Žmogaus kalba

Pradėjo cs, balandžio 24, 2017, 17:05:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

Citata iš: cs  rugsėjo 27, 2017, 23:58:16straguojama vieta yra sferų pastatos efektinė vieta
Šios vietos atrama yra neveikli, bet veikli semifunkcinėmis sąvybėmis. Apiimdama nemažą racioną semifunkcijų, sudarinėjama grandis su sferų ir sferų dalių - tresų, bei mažiausių dalių skladų analogijomis. Skirtumas tarp šių dalių yra įvardyjamas per analogijos skirtumą, už kurio esama pozicija ir vieta sudaranti panašias įsivedamas dalis, o jų grandis per standumo pertvarą išgauna fiksacijos demodeliavimo poziciją, kuri yra vidinė arba išorinė. Stragavimas tai yra fiksacijos pozicija, kai išrikiuojamos sferos, tresos, sklados ir atvedamos ties viena bendra analogiška pozicija siejančią jas visas viena fiksacijos sąvybe.

Citata iš: cs  rugsėjo 27, 2017, 23:58:16Taigi, straguojama vieta yra sferų pastatos efektinė vieta, kurioje yra visi šie gebėjimai.
Pagal šį stragavimo tarpsnį efektinė vieta turi antrikaciją ir savo sąvybę, per kurią analogiškai įsivedama straga yra magos pradžia. Maga - semifunkcinis gebėjimas sudurti skirtingas pozicijas į bendrą sąvybę. Tada assifavimas - prarastų ir naujų ryšių atvedimas padeda šiems gebėjimams susilieti, bei efektinė vieta tampa antrikacinė vieta, kur pažymėta ir daug parinkčių vienyja, patenka ir valdomos per standumo pertvarą.

Tolesnė pastata yra visų semifunkcijų suvedimo ir artinimo taškas, tarp kurio be 'mažos indeksacijos', priklauso būti dideliam gebėjimui ir dideliam rinkiniui iš kurio stragavimas pavirstu į mažesnią vietą, o didesnė vieta būtų kitokiaįvairinė.

cs

Prieš paminėtus punktus, sudaryta shema pasako, kaip ateigos realiai sukonstruojamos, geriausiai tai pasimato per ateigos realius demodeliavimo, (degediferencinės tresos sukuroje), vietoje. Tai pagrindinė nusakomoji shema, padariusi geriausią demodeliavimo atvaizdavimo būdą, kuris yra išdėlioti pavienėmis tresos dalimis, arba skladomis pagal išvedamas naujesnes sekas. Tresa yra vienas iš pagrindinių konstruojamų dalių gedefirencinėje, degediferencinėje tresoje esančių dalių ir shemaformato ateigų demaskavime veikia gediferencinės ir degediferencinės tresos dalys.

Kelių punktų shema, kaip visi šie nusakyti dalimis modeliai, formate veikia:

1. Visų rūšių formate esančios vietos yra sferiniai pavidalai, kurie modeliuojami ir poto demodeliuojami į ateigas, ateigos į antrikacijas.
2. Formatas turi ateigas, kurios kyla iš demodeliuotų sferų ir vietų. Ateigos gamina antrikacijas, bei demodeliavimo straga yra sferiniame pavidale, kuris yra kryptinis/dekryptinis.
3. Sukura iš ateigų formate skyla į pradines, pabaigos. Ateigos, skylančios į skilinius su rūšimi siejama skladomis ir tresomis esanti gediferencija/degediferencija.
4. Formatas yra uždaros paskirties ir geriausią atvaizdavimą įgauna kartu su semifunkcinėmis dalimis, jų pagrindinės: yra ateiga ir tresa, sfera. Jos iškildamos paruošia paviršių, ant kurio idėjinė paskirtis - visi semifunkciniai gebėjimai.
5. Tresa, jų mažoji paskirties dalis, kuri turi kryptis (konsediabiliavimo kryptys), kuriomis patojuojamas (sudarytas, pagal krypčių dėsningumus), esantis už visų paviršių būsimos pozicijos, yra skytiniame paviršiuje. Skytinis paviršius - idėjinis konstruotės paviršius, kur semifunkciniai gebėjimai yra savo našoje.

Tai nėra visi punktai, kaip veikia formate esantys semifunkciniai gebėjimai, o jų skytinis paviršius yra pirmos dekos paviršius, kuris taip pat virsta į kitokias konstruote, bet tik kitame, aukštesniame lygyje. Tai dar nebus galima garantuoti atvaizduoti to pakankamai tinkamomis priemonėmis, skytinis paviršius - šiuometinis idėjinis paviršius, su šiuometinėmis semifunkcinėmis priemonėmis iš kurių svarbiausios sfera, tresa, ateiga. Modelis su savo pastatos sukuvariniais nešėjais ir trasos ir kranos simplikantais yra žemesnės pakopos vaidmenyje. Dar žemesniame yra skladų ir gediferenciniai/degediferenciniai gebėjimai su sfemaformatinėmis demaskavimo ir poveikio ateigomis.

Yra prarastoji dalis, kuri skyriuose grupuojama, kaip nepaparasta, demodeliuojama dalis su pastatos pavišiumi, esantis viršupripatinėje skiltyje. Šių dalių skirtumą tektų rasti per paruoštus ir neparuoštus šiam formatui paviršius. Tai reiškia skytinio paviršiaus antrikaciją, per dar neparuoštus tam pavidalus.

Galima interpretuoti skytinį paviršių, per semifunkcinius gebėjimus, už jo stovėjimo arba kitokios informacijos nėra. Todėl ir nėra antrikacijos rodmens. Kadangi tiriama abstrakti vieta, kur galima suklysti, perdaug nekišami betkokie išvedinėjimai, o paprasčiausiai atrandamos aplinkybėmis pasislėpusios semifunkcijų dalos. Idėjinis paviršius (IP), yra šiuometinis semifuncijų rinktinis gebėjimas, kurį sudaro paruošti ir neparuošti pavidalai su pakopomis.

cs

#137
rugsėjo 30, 2017, 15:26:31 Redagavimas: rugsėjo 30, 2017, 16:27:35 by cs
CitataNorint numatyti, bendrus ju nešejus, tenka susidurti su shemaformato tresa, kurioje pažymeti pradiniai skaldos bruožai.
Citata1. Shemaformatinė tresa
Shemaformato tresa


2. Shemaformato standmuo (SS) (pakeista)

3. Gediferencija Degediferencija (SS)

Kaip ir matyti, shemaformato tresa turi savo nešėjų grupę, kuri semifunkcijoje antrikacijos procese dalo ir bendrina nešėjų grupę, kuri aktyvi arba neaktyvi. Shemaformato standmuo yra vieta, kurioje būsenos sulaikomos ir nuskaitomos per demodeliavimą, o vėliau antrikacijas. Tai Yra standuo, kuris varinėjasi tresoje, kol sugriebia nešėjus ir gediferencijuoja/degediferencijuoja sukuros našą.

Pagrindinė sukuros gediferencija yra nešėjų aktyvi būsena, bei jos nuskaitymas, kaitymas narių straga, dregoginė preservacija ir gebos seka. O degediferencinės sąvybės yra neaktyvių nešėjų dėliojimas ir sekų įtresinimo būdai.


klajunas

Ar negalėtum duoti žmonėms kokių nors akivaizdžių sąsajų to ką rašai su akivaizdžiomis paprastos kalbos formomis. Nes matosi, kad per daug užsikasęs savo pominčio struktūrų analize. Nelabai aišku ką tai duoda akivaizdžioms kalbinėms išraiškoms.

Be to neaišku kaip tu tą savo pomintį atkapstai, nes tos paviršinės formos į kurias jis skyla - mąstymas ir išorinis kalbėjimas - nelabai tą pomintį tokiame lygyje, kokiame tu vaizduoji, atspindi.

Pomintį galima skirstyti į kamieninę ir šakinę  dalį. Pirmoje dalyje formos bendros kalbai ir minčiai, o šakinėje pradeda formuotis atskiri sandai.

Ar tai nebus tik aklas dalybinių darinių spėliojimas?

cs

Citata iš: klajunas  rugsėjo 30, 2017, 16:24:39Ar negalėtum duoti žmonėms kokių nors akivaizdžių sąsajų to ką rašai su akivaizdžiomis paprastos kalbos formomis.
Kadangi nesuprantu, kas yra paprastos formos, teisingiausia būtų apibrėžti, pačiam ir pasakyti apie ką, tai. Nes panašu, kad paprastos formos gali būti neperdaug akivaizdžios.

Citata iš: klajunas  rugsėjo 30, 2017, 16:24:39į kurias jis skyla - mąstymas ir išorinis kalbėjimas - nelabai tą pomintį tokiame lygyje, kokiame tu vaizduoji, atspindi
Gali nieko nereikšti mano shemos ir tu gali neturėti patirties tai suprasti. Jeigu norėsi suprasti pats pasakysi, nes atrodo, kad tau nevertinga.

Citata iš: klajunas  rugsėjo 30, 2017, 16:24:39Pomintį galima skirstyti į kamieninę ir šakinę  dalį. Pirmoje dalyje formos bendros kalbai ir minčiai, o šakinėje pradeda formuotis atskiri sandai.
Nevisai, čia yra vien minties struktūros, kurios nesikabanoja labai žemai ir giliai, man tai kaip parastos senai buvusios ir tebebūnančios formos. Jų suvedimas ir kampų atvedimas duoda atskyrimo momentą, bet jį suprasti negalima pėmus taikyti kokių nors populiarių shemų: galimybių medžių, matematinio įvykio ir t.t. Čia racionali dalis yra visai kitur padėta, dabar yra momentinė išraiška visų semifunkcijų dalos.

Citata iš: klajunas  rugsėjo 30, 2017, 16:24:39Ar tai nebus tik aklas dalybinių darinių spėliojimas?
Kadangi nėra niekur knygose, kas yra semifunkcija, tai visų pirma ir atrodo kaip spėliojimas, bet ištikro - tai egzistuoja ir yra įsipynimo mometų neakivaizdžioje kalboje. Man tai neatrodo, kaip spėliojimas, nes mano būdas yra pildyti ir papildomai ieškoti semifunkcijų verčių ir efektų. Tai yra labai platus paieškos momentas, o vien galimybių medžio tam nepakanka, nes yra paieškoje ir klaidų faktorius.

cs

#140
rugsėjo 30, 2017, 23:03:44 Redagavimas: rugsėjo 30, 2017, 23:23:04 by cs
Citata iš: cs  rugsėjo 29, 2017, 21:28:45Visų rūšių formate esančios vietos yra sferiniai pavidalai, kurie modeliuojami ir poto demodeliuojami į ateigas, ateigos į antrikacijas.
Tokio kismo rezultate, vienos iš jų jungčių yra parodančios antrikacijos galimybes. Antrikacija - formato atitaikymas esanti už ateigos punkto. Kas įeina ir išeina iš šios sferos, pasilieka kaip būsena, išsaugojamas fragmentas siejamas su jos užvadinimu.

Kadangi tai nuolaidus grupavimas, pirmiausiai eina sferiniai pavidalai turintys būsenų ir blokų tresas, bei žemesniame lygyje skladas, kaip visų būsenų jungiamąsias dalis. Demodeliuojami visi sferų pavidalai būna surenkami į dekas, kurių atitektis susirušiuoja į paskyrasias dalis, bei įvardyjamos jos dalys yra per antrikacinius ateigų pavidalus formate.

Formatas tai būsenų įvardyjimas ir paruošimas jungtims. Antrikacinės jungtys - paverčiančios pavidalus užvardyjimais. Kadangi tai nuolaidus grupavimas, pirmiausiai sferos, paskutinė vieta - ateiga. Ateigų sudarymas yra svarbiausias tresos funkcinis: dedas, krana. Taigi, paprastosios ateigos yra: deda, krana, akiromatizuojamas kanalas. Šių ateigų judėjimas arba jungimas priklauso nuo demodeliuojamų būsenų tresoje, koleriacijos.

Būsenos pagrindinės ir paskirosios antrikacijos - semifunkcijos:
1. kišmo palenga 2. dregoginė preservacija 3. straga 4. assifavimas 5. prieštodiniai valdikliai 6. giborgizacija

Šios semifunkcijos dalos konkretume, išskiria sferos pavidalus ir gediferencijuoja/degediferencijuoja sklada, pagal jos bruožus, ruošiama terpė, o joje lieka semifunkcinis gebėjimas.

Pagerina situaciją, valdiklių nuotektys, ateiga yra nuotektis, kuriai tenka po kryptinę/dekryptinę sferą. Taigi, formuojama nuotektis, būtinai remiasi su jungtimi, kuris reguliuoja analogišką veikimo kryptį. Tai konkretume terpės atvaizdavimo - analogijos demodeliuojama būsena.



gidas

"Pavėlavęs"  - atostogos, nuotykiai, galiausia  pagirios. "Perbėgau", nesuprata ir  tarsiu nuosavą, "protingą" nuomonę. :)

Nagrinėjamas reikalas yra  neįmanomas suvokti, nes esminis klausimas bandomas suptrasti  vadovaujantis principu "suprasti save iš savęs". Tai gal ir neblogai... Deja. mano akimis - šis disputas tėra spekuliacijos IT pagrindu, kas yra  chrienovina sukurta paties tiriamo subjekto (?)-objekto(?) smegeninėje. Gaunasi suš... loginis ratas, kuris - kaip žinia  -  0 vertas.

Išeitis iš "aklavietės"?   - sparčiais tempai besivystanti  vizualizuota neurofiziologija, užduodanti ir daug naujų klausimų, bet ir tiksliai atsakanti į kai kuriuos š.m. nežinomus. Uraaa.... ;D

P.S. Dėl kalbos ir sąmonės. Mano galva - žmogaus kalba/sąmonė yra būtinas "junginys", ir kalba yra žmgiškos sąmonės pagringas. Dėl įvairiausių temos terminų  tuo tarpu patytėsiu ...  ;D

P.P.S Abstinentai - eikit. šikt  :D 

elteide

Citata iš: kiskis  spalio 01, 2017, 09:33:11Pritariu, kartu su ateistais. :D

aš susilaikau :)

cs

@gidas, jau nevienas mano, kad čia darkymas sąmonės ir proto sukondebiliuotų jungčių. Tačiau, čia geriausiu atvėju, yra teorinė/praktinė medžiaga. Iš jos galima pasimokyti arba nežinoti ir nesidomėti visai. Jei tai subjektyviai veikia, kaip ezoterika ar turi tokį polinkį veikti - vadinasi, medžiaga netaip suprantama.

Dar patikslinu, kad čia teorinė medžiaga, kas nori ir turi minčių tokiu pobudžiu, laukiu, galite pridėti. :)

a.t.sielis

Iš kur gauni tą teorinę medžiagą?

Linas Esu

@cs , koks gautinis tikslas , siekiamybė ?

cs

@a.t.sielis ar teko domėtis, galime jau ta tema pakalbėti? Tema yra kalba, tai kaip tu interpertuoji ir kaip perteikti gali ar parodyti, kas už to slypi? Matomos aiškios struktūros, o jų nustatymas yra šifravimo/dešifravimo darbas.

@Linas Esu nesuprantu, kodėl tau įdomūs nevisai racionalūs ir nepaaiškinami dalykai. Tad, jei manai, kad aš tau racionaliai išaiškinsiu savo planus, nesulauksi. Mano siekiamybė, ne išduoti ką esu suplanavęs toliau veikti, bet mano siekiamybė daugiau suprasti kalbą. Kalba šiuometinė turi struktūras, kurios antrikaciniu būdu leis iššifruoti, ką kalba laiko jungtimis ir kaip interpretuoti daugiausiai bus leidžiama.

:)

Linas Esu

Citata iš: cs  spalio 01, 2017, 14:33:40@Linas Esu nesuprantu, kodėl tau įdomūs nevisai racionalūs ir nepaaiškinami dalykai. Tad, jei manai, kad aš tau racionaliai išaiškinsiu savo planus, nesulauksi. Mano siekiamybė, ne išduoti ką esu suplanavęs toliau veikti, bet mano siekiamybė daugiau suprasti kalbą. Kalba šiuometinė turi struktūras, kurios antrikaciniu būdu leis iššifruoti, ką kalba laiko jungtimis ir kaip interpretuoti daugiausiai bus leidžiama.
:)
Ką tik atsakėte :D :D " Mano siekiamybė, ne išduoti ką esu suplanavęs toliau veikti, bet mano siekiamybė daugiau suprasti kalbą. "

P.S ačiū :D

cs

#148
spalio 01, 2017, 20:09:33 Redagavimas: spalio 01, 2017, 20:14:35 by cs
Dabar bus apžvelgiama "tikrosios kalbos procedūrinės shemos" dalys, kurios būna keturiose pozicijose ir sudaro keturiuose skiliniuose procedūrų jungtis. Šių skilinių tarpinė vieta būna viso proceso jungimosi ir poveikio vystymo pradžia. Tokias procedūrų jungtis sukuria kompoziciniai dėmenys (KD), kuriais kalba išskiriama. Tokie pirmieji dėmenys savo pozicijose būna: formos, lygiai. Pirmieji pasižymėti: KD yra išskirtos, ir tikrosios kalbos dėmenys.

"Akiromatizuojama geba", tai sukurtų ir įvardintų dėmenų sukura per nuotekties dėmenis ir pirmuosius KD, daroma sklaida, kuriai vystymo poveikis suteikia tarpinės būsenos tarpsmus ir laikinas būsenas, bei suduriamų, įvardyjimų procedūrose, nuotektyje. Tai yra tarpsmų KD su kuriais tikrosios kalbos procedūros vykdomos, iš komandinio taško (KT).

Nepagrindinė sukura (i) demodeliuoja paviršiuje akiromatizuojamas pozicijas KT, bei papildo esminiu tarpsmo jungimo pripatus.

Pagrindinė sukura (ii) modeliuoja visumoje skiliniuose esančius procedūrinius KD, bei suteikia jiems kryptines ateigas.

Pirmieji dėmenys, priklausantys sukuros demodeliavimui ir priklausantis sukuros rūšiai yra poziciniai ir jiems skirta procedūrų jungtis būna jungiama SATA principu. Serijos-atraijos-takų-ateigos, kurioms priklauso paskirta krypties tarpsmas.

Kiti dėmenys yra akiromatizuojamos gebos kintamieji susiję su procedūrų jungtimi. Ši procedūra, turi kintamąją poziciją, kurioje kiti dėmenys priklauso vystymui, kuris subendrinamas su KD lokacijomis per antrikacinį semifunkcinį gebėjimą. Todėl kaip taisyklė, tikrosios kalbos visi dėmenys koncentruoti į antrinį vykdymo būdą (AVB). AVB - naujas vykdymo būdas, kuris iš skilinių pozicijose sudaro nuotektis ir tarpsmus procedūrinėms dalims.

Tai - pagrindas, KT, KD, AVB išvestys ir sąsajos yra pačios pagrindinės ir siejančios nuoseklią procedūrą. Sukura atgamina ryšius, pervedančius link antrikacinio semifunkcinio gebėjimo.


gidas

@cs - ar negali žmoniškai, paprasčiau išdėstyti savo teoriją? Tavo specifinis žagonas varo į neviltį - ne specialistui visą ką dėstai yra pofig. Išdėstyk mokslo populiarinimo kalba, kad visiems daugiau ar mažiau būtų aišku. O gal paprasčiausiai mus visus pizdavoji - aš ir galėčiau-jei netingėčiau sukurpt tokią "teoriją", kad visi į kelnes pridėtų. :D

Aukštyn