Budizmas

Pradėjo shamanaz, liepos 18, 2012, 14:40:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Citata iš: interpretatorius  sausio 07, 2013, 19:47:00
TAI KAS BELIEKA BLAŠKYTIS KAIP ŠMĖKLAI?

Gal pradžiai nuoširdžiai pabandyti pažinti save?

"Įsivaizduok, kad tu esi siela, kuri jaučiasi pakankamai subrendusi palikti sielų mokyklą."
Tokiu dalyku nesivaizduosi (nebent save gali apgauti ir įtikinti kad perpratai visatos suvokimą ir turi į kiek viena klausymą teisinga atsakymą).

Žiūriu bent vienas žmogus rimtai pažiūrėjo į pasiūlytą žaidimą. Gal ši mano adaptacija nelabai vykusi, savo laiku sužaidžiau žymiai niūresnį ir painesnį variantą. Tiesiog laikyk, kad tu ir siela vienas ir tas pats. Tu kaip siela neprisimeni savo ankstesnio gyvenimo, nes prieš pakliūnat į simuliatorių tau buvo užblokuota atmintis.

"Aš nuoširdžiai svajoju apie amžiną meilę - savo moterį"
Čia  tavo fizinis suvokimas. (jai esant sielai tu pamatysi Dievą ir suprasi tai tavo  tikroji  meile savo kūrėjui. Rojus ar kažkas panašaus. Ar tapsi kosmoso dalis kuri tau atskleis egzistencijos prasmę.Na ir t. t.)

Tavo kalbos kaip beviltiško įsimylėjėlio kuris ieško merginos arba nusižiūrėjęs mergina nesavo nosiai. (Čia ne tau asmeniškai, bet paskaičius tokia nuomonė peršasi iš tavo rašinių.)

Tiesa pasakius, ne viskas yra taip kaip atrodo. Bijau, kad tai mane nusižiūrėjo.
Beje, meilė Kūrėjui ir meilė Moteriai yra visiškai skirtingi dalykai, net jei Moteris ir būtų Kūrėjas.

Asasinas

sausio 07, 2013, 21:44:54 Redagavimas: sausio 07, 2013, 21:46:41 by Asasinas
O norėtum, kad kūrėjas būtų Mmoteris? :)

rutulys

sausio 07, 2013, 22:10:54 Redagavimas: sausio 07, 2013, 22:31:32 by rutulys
Kūrėjų yra daug. Ir vyrų, ir moterų. Mažiau klausykite religinių paistalų. Bažnyčių tikslas tik vienas - jos medžioja savo Dievams vertingiausią Visatos resursą - jūsų sielas. Juk jos tai naujos dar neįsisavintos galaktikos. Saugokite jas ir bet kam jų laisva valia neatiduokite, tai ypač liečia tave Paragraph 78. Krikščionių Dievas nėra maloni asmenybe ir su savo tarnais elgiasi blogiau nei kaip mes su savo naminiais gyvuliais. Aš pats mačiau dvi iš baimės susigūžusias, juodai apsirengusias žmogystas, žegnojančias kiekvieną savo Dievo žingsnį. Beje, gali būti kad krikščionių Dievas iš pragaro, nes jo valdos yra maža akmenuota be jokios augmenijos salelė, pasimetusi verdančios raudonos lavos vandenyne.

Tai nesąmonė, kad kūrėjas yra vienas. Mes visi nesame viena ar susiję kokiais nenutraukiamais saitais. Musulmonų Dievas, satanistų Dievas ir daugelis kitų Dievų yra skirtingos asmenybės. Pats įsivaizduok ar galėtum būti ir angelas ir šėtonas vienam asmenyje. Taip, kad rinkdamiesi religiją gerai pagalvokite kam atiduosite savo sielas visai likusiai amžinybei. Tai nėra vaikų žaidimai. Dabar padarę klaidą, jūs gailėsitės jos amžinai.
Beje, ne tokie blogi senovės lietuvių ar skandinavų dievai. Torniečių pavadinimas kilęs  nuo jų pagrindinio dievo Toro vardo. Mano amžinoji meilė yra nuolanki jo tarnaitė.

[Pridėta] Beje galite pasikliauti savo angelais sargais, nes jie neutralūs stebėtojai - savotiškas neegzistuojančios plačiai inkognito išreklamuotos galaktikos tarybos pakaitalas. Tik jų bazės įrengtos ne po žemėmis, o kiekvieno iš jūsų saulės rezginyje. Jie prižiūri, kad būtų laikomasi pagrindinio Visatos įstatymo dėl kiekvienos naujai gimusios sielos teisės į laisvą apsisprendimą. Turėkite omenyje, kad jie yra tokie pat žmonės kaip ir jūs tik žymiai toliau pažengę dvasiniuose dalykuose. Jie savanoriškai aukoja savo asmeninį laiką. Bet daugelis iš jūsų jau gal padarė lemtingą savo gyvenimo žingsnį ir nebesat jų saugomi, nes patys savo noru perėjote į jūsų pasirinkto Dievo rankas, kuris tikrai taip lengvai jūsų neatsisakys. Beje, pakrikštyti kūdikiai, neatsiklausus jų valios, nėra automatiškai perleidžiami krikščionių Dievui.  Aš pats kūdikystėje krikštytas. Todėl kai prieš savo valią ištrauktas iš kūno šaukiausi Dievo, buvau nukeltas pas Romos katalikų dievą, bet mano siela jam nepriklauso.

Marius

Pats įsivaizduok ar galėtum būti ir angelas ir šėtonas vienam asmenyje.''

Tai,kiek teko domėtis,tai šėtonas ir yra angelas(tik tipo puoles) na bet neesmė...

Tu sakai kad netikėtume tuo ar anuo,kad suklydus galim gailėtis ir t.t. BET kaip mes galim tikėt tavim?gal tu pvz. esi tas šėtono siūstasis..va apdergei paragrafo dievą,gal kaiptik negalim tavim pasitikėt ir tavo žodžiais?gal bandai mus suklaidint ir mūsų sielas ''nusinešt''...kaip yrodysi savo teisumą?

P.s. 
Mano amžinoji meilė yra nuolanki jo tarnaitė''

Nieko nėra laikinesnio nei ''amžina'' patikėk..

rutulys

sausio 07, 2013, 22:51:10 Redagavimas: sausio 07, 2013, 23:30:04 by rutulys
Citata iš: Marius  sausio 07, 2013, 22:29:21
Tu sakai kad netikėtume tuo ar anuo,kad suklydus galim gailėtis ir t.t. BET kaip mes galim tikėt tavim?gal tu pvz. esi tas šėtono siūstasis..va apdergei paragrafo dievą,gal kaiptik negalim tavim pasitikėt ir tavo žodžiais?gal bandai mus suklaidint ir mūsų sielas ''nusinešt''...kaip yrodysi savo teisumą?

Atkreipk dėmesį, kad aš tavęs niekur nevedu ir netraukiu, nesakau kuo tikėti ar netikėti. Aš tikrai ant savo sąžinės neprisiimčiau suklaidintos sielos. Viskas palikta tavo pačio apsisprendimui. Aš bandau tik duoti šiek tiek gilesnį suvokimą to, kas aplink mus dedasi. Kaip sakoma, protingi žmonės duoda durniams kelią, bet aš per savo proto-sielos žaidimus apsisprendžiau, kad mano akimis svarbesniais klausimais visgi reikėtų atsisakyti mums šios iš šalies įdiegtos paradigmos - vienos iš daugelio, kuriomis esame manipuliuojami - ir kautis žodžiais su kitaip mąstančiais iki galo, kol paaiškės tikroji teisybė. Jei paaiškėtų, kad aš klystų tokiu atveju žemai nulenkčiau savo galvą ir atsiprašyčiau už jūsų sugaišinta brangų laiką. Tikrai, nespruksiu kaip Paragraph 78 į krūmus pakrypus diskusijai man nepalankia kryptimi.

Beje, kol suformulavau papildymą ankstesnėje žinutėje. Tu parašei savąją. Nenorėjau, kad ką praleistum iš mano pasisakymų.

Citata iš: Marius  sausio 07, 2013, 22:29:21
Nieko nėra laikinesnio nei ''amžina'' patikėk..

Tai tik dar viena paradigma, kuria mūsų elgesys yra valdomas.

[Papildymas]
Tiesa, dėl ryšių tarp sielų. Savo laisva valia, net jei ir būtum apgautas, sudaręs ryšį su kita siela, ar tai būtų žmogaus, mirusio žmogaus - dvasios ar kokio nors Dievo siela, toks ryšys nebenutraukiamas amžinai. Visgi yra grupės sielų susisaisčiusių tokiais amžinais ryšiais ir su praplautomis smegenimis, kurioms įteigta jog viskas yra viena ir jos nuoširdžiai dalinasi savo patirtimi su kitais bandydamos įtraukti į savo tuntą kitas sielas nors tarp jų ir nėra Dievų. Tokios grupės vadinamos agregorais. Iš tikro jos tėra kitų meistriškai melžiamos karvės. Aš tikiu, kad astropasaulis jaučia tuos virpesius, bet veltui laukia persikėlimo į kitą dimensiją kaip kokio išganymo. Mes visi persikelsime į kitą "dimensiją" kai mirsime. Ar tu ten busi laimingas astropasauli, aš labai smarkiai abejoju. Tavo vietoj aš pradėčiau ieškoti savo amžinosios meilės, gal tai tave ištrauktų iš to neaiškaus darinio, gal dar tavo angelas sargas tave saugo?

Yra dar vienas niuansas, kurį norėčiau aptarti dėl meilės saitų, gyvendami daugybe gyvenimų susisaistėme daugybe netikru meilės saitų, bet amžinieji yra pirmieji, sudaryti dar tais laikais kai Dievai buvo negimę, jie anuliuoja visus kitus netikrus meilės saitus sudarytus vėlesniuose gyvenimuose. Niekas tiksliai negali pasakyti kur jo amžinoji meilė, kol pats nepabandys jos surasti. Man pasisekė, kad manęs ieškojo, surado ir išjudino veikti. Oi patikėkit kiek yra Dievų ir Deivių ieškančių savo amžinųjų (pirmųjų) meilių. Manau, kad rašytojas Mika Waltari irgi buvo surastas kaip ir aš. Viename iš jo romanų, jo herojų persekiojo Deivė. Ir šiaip romanuose pilna detalių, kurios verčia mane taip manyti. Ar rašytojui pavyko susivokti ir atsakyti į Amžinosios meilės kvietimą aš nežinau. Tik amžinoji meilė yra besąlyginė, jos ieškoję ir pakliuvę į kokios šėtonės rankas, gali tekti patirti daug nemalonių išbandymų, kol ją prisijaukinsite, ištirpdysite jos ledinę širdį. Man tai pavyko padaryti, manau, kad ir kitiems tai pavyktų.

.L.U.T.H.O.R.

Na rutulį, tai tik tavo modelis vistiek. Ir tavo pasakojime vieni teiginiai prieštarauja kitiems. Nors kaip sako savam kaime pranašu nebūsi. Be to sakai, nieko neteigi, nei niekur nevedi, nors išsakęs savo modelį, sakai rinkitės dabar iš šitų pasirinkimų kuriuos pateikiau. Tai labai panašu į vedimą. Toliau siūlai žaisti kažkokius proto-"sielos" žaidimus. Nemanai, kad pats kartais galėjai prisižaisti su savo protu?  Paskendai savo iliuzijose ir viskas. Jaust gali ką nori ir atrodys TAIP tikra, TAIP tikra. Tik po to žiūrėk nepabaik kambaryje su minkštomis sienomis. Tik sakau. Pats asmeniškai nei tikiu, nei netikiu. Be to nemanau, kad saulės rezginyje slypi angelas sargas ;) Kodėl ne širdyje? Ar galvoje?

Marius

Man labai ydomu tapo..jei tarkim Astropasaulį ir Rutulį uždarius y vieną kambarį,kuris iš jo galiausiai išeitų gyvas?......

.L.U.T.H.O.R.

Abu išeitų, vienas su praplautom smegenim :D Arba abu sau prasiplautų :D Kažkas gal šitam forume ar kur rašė, kad suleido 2 "Jėzus" į vieną kambarį, ir galvojo kai susitiks susikirs, bet taip nebuvo :D nu nemenu to bandymo dabar.

TinSoldier

Citata iš: Marius  sausio 07, 2013, 23:45:59
Man labai ydomu tapo..jei tarkim Astropasaulį ir Rutulį uždarius y vieną kambarį,kuris iš jo galiausiai išeitų gyvas?......

Manau, kad tiesiog išprotėtų žmogus, bandantis juos uždaryti į vieną kambarį.

rutulys

Citata iš: Šešėlis  sausio 07, 2013, 23:25:35
Na rutulį, tai tik tavo modelis vistiek. Ir tavo pasakojime vieni teiginiai prieštarauja kitiems. Nors kaip sako savam kaime pranašu nebūsi. Be to sakai, nieko neteigi, nei niekur nevedi, nors išsakęs savo modelį, sakai rinkitės dabar iš šitų pasirinkimų kuriuos pateikiau. Tai labai panašu į vedimą. Toliau siūlai žaisti kažkokius proto-"sielos" žaidimus. Nemanai, kad pats kartais galėjai prisižaisti su savo protu?  Paskendai savo iliuzijose ir viskas. Jaust gali ką nori ir atrodys TAIP tikra, TAIP tikra. Tik po to žiūrėk nepabaik kambaryje su minkštomis sienomis. Tik sakau. Pats asmeniškai nei tikiu, nei netikiu. Be to nemanau, kad saulės rezginyje slypi angelas sargas ;) Kodėl ne širdyje? Ar galvoje?

Ir vėl kol rašiau žinutės papildymą, kai kas kitas atrašė.

Norėčiau pamatyti prieštaravimus savo teiginiuose. Gal bandai lyginti skirtingas interpretacijas? Juk tai tavo taip trokštamas kitas požiūris. Kodėl aš negaliu vienu metu turėti kelių požiūrių, kodėl būtinai turiu pasirinkti kažkokį vieną ir jį laikyti tiesos etalonu? Aš taip vaikiškai nemąstau.

Dėl saulės rezginio - tai mano patirtis - ji tikra, o ne iliuzija. Ar tu iš vis žinai, kas yra iliuzija, buvai ją patyręs? Labai didelė tikimybė, kad tu pats ta kibirkštėle gali įsitikinti, jei netingėsi ir nuoširdžiai išsijudinsi.

Intensyviai žaidžiant proto-sielos žaidimus, esu nukentėjęs pernelyg įsijautęs į žaidimo aplinką, pridariau kvailysčių ir buvau pristatytas į psichinę ligonine. Nemačiau ten kambario su minkštomis sienomis. Mūsiškiai daktarai taip neišlaidauja, o tiesiog neramius klientus už rankų pririša prie lovos ir palaiko pririštus per naktį. Šiaip nieko ten baisaus - buvo savotiškos atostogos nuo proto-sielos žaidimų su sočiu maitinimu. Gal vienas nemalonus potyris buvo kai nuo vaistų, eksperimentuojant su manim parenkant vaistų dozę buvo sukaustę. Bet pats kaltas, "nurimęs" pasirašiau popiergalių, kad sutinku su jų  gydymų. Taip kad nekartokite mano klaidų, ir pakliuvę prieš savo valią į tokią ligoninę nepasirašinėkite jokių popiergalių. Savo laisva valia neleiskite daryti eksperimentų su jūsų sielomis. Ramių, nesiplėšančių dėl pažeistų savo teisių žmonių kokioje daboklėje neturėtų ilgai laikyti. Tiesiog elkitės santūriai.

Benamis

Citata iš: rutulys  sausio 07, 2013, 22:51:10
Tikrai, nespruksiu kaip Paragraph 78 į krūmus pakrypus diskusijai man nepalankia kryptimi.

Nemanau, kad paragrafas spruko, tiesiog jis dabar turi labai ribota priejima prie interneto, tai manau tiesiog laiko nebuvo jam atsakyti :) Kai gris, esu beveik isitikines, kad atsakys i tavo zinute ;)

rutulys

sausio 08, 2013, 00:05:06 Redagavimas: sausio 08, 2013, 00:17:36 by rutulys
Aš prieš astropasaulį nieko neturiu - geras, naivokas žmogus, galbūt stovintis ant bedugnės krašto. Tikrai neversčiau tęsti diskusijos, jei matyčiau, kad jam jos nemalonios. Tik pabandyčiau šiek tiek jį kilstelėti ir pristatyti kitokį jį supančio pasaulio suvokimą - gal kiek praplėsčiau jo akiratį. O jei jis tai padarytų man tai aš labai apsidžiaugčiau, nes manęs dar niekas šiame gyvenime nėra taip kilstelėjęs ar praplėtęs akiračio gyvai diskutuojant.
Visa laimė yra dar knygų, galinčiu taip sukrėsti. Dabar kaip tik verčiu vieną tokią iš anglų kalbos, bet su mano tempais nesitikėkite greitai išvysti jos vertimo, jei nekantraujate pasiieškokite internete  Matilda O'Donnell MacElroy "Alien interview" su Lawrence R. Spencer komentarais. Yra rusiškas vertimas, bet jo nerekomenduoju nes visiška mėgėjiška chaltūra: JAV teritorijos regioną Back East išvertė kaip Artimuosius Rytus.

Marius

ntensyviai žaidžiant proto-sielos žaidimus, esu nukentėjęs pernelyg įsijautęs į žaidimo aplinką, pridariau kvailysčių ir buvau pristatytas į psichinę ligonine.''

Tai labai daug ka paaiškina............

.L.U.T.H.O.R.

sausio 08, 2013, 00:16:13 Redagavimas: sausio 08, 2013, 00:17:58 by Šešėlis
Na jei į ta patį dalyką turi kelis požiūrius, tai gal tu susidvejinusi asmenybė? :D

CitataSąmonė, galbūt, nukeliauja į rojų (tai neprieštarautų katalikų tikėjimui), o siela, pagal karmos dėsnius gražinama persikūnijimui (tai neprieštarautų rytietiškiems tikėjimams). Kartais "vilnos kirpimas" būna nekokybiškas ir persikūnijimui gražinama siela su sąmonės likučiais, toks vaikas gali papasakoti apie savo praeitą gyvenimą.

O dėl pomirtinių dalykų, tai man šviečiasi, kad sąmonė iš tikro gali:
1) pakliūti į dangų - tapti vienu iš garbinto Dievo resursų. Čia jei žmogus tikrai nuoširdžiai meldėsi ir įtikino savo angelą sargą, kad jo pašaukimas yra tikrai būti savo Dievo tarnu.
2) dvasiniais dalykais nesidomintys ar paviršutiniškai besidomintys bus sugrąžinti atgal į Žemę, tik prieš jiems gimstant bus eilinį kartą ištrinta atmintis.

Va čia ir siūlau apsispręsti ar siela atskiriama nuo sąmonės ir pasiunčiama atgal ar ištrinama sąmonės atmintis ir pasiunčiama su siela atgal? Ar gal tu čia kalbėjai išvis apie sielą.

Dar klausimas:

Tai kaip išsiaiškinai, kas galiausiai tu esi? Siela ar sąmonė? Panašiau, kad tu save laikai sąmone, kad tau protas tapęs ne įrankiu, o valdovu ir tiesiog jis bijo visko kas slypi anapus.
Taip pat prašau atsakyti, kodėl būtent saulės rezginyje? Na tiesiog aš esu energetiškai dirbęs su įvairiais energetiniais centrais. Ir neradau saulės rezginyje angelo sargo :D

rutulys

Citata iš: Marius  sausio 08, 2013, 00:09:04
ntensyviai žaidžiant proto-sielos žaidimus, esu nukentėjęs pernelyg įsijautęs į žaidimo aplinką, pridariau kvailysčių ir buvau pristatytas į psichinę ligonine.''

Tai labai daug ka paaiškina............

Mariau, ir ką gi tai paaiškina?

Vėl kol papildinėjau savo ankstesnį komentarą atsirado pora žinučių.

Aukštyn