Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 30, 2017, 16:10:16tavo tėvas yra tavo tėvas, tu negali tapti savo paties tėvu, ir negali būti be tėvo.
Na šioje situacijoje yra būtent taip kad esu savo tėvo tėvas. Pagal mano turimą informaciją suprantama iš kur gaunasi kad čia atsiradau, tiksliau, buvau sukurtas kaip pirmas biologinis žmogus. Per 6 įsikūnijimus buvau "suderintas" gyvenimui čia. Ir po to atsirado pirmoji moteris. Mums dar gyviems būnant atsirado "iš niekur" dar 250 žmonių porų. Nuo to viskas ir prasidėjo su biologiniais žmonėmis. Jokio brolių seserų kraujomaišos poreikio kaip pagal bibliją su Adomu ir Jieva, nes apart jų ir jų likusio vieno sūnaus nieko daugiau nebuvo.  Plius dar vėlesnis klonavimas jau tavo dievo "kūryba". Tiksliau sugadinimas visko kas čia buvo. Iš čia ir visos ligos, išsigimimai. Ne psiudo dievo jėgos bent nesugadinti to kas yra. Visumoje taip ir gaunasi kad aš esu savo tėvo tėvas biologine prasme. O ne biologine prasme yra pirmapradžiai kūrėjai (vyras ir moteris). Mes gi jų vaikai ir tokie kaip jie. Suaugę užsiimsim savo materialių pasaulių kūrimu kaip ir jie. Tik savotiškai būsim tobulesni už tėvus nes būsim patys pabuvę materijoje. Jie tokios galimybės neturėjo. Ir mūsų santykiai su pirmapradžiais kūrėjais kaip tėvų ir vaikų o ne kažkokie iškreipti vieno tėvo be motinos. :)

Vytautas

#511
gegužės 30, 2017, 18:34:01 Redagavimas: gegužės 30, 2017, 18:36:26 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 30, 2017, 18:08:56gal ir zmonos neuzturejot per begiojimus
Na taip 31m vis gyvenu su tą pačia. :) Laikas kažką keisti. :) Kiek galima. :) Mano tėvai dar žiauriau. Jau 70m kartu. :)

a.t.sielis

Vytautai, įdomių dalykų tavo švytuoklė prikuria, knygą rašyk :)

Vytautas

#513
gegužės 30, 2017, 20:53:40 Redagavimas: gegužės 30, 2017, 21:06:35 by Vytautas
Tingiu ir su literatūriniais sugebėjimais problema. Visuomet viskas gerai buvo su tiksliaisiais mokslais. :) Be to fantazuotojų ir be manęs pakanka.  :) Aš tikiuosi kažkokios rimtesnės realizacijos. Tiesa, atsiprašau, tėvai kartu tik virš  60 metų. 

mcgyver

Vytautai, gal gali paklausti svytuokles ar as klonas ar tikras zmogus?

elteide

Citata iš: mcgyver  gegužės 31, 2017, 11:26:56Vytautai, gal gali paklausti svytuokles ar as klonas ar tikras zmogus?
jau sake, kad visi klonai ir tik jis pats ir dar gal 10  zmoniu yra originalai..

mcgyver

Tai gal as tarp desimties :D

kiskis

Citata iš: elteide  gegužės 31, 2017, 13:16:04jau sake, kad visi klonai ir tik jis pats ir dar gal 10  zmoniu yra originalai..
Jau sake , bet ne taip, kalba ejo ne apie stukas, o apie procentus.

Citata iš: mcgyver  gegužės 31, 2017, 13:27:21Tai gal as tarp desimties :D
Greiciau tarp 100%, kodel taip pasitiki Vytauto svytuokle-melage?

mcgyver

Nei pasitikiu nei nepasitikiu seip idomu ka svytuokle parodys.

.L.U.T.H.O.R.

@mcgyver pats paklaust turi, man rodos taip sakė @Vytautas :D

mcgyver

Man gali neveikti ir nelabai noriu darytis, mokytis kaip nauduoti, o Vytauto svytuokle veikia, tai greiciausias budas man suzinoti.

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  gegužės 31, 2017, 14:29:55Nei pasitikiu nei nepasitikiu seip idomu ka svytuokle parodys.
Jeigu gerai pamenu , jo švytuoklė išjungta iki kažkokio tai įvykio , katastrofos turbūt :D o šiaip mes gyvename matricoje :D

mcgyver

Ne mes gyvename hologramoje arba kompiuterio simuliacijoje. :D

Linas Esu

.Šiame forume kiekvienas įsitikinęs savo hipotezės realumu , tiek daug jų , net nebežinau ką reiktų atsirinkti .
1. Į kurį dievą tikėti ?
2. arba kokiame pasaulyje gyvename . matricoje ar kompiuterio simuliacijoje ?

o gal tiesiog ...

Tiesiog ---> tiesa ---> teisybė = Toras ( skandinavų dievas )
Pagal vikingų mitologijas , mes gyvename plokščioje žemėje , o mus saugo jo kūjis . ? :D

Vytautas

#524
gegužės 31, 2017, 15:30:26 Redagavimas: gegužės 31, 2017, 15:33:59 by Vytautas
Kas liečia kopijas originalus tai buvo laikas kada pasinaudojus švytuokle kaip aprašiau buvo galima sužinoti kas esi. Tiesiog veikdavo arba ne. Dabar kiek suprantu išjungta. O aš pasakyti taip pat neturiu teisė. Galų gale jei neteisinga informacija tiesiog be reikalo sunervinsiu žmogų. :) Kas liečia bendrai originalų skaičių tai jis mažėjo. Čia bloga naujiena kaip įprasta pateikiama "laipsniškai blogėjančiai". Dabar skaičius lyg ir fiksavosi. Viso originalų yra apie 8 milijonus šiame materialiame pasaulyje. Ne materialiame pasaulyje galinčių čia įsikūnyti dar yra apie 17 milijonų. Niekas čia per daug nesiveržia. :) Originalai čia gyvena tik Lietuvoje, Baltarusijoje, Rusijoje, Latvijoje. Kažkaip savaime sėslūs ir niekur nekeliauja. Kur gimė ten gyvena. Beja Putinas vienintelis valstybės vadovas pasaulyje originalas. Taip kad kažkas jį kažkaip paveikti neturi galimybių. :) Vienas iš nesuvokiamai saugomų žmonių. :) Bendrai visos teigiamos permainos turėtų paliesti ten kur gyvena originalai ir šalia jų kopijos. Kita pasaulio dalis tegul žinosi kaip nori. :)

O šiaip viskas versijos. Kol kas jokių viešų įrodymų bent aš neturiu. :) Vis laukiu. :)

Aukštyn