Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Viena iš sapnų rūšių yra psichologinės būsenos atspindys, tas tiesa :)


Va dar atsiminiau, kad kokiam tai baseine su draugais plaukiojau, ir laisvai galėjau ant baseino dugno vaikščioti :D ir labai ilgai išbūti po vandeniu :D Tik po pirmo karto jaučiau išniręs jaučiau kad truputį per nosį pateko :D

2Pacas

Pasakysiu trumpai ir aiskiai :D Ka galvoji (ta diena pagrinde) ta ir poto sapnuoji.

crystal

#332
gruodžio 22, 2013, 19:46:01 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 20:04:19 by crystal
Ech, kažkaip tikiu, kad šią savaitę daug kas forume, kas studentai ar moksleiviai, galėjo sapnuot savo mokslus, dabar gi paskutinės savaitės paprastai būna vien atsiskaitymų :D Pati paskutinę naktį tai savo projekto brėžinius sapnavau, dėl kurių paskutines 3 paras prieš savaitgalį beveik be miego sėdėjau ;D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: 2Pacas  gruodžio 22, 2013, 19:11:10
Pasakysiu trumpai ir aiskiai :D Ka galvoji (ta diena pagrinde) ta ir poto sapnuoji.



Laaaaabai retai taip būna žinok :)

2Pacas

Tau gal ir taip,as sakau is savo asmenines patirties. :D

.L.U.T.H.O.R.

Tai taip ir sakyk, nes dabar atrodo, kad visiems taikai :) Pas mane sapnai tai būna istorijų tipo vos ne dauguma, visi turi scenarijų tam tikrą :D Galima būtų filmą susukt ar istoriją parašyt :D Ar bent jau nupiešt, jeigu mokėčiau :D

Trance

Haha.. :) Jei sudėtume mano sapnus į filmuką, gautųsi tokia nesąmonė, kad galva apsisuktų.. Būtų galima sakyt "Dafuq did I just watched" ? o.O Sapnai dažnai neturi jokios logikos ir labai jau fantastiški.. Ir kas pas mane toj pasamonėj dedasi... :D

Corbero

Sveiki. Norejau paklausti ar kada nors esat susidure su tuo, kas man pastarosiomis savaitemis buvo per sapnus.?
1. Atsiguliau i lova ir uzmigau... Poto kazkaip (kaip ir visi sapnai) matau kad vaziuoju dideliu greiciu su traukiniu ir as ten su kazkuo kovojau ir tas zmogus ar kokia tai butybe, mane isstume is traukinio ir as buvau islindes ir vos laikiausi, kad neiskrisciau is jo, o man buvo labai sunku laikytis su viena ranka nuo didelio greicio ir tuo metu traukinys dare posuki, tai mane nese inercija ir maciau kai arteja betono kolona ir jei as neilysiu atgal i traukini automatiskai nuo tokio smugio mirsiu. Ir vienu momentu TOOOKS jausmas apime, pvz kai buna atrakcionai ir tave dideliu greiciu issuka ratu ir tu nieko beveik nuo tokio greicio ir pagautas inercijos nebegali padaryti. Tai toks realistinis pojutis buvo, kad net pabudau is sapno. O vat tada ir buvo idomiausia. Matau tris vaizdus: Gulinti save sukandusi dantis nuo to nemalonaus jausmo visas suparalizuotas ir negalintis atsibusti, apimtas siaubo. Poto matau save stovinti prie savo kuno tarkim vaiduoklio pavidalu ir matau salia savo fizinio kuno virs galvos sapno vaizdus, tarsi ten vel kita dimensija. Tuo metu tie vaizdai trumpam sustojo. Ir esme kad as uzsimusiau sapne atsirenkes i ta kolona, ispradziu vienu momentu tokia didele baime ir skausmas apime, kad taip niekada nera buvo ir vienu momentu viskas dingo.. VISKAS dingo... Ir as (sapne) isejau is savo kuno kaip kokia siela ir man buvo taip gera.. Taip gera. Neapsakomas jausmas, niekada tokio nejauciau. Ir poto jauciu kaip uz manes (neimanoma apibudinti) kazkas, mintimis kazka perdave. Tiksliai negaliu atsakyti, nes atrodo kad pasake daug, bet tiek daug kad negalejau suprasti.. Tai vat toks vienas is daugelio sapnu. Tad man idomu kaip vienu momentu as galejau stoveti salia savo fizinio kuno ir ji matyti ir buti sapne ir jausti visus tuos jausmus.. Gal kas minciu turit?

Domiosi as tokiais dalykais, bet sitas tai pirma karta toks  :o

O vakar sapnavau dar vienu lb idomu ir gasdinanti, bet tuo paciu ir mistiskai idomu. Tad pradziai gal kas turit ideju ka reiskia tas sapnas kuri papasakojau :)

Ir isvis pastaruoju laiku labai daug sapnu buna, kai suparalizuoja ir nieko negaliu daryti, jau kartais nebesinori sito, ipac nuo kazkokios vibracijos..

lukas11xxf

#338
gruodžio 28, 2013, 15:39:24 Redagavimas: gruodžio 28, 2013, 15:50:02 by lukas11xxf
gali but kad savo sapne susapnavai OBE. ,manau kad lli tavo sapnas reiksme but. kad galetu pranasaut kad galetu but AP arba klinikine mirtis ,bet neprim visko, cia tik savo apmastimu, o ka tu pirma karta ta sapne regeja ai  pojuti traukinio inercijos ir visus kitus, ar ta kita "kuna" regejai pirma kart regejai savo sapne (ar isvis) ?  bet zinok gali ir nieko nereikst, su pojucias nieko jie ir nereiskia, tai viskas yra normalu jos jausti sapne, o del kitu veiksmu (kovojimas,traukinys,laikymasist ect.) gali paskaityt sapnininka, o del kitu kuno nezinau kas tai galetu but,gal tiesiog pasamones kurynis
:)

Sunshine

#339
gruodžio 29, 2013, 13:53:42 Redagavimas: gruodžio 29, 2013, 13:55:40 by Sunshine
Aš ir pasidalinsiu savo sapnais, ko anksčiau visiškai nesapnavau. :)

Pirmasis sapnas - esu namuose, žiūriu sau ramiai pro langą, lauke dangus kaip per audrą, kažkokie keisti žybsniai, pažvelgus, kas aplinkui dedasi išvystu virš žemės kybantį tokį didelį, stiklinį kvadratą ir  jame spinduliuojančią melsvą energiją (aš taip suprantu), vaikštinėja vos keli žmonės, bet jie į tai nekreipia dėmesio, galiausiai iš dangaus išlenda kažkokie ilgi metaliniai čiuptuvai (pavadinsiu taip) ir pradeda tuos žmones gaudyti, na ir aš bėgu slėptis (iš vieno kambario į kitą), kad tik manęs nepastebėtų, už pakarpos nutempiu dar vieną žmogų iš to kambario (nepamenu ką, kuris ramiausiai ten sėdėjo). Tuo ir baigėsi viskas.

Antrasis sapnas - esu su kažkokia pažįstama jos namuose, viskas lyg ir ramu, taip pat žvilgteriu pro langą kažkokie lėktuvai ne lėktuvai skraido ir staiga atsiduriu kažkokiame kambariuke, bet galiu kiaurai pro duris matyti, kas vyksta, manau, pabaigą numanot, kažkas iš tos patalpos/kambario (nes man ten viskas keistai atrodė) išsitempia mano pažįstamą, aišku aš nieko nedariau, kažkodėl nenorėjau išeiti iš to kambariuko ir imtis veiksmų ir prabudau.

Tai va tokie sapnai, kaip iš fantastinių filmų. :D Kas norėsit, galėsit savo interpretaciją pateikti, nes man šie sapnai kartu keisti ir juokingi (vienas sapnuotas prieš porą dienų, kitas - maždaug prieš porą savaičių, labai tiksliai nepasakysiu). :D :)

navatnass

Sveiki, įdomu man irgi paliko žiūriu diskutuojate, tai vat įdomu  šiaip sapnuoju mergina, nors apie ją aš negalvoju [ji man patinka] nors išvis apie ją minties net nebuvo ką tai galėtu reikšti?
Ir dar vieną idomi situacija, kartais kai užmigdavau, ryte pabudes tėvai sako man, kad per sapnus šneki, nors pats to nepamenu, taip pat ką tai galėtu reikšti? Dėkui už atsakymus.

Teroras

Citata iš: navatnass  sausio 11, 2014, 23:31:21
Sveiki, įdomu man irgi paliko žiūriu diskutuojate, tai vat įdomu  šiaip sapnuoju mergina, nors apie ją aš negalvoju [ji man patinka] nors išvis apie ją minties net nebuvo ką tai galėtu reikšti?


Cia tau taip atrodo, kad apie ja negalvoji. Vien tai, kad ji tau patinka jau daug ka pasako. Jeigu pats ir nepastebi minciu apie ja, galiu beveik garantuoti, kad pasamoningai visvien ja prisimeni ir pns. Todel turiu nuliudinti, jeigu turejai minti, kad sapnai reiskia, jog ji apie tave galvoja arba tau jaucia simpatija. Zinoma taip gali buti, bet abejoju, kad si karta sapnai ta patvirtina.

Citata iš: navatnass  sausio 11, 2014, 23:31:21
Ir dar vieną idomi situacija, kartais kai užmigdavau, ryte pabudes tėvai sako man, kad per sapnus šneki, nors pats to nepamenu, taip pat ką tai galėtu reikšti? Dėkui už atsakymus.


Daznas reiskinys, mano mergina irgi per miegus daznai ka nors pasako :) Zinoma zodziai buna visiskai nelogiski, bet skamba taip lyg man ka nors sakytu ;D Nesakau, kad tai normalu bet, kad daznai pastebimas reiskinys tai tikrai.

Naujasisaš

#342
vasario 08, 2014, 11:21:18 Redagavimas: vasario 08, 2014, 19:04:20 by Naujasisaš
Sveiki, pradėjau užvedinėti sapnu dienorašti ir pastebiu kad sapnuoju daugybę sapnų per viena naktį, taigi šiandiena susapnavau 5 sapnus tai vienu iš jų pasidalinsiu:

Sapnavau, kad kalbuosi su pažįstamu žmogumi ( jo nevardinsiu ) ir žinau kad man reikia pinigu, tai mes kažką kalbam apie pinigus... jis man sako: - einam priduoti kraują ( nelegalus verslas kažkoks, nelegali firma kažkokia ) ir dar sako:  - jie mano kraują paimą ir nieko neklausinėją sumoka ( 100 Lt ) o po to pardavinėją kaip orą :D. Taigi ten nuėjau ir priėjo daktarė imt kraują, prie tos adatos, buvo pajungta šlangutė ir gale jos maišelis (kraujui) tai ji man tą adata į kakta įdūrė ir jaučiu kaip tas kraujas man laša ant veido, po to pats išsiėmiau ta adata ir atidaviau viska tai daktarei, taip ir baigėsi tas sapnas :D 

Sapnesu

#343
vasario 09, 2014, 02:08:45 Redagavimas: vasario 09, 2014, 02:14:06 by Sapnesu
Dažnai sapnuoju kad vairuoju automobilį ir nerandu kelio kaip nuvažiuoti arba kaip gryžti, arba ad nebemoku važiuoti. Dar pastaruoju metu teko sapnuoti jog keliauju po skirtingas šalis ir apsistoju skirtinguose viešbučiuose, einu i viešbučio restorana/kavine pavalgau, pabenrauju su bendrakeleiviais, ir t.t... tęsiasi... viskas kitose šalyse tik kitame viešbutyje :)  Dar dažnai sapnuoju kad pilotuoju lėktuva, arba kad mane kasnors paskraidina, autobusu stoteles, traukinius... viskas susije su kelionėmis ir transportu.

a.t.sielis

Vakar išėjau pasivaikščioti vakare, kai buvo tamsu. Einu link miškelio, galvoju, "na, jeigu kas nors užpultų, tai sakyčiau: "Chebra, atiduosiu mobilų telefoną, o pinigų neturiu. Tik kortelę leiskit išsiimti".

O naktį viską tą sapnavau: užpuolė gauja, atidavinėju telefoną. Veidus jų pamačiau, nu galvoju, palaukit, tuoj aš jus policijai priduosiu. Bet baisu, kad kai jau einu tolyn nuo jų, kad neužmuštų, kaip nereikalingo liudininko. :)

Dar vienas patvirtinimas vienam iš sapnavimo principų, kad ką pagalvoji, tą susapnuoji.

Aukštyn