Žadintuvas Mintyse

Pradėjo Qwanttolie, rugpjūčio 16, 2013, 03:04:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Aš kažkada berods iliustruotame moksle apie tai skaičiau straipsnį, o gal ir ne jame, nepamenu tiksliai. Straipsnis buvo skirtas būtent tokiam pabudimui. Ten viskas buvo paaiškinta, kokie veiksniai tada veikia, konkrečiu tavo nurodytu atveju, stresas yra papildomas faktorius, kuris mobilizuoja organizmą.
Šiaip nelabai bepamenu kas ten buvo rašoma tame straispnyje, tik paskiros nuotrupos, tai nesiimsiu aiškinti kokie ten dalykai veikia, bet tik tiek noriu pasakyti, kad viskas yra pagal gamtos dėsnius ir jokios mistikos.
Jei tikrai tau įdomi ši tema, manau pats susirasi straipsnius, juo labiau jei moki anglų kalbą, tai ir mokslinių publikacijų rasi, o tada ir mus apšviesi

Na tai ar paaiškinsi kodėl aukštesniosios jėgos ne visiems padeda keltis reikiamu laiku be žadintuvo? Kas čia per neteisybė iš aukštesnių jėgų plaukianti?

czech-kuolis

A.t.sieli, bet rimtai, kodėl aukštesnės jėgos nepasitiki tokiu puikiu išradimu kaip žadintuvas? Gal jos bando mums kažką pasakyti? Gal žadintuvas - tai šėtono išmislas ir naktį vyksta kova, tad atsibudimas prieš nuskambant žadintuvui yra šviesos pergalė prieš blogį? Tiek daug klausimų, ir tiek mažai atsakymų...

Man irgi yra tokių dalykų buvę, kaip ir visiems turbūt, bet rimčiau nei "o kaip faina" to nevertinau. Manau, kad tiesiog mes labiau atkreipiame dėmesį į tokius dalykus, nes per metus pabundam, na tarkim, vidutiniškai du kart per naktį (čia tie, kas gerai miega), tai per metus susidaro 700+ pabudimų, per dešimtmetį atitinkamai dar daugiau ir t.t. Kiekvienas neįprastas atsibudimas daug geriau užsifiksuoja nei rutininis. Pvz. ar mažai tokių atveju, kai žmonės nenusistato žadintuvo ir pramiega? Arba atsibunda nuskambėjus žadintuvui? Neįdomu. Ištrinam.

O dėl tikrumo gali pats padaryt eksperimentą. Šią savaitę nusistatinėk laikrodį, tarkim, 8:13 vieną dieną, 9:07 kitą, 9:15, 7:42 etc. ir galėsi pasižiūrėt kiek aukštesnės jėgos padės šįsyk. Paklaida tebūnie 2 minutės.

a.t.sielis

#17
rugpjūčio 16, 2013, 20:40:54 Redagavimas: rugpjūčio 16, 2013, 22:17:22 by a.t.sielis
Norėčiau pasakyti, kad priimu jūsų apibūdinumus ir veikiančius faktorius (kaip stresas, ir t.t.) kaip natūralią visuminio vyksmo dalį.

Čia prisimena tokios knygos kaip "Stebuklas Anduose" (kur herojus krikščionis perkopia kalnus plikom rankom) arba S.Kurilovo "Vienas okeane" (apie jo - savamokslio jogo ir sportininko/naro - šuolį iš sovietinio kruizinio laivo "Sovietskij Sojuz" 1974 m. prie Filipinų salų, ir tris paras trukusį plaukimą iki kranto audringoje jūroje, 100 km). Abiejose knygose aprašomos transo būsenos, kai didelio įtempimo metu naudojamos tiek organizmo jėgos, tiek gaunama aukštesnė pagalba. (šiame forume kai ką iš panašių dalykų aprašinėjo dalyvis Vytautas)

CitataNa tai ar paaiškinsi kodėl aukštesniosios jėgos ne visiems padeda keltis reikiamu laiku be žadintuvo? Kas čia per neteisybė iš aukštesnių jėgų plaukianti?


CitataO dėl tikrumo gali pats padaryt eksperimentą. Šią savaitę nusistatinėk laikrodį, tarkim, 8:13 vieną dieną, 9:07 kitą, 9:15, 7:42 etc. ir galėsi pasižiūrėt kiek aukštesnės jėgos padės šįsyk. Paklaida tebūnie 2 minutės.


Manau, tas sąlytis su širdyje glūdinčia Aukščiausiaja Siela (kuri taip pat yra ir Laikas) nėra visada vienodas. Kartais jis stipresnis, kartais silpnesnis. Tas pats žmogus skirtingais gyvenimo momentais kartais daugiau gauna įkvėpimo iš Aukščiausios Sielos, kartais mažiau, pagal savo būseną, kiek jis atsigręžęs į ją. Taip ir su skirtingais žmonėmis.

Kartais tie atsibudimai yra atsitiktinis sutapimas, nes prabundi daug kartų, prieš ir po žadintuvo skambėjimo. O kartais jauti, kad sąmonė prabunda su daugiau ypatingumo.

Šiaip turiu tendenciją viską matyti kaip Dievo veikimą, kas yra natūralu bet kuriam teistui. Pvz. jeigu spėju į traukinį vėluodamas, tai galvoju "Dievas padėjo". Tiesiogiai ar netiesiogiai.

CitataA.t.sieli, bet rimtai, kodėl aukštesnės jėgos nepasitiki tokiu puikiu išradimu kaip žadintuvas?


O kas sako, kad nepasitiki? Tai tiesiog rodo, kad sąmoningas tiesioginis sąlytis su Laiku yra stipresnis negu objektinis-išorinis.

Argi nėra minkščiau prabusti pačiam, o ne būti pažadintam žadintuvo?

Aukštyn