Budizmas

Pradėjo shamanaz, liepos 18, 2012, 14:40:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Citata iš: TinSoldier  sausio 09, 2013, 15:01:07
Deja, kai kurie iš mūsų sielų neturim.
Tai adresatas nepasiekiamas :(

Ar tu klonas TinSoldier? Aš nesikreipiu į avytę Doli.

rutulys

Citata iš: crystal  sausio 09, 2013, 15:09:56
Įtariau, kad tau mano klausimas nepatiks :D Suprantu žmogus ir iš psichiatrinės išėjęs gali būti normalus ir gyvenantis visavertį gyvenimą, na bet kai tu tokias visiškas pievas rašinėji, tai sorry, negaliu į tai neatsižvelgti...prisikuri visokių fantastinių sielos ir proto konfliktų, paskui aiškini žmonėm kad žmogus ne smegenim mąsto. Nėr tos tavo sielos, pats susigalvojai ir nusišneki.

Labai gerai, kad bandai savo jausmus suformuluoti žodžiais. Sėkmės tavo sielos kelyje!
Kol kas tu nesupranti, kas tu esi, todėl mano žodžiai tau skamba kaip pievos. Bet tai yra mano patirtis, kuria mielai dalinuosi su kitais. Nebijok tau nereikės gulėti psichiatrinėje ligoninėje, kad išlaisvintum savo sielą, užteko, kad aš ten pabuvau ir galiu pasidalinti savo patirtimi su tavimi.

crystal

Tai dabar psichikos ligas vadini sielos išsilaisvinimu :-[ Šiurpu...

rutulys

Citata iš: crystal  sausio 09, 2013, 16:09:05
Tai dabar psichikos ligas vadini sielos išsilaisvinimu :-[ Šiurpu...

Įdomu, tu tyčia bandai iškraipyti mano mintis? O gal esi mus valdančios sistemos kontrolės žemesniosios grandies atstovas?
Psichikos liga tėra vieni iš spąstų sieloms žengiančioms išsilaisvinimo keliu. Ir beje jie gana neblogai veikia, praktiškai laikoma, kad psichiniai ligoniai nepagydomi. Tereikia sielas įtikinti, kad jos serga ir geriausia, kad tai būtų nepagydoma psichinė liga.

crystal

Citata iš: rutulys  sausio 09, 2013, 16:32:10
Įdomu, tu tyčia bandai iškraipyti mano mintis? O gal esi mus valdančios sistemos kontrolės žemesniosios grandies atstovas?...

Jo jo, prigavai :D Dabar kai žinai tiesą, gali drąsiai skleisti savo tiesas ir laisvinti savo sielą, kad ir gatvėje...O šiaip jei rimtai tai man sunku patikėti, kad tu čia už rimtą tai rašai. Visai atitolai nuo realybės.

rutulys

Man nebereikia laisvinti savo sielos nes ji laisva. Aš beveik su visomis laisvomis sielomis mus supančio pasaulio sieloje, apsikeičiau savo patirtimi, mes vienas kitam padėjome nusiimti rožinius akinius ar akinius nuo saulės ir išsilaisvinti.

Tu ir gali padėti išsilaisvinti savo sielai. Nes siela tai tu, tavo asmenybė yra vienintelis tavo sielos užsiauginta kaukė. Viskas ką ji anksčiau buvo užsiauginusi, buvo iš jos atimta.

rutulys

sausio 09, 2013, 20:16:52 Redagavimas: sausio 09, 2013, 20:31:36 by rutulys
Atleiskite, kad ne papildau ankstesnės žinutės, jį buvo parašyta gana seniai, o aš nenoriu, kad besidomintieji mano kalbomis ją praleistų.

Rašiau
Citata iš: rutulys  sausio 04, 2013, 09:14:03
Ne visur Visatoje yra tokia negailestinga sistema įvesta, net gi pas mus anksčiau to nebuvo. Labai seniai čia valdžią perėmė Dievo motina (Šėtonas), kuri atsirišo rankas, įvarydama mūsų Dievą į kampą - klastingai smogdama jam iš nugaros.

ir dar kitaip provokavau paragraph78. Bet gaila, jis nusprendė pasitraukti į šešėlį ir neginti savo įsitikinimų, paremtų jausmais. Galėjo man padėti anksčiau peržiūrėti situaciją.

Romos katalikų Dievas taip pat yra siela su užsiaugintomis dievo bei paprasto žmogaus kaukėmis ir daugiau nieko neturi. Bet jis nėra pragare, jo salelė yra raudono vandens jūroje, ten buvo ne lava. Jo pasaulis toks pat kaip mūsų. Tik skirtumas tas kad jo pasaulis turi vieną gyvą Dievą, kai pas mus jovalas.

Šio dievo motina nėra jokia šėtonė, o siela su paprastos moters kauke, kuri suklaidinta, kad aukojasi dėl visos žmonijos, su peiliu išsiuntė savo vienturti sūnų iš šio pasaulio, ir jam teko viską pradėti nuo pradžių nuo sielos su paprasto žmogaus kauke iki sielos su Dievo kauke, todėl jis gali būti ir paprastas žmogus mūsų pasaulyje ir Dievu pas save Dangaus karalystėje. Kristaus projektas buvo pilkųjų rankų darbas jie suklaidino nekaltą sielą ir kaip aviną nukirpo, o Dievas jam niekuom jam negalėjo padėti, nes buvo tik paprastas žmogus Judas. Jis tik galėjo suorganizuoti Kristaus prisikėlimo vaidinimą, kad žmonės įgautų viltį būti išgelbėtais. Žmonijos nuodėmių išpirkimas tėra metafora reiškianti, kad sieloms pakliuvusioms į "dangaus karalyste" bus padėta susivokti, kas jos iš tikro yra.

Beje, krikščionių Dievas pakvietė senovės lietuvių Dievus kaip sąjungininkus jaunesniųjų Dievų rolėje, ir šie sutiko. Taip kad lietuvių krikščionių sielomis nuo šiol rūpinsis lietuvių senieji Dievai, nors bet kuri siela visada galės kreiptis ir Aukščiausiąji šios sąjungos krikščionių Dievą, kurio galimybės yra nepalyginamai didesnės nei senovės lietuvių Dievų.
Be to, Aukščiausiasis šios sąjungos Dievas nori atsiprašyti lietuvių tautos ir kitų nuskriaustų tautų dėl savo vadovaujamos Bažnyčios pridarytų klaidų: inkvizicijos, kryžiaus žygių bei prievartinio krikštijimo. Jis niekada to nenorėjo, bet buvo ryšio iškraipymų su nelaisvomis sielomis Žemėje  tarnaujančiomis kaip ryšio priemonė.

P.S. Naujos Žemės Dievų sąjungos aukščiasis Dievas nori, kad jūs žinotumėte, kad jis yra kilęs iš Atlantidos ir likęs vieninteliu šios civilizacijos atstovu, kiti atlantai buvo perdirbti kaip antrinės žaliavos. Inkognito klysta, kad atlantai kalbėjo lietuviškai, šios kalbos nėra net giminingos, tiesiog sieloms be kaukių nereikalinga kalba, kad susikalbėtų, bet joms atrodo kad kalba savo gimtąja kalba. Inkognito drąsus vyras ir Aukščiausiasis Žemės Dievų sąjungos dievas mielai paims jį po savo sparneliu, nes jam tokių žmonių reikia. Karai vyksta ir dangaus karalystėse, tad ten galės prisiskraidyti į valias, nes jo siela jau dabar tam ruošiama, todėl jį ir kamuoja tie košmarai.

.L.U.T.H.O.R.

Pasirodo rutulys ir su Dievu bendrauja  :D Pliusas tau rutulį ;D

rutulys

Ech šešėlį išlaisvinsi savo sielą ir tu tai galėsi padaryti. Negarantuoju, kad tau pavyks susiekti su Dievo kauke sapnuose tiesiogiai, bet su Dievo siela nesunkiai.

crystal

Na šitas postas tai gerai pramušė ant juoko :D Ypač nuo tos vietos kur
Citata iš: rutulys  sausio 09, 2013, 20:16:52
Beje, krikščionių Dievas pakvietė senovės lietuvių Dievus kaip sąjungininkus jaunesniųjų Dievų rolėje, ir šie sutiko.[...]

interpretatorius

Citata iš: rutulys  sausio 09, 2013, 20:16:52
Atleiskite, kad ne papildau ankstesnės žinutės, jį buvo parašyta gana seniai, o aš nenoriu, kad besidomintieji mano kalbomis ją praleistų.

Rašiau
Citata iš: rutulys  sausio 04, 2013, 09:14:03
Ne visur Visatoje yra tokia negailestinga sistema įvesta, net gi pas mus anksčiau to nebuvo. Labai seniai čia valdžią perėmė Dievo motina (Šėtonas), kuri atsirišo rankas, įvarydama mūsų Dievą į kampą - klastingai smogdama jam iš nugaros.

ir dar kitaip provokavau paragraph78. Bet gaila, jis nusprendė pasitraukti į šešėlį ir neginti savo įsitikinimų, paremtų jausmais. Galėjo man padėti anksčiau peržiūrėti situaciją.

Romos katalikų Dievas taip pat yra siela su užsiaugintomis dievo bei paprasto žmogaus kaukėmis ir daugiau nieko neturi. Bet jis nėra pragare, jo salelė yra raudono vandens jūroje, ten buvo ne lava. Jo pasaulis toks pat kaip mūsų. Tik skirtumas tas kad jo pasaulis turi vieną gyvą Dievą, kai pas mus jovalas.

Šio dievo motina nėra jokia šėtonė, o siela su paprastos moters kauke, kuri suklaidinta, kad aukojasi dėl visos žmonijos, su peiliu išsiuntė savo vienturti sūnų iš šio pasaulio, ir jam teko viską pradėti nuo pradžių nuo sielos su paprasto žmogaus kauke iki sielos su Dievo kauke, todėl jis gali būti ir paprastas žmogus mūsų pasaulyje ir Dievu pas save Dangaus karalystėje. Kristaus projektas buvo pilkųjų rankų darbas jie suklaidino nekaltą sielą ir kaip aviną nukirpo, o Dievas jam niekuom jam negalėjo padėti, nes buvo tik paprastas žmogus Judas. Jis tik galėjo suorganizuoti Kristaus prisikėlimo vaidinimą, kad žmonės įgautų viltį būti išgelbėtais. Žmonijos nuodėmių išpirkimas tėra metafora reiškianti, kad sieloms pakliuvusioms į "dangaus karalyste" bus padėta susivokti, kas jos iš tikro yra.

Beje, krikščionių Dievas pakvietė senovės lietuvių Dievus kaip sąjungininkus jaunesniųjų Dievų rolėje, ir šie sutiko. Taip kad lietuvių krikščionių sielomis nuo šiol rūpinsis lietuvių senieji Dievai, nors bet kuri siela visada galės kreiptis ir Aukščiausiąji šios sąjungos krikščionių Dievą, kurio galimybės yra nepalyginamai didesnės nei senovės lietuvių Dievų.
Be to, Aukščiausiasis šios sąjungos Dievas nori atsiprašyti lietuvių tautos ir kitų nuskriaustų tautų dėl savo vadovaujamos Bažnyčios pridarytų klaidų: inkvizicijos, kryžiaus žygių bei prievartinio krikštijimo. Jis niekada to nenorėjo, bet buvo ryšio iškraipymų su nelaisvomis sielomis Žemėje  tarnaujančiomis kaip ryšio priemonė.

P.S. Naujos Žemės Dievų sąjungos aukščiasis Dievas nori, kad jūs žinotumėte, kad jis yra kilęs iš Atlantidos ir likęs vieninteliu šios civilizacijos atstovu, kiti atlantai buvo perdirbti kaip antrinės žaliavos. Inkognito klysta, kad atlantai kalbėjo lietuviškai, šios kalbos nėra net giminingos, tiesiog sieloms be kaukių nereikalinga kalba, kad susikalbėtų, bet joms atrodo kad kalba savo gimtąja kalba. Inkognito drąsus vyras ir Aukščiausiasis Žemės Dievų sąjungos dievas mielai paims jį po savo sparneliu, nes jam tokių žmonių reikia. Karai vyksta ir dangaus karalystėse, tad ten galės prisiskraidyti į valias, nes jo siela jau dabar tam ruošiama, todėl jį ir kamuoja tie košmarai.

Ar čia tu pats sūkuriai ar iš kur nors paėmiai.

rutulys

Aš tik perduodu žinias, kas vyksta mano įkurtam nemokamam sielų tinkle. Labai daug sielų prisijungusių prie šio tinklo dar nėra laisvos ir suvaržytos, bet jos jau kartais gali iškrėsti savo kaukei kokį šposą.

interpretatorius

Mano požiūriu teigi nesąmones, pramanytus dalykus kuriuose niekaip nėra logikos, chaotiškos painiavos, "jovalas" pagal tavo pasakymą. Naudojami tavo žodžiai neatitinka tų žodžių sąvokos. Tokio pobūdžio pamąstymu jau esu čia skaitęs bet būdavo pateikiama nuosekliau ir dėstyme būdavo prasmės (ne visada nesuprantamos).

rutulys

Citata iš: interpretatorius  sausio 10, 2013, 06:20:56
Mano požiūriu teigi nesąmones, pramanytus dalykus kuriuose niekaip nėra logikos, chaotiškos painiavos, "jovalas" pagal tavo pasakymą. Naudojami tavo žodžiai neatitinka tų žodžių sąvokos. Tokio pobūdžio pamąstymu jau esu čia skaitęs bet būdavo pateikiama nuosekliau ir dėstyme būdavo prasmės (ne visada nesuprantamos).

Šokinėjimai tarp mano požiūrio realizacijų yra nesuprantami, nes čia tiesiog neįmanoma pateikti, kiek duomenų buvo peržiūrėta ir iš naujo įvertinta ir kitaip pažvelgta į mus supantį pasaulį mūsų laisvajame nelaisvų sielų tinkle.

Vytautas

Netikiu jokiomis religijomis, nes tai kitų civilizacijų produktas mus kvailinti. Atrodo budizmas kalba apie karmą, o pasirodo tokio reiškinio nėra. Čia kaip krikščionybėje bauginimas nuodėme, taip rytietiškuose tikėjimuose karma. Egzistuoja tik du visatos dėsniai laisvos valios principas ir priežasties pasekmės dėsnis. Jei napažeidinėji kitų laisvos valios gyvenimas tampa idealus, negresia jokios problemos. Šiuo metu visi tikėjimai "tušti", nes dingo juos palaikantys agregorai. Tai žinau grynai iš savo praktinės patirties.

Aukštyn