji žmogaus siela ne tai ir net niekaip neegzistuoja šiame materialiam pasaulyje koks jis "smulkus" nebūtų. Tik "aš" toks pat kaip siela tik apribotas šiame materialiame kūne iki mirties. Bet ir tai nepagaunamas kad ir gudriam Mozės ir tavo mokytojų pasauliui. Kol esam čia lyg ir gali įtakoti, bet po to jau mes stebim viską "iš šono". Visa problema kad niekaip neįmanoma persinešti absoliučiai jokios info iš tikro ne materialaus pasaulio. Šiaip tai ir gerai. Garantuotas saugumas.  :) Aišku dabar tas saugumas jau nereikalingas nes nėra nuo ko slėpti.

@Vienuoliktasis jokių fizinių skirtumų tarp kopijos ir originalo nėra. Šiokie tokie skirtumai yra visai kitame. Tiesiog šitą kūną originalo atveju saugo tiek aš, tiek siela. Kritiškais atvejais tiesiog fiziškai siela gali perimti kūno valdymą. Arba tiesiog suformuoti palankių įvykių seką. T.y. jei esi originalas kokios avarijos atveju tikrai nežūsi.  :) Bet savo laiku kompanija kuri mokė Mozę be problemų galėjo suorganizuoti išskirtines saugias sąlygas savo mokiniams. Taip kad net šį momentą buvo sunku atpažinti. Nors jiems reikėjo mokinių energijos tai ir pakankinti galima. :)

klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 22:30:52Tavo "mokytojai" puikiai išmanė materijos sandarą nes jie neturėjo jokio apribojimo pažinti materiją.
Pagal mano supratimą, kaip tik niekas neturi būti pažinta, nes nėra ką pažinti. Tai yra, įmanoma bet kokia realybė, kuri apribota tik vakuolės rango. Nes vakuolės valdovai ne pažįsta, ne žino, bet egzistenciatą programuoja. Tai yra kūryba. ji reikalinga tam, kad suteiktų pasauliui, kuriame gyvena sielos kokią nors formą. Pažįsta siela, bet irgi tik tiek, kiek atskleidžia pats pasaulis. Tai yra, mano šiame vaizdinyje visa istorija su visais išsišakojimais iš anksto užprogramuojama. Tikslas ne išrinkti kokius nors geriausius ar stipriausius, bet padaryti darbą. To darbo dalis, programos dėsnių atskleidimas, kad būtų galima efektyviau valdyti pasaulį. Tai apie ką aš rašau savo tinklaraštyje yra tik ši vietinė programa, vadinama fundamentaliais gamtos dėsniais. bet šie dėsniai tik iš šio pasaulio ir jie yra sukurti, ne objektyvūs, ne absoliutūs ir ne amžini. Kas dedasi kitose matricose, mes net įsivaizduoti negalime, išskyrus tuos, kurie yra pabuvę kituose pasauliuose. bet tai įmanoma gal kokiems keliems žmonėms per milijonus metų. extra atvejais. Egzistenciatas - ne materija. Tai yra kažkas iš ko sudarytos visos vietinės vakuolės egzistencinės formos.

Vytautas

Na man viskas išaiškinta žymiai paprasčiau. Žaidimas su materija ir jos kažkoks kūrimas beprasmis dalykas. Tai tiesiog be problemų žinoma ne materialiame lygyje. Esmė - santykiai. Mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam. Tiesiog išmokti gyventis laisvos valios principu. Tik tiek reikalinga ši materija kaip smėlio dėžė vaikų darželiui. O toliau jau "užaugę" ne materialūs aš + siela patys kuria tik savo žemę tiek saulę ir "gimdo" žmones. Tokiu būdu atsiranda nauji kūrėjai su savo kūriniais. Viskas labai paprasta. Pats materijos sudėtingumas tiesiog dabar visiškai neaktualus.  ;) 

klajunas

Sudėtingumas yra tai, kas užsitarnauta santykiais. Gali civilizacija būti viduramžių lygio, gali būti mokslinės fantastikos; gali būti daugiau išmintingų rūšių; gali būti pasauliai, padalinti pagal senovės mitologijos principus žmonių ir dievų; koks pasaulio principas priklauso nuo to, kaip matrica užprogramuota. Akmens amžiuje gyvena ir mamutus medžioja pasauliai, kurie neužsitarnavę sudėtingesnių santykių pasaulio. T. y., neturi reikiamo rango, o programos atskleidimas yra būdas šį rangą pakelti. Su vien materialistine fizika tai neturi nieko bendra, nes pasaulio principas tai ne fizika, bet valdovų astralinė projekcija, kaip ir didelė dalis žmonių sąmonių.

Vytautas

Tada jau tenka pateikti saviškį variantą nuo pradžių.  :) Kas yra tie kas tau pateikė informaciją? Kitų civilizacijų atstovai. Jie savo ruožtu yra pirmosios civilizacijos žmonių-dievų su neribotomis materijos keitimo galimybėmis robotai. Už žmones jie tikrai "kietesni" visomis prasmėmis. Hierarchija suprantama giežtas dalykas. Pati pirmoji dievų-žmonių civilizacija kažkur "toli" ir visiškai neaiškiam pavidale bet vis dar materialiam. Su mumis jie tiesioginio ryšio neturi nes tam yra jų tarpininkai ir puikiausiai tau pateikė informaciją. Tiesa šiame forume yra dar vienas žmogus informaciją gavęs dar savaip. Bet šaltinis tai tas pats. Formų jie gali prisigalvoti kokių tik nori. Kas liečia programą visiškai teisingai. Kitos civilizacijos pačios gyveno pagal programą ir mes buvom "įstatyti" į programą, o valdytojai būtent žmonės-dievai, o gal ten kažkoks vienis. Kaip nustatyta programoje taip viskas ir vyksta. Bet dabar nei vienio nei programos.  :) Kažkoks planas yra. Ar aš jį supratau teisingai kausimas. Bet tam yra laikas kuris parodys.
Tiesa savo laiku buvo tam tikras momentas kada aš dar nežinojau kad mes ir dievai - žmonės tų pačių kūrėjų vaikai. Ir matyt būtų buvę blogai jei aš tai būčiau žinojęs. Vargiu ar būčiau priėmęs vieną sprendimą.  :) Bet viskas baigėsi laimingai.  :)

zmogelis

#54
sausio 02, 2016, 02:07:16 Redagavimas: sausio 02, 2016, 02:24:57 by zmogelis
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2015, 13:07:19Nuėjai pas gydytojus diagnozės, bet nusprendei, kad tu esi labiau kvalifikuota ją nusistatyti ir atmesti paskirtus medikamentus?
Kad jie ten viska išrašo panašiai, dažniausia žvėriški raminamieji ar dar koks briedas neaišku kaip veikentis nervų sistema ar smegenis. Pats pabandyk kaip ejsi rašytis vaistų... tiesiog negerk jų, pasveiksi ar su ar be... marketingas su ta farmacia daktaram visai "px" paprastų varguolių problemos (retas kuris nuoširdžiai bando surasti problemos šaknis) , ar daktaras turėtų spėti liga pagal kelis simtomus (kartais tie simptomai pirma karta jų girdimi)... Čia tas pats kaip mašinoi užsidega lemputė, kad pakeisti tarkim stabdžių skysti, o mes uždengiam ar atjungiam lempute... jaučiu jau grybaut pradedu... good day - end of offtopic.

klajunas

Viena iš psichiatrų problemų yra ta, kad jie vadovaujasi bihevioristine psichologija, kurios modelis stimulas-juodadėžė-reakcija. Jie niekada nesigilina, nes tikslas tik išspręsti problemą sau, gaunant norimą žmogaus elgesį, jeigu jis elgiasi netinkamai. O metodai, dresiravimas kaip šuns, pratinimas (conditioning) arba cheminė lobotomija. Jeigu kas nors galvoja, kad įdomios tikros problemos arba pats žmogus - labai klysta. Jeigu slopinimu arba pratinimu pakeisti elgesio neišeina - žmogų izoliuoja. Tad jeigu kas nors turi iliuzijų, kad bus traktuojamas kaip žmogus arba kam nors rūpės, tegul pagalvoja dar kartą. Tai, jeigu yra toks poreikis, didesnė tikimybė yra gauti paprastų žmonių visuomenėje. Todėl kai visi kas per tai perėję, pataria labai gerai pagalvoti prieš priimant sprendimą. Reikia suvokti, kad žmogus yra spaudžiamas priimti būtent tokį sprendimą, pagąsdinant jį patį arba aplinkinius. Bet didžiausios baimės akys būna dėl nežinojimo. Todėl tai tik paskutinė priemonė, kai iš tikro nėra jokių kitų sprendimų. Kai kas nors kalba, kad "gyvybę gali išgelbėti", taip - užmigdydami arba laikydami pririštą prie lovos.

tadasas99

@Vytautas   ir @klajunas  nesakau kad kazkur skaiciau jusu pasakojamus istorijos varijantus, bet kaliciau apie zmonijos vystymasi, apie busima (greitu metu) pakilima i kita lygi, kitoki pasauli, kitokia egzistencija, apie daugybe egzistencijos pasauliu apie galimybe aukstesniu "gyvybes" formu galimybe kelauti per tuos pasaulius.
 Netgi apie tapacia auksciausia egzistencijos forma kuri sukuria mums pazystama pasauli, kaip ji apibrezia, apie galimybe pradeti nuo pirmo lygio ir vystytis iki 7, ta teorija skelbia kad esame treciame,  o dabar prasidejo perejimo i 4lygi periodas, tiesa jie taippat kalba apie nepasiruosusiu pakylejimui gryzima i zemesni lygi.
 Panasiu istoriju esama, visu esme panasi, tik eiga bei detales kririasi. Netgi krikscionybe kalba apie perversmo etapa " ateis gyvuju ir mirusiu teisti" kazkas aukstyn kazkas zemyn nelaukiant mirties.

TinSoldier

Manau, dalis problemos yra tai, kad gydomasis visiškai nenusiteikęs gydytis. Kad visiškai nenusiteikęs išgirsti ir priimti diagnozę. Atrodo, niekas, kas šitoje temoje pasireiškė savo įspūdžiais iš susidūrimų su psichiatrija, kategoriškai nesutinka, jog jie galėtų turėti ligą.

Panelė, girdinti balsus galvoje, įsitikinusi, kad tai tikrai tikrai negali būti šizofrenija.

Vienuoliktasis, girdėjęs balsus galvoje, įsitikinęs, kad tai nėra jokia šizofrenija, o juodosios technologijos.

Klajunas, su saviškiais potyriais, taip pat įsitikinęs pasauliniu sąmokslu, kai prieš jį naudojami psichotroniniai ginklai ir pan. O žmonės, kuriems, tinkamo vaistinio ir psichoterapinio gydymo dėka, pavyko suvaldyti savo ligą - pasamdyti aktoriai.


Man iš tikrųjų gana nemalonu skaityti tokias žinutes, nukreiptas prieš gydymąsį. Kas būtų, jeigu vėžiu sergantys žmonės pradėtų rašinėti ir skleisti istorijas, kaip juos gydytojai žudo, kadangi skiria chemoterapijas, radioterapijas ir kt. gydymo metodus, nuo kurių pablogėja sveikata? Arba, apskritai, pradėtų pasakoti, jog vėžys yra sukeliamas vyriausybių, ir jokiu būdu negalima jo gydyti? Taigi čia būtų konkreti mirties propaganda. Nematau didelio skirtumo ir tarp to, kas vyksta šitoj temoje.

O šita citata super:

Citata iš: Creative  lapkričio 09, 2015, 18:44:03P.s.: Gydytojai gali sumažinti ar geriausiu atveju pašalinti produktą, o ne priežastį, tiksliau sakant tu pats turi dirti su savimi vaistai tik padeda sumažinti arba panaikinti kažkokį tai nemalonumą
Iš psichiatrų net nelabai verta tikėtis kažko labai jau daugiau nei vaistų paskyrimo. Gydymas turi būti kompleksinis, su darbu su savimi. Vaistai tikrai visko neišspręs, tik gali palengvinti kai kuriuos simptomus. Tačiau absoliučiai niekur medicinoje naudingas gydymas neįmanomas, jeigu pats pacientas visiškai nekooperuoja.

klajunas

Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 13:26:36visiškai nenusiteikęs išgirsti ir priimti diagnozę.
@TinSoldier ir vėl skiedi, pikta valia ar ne  - nežinau. Buvau agentūroje, kuri tokias priemones prieš žmones naudoja ir čiupinėjau savo rankomis; tol, kol ši sistema atsisuko prieš mane. Tokios grupės yra "sąmonių avilys", žmonių su implantais savo galvoje (psichotronikai), kurie prisijungia prie galvos ir vykdo kriminalinėje žvalgyboje nusikaltėlių tardymą. Kad šie metodai neišviešėtų, nes pažeidžia įstatymus, priedangai naudojama psichiatrija. Tai ne "potyriai", tai gyvenimiška patirtis.

Galėčiau net savo pjaustytą galvą parodyti, nes tai VSD psichotroniko galva.

TinSoldier

Nemanau, kad nors vienas žmogus čia - tiek aš, tiek tu, tiek kiti - ką nors čia rašo pikta valia.
Tiesiog rašom tai, kuo nuoširdžiai tikim ir ką nuoširdžiai manom.
Rašom tai, kas, manom, yra ar turėtų būti teisinga/tiesa.

Žinau, kad tikrai vienas kito niekuo neįtikinsim. Ir mano žinutės tiesiog skirtos viešoje erdvėje bent kiek atsverti tai, kas, manau, yra neteisinga. Tačiau, jeigu jau laikysi mane kažkuo, tai geriau laikyk žmogumi, kuris yra įtikintas viso to sąmokslo skleidžiamais dalykais, o ne kažkokiu piktybiniu, bandančiu pakenkti :)

Aukštyn