Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: a.t.sielis  sausio 15, 2014, 23:59:37
Vardas reiškia: Bailė - y :)


Jau forumieciai issiaiskino ka vardas reiskia:

CitataBailey žodis giminingas anglų kalbai bailiff lietuviškai reikštų anstolis.


;D

nereikalinga

Kaip buvo taip,bet manau per stipriai užsipulta. Kažint ar besulauksime išvis kokių atsalymų į užduotus klausimus :D Reikėjo biški kantrybės,ir leisti tam kažkam labiau išsiplėsti čia :)

illuminati

#62
sausio 16, 2014, 00:04:21 Redagavimas: sausio 16, 2014, 00:06:06 by illuminati
anomalija kuo toliau tuo vis maziau turi konkurentu, taip suprasciau, anktyvoje susikurio sadijoje, norint pritraukt naujos faunos, taip galima padaryt, bet cia...

na suprasciau, jei iskeltu kokia super reale samokslo teorija, ja cia patapintu, koks nors fizikos, ekonomikos, chemijos ar medicinos magistras,  uzvirtu diskusija, dar kazkas tada taip... galima sakyt atnestu dar daugiau populerumo, o su tokias pazaidimais tai pritrauktu nebent vaiku... ne, as nekalbu apie paauglius ir jaunus zmones, kuriem viskas isties ydomu, as kalbu apie tokius 10mecius kokiu pilna panasaus pobudzio forumuose. taigi abejoju ar vadovybe, kokia, autoritarine ji bebutu, imtus tukiu pokstu.......


o kas del vaidmenu zaidimo, tai sitas forumas ir yra kaip interaktyvus vaidmenu zaidimas... kur kiekvienas susikuria sau virtualia asmenybe, o kiek ji tikra tai jau ju paciu reikalas....... kur rimti ir nelabai rimti zmones ateina prasiblaskyt po dienos darbu ir mokslu...



Beta

a.t. sielis, arba bailiai ( ey užskaitant kaip iai, yra kas taip rašo )
Bet nemanau, kad jis būtent tai ir turėjo omenyje, nes šis vardas ar pavardė yra naudojama ir šiame dešimtmetyje: http://www.youtube.com/watch?v=Yh0HzeeX30Q&list=PL5CD7DD5D16D3CDF3

a.t.sielis

Dar geresnis variantas. Bailei, Bailiai :D

Išlįsk, Leopoldai, bjaurus baily :)

nereikalinga

Bet jis tada skaitosi yra iš 2077 metų  :) ar aš klystu ? Ryški nesamonė  :)

Teroras

Citata iš: nereikalinga  sausio 16, 2014, 00:19:38
Bet jis tada skaitosi yra iš 2077 metų  :) ar aš klystu ? Ryški nesamonė  :)


Labas rytas.

nereikalinga

#67
sausio 16, 2014, 00:30:38 Redagavimas: sausio 16, 2014, 00:38:14 by nereikalinga
gal ir labas rytas,gal ne taip supratau. Bet jo pirmoje pradžioje parašyta kad gimęs 2041 metais ir jam dabar 36 metai. Tai kaip tada ? tai nuo gimimo metai neina atgal ? 



Viską supratau,tiesiog čia viame kame čia pasimečiau šiek tiek :)

Sunshine

#68
sausio 16, 2014, 00:37:28 Redagavimas: sausio 16, 2014, 00:40:19 by Sunshine
Citata iš: nereikalinga  sausio 16, 2014, 00:30:38
gal ir labas rytas,gal ne taip supratau. Bet jo pirmoje pradžioje parašyta kad gimęs 2041 metais ir jam dabar 36 metai. Tai kaip tada ? tai nuo gimimo metai neina atgal ?

Dabar pas jį 2077, o gimęs 2041, atimk ir bus 36. :D :)

P.S. Turėkit kantrybės, žmogus dirba, aš tikiuosi rasti atsakymus į visus klausimus. :D :)

Bailey

2077 metais esame padaryti iš kaulų ir mėsos, tiesa medicina be vargo ataugina galunes ir pašalina kitus genetikos žmogaus defektus. Taip pat prijungiamos technologijos padeda greičiau atlikti skaičiavimus ir kitas loginio mąstymo reikalaujančius dalykus, bet nepaisant to, esu lygiai toks pats kaip ir mano a.a. senelis, prosenelis ar jus. Tikrai nesame 77 metais neklystantys, o kai kurie nori būtent tokį mane matyti, kas yra neteisinga.

CitataBet keliautojo bendravimas yra kaip visiškai šiandieninio paprasto žmogaus.


Atsakau tam žmogui kuris sakė, kad kalbu Jūsų frazėmis. Galiu atsakyti, kad telepatiškai kaip jus dabar telepatiją įsivaizduojate mes nekontaktuojame, o naudojame žodžius kaip ir jus dabar. Žinoma aš galiu pradėti rašyti jums komp. komponentų ir dalių pavadinimus, bet ar jums bus nuo to lengviau suprasti? Stengiuosi kaip įmanoma paprasčiau viską paaiškinti, atsiprašau jeigu tai darau per prastai jums.

Taip pat neeikvosiu savo laiko į tas žinutes kur kalbama, kad man truksta dėmesio ar esu ligonis. Suprantu, kad sunku patikėti žmogumi kuris skelbiasi atkeliavęs iš ateities, tad neteisiu ir nesmerkiu jūsų.

CitataKlausimas keliautojui, kokiu būdu Jus apskritai rašote forume? Dabartinis Jūsų IP adresas yra: 0.101.0.0 - tokį adresą neįmanoma turėti. Turiu prielaidą, kad Jūsų veiksmai forume (neteisėtas prisijungimas prie mūsų duom. bazes arba kitaip - įsilaužimas) gali užtraukti Jums baudžiamąją atsakomybę.


Prieš kiekvieną apsilankymą praeityje mums paruošiama gyvenamoji vieta kuri yra aprūpinta visomis jūsų laikmečio tech. priemonėmis. Technikai kurie ruošia mums gyvenamus plotus keliauja iš mano laikmečio, todėl nauduojusi tuo kuo man leidžiama ir ką galiu naudoti. Kodėl toks IP adresas aš atsiprašau, bet nežinau. Be to, nematau realios naudotos laužtis į svetainę kurį man jokios vertingos informacijos neduotu. Maža to, nesugebėčiau to padaryti. Bet jūsų klausimą kodėl matote "keistą" adresą užduosiu technikams kai grįšiu. Deja atsakymo jau negalėsiu parašyti.

Citata iš: Master  sausio 15, 2014, 19:49:15
Benami, manau, kad rašė... Nors gal aš kažką ne taip supratau :?
1.
CitataJau vėlu, todėl turiu nors kelias valandas pamiegoti, rytoj iš ryto prisijungsiu.

2.
CitataApskritai šis laikas kai čia rašau (o man tai ilgai užtrunka, nes stengiuosi rašyti lietuviškai) yra skirtas poilsiui (tiksliau sakant miegui)



Vienas narys atsakė teisingai. Aš turiu miegoti čia po 7 valandas (pagal mano grafiką), kadangi mano kūnui nepadeda jokios išorinės priemonės. Tačiau ateityje mes miegame po 3 valandas ir tik tam, kad kūnas gebėtų atsistatyti. Laikas sutaupomas, kadangi ateityje smegenims jau nereikia pereiti į miego faze vien tik tam, kad užsifiksuotu informacija. Tam skirtos pagalbinės priemonės. Verslininkai mūsų laikais apskritai nemiega, bet ten jau kita kalba, nes jie už nemiegojimą labai daug moka (kalbu apie finansinę pusę).

Nors čia jaučiuosi labai išsekęs, atsigulęs tiesiog negaliu užmigti. Sėdint pvz. operacijos metu automobilyje rodos, kad ateisiu į gyv. plotą ir iškarto užmigsiu, bet to lengvai padaryti nepavyksta. Kol užmiegu, dar kelis kartus atsibundu ir t.t. todėl iš viso miegu čia labai trumpai. Gal jums tai sunku suprasti, bet rašau taip kaip yra ir tiek.

CitataAr teks žmonės pabendrauti gyvai su nežemiškos civilizacijos atstovais?


Ne, bet įvyks didžiulio masto vienpusis netiesioginis kontaktas po kurio sužinosite apie nežemiečių egzistavimą 2026 metais. Šis įvykis buvo svarbiausias apskritai visai žmonijai. Bet tiesiogiai nei aš, nei mano aplinkos žmonės su nežemiečiais nekontaktuoja. Taigi jeigu galvojate, kad gersite alų bare kartu su kitos planetos atstovų turiu jus nuliudinti.

Klausimas apie religijas. Atsiprašau necituoju, nes perbegau greitai akimis ir neradau kas tiksliai klausė. Atsakau: dėl neigiamo požiūrio į abortus ir kitos orientacijos žmones, religijos įtaka sumažėjo labai drastiškai. Apskritai egzistuoja tik maža dalėle senųjų religijos atstovų ir tikinčiųjų. Tikslių procentų nepateiksiu, bet bendrai tai labai mažas procentas (kalbu apie visas pasaulio religijas). Bet - tikėjimas Kūrėjų yra labai stiprus ir procentaliai tikriausiai didžiausias per visą laikotarpį (nuo jūsų metų iki mano). Jeigu klausiate ar kūrėjas 77 metais įrodytas, galiu tik nuvilti - niekas to neįrodė. Pats esu irgi tikintis.

CitataAr bus galima keliauti į artimiausias planetas?


2039 metais įvyko pirmasis sėkmingas skrydis į Marsą su 8 narių įgula kurie ten ir apsistojo. 2045 metais įvyko pakartotinas skrydis per kurį į Marsa atvyko dar šeši astronautai. Po šių dvejų skrydžių kasmet yra vykdomi nepiluotojami skrydžiai su būtinomis priemonėmis plėsti gyvenamąjį plotą Marse. Iki 2039 m. buvo du nesėkmingi bandymai per kuriuos visumoje žuvo 6 nariai.

CitataKokia ilgiausia gyvenimo trukmė pas jus?


Čia labai daug turėčiau rašyti. Pasistengsiu kuo trumpiau: gyvename be jokių problemų iki 120 metų. Visame pasaulyje vykdoma vieno vaiko politiką. Jeigu per neštumą paaiškėja, kad moteris laukiasi daugiau vaikų, daromas jūsų žodžiais abortas. Tiesa be jokių neigiamų pasekmių. Vėliau moteris vėl gali bandyt gimdyti. Ciklas kartojasi kol gimsta vienas vaikas.

CitataPapasakok apie 2060 - 2077. Kas pasikeitė? Žmonės geresni? Įgijo kokių nors galių, pvz.: bendrauti telepatiškai? Kokios technologijos? Pasaulį valdo viena valdžia ar yra visai kitaip? Kaip su religija?


Žinok man sunku lyginti ar žmonės geresni. Vieną dalyką kurį dabar pastebėjau, kad jūsų laikais žmonės daugiau bendraujantys. Tiesa sakant, to neįmanoma nepastebėti. Kartais net nejauku pasidaro. Ką turi galvoje telepatiškai? 77 metais visi norintys yra prijungti prie bendro tinklo visame pasaulyje. Mums nereikia nešiotis kompiuterių ar kaip jus dabar nešiojate planšetes. Dėka integruojamo į akies tinklaine vaizdatoriaus (vėlgi nežinau kaip ji pavadinti, nes pavadinimas jums nieko nepasakytu) mes matome viską realiuoju laiku. Vaizdatoriai būna dvejų tipų: su kompiuteriais ir be. Pastarieji pigesni, todėl daugiau vidutines klasės žmonių perka paprastą vaizdatorių + prijungia prie galvos "elektrodus". Ne visuomet tas patogu, bet pigiau. Čia aš žinoma supaprastintai papasakojau tik tam, kad lengviau įsivaizduotumete.

Auksčiau paminėjau netradicines orientacijos žmones ir dabar pats tik susimasčiau - ten kur dabar esu beveik nepastebių "liberalistų". Mano laikais liberalistus vadiname visus laisvus žmones: gėjus, lesbietes, biseksualus, transvestitus. Labai margios mūsų gatves ir žmonių įvairių pilna, o pas jus kažkaip nyku ir vienoda. Bet tą atperka komunikabilumas. Čia žinoma tik subjektyvus pastebėjimas.

CitataŽinot, kas man įspūdinga? Kad žmogus iš viso rašydamas abi tookias ilgas žinutes rašė jas apie 10 minučių


Aš rašiau šias žinutes tikrai ilgiau nei 10 min. Naudoju tekstinį redaktorių kuriame man lengviau įterpti citata ir atsakyti. Vėliau tiesiog nukopijuoju.

CitataAr vaistas vėžiui ir živ rastas?


O kartais jūsų laikais vėžio neišgydo? Mūsų laikais vežį nebelaiko liga. Turime didesnių iššukių medicinoje, bet jokių prošvaisčių kol kas nematyti.

CitataAr atrasta technologija teleportacijai?


Keliavimas laiku ir teleportacija naudoja tuos pačius tunelius, tik vieni atsakingi už teleportaciją, kiti už keliavimą laiku.

CitataSakai, kad neturi jokių įrodymų, o tu nebuvai ten ateityje įspėtas, kad mes be įrodymų, sakykim tiesiai šviesiai praktiškai be jokio bent menkesnio įrodymo esame tikrai gana skeptiški ir nepradedame tikėti kiekvienu pasisakymu, tad įdomu ar tu pagalvojai apie kažkokias priemones, kuriomis galėtum mūsų nuomonę pakeisti


Mano pareigos 2014 metais ne su jumis bendrauti, čia tik mano laisvas laikas skirtas poilsiui. Nieko neverčiu manimi tikėti, tiesiog kai ateis didesnes permainos prisiminkite mane ir mano žodžius.

CitataKilo prielaida, kad tikiesi iš mūsų tam tikra prasme bendradarbiavimo informacijomis ar pagalbos ar kažkas panašaus dėl savo stebimų tam tikrų asmenų (spėju keliančius grėsmę ateityje)?


Oj tikrai ne. Jus man niekaip nepadėsite nes šiuo metu esu net ne Lietuvoje. Be to pagalbos negaliu prašyti.

CitataKlausimas: ar nežinojimas yra palaima?


Asmeniškas klausimas man? Jeigu taip, mano atsakymas ne.

CitataJeigu griežtai uždrausta keisti ateities įvikių seka, tai būtų griežtai uždrausta apskritai kažką kalbėti apie "ateities" istoriją. O dabar va prašau, pasirengęs į visus klausimus atsakyti


O dabar pagalvokite ką parašėte. Jeigu kaip nors mano žodžiai šiame forume pakeistų istoriją, tai aš čia tikrai nerašyčiau.

Čia tiek daug visko šioje temoje, kad labai sunku susigaudyti, o tuo labiau atsakyti.

Šiam kartui tiek, dabar lekiu pavalgyti. Atsakysiu į likusius klausimus kitą kartą, tiesiog labai jų daug, o i kaikurius klausimus atsakyti keliais sakiniais nepavyktų.

nereikalinga

Čia nenaudojamas joks tekstinis redaktorius.

Teroras

Bailey, as tau dedu pliusa, kad ir kas cia butu: trollinimas, reklaminis triukas, zmogus is ateities, tiesiog dedu tau pliusa zmogau ;D

nereikalinga, JIS naudoja tekstini redaktoriu. Paraso jame o veliau nukopijuoja i foruma ir papostina.

nereikalinga

Tai supratau. Norėjau pasakyti ,kad kaip jis ne lietuvis rašo kaip eilinis lietuvis,su eilinėm klaidom,kurias padarom kiekvienas.

lexx

Ir man įdomu pasidarė.  :)
Kiek žemėje tavo laike yra gyventojų?
Ar atsisakyta iškastinio kuro ir kokia energijos rūšis naudojama?
Ar atsirado naujesnių susisiekimo priemonių?
Ar Amsterdamas dar neapsemtas?
Kol kas tiek :)

Benamis

#74
sausio 16, 2014, 01:35:09 Redagavimas: sausio 16, 2014, 01:37:29 by Benamis
Citata iš: Bailey  sausio 16, 2014, 00:55:56
Kodėl toks IP adresas aš atsiprašau, bet nežinau. Be to, nematau realios naudotos laužtis į svetainę kurį man jokios vertingos informacijos neduotu. Maža to, nesugebėčiau to padaryti. Bet jūsų klausimą kodėl matote "keistą" adresą užduosiu technikams kai grįšiu. Deja atsakymo jau negalėsiu parašyti.


Bailey, tu turi suprasti, kad musu laikais (jeigu mes darome prielaida, kad tu is tiesu esi keliautojas laiku), neimanoma rasyti su tokiu IP. Tiesiog neimanoma. Cia kazkas ne taip. Arba tu meluoji, kad jokio nulauzimo nebuvo arba as nezinau...

Tiesa, radau stai ka: http://www.ipchecking.com/report/0.101.0.0

Rasosi, kad:

Status: reserved

Kaip galima patikrinti, kas rezervavo?

Aukštyn