Pastaba

Pradėjo Marius, rugsėjo 05, 2013, 20:18:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

 '' Gerbemas,Mariau.Daznai varotiji "antiamerikietiška šizofrenija".Garantuoju kad turi antirusiška šizofrenija.Yra dvi grupes zmoniu,kurie labiau prijaucia vakarams,kiti rytams.Tai vra kaip ir kaskas jau minejo  kad "musu "Lietuvele" atlieka "pigios keksytes" vaidemeni..vieni uz kad mus tratintu vakarai kiti uz rytus.Klausimas kas labiau gerbe ir daugiau arbatpinigiu duoda sitai "pigei keksytei"..  ''

Norėčiau atkreipt administracijos dėmesį į šy forumo nario Tupac pranešimą.Tokie žodžiai apie valstybę,kurioje gyvenam,kurioje gyveno ir kurią puoselėjo ir dėl jos kovojo, bei liejo savo kraują mūsų tėvai ir protėviai, yra tikrai antivalstybiniai ir įžeidžiantys daugelį Lietuvos piliečių ir nedaro garbės šiam tinklapiui ir tuo labiau forumui.Kiekviena nuomonė,ar diskusija turi tūrėti ribas,šis forumietis peržengė jas visas.Jei šis tinklapis nori išlikti aukšto lygio ,bei moralės,manau reikėtų imtis tam tikrų veiksmų prieš tokių pranešimų autorius.

paragraf 78

Ištrauka iš taisyklių.

CitataRašomose žinutėse draudžiama:
- kurstyti politinę, religinę, rasinę, lytinę, seksualinę ar tautinę nesantaiką;
- antivalstybinė veikla;
- platinti Lietuvos Respublikos įstatymus pažeidžiančią informaciją;


Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę. Administracija nekontroliuoja Jūsų paskelbtos informacijos turinio ir jos šaltinio, ir už ją neatsako. Administracija pasilieka teisę Jūsų paskelbtą informaciją pašalinti iš forumo, jeigu ši informacija prieštarauja šioms taisyklėms arba Lietuvos Respublikoje galiojantiems įstatymams.


Reikia apsvarstyti ar tai yra būtent toks pažeidimas. Nes kiekvienas turi teisę negerbti savo tėvynės, tam ir yra žodžio laisvė.
Iš kitos pusės pareiškęs tokį dalyką viešai per televiziją pvz. greičiausiai gautum baudą.
Tai forumiečiai padėkite išspręsti šią dilemą

2Pacas

#2
rugsėjo 05, 2013, 20:26:38 Redagavimas: rugsėjo 05, 2013, 20:30:15 by 2Pacas
Oooooi Mariau... :D Vel as tau kaskuo kliunu vel kuri temas,vel prasai kasko...Kiek galima ar nenusibodo? Man cia jau darosi panasu i "tragekomedija". Net nezinau ka tau ir pasakyt,turbut labai tau patinka kurt tokes visokes intrigas,poto turbut visa nakti nemiegi ir galvoji apie tai,ak Mariau Mariau is kur tiek nepykantos man is tavo puses ,pasakyk gal as tave kadanors labai izeidziau ar ka?

Ps as gerbiu Lietuva,bet tesiok mano nuomone yra butent taip kaip isdestciau savo zinuteja.Jai nevieni mus dul....... tai kiti padul...arba isviso savi tai padarys. :) Cia yra mano nuomone, ir manau kiekvienas ja gali skelbti.

Marius

Paragrafai aš atkreipiau dėmesį. Toliau forumo administracijai spręst.Mano asmenine nuomone,šioje vietoje buvo peržengta riba..Jei kiekvienas pradės tokiais žodžiais švaistytis,nemanau,kad tai tinklapiui darys garbę.


Benamis

Galime prisiminti, kad toks veikejas kaip Vinokuras viesai net pacia prezidente pavadino cituoju:

Citata„frigidiška sterva" ir „dvasine politine prostitute"


ir uz tai nesulauke jokiu sankciju... Taigi cia labai diskutuotinas dalykas, ar dalyvis perzenge ribas ar tiesiog issake savo nuomone apie valstybe kurioje gyvena.

paragraf 78

Šiaip jau aš pats nemanau, kad čia buvo tėvynės įžeidinėjimas.
Čia panašiau į tai ką kiti neva mano apie Lietuvą.

czech-kuolis

Labiau linkčiau į "ne", ta prasme, labiau į nuomonių laisvę, kad ir kokia ta nuomonė būtų. Tuo labiau, konkrečiu atveju, kai nario pasaulėžiūrą formuoja visokie kraštutiniai pranešimai ir asmenys (turbūt). Gal kur išgirdo frazę ir pakartojo. Aš irgi vaikystėj taip darydavau. Nesutinku su pačia mintimi, bet baudos, pagal mane, irgi neturėtų būti.

a.t.sielis

Nematau pažeidimo. Buvo radikaliai skambantis palyginimas, kuris turi pakankamai pagrįstą ir rimtą prasmę.

Vytautas

Tai aštrus bet tikslus Lietuvos padėties apibūdinimas ir tiek. Bent man Lietuva kaip blogai bebūtų buvo ir liks Tėvyne. Ir nesiruošiu jos keisti į geresnį duonos kąsnį. Labai į temą Gintaro naujas straipsnis http://kvantinemagija.lt/geroves-civilizacija-matricos-architektas-ir-neurologinis-fasizmas.html

exdead

mariau manau, kad pats ta dalyka ir isprovakavai. Ir kuris gi narys taip pasake?

Aukštyn