Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

preacher

Citata iš: Strategas  liepos 12, 2013, 16:56:14
    O tas, kuris mano, kad tema beprasmė ir yra 7 klasės "įntrigų" lygio, pereik į aukštesnę klasę, kodėl diskutuoji ir nusileidai iki tokio "žemo" sau lygio, m?

Nebeveblenk niekų niekale. Čia tas "kritikas" ir bus tavo antras acc, pastoviai zyzi  ir skundiesi Paragrafų, esi kaip boba ir dar reikalauji, kad jis atsistatydintu, nes tau jis nepatinka, ne? Asmeniniai konfliktai, nesutarimai, nuoskaudos ir turi lygti tik tarp tavęs ir jo, ir savo nesutarymų ir pagiežų nepiršk kitiems torte....

2Pacas

preacher,Ramiau biski.Nepradedam stumt viens ant kito ir pravardziuotis nes tuoi labai greit gali viskas pasibaigt, nedarom oftopo.

Benamis

Asmeniskumus trinsiu.

paragraf 78

Ne, benami, netrink, tegul būna ši tema išsiriejimui, nes jei trintum asmeniškumus tai reiktų visą temą ištrinti lauk. Netrink nieko

SeCreT

    Senai pastebėjau paragrafo kategoriškumą ir užsispyrimą. Krikščionybė ir viskas kas su ja susiję jo arkliukas ir tą demonstruoja taip viską pakišdamas po šia tema, bet temų yra labai daug ir visko po ja nepakiši. Man gaila, kad tenka tai viešinti, kad pats žmogus taip ir nesuprato ką daro. Atmert akis yra būtina sąlyga tobulėjimui. To pas adminą niekada nebuvo. Užjaučiu.

Strategas

  Preacher - tikiu, kad tas asmuo kažkada prisitatys ir Tu pamatysi klydęs, o toks bandymas mane pažemint naudos atneš tik Tau - tiesiog dabar žinau kokio menko intelekto lygio esi. Su tuo ir sveikinu  ;)
Beje, visiškai aiku, kas Tave įžeidė, ogi Tavo pačio žinutė apie 7 klasę. Smagu.  8)

preacher

Citata iš: Strategas  liepos 12, 2013, 17:18:28
  Preacher - tikiu, kad tas asmuo kažkada prisitatys ir Tu pamatysi klydęs, o toks bandymas mane pažemint naudos atneš tik Tau - tiesiog dabar žinau kokio menko intelekto lygio esi. Su tuo ir sveikinu  ;)

Koks asmuo? Paragrafas? Nu esu su juo diskutavęs ir? Pažysti manę asmenišai, kad teigi kokio aš intelekto? Ar dabar kontroatakuoji ir šmeiži manę, nes aršiau tavę sukritikavau? Aš taves nežeminau ir neturių tokių ketinimų, tiesiog - kritika ir tiek...

Strategas

  Priimta.

xsistemax

Ko taip tarpusavyje pliekiatės?Meskit šalin emocijas,gal praregėsit.

czech-kuolis

Kritika - ir? Tuo atveju jis pasielgė labai teisingai - pamėgino apginti jaunesnius forumo narius, tuos pačius "geltonsnapius" nuo nepagrįsto minėtojo inkognito kaltinimo ir net vadintume pravardžiavimo. Ir kaip lygus su lygiu - sutiksime, kad geltonsnapis ir senas pirda yra tos pačios kategorijos žodžiai/frazės, kai tarkim "apsitriedęs senis" - jau būtų ne. Aišku, visada galima sakyti "Garbingasis sere, jūsų išankstinės nuostatos ir spėjimai apie forumo narius ir jų reakciją tikro karo atveju, kelia tiek klausimą apie Jūsų paties dalyvavimą ir patirtį kare, tiek verčia jus paprašyti liautis vadinti forumo narius geltonsnapiais. Jei kiltų klausimas - kalbu tokiomis struktūromis todėl, nes baigiau Adminų kursus Pasakų karalystėj", bet pats supranti.

O šiaip pagrindinė giluminė priežastis, kodėl administratorius (aš irgi paryškinsiu) nemėgstamas, greičiausiai yra ta, kad jis netiki jūsų švytuoklėm, abdukcijom, vibracijom ir pasaulio pabaigom. Tai turbūt ir paaiškina, kodėl aš jį palaikau - nes aš irgi netikiu. O kadangi anas dar ir prie knygų sėdėjęs, ir gali užduoti suktų klausimų, tą neapykantą tik didina  8)

Kritika

czech-kuolis, kai sugebėsi tekstą ne tik perskaityti bet ir suprasti, tada aš su tavimi ir padiskutuosiu. Dabar nepyk, bet nematau reikalo ;) Sekmės :)

O čia apie tą jo "netikėjimą":

http://anomalija.lt/2013/05/kas-yra-magija-bei-kai-kurie-etiniai-jos-principai/
http://anomalija.lt/2012/11/tikroji-magija-neturi-spalvos/

Taip pat patariu paskaityti jo žinutes kur jis išreiškia savo "netikėjimą" antgamtiškomis jėgomis:

http://anomalija.lt/forum/index.php?board=12.0

Į tolimesnes tavo žinutes neatsakinėsiu. Taip pat tokie veikėjai kaip Preacher irgi nesulauks mano atsakymo. Tiesiog įspėju tam, kad nemanytumete, jog neturiu ką atsakyti :)

Strategas

 
CitataO šiaip pagrindinė giluminė priežastis, kodėl administratorius (aš irgi paryškinsiu) nemėgstamas, greičiausiai yra ta, kad jis netiki jūsų švytuoklėm, abdukcijom, vibracijom ir pasaulio pabaigom. Tai turbūt ir paaiškina, kodėl aš jį palaikau - nes aš irgi netikiu. O kadangi anas dar ir prie knygų sėdėjęs, ir gali užduoti suktų klausimų, tą neapykantą tik didina


  Viena yra teigti, kita yra užginčyti. Tai ne tas pats. Tada kyla normalus klausimas - jei niekuo netiki (kaip ir Tu), kokio velnio čia sėdit? Koks to tikslas? Pažvengt iš kitų? Pasityčiot? Užginčyt? Ko siekiat? Forumiečiai dalinasi informacija, žiniomis, sukauptomis per tam tikrą laiko tarpą, o jūs ko siekiat?
Neapykantą didina kategoriškumas ir reikalavimas pagrindimo. Kai kam pagrindimo tiesiog išvis nėra, tačiau to kaskart reikalaujama. Understood?

czech-kuolis

Citata iš: Strategas  liepos 12, 2013, 17:36:47
Kokio velnio čia sėdit? Koks to tikslas? Pažvengt iš kitų?

Na, negaliu už kitus kalbėt, bet, jo, panašiai.

Kritika, aš žinau, kad jis tiki ir Dievu, ir lygtai egzorcizmu, gal dar kažkuo, bet iš keturių mano išvardintų objektų, greičiausiai, nei vienu (akivaizdu, kad kils klausimas dėl "pasaulio pabaiga" - turėjau omenyje visokius 2012 12 20). Kaip matau nesu taip pasikaustęs paragrafizme kaip tamsta, gal todėl ir diskusija nesigauna, kaltas.

.L.U.T.H.O.R.

CitataŠešėlį, sutikčiau su tavimi tęsti diskusiją, bet žinau, kad tokią diskusiją nebūtų objektyvi


Žinovas  :D Tai žinoma ne objektyvi, bet čia dar neaišku iš kurios pusės labiau ;)

Žmogus gali netikėti kažkokiais dalykais, bet į juos žiūrėti iš vienokios ar kitokios pusės (filosofinės, mokslinės, istorinės ir taip toliau ir panašiai) ir čia bendrai paėmus, o ne išskirtinais atvejais :)

Taip pat laukiu, bereikalingo religijos kišimo pranešimų citatų. Jeigu jau kritikuojate, tai bent visus faktus surinkite. O ne, ai va čia forume yra, manau visi norintys ras tai ką noriu pasakyti :D

Strategas

CitataKokio velnio čia sėdit? Koks to tikslas? Pažvengt iš kitų?
Na, negaliu už kitus kalbėt, bet, jo, panašiai.

    Tuomet tai daug ką paaiškina. Tik klausimas būtų toks: ar Paragraf irgi "žvengia" tokiu būdu iš kitų, neretai pavartodamas tokius išsireiškimus kaip: "man jūsų gaila" (necituoju). Jeigu toks tikslas, tuomet taip - viskas stoja į savo vietas.

Aukštyn