RSA video pranešimas

Pradėjo ceaktal, liepos 01, 2012, 00:19:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas

Ši tema tikrai tampa įdomi :D

Sabikas

Video autoriaus žodžiai "nei zinau nei man rupi kas siunte" kelia daug abejonių dėl video "ateiviškumo". Tau į emailą parašo ne šios planetos gyventojai, o tau neįdomu? Na, nežinau, bet mano mąstymu sunku būtų tokį žmogų surast.

Video autorius rašė:"As uzsakymu i savaite po kelis gaunu". O čia jau nebesiriša. Pasak ateivių, jie nėra užsakovai, pasak autoriaus, jie yra užsakovai :D

Be to, jei video kūrėjas gauna po kelis video užsakymus per savaite, tai internetas turėtų būti prikimštas jo darbais, kuo aš labai abejoju.

Manau kažkas labai neturi ką veikt ir žaidžia..

TinSoldier

Citata iš: RoxiO  liepos 01, 2012, 22:07:06
Dabar paklausykite kaip jis sako "Inkognito". Akcentuoja "o" raidę. Sako "Inkognito". TTS(TextToSpeak) taip nesielgia. Jos dažniausiai akcentuoja dvigarsius. Jei tokių neranda, tada apskritai nieko neakcentuoja. Plius dauguma TTS programų yra užsenietiškos ir nepritaikytos skaityti lietuviško teksto. Šis tekstas puikiai perskaitytas.  Mano nuomone tai gali būti įrašytas žmogaus, kuris skaito tekstą, balsas, o paskui - sintezuotas.


Taip pat, yra programų, kurios leidžia pasirinkti kurioje vietoje dėti kirtį, leidžia keisti intonacijas, pauzes tarp žodžių ir t.t. ir pan. Viena iš tokių: http://www.etalink.lt/pradzia/apie-mus/produktai/lietuviu-kalbos-sintezatorius/

Bet, kurios man niekaip nepavyko paleisti. Greičiausiai reikia derinti su kažkokiu tokių programų 'varikliuku' JAWS. Bet per daug vargo man. Tingiu :)

Ir kas ten rašė, kad su text-to speech programomis intonacijos nepadarysi? Gal su pirmosiomis ir nebuvo intonacijos, bet jau 'Aistis' ir 'Gintaras ' turėjo šiokias tokias intonacijas. Nes kitaip nubuktų aklieji beklausydami metalinio šalto balso.

Galiausiai, tą inkognito galima padaryti per bet kurią balso sintezavimo programą. Kad ir ta http://www.text-talk.com/lt/kalbos-sinteze.html?d2fe1c81e9d3639d234df0951df9a7c4

Parašai: "inko gnito" (su tarpu) ir vualia. Dar -2 greitis ir -2 tonas, ir visai panašu gaunasi. Tik trūksta kažkokio šnypštimo fone, ir pan. paderinimo su kitom programom. Pažaidus su kitais žodžiais, kai kur balsių pridėjus, kai kur tarpų prideliojus ir kitus panašius galima išgauti. Aišku, nesakau, kad būtinai su šita buvo daryta - skirtumų vis tiek yra. Man tas etalink'o sintezatorius labiausiai įtartinas, gaila kad niekaip nepavyksta paklausyti, koks tas kompiuterinio "Egidijaus" balsas :/

RoxiO

Bet kam jiems vargt su tais TTS, ne patogiau pakalbėt su kokia nori intonacija? (Ką turbūt jie ir padarė)

TinSoldier

Citata iš: RoxiO  liepos 02, 2012, 14:45:07
Bet kam jiems vargt su tais TTS, ne patogiau pakalbėt su kokia nori intonacija? (Ką turbūt jie ir padarė)


Tai, tikriausiai, būtų patogiau, gal taip ir padarė. Bet žmogus, kuris gaišta laiką darydamas tokias nesąmones, nemanau, kad yra pakankamai priotingas suvokti kas būtų patogiau :))) Todėl visko gali būti.

Nesakiau, kad jis sintezatorių naudojo, tiesiog visai galima tai padaryti ir su sintezatoriumi. Ir tuos kirčius, intonacijas ir t.t.

РЭБ

Jeigu nesunku perduokit klausima Inkognito:
Sveiki, Inkognito ka galvojate apie antrojo pranesejo pasivadinusio Inu zinute? Mano nuomone jis yra apsimetelis, jo parasyti zodziai priestarauja tam ka rase Rsa.
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=728.msg11115#msg11115

aldas

Kai ka radau idomaus. http://anomalija.lt/2012/02/elitines-gimines-narys-atskleidzia-pasaulio-paslaptis-ii/ viename atsakyme yra toks pasaymas: "A.: Icke žino tiesos esmę, kurią mėgina perteikti. Tačiau jis nesupranta, kad iš tikrųjų tai veikia prieš jį." Niekur negirdeta? zodis zodin kas pasakoma ir video, tik kad vardas kitas panaudotas. Cia typo sutapimas ir tik vardas kitoks?:D Baikit.... kazkas pokstauja ir tiek. kokia tikimybe, kad sutaptu zodziai?

O jei sakytumet, kad ta video galbut padare tas pats rsa kuris ir ten i klausimus atsakinejo tai dar smagiau nusijuokciau:D Nes ten buvo atsakineta i anglu kalba, o straipsnio autoriai isverte i Lt. Tad kiekvienas vertejas ta sakini isverstu skirtngai, o cia zodis zodin sutapo. Man daugiau klausimu nebekyla po sito pastebejimo. Fake cia:)

PusiauŽmogus

Biški prajuokinai, kad tik dabar nusprendei, jog čia fake. :D Nori pasakyt iki šiol dar tikėjai? (facepalm)

aldas

Citata iš: PusiauŽmogus  liepos 03, 2012, 12:06:03
Biški prajuokinai, kad tik dabar nusprendei, jog čia fake. :D Nori pasakyt iki šiol dar tikėjai? (facepalm)


Vos tik pamates video supratau, kad tai yra fake, nes tame video visai ne filmuota medziaga, o is nuotrauku padaryta video, typo, kad jos judetu ir panasiai. Paskutine scena kai saule nusvinta, tai gal ir video, bet atkreipkit demesi kaip greit saules spinduliai keliauja zemes pavirsiumi. taip nebuna:D kam ateiviams pagreitinti ta video?:D dar vienas daykas kad kam jiem isvis kazkam siusti ta medziaga kad kitas zmogus sumontuotu ir patalpintu, kai patys ta gali gi padaryti.

vnz nuo pat pradziu sakiau, kad cia fake, bet kai kurie nori tiketi tuo kuo nori, ir jiems nesvarbus irodymai. Jie pasineria i ta s.... ir daugiau nieko nebemato. As pats ateiviais tikiu, tikiu, kad jie lanko zeme, bet sita visa nesamone, tai atsiprasau.....:D

snofru

Citata iš: aldas  liepos 03, 2012, 12:35:28vnz nuo pat pradziu sakiau, kad cia fake, bet kai kurie nori tiketi tuo kuo nori, ir jiems nesvarbus irodymai. Jie pasineria i ta s.... ir daugiau nieko nebemato. As pats ateiviais tikiu, tikiu, kad jie lanko zeme, bet sita visa nesamone, tai atsiprasau.....:D
man atrodo cia arba prikolas, arba kazkas nori pasityciot is inkognito. linkstu galvot, jog tai prikolas, nes vakar technologijose atsirado tema, su pakopintais rsa tekstais ir video, kuria neva sukure didziausias sio forumo skeptikas noredamas isiaiskinti ar cia tikras ufonautu apsireiskimas :)

anonymusas

Citata iš: aldas  liepos 03, 2012, 11:21:09
Kai ka radau idomaus. http://anomalija.lt/2012/02/elitines-gimines-narys-atskleidzia-pasaulio-paslaptis-ii/ viename atsakyme yra toks pasaymas: "A.: Icke žino tiesos esmę, kurią mėgina perteikti. Tačiau jis nesupranta, kad iš tikrųjų tai veikia prieš jį." Niekur negirdeta? zodis zodin kas pasakoma ir video, tik kad vardas kitas panaudotas. Cia typo sutapimas ir tik vardas kitoks?:D
Labai pastabus esi. Ir is visu cia rasanciu tau labiausiai rupi tiesos atskleidimas.
Dar vienas idomus sutapimas http://apiemistika.lt/diskusijos/ateiviai-nso/lietuviskame-forume-kontaktas-su-ateiviais/
Dvi identiskos temos, viena technologijose.lt o kita forume.... pala.... pala....  koks sutapimas... i kuri nuoroda puikuojasi tavo parase..... tikrai jau... ar ne perdaug sutapimu?

aldas

pala pala:D tai nafik man reklamuoti jusu forumo tema ir technologijose ir apiemistikoje?:D cia tas pats asmuo eina per forumus ir floodina. parasyk cdrw ir paklausk kad ip sulygintu su sio forumo nario TinSoldier ir to kur apiemistikoj rase:) nors vakar skaiciau, kad sis tin solder sako kad jo varda kazkas kitas pasiisavino.

o del tiesos atskleidimo tai niekas man nerupi, as netikiu ir tiek. vakar vakare ten anomalijos ta straipsni skaiciau ir pamaciau kad zodis zodin sutampa tai ir parasiau i foruma. nesedziu gi as ir nesistengiu isknisti tiesa:D

Beelzebub

TROLOLO

Ir dar tas rusiškas akcentas :D  :D  :D  :D  :D

MANE PASIIMKIT, man nuobodu, nėr ką veikt. :)

Benamis

#133
liepos 03, 2012, 22:16:20 Redagavimas: liepos 03, 2012, 22:18:05 by Benamis
;D



Fanatai toliau dirba, tik kazkodel cia niekas nepranese apie sukurta nauja video :o Kazkas nso.lt parase apie video ;)

As tai manau, kad cia ne tas pats zmogus kuria visa sita nesamone, nes pirma forume pasirodo rsa zinute, o tik uz keliolika valandu, kazkas sukuria video :)


.L.U.T.H.O.R.

Aišku, kad fanatai, daaro nes video pasirodo po žinutės ;D Tas jau aišku :)

Aukštyn