Balsas Galvoje

Pradėjo derenciute, liepos 20, 2015, 15:16:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 14:07:32Tačiau, jeigu jau laikysi mane kažkuo, tai geriau laikyk žmogumi, kuris yra įtikintas viso to sąmokslo skleidžiamais dalykais, o ne kažkokiu piktybiniu, bandančiu pakenkti
Aš kalbu ne apie žmogų, bet apie informaciją, paprasčiausiai todėl, kad tavęs nepažįstu. Tačiau matau informaciją ir žinau, kad ji prieštarauja tikrovei ir žinau kaip ji atsiranda.

Man rūpi tik viena, kad žmonės žinotų kaip yra, neleidžiant klaidinti su neteisinga informacija. Nes čia ant kortos pastatyti žmonių gyvenimai ir žinojimas daugiau visada yra geresnis už ribotą ar iškreiptą žinojimą.

Dar kartą pakartosiu, žmones kurie iš tikro pavojingi gydo užmigdydami arba pririšdami, t. y., nėra jokio gydymo. Visais kitais atvejais, žmogus žaloti savo smegenis ar ne turi rinktis laisvai, turėdamas pilną informaciją.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 14:16:44Dar kartą pakartosiu, žmones kurie iš tikro pavojingi gydo užmigdydami arba pririšdami, t. y., nėra jokio gydymo.<...>
Na, dėl to tikrai galiu sutikti. Prievarta, tokie metodai, kaip pririšimai, nėra ir negali būti pateisinami jokiais būdais. Toks "gydymas" yra nežmogiškas, žeminantis ir neduodantis jokios naudos gydomajam.

Vienuoliktasis

Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 14:07:32Žinau, kad tikrai vienas kito niekuo neįtikinsim.
Vienas kito - neįtikinsim. Ir, jei atvirai, koktu skaityti, kai su psichiatrais nesusidūręs žmogus juos ir jų priemones pateisina.

Ir atkreipkite dėmesį į pagrindinį skirtumą - mes rašome iš patirties, o @TinSoldier - tik nuomonę.

TinSoldier

Aš teisinu gydymą, o nebūtinai psichiatrų priemones.

Taip, aš asmeniškai dėl savęs iki šiol su psichiatrais nesusidūriau. Tačiau mano artimoje aplinkoje yra žmonių, kurie susidūrė. Ir ne vieną kartą, ir įvairiomis aplinkybėmis. Ir psichiatrijos skyriuje yra kas gulėjo (artimas žmogus, tad nemažai kas matyta iš labai arti), yra ir kas dėl ligų yra gavę, atrodytų, neadekvačias dozes vaistų, kai psichiatras net akių į patį žmogų nepakelia ir t.t. Be to, ir šeimos narys dirba su neįgaliais ir įvairius psichikos sutrikimus turinčiais vaikais, ir žinau, koks svarbus jiems gydymas (net ir tie vaistai) ir profesionalų priežiūrą yra.

Tačiau čia net ne patirties klausimas - čia objektyvumo ir racionalumo klausimas. Asmeninė patirtis gali būti ir apgaulinga. Ypač, vertinant save. Pavyzdžiui, jeigu kiekvienam alkoholikui, be jokio išorinio poveikio, leistume nuspręsti, ar jis yra alkoholikas - tai taptume pirmąja šalimi, kurioje jų, apskritai, "nėra". Tačiau ar tai būtų objektyvi tiesa? Nifiga.

klajunas

Todėl ir sakome, kad pirmiausiai reikia labai daug visapusiškos informacijos, nes įmanomas ne vienas atvejis, bet labai didelė įvairovė. niekas nesako, kad tikrų ligonių nereikia gydyti, iš principo, iš principo idealiais vaistais. Bet sakome, kad piktnaudžiaujama, nustatinėjamos neteisingos diagnozės, pats žmogus klaidingai įvertina situaciją ir nustato klaidingą diagnozę, kad jeigu ką nors galvoje išgirdo, tai jau būtinai "šizofrenija" ir reikia savo noru pradėti ruoštis vegetacijai.

Juk sutinki, kad įmanoma nustatyti klaidingą diagnozę, galima diagnozėmis piktnaudžiauti, galima diagnozę naudoti kaip priedangą ir t.t. Ar kad kažkas tyčia nustatinėja klaidingas diagnozes, kad kažką pridengtų, būtinai reiškia, kad raginama negydyti ligonių pačiomis geriausiomis priemonėmis? Mes sakome kad veikia labai negera sistema, veikia valstybėje mafija, kuri diagnozes naudoja kaip susidorojimo priemonę su sveikais žmonėmis. Tai nereiškia, kad ligoniui tyčia reikia drausti prieigą prie pačio geriausio ir tobuliausio gydymo. nes tai apie ką kalbame iš tikro yra net kriminaliniai atvejai, bet kadangi gyvename supuvusioje valstybėje, teisybės teisme neįmanoma rasti.

Baudžiamosios psichiatrijos nėra  :D  taip kaip jos "nebuvo" tarybiniais laikais, ir tai labai uoliai įrodinėjo KGB'istų bendradarbiai, kuriuos įslaptino dar 70'čiai metų, ar pan. jų irgi "nėra", bet ką tada įslaptino, reptiloidų sąmokslą?

TinSoldier

Sutinku, kad gali pasitaikyti klaidingų diagnozių, sutinku, kad ne visais atvejais šizofrenijos ar kažko kitko diagnozė yra teisinga, labai apmaudu, kad kai kurie "nugydomi" iki vegetacinės būklės, ir tiesiog žiauriai biesina ligonių stigmatizacija visuomenėje, nebrandus, vaikiškas požiūris į psichines ligas, ir tai, kad, kaip kažkuris iš jūsų minėjot, šizofrenijos diagnozė gali būti visų karjerų pabaiga (nors nežinau, kiek tai yra tiesa).

Sutinku, kad galbūt gali pasitaikyti net ir "baudžiamosios psichiatrijos" atvejų ten, kur veikia suinteresuotos politinės jėgos ar pan. Nežinau to, nežinau tokių atvejų paskutiniu metu, tačiau, manau, kad tai galėtų būti tikėtina.

Tačiau, ką laikau netikėtinu dalyku, kam nesu matęs, girdėjęs ar skaitęs jokių patikimų įrodymų, - tai pasaulinis sąmokslas, kurio metu technologijomis kontroliuojamos žmonių mintys, transliuojami žodžiai ir t.t. ir pan. Tai vertinu kaip bet kokią kitą jokių tvirtų įrodymų neturinčią konspiracinę teoriją.

Turint omeny mastus, kokiais visa tai, pasak jūsų, vykdoma, turint omeny kaip tai vykdoma (agentų grasinimai, lankymaisi agentūrose, technologijų implantavimai, psichiatrijos mokslo sąmokslai ir t.t. ir pan.) - galėtų būti ir tvirtesnių, nuo žmogaus asmeninių patirčių, pasakojimų ir interpretacijų nepriklausančių įrodymų visam tam.

Skepticizmą galinčių palaužti įrodymų nesu matęs ir girdėjęs. Tad, manau, kaip akivaizdžiai išsilavinę, protingi žmonės, visiškai galit suprasti, kodėl atitinkamai ir vertinu tokius pasakojimus. Teiginiai, kokius jūs čia rašot, yra milžiniški savo svoriu, savo kontraversija, savo netikėtinumu ir t.t. Tad atitinkamai milžiniški turėtų būti ir įrodymai.

klajunas

Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 17:19:26Tad atitinkamai milžiniški turėtų būti ir įrodymai.
Gal galėtum sukonkretinti, kaip tuos įrodymus įsivaizduoji? Kaip pavyzdžiui įrodyti, kad NSA penki palydovai sukryžiavo interferometrus tavo kūno srityje ir moduliuoja aplinkinį foną, antenos gaudo aido signalą ir per ryšio palydovus siunčia į NSA būstinę, kur stebi "taikinio" parametrus monitorių ekranuose ir psichotronikų galvose. Tarkime, kad taip yra, nors neįrodyta, kokiu būdu žmogelis gali psichiatrui "įrodyti" tokius faktus? Kai neturi ne tik JAV tarnybose saugumo clearance"ų, bet ir savo valstybėlėje nežino kokius slaptus projektus vykdo vietinė prokuratūra. Kad "vykdo" garantija, bet kaip "įrodyti"? Ir tai, kad statusas neleidžia pateikti milžiniškų įrodymų, būtinai reiškia, kad žmogelis nusikliedi? O gal tas milžiniškas įrodymas nuskristi į kosmosą ir partempti karinį palydovą psichiatrui ant stalo?

P.S. jeigu žmonės turės kantrybės, kai mano kaltinimai pasieks teismą, bus pateikti visi reikalingi įrodymai.

TinSoldier

#67
sausio 02, 2016, 18:09:59 Redagavimas: sausio 02, 2016, 18:12:03 by TinSoldier
Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 17:37:59Tarkime, kad taip yra, nors neįrodyta, kokiu būdu žmogelis gali psichiatrui "įrodyti" tokius faktus? Kai neturi ne tik JAV tarnybose saugumo clearance"ų, bet ir savo valstybėlėje nežino kokius slaptus projektus vykdo vietinė prokuratūra. Kad "vykdo" garantija, bet kaip "įrodyti"?<...>
Na, manau, kad, jeigu pats žmogus žino tą informaciją apie jį sekančius palydovus, tai ir jam turėjo neužtekti kažkokio prašalaičio teiginio apie tai. Tai tie įrodymai, kurie privertė patikėti viso to egzistavimu, ir galėtų būti tvirtesni.

Kaip žmonės paprastai teismuose įrodo šantažo, reketo, prievartavimo ir t.t. ir pan. faktus? Video įrašai, garso įrašai, dokumentai, medicininės ekspertizės ir t.t. ir pan. Bet kas, kas padeda atkurti ir fiziškai pagrįsti liudytojo ar kaltintojo teiginius. Ir įrodymai turi nepalikti vietos interpretacijoms ar įspūdžiams. Pvz, vien žaizdos ant kūno buvimo faktas visiškai nieko neatskleidžia, kaip toji žaizda atsirado.

Padėtų ir aukštą kompetenciją toje srityje turinčių žmonių liudijimai, kurie ir savo ruožtu galėtų turėti tam tikrus įrodymus. Pavyzdžiui, jeigu psichiatrija yra milžiniškas sąmokslas, o psichiatrai turi užduotis "tvarkytis" su nepalankiais žmonėmis - turėtų atsirasti ir tai išpažystančių psichiatrų. Psichiatrija nėra kažkoks slaptas išrinktųjų būrelis. Ją studijuoti ir toje srityje dirbti gali bet kas. Sunku būtų patikėti, jog neatsirastų nuoširdžiai žmonėms padėti norėjusių žmonių, kurie pradėjo dirbti psichiatrijoje ir susidūrė su tokiu bjauriu, amoraliu ir žalingu sąmokslu. Ir t.t. Juk jie, būdami to sąmokslo dalimi, turėtų turėti prieigą prie rimtesnių įrodymų.

Apskritai, šiuo atveju įrodinėjimo principas nėra kažkuo išskirtinis. Galiotų lygiai tas pats, kas ir bet kokiame kitame tyrime.

Kita vertus, jeigu nėra ir negalima gauti visiškai jokių įrodymų, o viskas apsiriboja tik "žinojimu" ir "jautimu" apie tuos palydovus, aplinkos interpretavimu ir t.t., - tai kaip, tuomet, žmogui atskirti, ar čia jo sąmonė krečia pokštus, ar iš tikrųjų kažkas labai nešvaraus vyksta?

klajunas

Čia jau kažkas panašesnio į logiką. Manau šiais laikais visi turi išmaniuosius telefonus su GPS nustatymo funkcija ir jau įrodyta, kad telefonas yra sekamas iš palydovų ir antžeminių bokštų kartu su jį nešiojančiu žmogumi. Telefonas yra vienu metu ir imtuvas, galintis priimti signalą iš bokštų ir siųstuvas, galintis išspinduliuoti signalus į aplinką, kuriuos sugaudo elektroninės žvalgybos sistemos, antenos ir t.t. Kažkada to irgi "nebuvo" o dabar yra kiekvieno žmogaus kišenėje. Dabar įsivaizduokime, kad telefonas miniatiūrizuojamas ir perkeliamas į žmogaus kūną. T.p., yra patentai, kurie įrodo, kad turimos technologijos indukuoti lazeriais ir mazeriais informaciją į smegenis, kurią žmogus suvokia kaip savo "įspūdžius". Dabar sujungiame viską į vieną sistemą ir gauname tą atskiro žmogaus persekiojimo sistemą. Kol kas tik visiškai įmanomo principo lygyje. Dabar prie to pridedame randus, pjovimo ir gręžimo žymes kaukolėje, nors nebuvo daromos jokios viešos medicininės smegenų operacijos, nebuvo šalinami augliai ar kas nors panašaus, bet kairiajame pusrutulyje motorinės ir somatinės žievės srityje yra 3 cm ilgio kaulo pjovimo randai ir žymės. Tai įrodymas, ar ne?

Dabar pateiksiu labai vaikišką arba "anekdotinį" įrodymą, kuris man yra žinojimo lygio, kad sąmonė užgrobta. Visi žinome, kad yra teksto suvokimo apimtis arba plotas, kuris apsiriboja vienu arba keliais žodžiais. Visiems aiškina, kad taip yra todėl, kad tinklainėje, kraštuose retesni receptoriai negu centrinėje srityje, todėl centre vaizdas ryškesnis, o kraštuose susilieja, todėl žmogus nevedžiodamas žvilgsnio mato tik vieną žodį. O aš žinau, kad visi žmonės turi erdvinį matymą, kuriame ryškumas turi būti per visą regos lauko plotą, ir plečiamas arba siaurinamas paties žmogaus valia. Šį bajerį mačiau pats savo akimis, kai nuėmus psichotroninę lobotomiją galima aprėpti viso puslapio tekstą. Tai pavyzdžiui taip pat gebėjo savantas Kim Peek, kuris du puslapius perskaitydavo per 9 sekundes. Kodėl toks sugebėjimas yra, aš jį turiu, bet man neleidžiama juo naudotis, nors ne karta buvo parodyta, kad tai įmanoma. Kas tai? Ne sąmonės valdymas suskaldant visą plotą į išderintus segmentus, išskyrus centrinę dalį? Ne susidorojimas ir ne vergovė? Čia gali atrodyti juokingas argumentas, bet kai žmogus daugybę tokių niuansų suveda į visumą, abejonių nelieka.

Kad lazeriai arba srovinė indukcija veikia, žinau pagal tai, kad jau 13 metų kiekvieną dieną tenka "telepatiškai" bendrauti su mane persekiojančia operatyvine grupe, kuri grasina susidorojimu galvoje, o prokuratūra veiksmus atlieka tikrovėje ir aš turiu to įrodymus. Taip kad dėl to kas vyksta galvoje abejoti netenka.

.L.U.T.H.O.R.

Klajunas, tikriausiai kad mums smegenys atkuria 10kart prastesnį vaizdą, negu gauna iš aplinkos irgi psichotroninės lobotomijos pasekmė?

klajunas

Nelabai supratau už ką prastesnį 10 kartų. Sąmonė turi tik vaizdą ir su pačia aplinka lyginti negali, nes tam reikia tą aplinka suvokti atskirai nuo smegenų. Yra geras fiksato vaizdas, ir "prastas" laksato. Pagal mano potyrius ir fiksatas, ir laksatas natūraliose smegenyse yra vienos apimties ir įspūdžio realybės.

Nedalyvis

Klajunas be galo idomiai raso. Aciu jam uz tai.

Vytautas

Kokios techninės galimybės žaisti su mūsų "galvomis" sunku pasakyti. Bent kiek susidūriau su psichiatrais tai jiems kažkokių pretenzijų neturiu. Atvirkščiai mano atžvilgiu jie buvo labai atsargūs ir praktiškai nesiėmė jokių veiksmų. Viską paliko savieigai. Aišku komiška situacija klinikose kada būnant komos būsenoje psichiatras pagrasino įkišti du piršus man į užpakalį kad "pabusčiau". Čia matyt toks jo jumoro jausmas ar kompetencijos lygis. :) Bet po to kaip kalbėjom lyg ir normalus žmogus. :)

Šiaip valdyti žmones visų svajonė. Kokiam tai lygyje jokia valstybė suprantama neatskleis. Sakyčiau tai pati didžiausia karinė paslaptis. Ir bandantys toje srityje ką nors pasakyti suprantama baudžiami labai griežtai. Bet iš kitos pusės iš praktikos suvokiu kad ne žmonės galėjo valdyti žmonės net neįsivaizduojamu žmonėms lygiu. Pirmiausiai tai visų gyvenimas pagal labai griežtą programą pavadinimu likimas. Jei užprogramuota būti bomžu tai juo ir būsi. Ir atvirkščiai jei lemta būti valstybės vadovu tai juo ir būsi. Gali ten truputi nukrypti bet jei daugiau tiesiog mirsi, būsi išjungtas. :) Kitas momentas jei lemta sudalyvauti kažkokiuose įvykiuose ir atlikti kažkokią anapusiniam pasauliui reikalingą užduotį tai ir padarysi ir visiškai nepriklauso nuo tavo norų. Tiesiog bus suformuota įvykių seka jau kitų individų pagalba kurioje neturėsi pasirinkimo. Tiksliau arba darai kaip reikia arba miršti. Teoriškai lyg ir pasirinkimas. :) Dabar gerai tai kad šitos nesąmonės nėra.

Kas liečia mediciną visumoje. Tiesiog didelis geras verslas visomis prasmėmis. Padėt taip pat gali daug bet ne visagaliai. Esmė mokėk pinigus bet rezultatas ne garantuotas. O už savo gyvybę žmonės pasiruošę atiduoti viską kaip ir tikėjimams už pomirtinio gyvenimo viltį. Bet rezultate vis tiek absoliučiai visi miršta valanda anksčiau ar vėliau ir niekas nežino kas bus po mirties. :) Reziume gyvenam čia ir dabar nesukdami galvos kas bus rytoj. Bus rytojus tai ir pamatysim, o jei ir nepamatysim nieko tokio. :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 19:09:07Nelabai supratau už ką prastesnį 10 kartų. Sąmonė turi tik vaizdą ir su pačia aplinka lyginti negali, nes tam reikia tą aplinka suvokti atskirai nuo smegenų. Yra geras fiksato vaizdas, ir "prastas" laksato. Pagal mano potyrius ir fiksatas, ir laksatas natūraliose smegenyse yra vienos apimties ir įspūdžio realybės.
Ką tu dabar matai žiūrėdamas aplinkui yra 10 kartų prastesnės kokybės, negu yra iš tikrųjų. Smegenys suprastina tą visą vaizdą :)

klajunas

Na kad prastesnės - tai neabejoju, nes kopija visada prastesnė už originalą, bet kiek kartų, sunku pasakyti. Gal ne 10 kartų, bet 1 000 000 kartų. Tam reikėtų 2 vaizdus pastatyti vieną šalia kito ir palyginti.

Lobotomija fiksate pasireiškia, kaip sąmonės fragmentavimas, kuris perkeliamas ir į vaizduotę, nes nors vaizduotė su receptoriais nesusijusi, bet susiaurinimas veikia taip kaip akyje. O lobotomija laksate pasireiškia kaip stingdymas. Vaizduotei negalioja jokie fizikos dėsniai, bet jeigu jauti, kad vaizduotė stingdoma arba turi paklusti kokiems nors apribojimams, tai yra slopinimas. Pavyzdžiui, pabandai pereiti kiaurai sieną, bet neišeina, nes siena tave sustabdo, neperžengiama - tai laksato lobotomija.

Aukštyn