pasaulio pabaigos bangos sapnai

Pradėjo Apple, birželio 08, 2014, 00:49:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Apple

Zodziu, nezinau , kodel , bet seniau labai daaznai sapnuodavau , kad pries mano akis ivyksta pasaulio pabaiga, mazdaug banga varo link manes ir aplink viska isnesa, as sapne stoviu nejudu, visas apsales ir ziuriu kai ji eina link manes, ir jau kai prie pat banga buna as uzsimerkiu ir pajauciu skausma sapne, kaip mane pleso i visus gabalus, kaip atsiskiria kuno dalys, tai vat . Tokius sapnus labai daug sapnuodavau seniau, bet kazkaip nustojau sapnuot ir cia gal pries kelis menesius ir vel susapnavau ta pasaulio pabaiga. Ejau nakti su draugu pro kiemus, aplink buvo auksti namai , sviesos nedege, ir priesais mus buvo milziniskas menulis ten buvo pilnatis, ir deka menuliui visa vieta kurioje as buvau , ji buvo apsviesta, ir zodziu man skambina telefonas as pakeliu rageli ir drauge sake man, viskas atejo pasaulio pabaiga, ir numete rageli , ir priesais save matau is tolo kaip dingsta namai ir pareina banga, kuri isnesa viska , ir jau ir vel kai ji buvo prie pat manes as uzsimerkiu ir vel jauciu ta skausma kaip mane drasko i gabalus, aisku budavo 2 rusiu mazdaug bangos, vienos kur istasko mane i gabalus, o kitos kai uzmerkes laukiu kol mirsiu nuo bangos bet nieko neatsitikdavo, bet po kiekvieno to momento iskart atsikeldavau, ir tokio tipo sapnus kokius 10, gal net daugiau kartu sapnuodavau. Ai dar pridursiu, kad tuo momentu kai jau uzsimerkiu, kai banga buna prie pat manes as laukiu tol kol mirsiu arba ne ir mintyse galvoju , nu ir vel, ir vel ta banga. Galeciau pasakot ir pasakot tuos sapnus apie bangas, bet esme tokia , kad mane banga vis nunesdavo link mirtes arba ne , ar toks sapnas galetu ka nors reiksti?

nereikalinga

Kas keisčiausia,vaikysėje labai dažnai sapnuodavau pasaulio pabaigas. Taip pat ,tokiomis artėjančiomis,keisto ir pojučio ir vaizdo bangomis. Dabar manau,kad tai tiesiog buvo baimė. Nes tikrai aš jos bijodavau :)

a.t.sielis

Mano asmenine nuomone, bangos (bent jau mano sapnuose) reiškia neišvengiamų ir neišsprendžiamų gyvenimo problemų bangas. Kadangi gyvenime tokių problemų būna, tai ir bangas sapnuoti nėra nieko stebėtino. Tuo būdu, per sapnus parodoma materialaus pasaulio prigimtis - kad laikas atneša tas bangas, kurios sugriaus iliuzinius planus, iliuzinį saugumą ir parodys kokia iš tikro yra realybė. Tuo tokie sapnai labai geri, kad leidžia išjausti tokias adekvačias emocijas, vietoje apgaulingo pozityvumo.

Esu prieš gerus dešimt metų sapnavęs labai gilų, mistišką sapną apie (mano) pasaulio pabaigą, kurio niekada nepamiršiu. Viską buvo užliejęs bekraštis vanduo, nuo horizonto iki horizonto. Vien tik vanduo, nebuvo nieko daugiau. Aš laikiausi jo paviršiuje, artimieji taip pat. Buvo visiškas supratimas, kad tai pasaulio pabaiga. Bėgo mintys, kad "tai galas". Emocija buvo visiškai "force majoure", susidūrimas su absoliutaus dydžio neišvengiamybe, kuri nusprendžia viską. Danguje lėtai sukosi milžiniškos replės, simbolizuodamos laiką, niekada nesustojančią ir neišvengiamą įvykių tėkmę.

Dabar retrospektyviai žiūrint, tas sapnas aiškią filosofinę prasmę. Iš tikro skęstame materialiame pasaulyje, ir iš tikro įvykių tėkmė yra neišvengiama.


Asasinas

Tai reiškia, kad artėja tavo pasaulio pabaiga. :D
Pas mane dažni katastrofiniai sapnai, bene patys dažniausi iš visų, bet juose dažniausiai skęsta kiti. Pavyzdžiui, paskutinis iš jų buvo, kad pasaulį užlieja vanduo, o aš vienas lieku saloje ir po ją važinėju su džipu.

Apple

Internete radau, kad sapnai su bangom gali reiksti tai, kad tavo gyvenime gali kazkas keistis

Aukštyn