Reinkarnacija

Pradėjo Benamis, gruodžio 05, 2011, 17:18:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Dėl to tai taip, kai kuriems gali maišyti. Ne visi vienodi.

Vytautas

Citata iš: 2Pacas  birželio 01, 2013, 11:31:45
Mirtis egzistuoja. Bet tik musu fiziniui as. :)

Iš savo komos būsenos patirties galiu pasakyti kad mirtis egzistuoja kūnui o ne "aš". Iš šiame tinklalapyje buvusių aprašymų apie klinikinę mirtį matyti, kad "aš" atsiskiria nuo kūno ir pasiruošia kažkur keliauti. Tas kažkur anapusinis sielų pasaulis be jokio religinio ar kitokio rūšiavimo. Iš ten vėl grįžtama sekančio įsikūnijimo metu. Ir niekada žmogaus "aš" nepavirs augalo ar gyvūno "aš".

a.t.sielis

Iš to paties puslapio, kurį nurodžiau anksčiau šioje temoje (http://www.oocities.org/richard_holmes/reincarnation/experiences.htm ), išversiu dar vieną įdomų pasakojimą.

Reference#718 - Bev (4-Dec-2003)

Aš esu dvasininkė, ir buvau taip auklėjama, kad reinkarnacija yra mitas. (taip pat esu keturių vaikų motina ir penkių močiutė). Maždaug 1990-jų dešimtmetyje pradėjau tyrinėti Bibliją dėl reinkarnacijos klausimo. Dalykas mane gąsdino, todėl kažkurį laiką niekam apie tai nesakiau. Meldžiausi ir prašiau Tėvo atskleisti man tiesą, nes norėjau tik tikėti tiesa, o jeigu reinkarnacija yra tiesa, aš norėjau tai žinoti. Vieną dieną man atsitiko keistas dalykas, dėl kurio pradėjau tikėti, kad reinkarnacija yra tiesa. Daug tyrinėjusi raštus, atradau kad ir Biblija apie tai kalba, bet vertimai to neatskleidė.

Štai tokia mano patirtis: stovėjau savo virtuvėje ruošdamasi gaminti valgį. Staiga, aš buvau jaunas vyras, man buvo kiek daugiau negu 20 metų. Buvau aukštas ir šiek tiek su viršsvoriu. Buvau gerai apsirengęs, bet nelabai rūpestingai. Turėjau psichinę problemą. Aš tiksliai žinojau, ką noriu pasakyti, bet negalėjau suformuoti žodžių.

Į kambarį įėjo žmogus, ir aš buvau dėl kažko susijaudinęs ir norėjau jam apie tai pasakyti. Bet mano veiksmai jį išgąsdino ir jis atsitraukė nuo manęs. Tada dar kartą iš desperatiško noro norėjau jam pasakyti. Rankos judėjo banguotais judesiais, o garsai, kurie sklido iš mano burnos buvo ne žodžiai o kažkoks sumišęs kratinys. Žmogus pagalvojo kad aš jį puolu. Mama priėjo iš už nugaros, paėmė mane už rankos ir patraukė šalin. Ji kalbėjo švelniu balsu, užtikrindama mane, kad viskas yra puiku ir kad eičiau su ja. Mano mamos plaukai buvo raudoni, ir ji šnekėjo kita kalba nei anglų, bet aš ją supratau. Buvau didelėje frustracijoje, nes net mano mama iš tikro manęs nepažinojo ar nesuprato. Norėjau išsireikšti taip kaip ir ji, bet negalėjau.

Jaučiau savo jausmus. Suvokiau, kad galiu galvoti ir mąstyti, bet negaliu išreikšti savo minčių. Taip pat suvokiau, kad žmonės, turintys protinių problemų, yra protingesni negu atrodo daugumai žmonių. Taip pat buvo jausmas, kad po to negyvenau ilgai.

Visą savo gyvenimą turėjau gilios meilės tiems, kas turi protinę negalią. Kai juos matau, man skaudu. Kartais netgi verkdavau dėl kai kurių, nors iki tol nebūdavau jų nei karto sutikusi. Negalėjau suprasti kodėl, kol neišgyvenau šios patirties.

Benamis

Citata iš: a.t.sielis  liepos 12, 2013, 21:11:58
Iš to paties puslapio, kurį nurodžiau anksčiau šioje temoje (http://www.oocities.org/richard_holmes/reincarnation/experiences.htm ), išversiu dar vieną įdomų pasakojimą.

<...>


Idomu ka tokie zmones pasakytu per hipnozes seansa... :)

xsistemax

Jaučiu,kad šitame yra tiesos.Pats neprisimenu kokio nors ankstesnio gyvenimo,bet turiu daugybę žinių,kurių nei kilmės,nei "sužinojimo" laiko negaliu paaiškinti ir suprasti.Žinojau visada.Kiek tikrinau-visada pasitvirtino.Gal tai atmintis to,kuo kažkada buvau?

ajolu

dokumentika apie kelias tikras reinkarnacijos istorijas.
http://www.youtube.com/watch?v=t9rBATAV-K4
tik labai jau pritempta, galėjo viska per trumpesnį laiką papasakoti :)
tikiu reinkarnacija vienareikšmiškai

omcikas

Citata iš: xsistemax  liepos 15, 2013, 15:38:18
Jaučiu,kad šitame yra tiesos.Pats neprisimenu kokio nors ankstesnio gyvenimo,bet turiu daugybę žinių,kurių nei kilmės,nei "sužinojimo" laiko negaliu paaiškinti ir suprasti.Žinojau visada.Kiek tikrinau-visada pasitvirtino.Gal tai atmintis to,kuo kažkada buvau?


apie kokias žinias kalbi ?

a.t.sielis

Citata iš: ajolu  gruodžio 02, 2013, 18:31:51
dokumentika apie kelias tikras reinkarnacijos istorijas.
http://www.youtube.com/watch?v=t9rBATAV-K4


Įdomus filmas. Pvz. tie, kurių vaikas prisiminė save II p.k. lakūnu, su laiku vis laisviau pasakoja visas savo reakcijas ir t.t. Ankstesnėse dokumentikose buvo rezervuotesni.

xsistemax

Omcikai,jos iš daugybės sričių:istorija,geografija ir net kalbos...Kažko asmeniško,kas priklausytų kokiai nors anksčiau gyvenusiai personai,nežinau.

Neiprastas

#99
gruodžio 05, 2013, 01:51:56 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 02:09:10 by Neiprastas
Įsivaizduokite tą akimirka kai gimėt įvyko trumpa pauzė po kurios laukia mirties slenkstis ir ta pauzė tai trumpas skrydis su nusileidimas ir pakilimais ir visa tai į viena sudėjus yra reinkarnacija :D Nebijokite kai ateis laikas užmerkti akis ir jei neturėsite nieko per daug slegiančio ant jūsų pečių dėl per daug jūsų sudergto skrydžio kai būna nepaklusnus lėktuvo keleiviai kurie prisilaka ir po to ne kaip išlipa iš lėktuvo kad net juos reikia vilkte išvilkti, tuomet nėra dėl ko pergyventi, atsiduokite baltai šviesai, kurios kiekviena dalelė persmelkia tavo kūną ir prieš paskutinę akimirka užpildo širdį begaline Dievo meilę atjungdama tuo pačiu momentu žmogaus kūną lengvu tirpdančiu paralyžiumi ir tuomet pajusite lyg gilesnės sąmonės būseną, kuri išsiplečia iki begalybės ir tuo momentu pajusite lyg įtraukianti taifūną, kuris atplėšia jus nuo jūsų proto suvokimo ir tempe jus į Dievo begalinės sąmonės klodu suvokimus, taip pat galite girdėti balsus raginančius jus susitelkti į tikslą bei gali atsirasti anapus jūsų draugų kurie jau ruošėsi tam atėjimui nes kas jums žemėje neįveikiama mįslė tas ten akimirkos atsakymas... Tęsinys po mirties ;]

idenmeyou

Citata iš: xsistemax  gruodžio 04, 2013, 19:40:21
Omcikai,jos iš daugybės sričių:istorija,geografija ir net kalbos...Kažko asmeniško,kas priklausytų kokiai nors anksčiau gyvenusiai personai,nežinau.


Nori pasakyti, kad mokejai kalbeti kitomis kalbomis, to niekada nesimokes?

xsistemax

Ne visai taip.Tiesiog daug ką suprantu nemokėdamas ir,pvz.:ispanų kalbos skambesys yra tiesiog muzika,maloni ausiai,kažkaip labai artima,nors kalbėti nemoku.Tas pats su lotynų(nors čia gal nėra didelių skirtumų).

puodukas

Reinkarnacijos šalininkai- kas paaiškinsit kam reikalinga reinkarnacija, jei iš milijonų tik vienetai prisimena kas buvo praeitame gyvenime (ir tai dar neaišku ar čia prisiminimai, ar "informacijos nuskaitymas" iš artimųjų prisiminimų kurie tą žmogų pažinojo, ar dar kiti variantai...).
Nes jei neatsimeni praeito gyvenimo, tai kaip ir ne tu gyvenai, tas pasakymas, kad kuo "senesnė siela(daug kartų reink.)", tuo protingesnis ir t.t. mano manymų tik horoskopų lygio psichologija.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: puodukas  gruodžio 07, 2013, 20:48:23
Nes jei neatsimeni praeito gyvenimo, tai kaip ir ne tu gyvenai,



Žinoma, kad ne tu, nes tas aš, nėra tavo siela kuri reinkarnuojasi :)


Citata
tas pasakymas, kad kuo "senesnė siela(daug kartų reink.)", tuo protingesnis ir t.t. mano manymų tik horoskopų lygio psichologija.



O čia jau tavo požiūris tiktai :) kad siela turi daugiau patirties ar išminties, negali nei patvirtinti nei paneigti, nes negalim paskaičiuoti kiek kas gyvenimų nugyveno moksliniais metodais :)

gidas

Puoduk, matai kaip yra - tu ir tavo siela, anot Druwio, yra neturintys nieko bendro dalykai.
Todėl geriau palik reinkarnacijos techninius klausimus šį reikalą išmanatiems... :)

Asmeniškai, kai ateis laikas, planuoju patraukti į Amžinos Medžioklės Šalį pas vaikystėje skaitytų indėniškų knygų herojus... ;)

Aukštyn