Motina Teresė – Vatikano finansinis projektas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 09, 2013, 07:35:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Tai šaltinis pirmas Benamio pranešimas šioje temoje, gale dar filmukas yra. O dėl informacijos tikrinimo, tai nejuokink. Kažkas nepatingėjo užpakalio pajudinti ir paieškoti realių tos šventosios darbų. Manai kokie užsakyti straipsniai tų laikų spaudoje galėtų atsverti tas pastangas?

a.t.sielis

#16
rugsėjo 09, 2013, 16:09:41 Redagavimas: rugsėjo 09, 2013, 20:33:20 by a.t.sielis
Šaltinį žinom (sarmato tekstas), dabar reikia patikrinti, ar šaltinis tikrą informaciją teigia, ar belenką svaičioja.

---

O va čia kažkas rimtesnio: http://www.secularhumanism.org/index.php?section=library&page=shields_18_1

Pasakoja, aukojama buvo daug, didelės sumos, bet jos nebuvo naudojamos. Keista...

---

Pažiūrim kaip visa tai realiai atrodo:




rutulys

Na, pažiūrėjau 15 minučių. Gali kiek nori šnekėti apie pašaukimą ir t.t. Ir kokie šaunuoliai, kad kažką daro. Aišku, užkliuvo ciniškas pavadinimas "Mirties namai". Netikiu, kad tokiuose filmuose duos finansinę ataskaitą, o man visai nereikia, kad smegenis suktų, vis vien visko nemesiu ir nelėksiu savanoriauti į indiją, o finansiškai visiškai nepajėgus kuom nors padėti.
Man kylo tik vienas klausimas, juk motina Tersė iš Albanijos, dažnai įvardijomos kaip skurdžiausia Europos šalis, negi ten neatsirado kas jai veikti?

a.t.sielis

"Home for the Dying", "Namai mirštantiems". Paskui pervadinti - "Tyros širdies namai". Tai dar kartą primena, kad pagelbėti siekiama būtent mirštantiems žmonėms.

Šiais laikais žmogus bando nuneigti mirtį, mirštančiųjų vengiama. O va ši misija kuria labai šviesią išėjimo atmosferą.


a.t.sielis

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/nelaimes/keleiviu-pilname-vilniaus-autobuse-mire-zmogus.htm#.UqwWbOWrFwo

CitataPenktadienio vakarą greitojo maršruto autobuse 2G užgeso Vilniaus gyventojo gyvybė. Vilniaus policija lrytas.lt patvirtino, kad pranešimas apie nelaimę buvo gautas apie 20 val. 30 min. Anot liudininkų, vyras vilkėjo prastai drabužiais ir dvokė, todėl nei vairuotojas, nei keleiviai nesirengė nelaimėliui padėti, nors iš šono buvo akivaizdu, jog žmogus jaučiasi prastai.

Užtat abejingi neliko Rygos stotelėje į autobusą įlipę jaunuoliai. Dvi merginos ėmė tikrinti sukniubusio asmens būklę. Supratusios, kad jo būklė kritinė, jos iškvietė medikus.

Jaunuoliai ėmė klausinėti vairuotojo, kodėl šis nesirūpina keleiviu, tačiau šis savo abejingumo priežasčių paaiškinti negalėjo ir teisinosi manęs, kad vyras keistai elgiasi todėl, kad yra girtas.

Jaunuolius ypač pašiurpino kitų keleivių reakcija - vilniečiai abejingai ir net su pasišlykštėjimu stebėjo nepažįstamojo kančią.

Anot liudininkų, iškviesta greitoji pagalba žmogų gaivino apie pusvalandį, tačiau nesėkmingai. Vyro gyvybė užgeso.


Kaip tik tokiems atvejams pasišventusi motinos Teresės misija.

Aukštyn