Močiutės apsireiškimai namuose.

Pradėjo Melia, rugpjūčio 18, 2013, 12:33:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Melia

rugpjūčio 18, 2013, 12:33:13 Redagavimas: rugpjūčio 18, 2013, 12:47:08 by Benamis
Sveiki ,taigi   noriu jums papasakoti apie kelius įvykius kurie iki šiol neduoda man ir mano draugėms ramybės.

Mano draugė Gabija gyvena 3 aukštų name ,Palangoje. 1,2 aukštuose  gyvena ji su savo tėvais ,o 3 gyveno jos močiutė. Taip išėjo ,kad močiute po kurio laiko pradėjo sirgti vėžiu ir galiausiai vieną rytą tiesiog nepabudo. Po kelių mėnesių mano draugės tėvai pradėjo tiesiog nuomoti  trečio aukšto kambarius poilsiautojams. Šią vasarą Gabija pakvietė mane  atvažiuoti pas ją su kita savo drauge Urte savaitei.Mes žinoma sutikom :) Vieną vakarą sugalvojom atlikti dvasių kvietimo seansą ,trečio aukšto koridoriuje ,pabandyti iškviesti jos mirusią močiute. Pagooglinom ką reikia daryti ,kad išsikviestumėme artimą dvasią,pasidarėm lapą su adata ir susėdom ratu.Nežinau kaip ten išėjo ir išsikvietėm kažką ar ne.Adata žinoma judėjo kažką,bet man rodės ,kad Gabija judino adata specialiai ,kad mus įbaugintų. Vidury seanso išgirdom,kad kažkas iš poilsiautojų grįžo  ir nori eiti pas save į kambarį . Mes supanikavom ,iš karto užpūtėm visas žvakes ,suglamžėm popieriaus lapą ir viską išmetėm į šiukšledėžę. Taip viskas ir baigėsi.Po kelių dienų poilsiautojai pradėjo skustis Gabijos mamai ,kad girdi bildesį kuris neduoda jiems miegoti ,vidury nakties kažkas pradeda belsti į kambario duris ,bet kada jie jas atidaro niekas nestovi. Tėvai suvertė visą kaltę mums ,nes manė ,kad tai mes triukšmaujamą ir trukdom  ramybę. Dar po kelių dienų pati Gabija pradėjo skųstis ,kad naktį atsikėlus  ,kambario gale mato kažkokį tai siluetą. Mes net nebuvom pagalvojusios ,kad tai gali būtį močiute ,kol vieną dieną mes sedėjome pirmame aukšte ir žiūrėjome televizorių. Aš prisiminiau ,kad kuprinėje turiu čipsų pakelį  ir tuoj jį atnešiu. Tada įvyko žiauriai keistas dalykas. Belipdama pamačiau jos močiutę ,lipančią laiptais ,mes prasilenkėm ,lyg ji leistusi į pirmą aukštą ,bet kada atsisukau jos nemačiau .Žinoma iš baimės pradėjau rėkt ,buvo  žiauriai daug streso ,nes buvau labai išsigandus.Tada bijojau daugiau čia pas ją likti ,tad paskambinau mamai ir ji mane pasiėmė.Ar tai galėjo būti jos močiutės vaiduoklis? Gabija ir poilsiautojai  iki šiol skundžiasi keistais apsireiškimais. [/b]

a.t.sielis

#1
rugpjūčio 18, 2013, 12:52:55 Redagavimas: rugpjūčio 18, 2013, 12:54:35 by a.t.sielis
Sakyčiau, greičiau ne močiutės vaiduoklis, o kažkokia kita jėga, sugebanti pateikti tokią iliuziją. Nematau priežasčių šitoje istorijoje, kodėl močiutė turėjo likti žemiškoje sferoje kaip vaiduoklis. Prieš tai vaidenimosi nebuvo, tik po spiritizmo seanso, taigi, tai susiję su tuo seansu.

Master

#2
rugpjūčio 18, 2013, 14:44:36 Redagavimas: rugpjūčio 18, 2013, 14:48:24 by Master
Chm... Savitaiga?
Šeip tai nesuprantu... Pradžioje kvietėte dvasias, o vėliau skundžiatės jų buvimu... Mano galva tai kažkoks nonsensas..
Realiai netikėčiau, kad tai išviso žmogaus dvasia (gerų geriausiu atvėju tai galėjo būti jos energija ar informacinis laukas, kuris laaabai greitai sunyksta aplinkoje. Bet dėl to nežinau...  ),na nebent manai, jog po mirties tavo močiutė neturėtų ką veikti... Šeip ji mirusi, todėl gerbk ją ir nebekaišiok jos vardo kur papuola ;)
Kad kaip Sielius sakė, kad iškvietėte kažką kito irgi netikėčiau, nes tikrai nesate sukaupusios tiek energijos.
Adata virpa pati yra daug straipsnių paneigiančių spiritizmo realumą, tad... nebekvaršinkite sau galvos ir pamirškite... Galbūt lankytojai skundėsi, bet tik dabar jūs atkreipėte į tuos skundus dėmesį. O vaidenimasis galėjo būti streso/baimės/tikėjimo padarinys :)
Aš manau.

varpainis

99 procentai tokiu ir panasiu istoriju buna pezalai..  :)

paragraf 78

Na jei remtis okultine tradicija, tai prisišaukėt lervą (nes būtent jos ir ateina spiritizmo seanso metu). Tiksliau neprisišaukėt bet sukūrėte. Na bet čia sako okultinė tradicija.
Šiaip kas dėl adatos judėjimo, tai taip, tavo draugė pati tą adatą judino, nors gali būti kad nespecialiai. Tiesiog tokių senasų metu žmogus nevalingais mikrojudesiais judina adatą, dubenėlį ar panašų daiktą, kuriuo kviečiamos "dvasios".

Kasius

Ką mergaitės? Prisižaidėt?

Kitoje Ronžės pusėje tarsi ir bažnyčia yra?
Nueikite tiesiog sau ramiai pabūti bent pusvalandį, ne į mišias, kurių greičiausiai nelabai ir suprantate, ir ne išpažinties, kurios jums irgi nereikia, o tiesiog sau ramiai pabūti ir pailsėti, pagalvoti.

Šiaip jau krikščioniškos teologijos  požiūriu joks blogis negali nei užpulti, nei nuskriausti, nei gundyti, jei tik pats žmogus to nenori, o ir gundyti daugiau, bent jau katalikų nuomone, velnias negali daugiau nei žmogus gali išlaikyti.
Ir išgąsdinti negali. Nebijokite.

Aukštyn