Pragaras zemeje

Pradėjo 2Pacas, birželio 11, 2013, 18:46:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

PERSPEJU GALI SOKIRUOTI.

Nzn net ka pasakyt tesiok noriu pasidalint su jumis situo klipu. Tai kad kita kart pries sesdami prie stalo pagalvotumet....
https://www.youtube.com/watch?v=JS3djv9XO9w

a.t.sielis

Kai pažiūrėjau Earthlings, kelias dienas nenorėjau gyventi šiame pasaulyje. Daug kietaširdžių Žemėje.

Marius

#2
birželio 11, 2013, 19:13:47 Redagavimas: birželio 11, 2013, 19:22:35 by Marius
Ir kas tie kietaširdžiai?tiepatys žmonės,kurie gimsta ir miršta kasdien,tiepatys kurie vaikšto šia žeme..Čia labai geras pavizdys visokiems utopistams,kurie svajoja apie tobulą pasaulį..atsipeikėkit,žmogus yra žiauriausias padaras žemėje ir tą žiaurumą apmažina tik ystatymai ir bausmės baimė,nebūtų jų,būtų begalinė mėsmalė..Mates aš tokių video nemažai,bet esmė tokia,kad tai vyko vyksta ir vyks visame pasaulyje..žiaurumas?taip ir tai dalis kiekvieno žmogaus,esmė,kaip ir kokiu lygiu gali jį suvaldyt.

a.t.sielis

Realistiškai tu čia Mariau surašei. Bet visgi manyčiau, žiaurumo galėtų mažėti, jeigu tie, kurie savo pavyzdžiu įkvepia kitus, pasistengtų laikytis aukštų idealų.

Marius

Tai ir daro kaikurie žmonės ir organizacijos,bando savo pavizdžiu mažint,bet kaip ir minėjau,tai jau yra žmoguje-žiaurumas,ir kiekvienas bando jy savyje suvaldyt,kaikas to net nebando valdyt ir išsilieja an aplinkos..nuo to nepabėgsi ir nemanau ,kad kadanors pradės gimt žmonės,kuriuose nebūtų nė dalelės žiuarumo.

Master

Aš nesuprantu, kaip mes galime dėtis, kad palaikome gerus santykius su gyvūnais, ar juos mylime, jeigu čia pats nusisukę juos suvalgome. Juk miršta mąstantis organizmas, jis patiria skausmą...
Aišku suprantu, kad mirčių vienaip ar kitaip išvengti negalime. Kiek mikrobų nužudome, kai nusivalome rankas dezinfekciniu valikliu :D viskas turi būti proto ribose. Na, bet tokius dalykus tikrai reiktų tvarkyti.. Ypač kai yra galimybė :)
Ps. Patiko viena mintis. Kaip mes galime norėti taikos pasaulyje, kai patys esame gyvi karstai?

omcikas

aš sąžinę raminu galvodamas,kad kiekvienas žuvęs gyvūnas rainkarnuojasi į tobuolesnę, aukštesne gyvybės formą  ;D

a.t.sielis

Citata iš: omcikas  birželio 11, 2013, 19:28:30
aš sąžinę raminu galvodamas,kad kiekvienas žuvęs gyvūnas rainkarnuojasi į tobuolesnę, aukštene gyvybės formą  ;D


Ne, jis turi sugrįžti, ir nugyventi jam skirtą laiką toje gyvūno formoje. Bet to, kietaširdis elgesys ir nesavalaikė mirtis nuo žmogaus rankos jam gerų įspūdžių nesuteikia.

preacher

Heh... na matote visa evoliucija yra pilna smurto ir visur stipesnis lipa ant sprando silpnesniajam. Realiai gyvunai tėra mažiau paženge evoliucijoje, negu mes. Galbūt jei žemėje gyventu dar kažkokia kita stipresnė ir pažangesnė rušys, nei žmonės ir mes butume taip kankinami.

2Pacas

Bet jus pagalvokit kiek jie patire streso blogu emociju ir t.t.t baisu net pagalvot.O mes poto viska valgom nenuostabu kad dbr ypac padaugeja visokiu depresiju blogu nuotaiku ir t.t.t galbut siti dalykai turi kaskiek itakos musu savijautai.

Master

Che, che... Tik dabar supratau kokią gilią prasmę turi temos pavadinimas (pragaras žemėje).
Tikrai, gal ne mes esame svarbiausi, gal mes tik atliekame baudėjų funkciją :D ...

a.t.sielis

Citata iš: Master  birželio 11, 2013, 19:49:39
Tikrai, gal ne mes esame svarbiausi, gal mes tik atliekame baudėjų funkciją :D ...


Jeigu ir taip, tai vis vien sau kuriam blogą atoveiksmį, panašiai kaip agresoriai, kurie vykdė trėmimus į Sibirą.

Ir planetoje blogą atmosferą sudarom tuo.

varpainis

Na vietomis toks elgesys su tais gyvunais kiek per ziaurus ir netinkamas. Bet is esmes rekti, kad gyvuliu auginimas del maisto, kailio dar kazko yra baisiai jau blogas dalykas yra kvaila. Visgi patys zmones esame zinduoliai, plesrunai ir sedime paciame maisto grandines virsuje. Geriau jau tas parselis man suteikia dziaugsmo leksteje, kepsnio pavidalu, nei, kad ji gamtoja sumedzioja koks plesrunas.


a.t.sielis

Jeigu "lazda turi du galus", kokia bus beširdiško elgesio pasekmė?

Pvz. gaunam kažką naudingo iš gyvūnų, laikom juos fermoje, o jų jauniklius atskiriam ir paskerdžiam. Už gera blogu atmokam.

Aukštyn