Gerosios dvasios

Pradėjo RoxiO, sausio 27, 2012, 19:21:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Esu daug skaitęs apie vadinamas "Gerąsias dvasias", t.y. Naminukus, namų elfus, artimųjų vėles...
Turbūt daugelis per BTV yra matę rusišką laidą "Nepaaiškinami faktai", tai ši laida teigia, kad Naminukai net gali perspėti apie gręsiančią mirtį. Kaip manote, ar verta juos prisikviesti į namus? Ar tai išvis įmanoma?

Benamis

Man paciam butu nelabai malonu, jeigu buciau vienas namie, taciau girdeciau nezinomus garsus ir pns. Gal jie ir nera blogi, taciau tikrai jausciausi nejaukiai.

Kas del "pakvietimo" ju i namus tai nieko neesu girdejes. Kiek teko skaityti tai jie tarsi "savaime" atsiranda o veliau nezinia kur/kodel "isnyksta" :-\

RoxiO

Dar aš apie atsiradimą esu girdėjęs, kad jie atsiranda tų žmonių namuose, kurie buvo patyrę klinikinę mirtį, bei tų, kurie yra puolę į labai gilią depresiją.

paragraf 78

Liaudies padavimai sako kad galima šias dvasias pasikviesti į namus. Tik ar norisi kad kažkas nepažįstamas gyventų namuose? Prasidės poltergeistai, tai dėsi į kelnes :)

RoxiO

Na pats neplanuoju kviestis jų :D Tiesiog mane labai sudomino, čia pasiskaičiau vienur, kitur apie tuos naminukus, tai įdomu sužinoti jūsų nuomonę.

Benamis

Cia dar siek tiek gali pasiskaityti (jeigu dar neskaitei): http://anomalija.lt/2011/10/prieglobstis-naminukui/ :)

RoxiO

Neskaičiau šito, dėkui  ;)

Aukštyn