Vaikai forume - ka su jais daryti?

Pradėjo Teroras, rugpjūčio 23, 2013, 14:58:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Suprantu, kad klausima kuri dabar iskelsiu kai kuriuos gali iskaudinti. Suprantu ir ta, kad diplomatiskumo sioje mano zinuteje nera. Bet nepaisant to, noreciau paliesti labai svarbia (mano galva) tema: vaikai anomalija.lt forume - ka su jais daryti?

Nezinau, gal cia tik man vienam taip atrodo, bet kai kurie nariai, menkina (velgi, mano galva) forumo varda ir ivaizdi. Pateiksiu ir gyva pavyzdi: exdead.

Kelios citatos:

Citata iš: exdead  rugpjūčio 23, 2013, 00:39:25
miegok su sventintu daigtu


Citata iš: exdead  rugpjūčio 21, 2013, 23:45:05
papasakosiu gan keista istorija seniau nutikuse mano draugui, kai jam dar buvo 10m jis bande issikviesti "velnia" su dar keliais draugliais kaip pats jis man pasakoju sustojo ratu ir nenate kad dedesi rato viduja nes buvo nusisuke i kita puse ir tris kartus sake, "velnie pasirodyk" po tu zodziu sake "velnie iseik". Ir atsisuke jis i vidure rato, o ten kanopom ozio istrypta. Jo sesuo irgi mate. Nzn kiek cia tiesos ,bet manau kad jis nemeluoja nera man melaves. Tai kaip ir sakiau jau kazku NESVARBU KAIP DVASES KVIESI JEI KVIESI TAI IR ATEIS.


Citata iš: exdead  rugpjūčio 21, 2013, 23:36:32
16,. Amzius nk nereiskia. Jeigu esi per "jaunas" koki tai stori politikai uzdraude "pijokauti" ar tu to nedarysi? Issilavinimas bei amzius neturi nei reiksmes nei itakos kam nors. Beje norejau paklaust admino pats sukuriai svetaine ar tik administratorium dirbi. Sjp pastebejau kas cia tik kitas script perdarytas.


Citata iš: exdead  rugpjūčio 20, 2013, 00:31:23
savo noru svaiginates, ir dar nekokybiskai, prisipirkit kokso ir bus ramu tada jau jausmas uztikrintas, su muzika neymanoma pajusti tokio efekto koki pajustumet su tuo daigtu pagamintu is tam tikros ir uztikrintos medziagos


Klausimas: ar tikrai tokiems veikejams vieta siame forume? Taip, forumo taisykles lyg ir nedraudzia vaikams reikstis forume, taip pat suprantu, kad vaikas vaikui nelygus, bet gal vertetu pagalvoti, kaip butu galima tai isspresti? Man kartais geda buna net skaityt tokias zinutes.

Labai nesinori, kad sis forumas taptu eiline vaiku landyne kur jie pasakotu apie tai, kaip ju draugo, drauges pussere nakti dvasias kviete ir veliau numire spintoje. Yra gi Lietuvoje alternatyvu kur panasios diskusijos vyksta.

Galbut tiesiog administratoriams vertetu padekoti tokiems nariams uz laika praleista forume ir nukrepti kur nors kitur? Ziauru, bet kas bus jeigu prades cia registruotis 12-meciai? Arba registracijos metu pateikti kelis klausimus ar uzdavinius kuriuos galetu isspresti labiau issilavine (nebutinai diplomo pagalba) zmones?

Cia tik tokie mano pamastymai ir subjektyvi nuomone...

paragraf 78

Na man tai vaikai forume netrukdo, kartais erzina savo pseudoprotingomis pezalionėmis, bet tikrai netrukdo, net smagu būna.
Šiaip tokie kiek pastebėjau ilgai forume neužsibūna. Greitai išsilaksto, nes manyčiau forumas yra jiems kiek per aukšto lygio.
Žinoma, vaikas vaikui nelygus, yra il labai protingų vaikų ir net išmintingu, deja toks vienas iš šimto būna.

Jūs man geriau pasakykite ką daryti su žmonėmis kurie pastoviai gramatikos klaidas daro. Va tai tai tikrai garbės forumui nedaro. :)

exdead

na skirtingai negu tu as negyvenu sitame forume tai , kad ir parasau klaidu ar dar kokia nesamone neturetu atspindeti mano charagterio. As tiesiog neziuriu i si foruma rimtai. Atrodo lyg tu cia gyventum lbj svarbus mano komentaras. O ar tu pats nevaikiskas su tuo savo vardu bei fotke. Nors jo gal fotke ir atspindi tavo charagteri. Tikriausiai esi koks bedarbis kuris gyvena forume ir is neturejimo ka veikt rasineja

Teroras

Ir ka butu galima i toki komentara atsakyti? Tiesiog patylesiu :)

Master

Išties gera tema. Ir man tai neduoda ramybės. Mano galva reiktų apriboti prieigą ir registruotis leisti nuo tam tikro amžiaus (aš ir pati galėčiau pasiaukoti ir užsišaldyti savo paskyrą kol sueis pilnametystė...) arba asmeniškai kiekvieną narį supažindinti su forumo etiketu. Tarkime pačioje pradžioje nerodyti jokių kitų temų išskyrus forumo taisyklės... :) Tik kai ji būtų peržiūrėta, būtų galima matyti kitas temas. Dar būtų gerai, kad neparašęs 30 pranešimų narys būtų moderuojamas (taip būtų galima išvengti reklamų arba užkirsti kelią tokioms blevyzgoms...)

Teroras

Apriboti amziu tikrai nebutu geriausias sprendimas. Pvz. nors tau Master nera 18, bet zinutes tikrai idomios, prasmingos ir nesulyginamos su kai kuriais tavo bendraamziais :) Cia koks nors kitas sprendimas butu neprosal...

exdead

deja, mano "blevyzgu" forumo taisykles nedraudzia.

paragraf 78

Citata iš: exdead  rugpjūčio 23, 2013, 15:10:39
charagterio.


reikia rašyti charaKterio :)

Šiaip jo, tas amžiaus ribojimas būtų nesąmonė, nes ir vaikai kartais geba nustebinti.

va, exdead, nebuvo iš tų kurie nustebino, visiškas standartas, kokių buvo nei vienas, o dar su tokiu požiūriu į forumą, nemanau kad jis ilgai pas mus svečiuosis, jam atsibos ir ilgainiui paliks forumą

a.t.sielis

Jokių ypatingų priemonių nereikia, gali tęstis įprastas moderavimas, jeigu asmuo pažeidžia taisykles, tada atitinkamos priemonės.

Gramatikos klaidas reikia liepti išsitaisyti :D Tegu taiso savo visus pranešimus :D

exdead

tai man tikriausiai atsibos sneketis su tokia "gera kompanija". Seip man visiskai neydomu ka apie mane mano

ponaitis

Amžiaus ribojimas būtų nesąmonė, nes niekas nekreiptu i tai dėmesio,nagi,prisipažinkime forumo nepilnamečiai,juk esate kur nors patvirtinę jog jums 18? Jei bus testas,internete galima rast informacijos apie ta užduoty,tiesiog palaukite,kas čia būna nerimtai,čia ir neužsibus :)

a.t.sielis

amžiaus ribojimas būtų nelogiškas, nes visos šios anomalinės temos labiausiai domina jaunesnio amžiaus žmones :)

Ezekiel

Pritariu at.sieliui. Visokių žmonių yra, tačiau reikėtų laikytis forumo normatyvų bendruomenės labui. Manau vaikai geriau skaito anomalija.lt nei kitus būkinančius tinklalapius ar TV.

exdead

padariau kelias gramatines klaidas, cia jau blogai baisiai? Net jeigu ir padarau klaidu kazkaip sugebi suprast ka parasiau tai koks tada skirtumas? Rasyba ir yra skirta tam ,kad vienas zmogus suprastu kita ,o tu iskreipi viska taip kad gramatines klaidos yra rasybos pagrindas.

Teroras

Dieve... Cia ne gramatika svarbiausia siuo atveju...

Aukštyn