Pranašingi ženklai

Pradėjo a.t.sielis, gegužės 30, 2013, 17:38:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Šiaip nesu prietaringas. Bet vienas atsitikimas duoda pagrindo manyti, kad ženklai visgi veikia.

Prieš kokius metus kartą vakare išėjau pasivaikščioti prie namų. Daugiabučių kvartalas, toks beržynėlis žalioje zonoje. Kažkokie paukščiai taip intensyviai ir bjauriai klykė. Atkreipiau dėmesį. Ne į patį faktą, bet į savo reakciją - kad tai nemalonu ir kad tame intensyvume yra kažkoks pranašingumas,  bloga nuojauta. Paskui, mėnulis, nepamenu ar buvo pilnatis, bet irgi pasirodė labai keistai. Ir bendrai aura, atmosfera - su kažkokiu blogumu. Nu galvoju, kažkas blogo gali įvykti.

Ir va, savaitės ar kelių savaičių bėgyje nuo to beržynėlio kokių pora šimtų metrų artimą žmogų primušė girta gauja, vos neužmušė.

Taigi, teoriškai įžvelgčiau, kad reikšmingesni negu konkretūs ženklai ar jų forma yra mūsų sąmonės reakcija. Jeigu iš tikro kažkodėl yra gili reakcija į kažkokius aplinkos dalykus, tai galima manyti, kad tai susiję su kažkokiais rimtais ateities įvykiais. O šiaip teoriškai, taip, paukščių, kitų gyvūnų elgsena, dangaus kūnų vaizdas - klasikiniai pranašingi ženklai, tą žinau iš bendro išprusimo. Įdomu tai, kad tai nėra kažkas konkretaus - pvz. kaip "juoda katė perbėgo kelią", arba "sutikau žmogų su tuščiais kibirais". Vat kažkoks toks intuityvus sąmonės sureagavimas, atmosfera pati.

lietuvis002

Man buvo, kad kai juodas katinėlis parbėgo gatvę, aukštielnikas išsitiesiau ant žemės :| Bet netikiu šiais ženklais, nebent parinkta data, kad ir Rugsėjo 11 įvykiai, pasiskaitykit kokie sutapimai su tąja diena..

Iron Tara

Tie ženklai yra matomi kasdieną, tik ne visi žino, jog mato ženklus. Kiekvienas paukštis, kiekvienas praeivis gali juo būti. Tie ženklai nurodo mūsų padėtį gyvenimo linijų sankryžose, kurios veda į konkrečius įvykius. Tik prieš pat įvykiui įvykstant tie ženklai būna labai pastebimi ir išsskirtini, o jų nepaisant ir einant ta pačia linija tolyn, įvyksta tai, kas turėjo įvykti.

Šios žinios yra iš Vadim Zeland'o knygos apie transerfingą. Manau, kad apie tuos ženklus jis yra teisus. Vis dėl to, kiekvienas įvykis ir veiksmas yra kito, įvykusio prieš tai (priežąsties), atoveiksmis.

Atpažinę ženklus ir teisingai juos interpretavę, mes galim keist savo likimą. Tačiau tai nėra taip lengva... Atpažinti gal ir nėra taip sunku, tačiau nuspėti, ką tai galėtų reikšti, yra labai sudėtinga.

Aukštyn