Kas mūsų laukia po mirties?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 28, 2011, 08:12:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

mano ziniomis jie yra ateiviu produktas, kur vietoj sielos yra patalpinama atitinkama programa. Nezinau, ar Vytautas kalba apie ta pati.

Benamis

Man rodos Vytautas kazka panasaus rase kazkada forume. Bet kokiu tikslu tai daroma? Nes man si teorija skamba svelniai tariant mazai tiketina ;D

Vytautas

Citata iš: Benamis  sausio 05, 2014, 21:33:01
Ok, daleiskime jus teisus, tada pasakykite kas nulemia, kad vieni is musu Zemeje turi sielas, o kaikurie sielu neturi?

Sielos neturėjimą nulemia elementari priežastis klonavimas. Jokių problemų tai padaryti net mūsų mokslui. Tiesiog kažkas mus paklonavo praeityje. Klonavimas vyko šitame lygyje ir neperėjo anapusinio pasaulio procedūrų. Klonai tiesiog nematomi anapusiniam pasauliui. Atitinkamai ir neturi reikiamų sudedamųjų dalių.

Benamis

Tada kitas klausimas:

klonas (zmogus be sielos) + normalus zmogus (su siela) = ?

Vytautas

Citata iš: Benamis  sausio 05, 2014, 21:48:55
Tada kitas klausimas:

klonas (zmogus be sielos) + normalus zmogus (su siela) = ?


Galimi abu variantai. Kas gausis konkrečiu atveju nežinau. Bet tai kažkaip apsprendžia anapusinis pasaulis ar būti našlaičiu.
Bet klonas+klonas= klonas (garantuotai) nepriklausomai kad mirimo procedūra lyg ir praeita. Lyg išoriškai viskas natūralu.

Benamis

Ir Jus Vytautas siulote pasitikrinti kaip anksciau minejote su svytuokle, tiesa? Taip pat jusu zodziais mes svytuokles pagalba bendraujame su siela? Bet tada atsakykite man, jeigu as klausiu svytuokles:

- Ar as turiu siela?

Ir atsakymas buna "Ne", kas ta atsakyma padiktuoja, jeigu zmogus be sielos bendrauti su neegzistuojancia siela negali? ;D Logikos nematau. Suprantu jeigu atsakymas buna "Taip", o vat jeigu "Ne"?

a.t.sielis

10 balų Benamiui už logiką!

Benamis

Tai cia manau kiekvienas ismastyti sugebetu, tiesiog idomu sulaukti Vytauto komentaro :)

TinSoldier

Tai kad jau dešimtyse temų jis ant savo logikos vis pasimauna, ir nusipeza.
Bet niekaip nesugeba išmatyti, kame problema jo teiginiuose..

Benamis

Nepamenu atsakymo i si klausima, nes nemanau, kad toks apskritai buvo, todel ir noreciau suzinoti ka Vytautas apie tai mano :)

Vytautas

Truputi patikslinu klausimą "ar aš bendrauju su savo siela?". Pačiam priversti švytuoklę atsakyti "taip" kažkaip nepavyksta. Kiek suprantu šiame procese dalyvauja du nežinomi energetiniai laukai. Pradiniu momentu veikia pačio žmogaus laukas, o kai įsijungia sielos kanalas veikia žymiai galingesnis laukas kuris užgožia žmogiškąjį. Yra buvę kad sielos laukas buvo kažko per silpnas. Bet tada su švytuokle galėjau išdarinėti ką noriu. Kai normaliai prisijungi tiesio priversti švytuoklę atsakyti į tą patį klausimą dvejopai neįmanoma. Iš kitos pusės esu pasitikrinęs ar tai veikia. Tiesiog sužinojau kurie žmonės be sielos ir išprovokavau juos pabandyti naudotis švytuokle. Švytuoklė jiems neveikė. Atitinkamai kitiems ji veikia be problemų. Tiesiog patikrinta praktiškai.

minde1990

#281
sausio 05, 2014, 22:10:29 Redagavimas: sausio 05, 2014, 22:15:59 by minde1990
is pradziu Vytauto atsakymai buvo geri, teisingi, nu paskutiniai mistika kazkokia, puse zmoniu klonai, o kaip suzinojai jog yra be sielu, klonai zmones ? Gal svytuokle melavo

As irgi isbandziau svytuokle, ji neveike, tad as tikras turiu buti jog esu klonuotas ? galiu ramiai gyventi, reiskias pomirtinis gyvenimas manes nejaudina

Benamis

Na, atsakymas kazkoks suktas :) Bet tiek to, ne man teisti kas teisus, o kas ne, tiesiog buvo idomu sulaukti atsakymo :)

Vytautas

Citata iš: minde1990  sausio 05, 2014, 22:10:29
As irgi isbandziau svytuokle, ji neveike, tad as tikras turiu buti jog esu klonuotas ? galiu ramiai gyventi, reiskias pomirtinis gyvenimas manes nejaudina

Naudotis švytuokle turėtum mano nurodytu būdu nes kitaip ji niekaip neveikia. Maža to pasitikrinti reiktų keletą kartų. Nemanau kad esi besielis žmogus  :)

a.t.sielis

Matot, Vytautas "sielos" terminą visai kitaip supranta, ir viskas. Nieko čia ypatingo. O žinios tai tokios, prie švytuoklės pririštos, toli nuo jos ir nenueina. Ne kažką. Šiaip gal ir yra tame kažkas, bet ne super duper žinojimas.

Aukštyn