Deja Vu!

Pradėjo Apple, birželio 08, 2014, 00:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Apple

Iskart atsiprasau jog sukuriau nauja tema.

Zodziu daug kur skaiciau apie deja vu ir kazkaip niekad nebuvau rades , kad kur nors butu parasyta kodel deja vu atsiranda tik tam tikrais momentais , o ne kiekviena diena arba kelis kartus i savaite?
Kodel tas jausmas trunka taip trumpai?


dar papildomai apie deja vu, intike skaiciau, kad mokslininkai kazkur rase , kad kai zmogus mirsta , iskart po mirties jo smegenys dar buna gyvos 7 minutes ir per tas 7 minutes zmogus isgyvena lygiai toki pati gyvenima, tai dabar pagalvokit, kad gal mes istikruju siuo metu esam mire ir siuo momentu eina tos 7 minutes, tai vat, as galvoju taip, kad kai kas nors is musu pajaucia ta deja vu jausma , jis parodo tai , kad tu jau esi mires, nes atsimeni savo praeito gyvenimo tam tikrus momentus, jeigu zmogus nera jautes deja vu jausmo, tai galima sakyt , kad jis nera dar mires.

O kas nors is jusu turi savo nuomone apie deja vu, kaip ji gali atsirast , kodel ir panasiai?

woozyy

tai jei tu mires, teoriskai mastant, tas mokslininkas nustates jog pajutus deja vu esi myres tai esi tu. ir pats tu nustatei jog esi jau myres, nes visi asmenys yra tavo pasamones vaisiai. taip pat ir as kuris raso sia zinute  :D

Apple

nu taip ten kur paciam gale parasiau , tai ta ir norejau pasakyt, jog mano manymu tie kas pajunta deja vu jausma yra mire, taip as buvau patyres deja vu jausma ir as manau , kad as esu mires, bet man buvo idomu ka kiti zmones galvoja apie deja vu.

Bet dar papildomai norejau suzinot , ar kas nors zino , kodel deja vu trunka labai trumpai ir kodel jis neatsiranda taip daznai.

a.t.sielis

deja vu gali būti dažnas, kasdieninis jausmas, ir trukti ilgiau. Priklauso nuo sąmonės būsenos.

Manau, kyla iš ryšio su supersąmone, aukščiausiąja sąmone, kuri visados lydi mūsų individualią sąmonę kaip geranoris globėjas. Ji žino praeitį, dabartį, ateitį, todėl esant tampresniam ryšiui, tas žinojimas persiduoda mums, ir tada, susidūrę su tuo žinojimu tuo momentu, kai jis išspildo, patiriame deja vu.

woozyy

as asmeniskai deja vu daznai jauciu. kartais atrodo jog tai jau sapnavau. kartais trunka apie koki 10s cia ilgiausiai. ir galvoju gal tai zenklas ir stengiuos padaryti ka kitaip. pavizdziui nusukti artimiausia posuki.

Supera

Man irgi pasitaiko tas de javu jausmas, bet nemanau kad aš mirus >_> kaip sakoma skauda, reiškias gyvas.

O kas dėl pačio de javu tai esu girdėjus tokį gandą, tiesa čia ar melas negaliu ir pasakyt, gal net visiška nesamonė iš tikro, bet esmė tame, kad de javu yra ale tai, kad tave pagrobę ateiviai buvo ir sugražino į tą momentą iš kurio pagrobė. Įdomiai skamba sakyčiau,bet pagal tokią teoriją, tie kurie dažnai jaučia de javu būna ir taip pat dažnai pagrobiami. Tada kyla klausimas kam dažnai to pačio asmens prisireikia?

woozyy

tada esu daznai grobiamas  :D

.L.U.T.H.O.R.

O gal de javu checkpoint'as? :D Tipo kažkur miršti toliau ateityje, bet tau dar ne laikas ir sugrąžina į paskutinį kažkokį užsaugotą įvykį :D

Supera

Tai tie kurie dažnai jį patiria tai tiek pat kartų miršta ir būna sugražinami. Kažkaip per daug antrų šancų.

Ir šeip, nepakeistum ateities jei taip nutiktų? Nebent tavo pačio gyvenimas yra labai svarbus ir jo nebuvimas sukeltų dideles pasekmes, tada taip, sugražinimas kaip ir logiškas.

.L.U.T.H.O.R.

O gal apskritai dievas updatina serverį ir kai kurie jaučia, kai kurie ne kai naujas patch'as pareina, nes užlagina ties ta vieta, arba jų gyvenmas susijęs su patch'u xD Nu čia fantazijos :D

ponaitis

Šeip esu girdėjas kad dejavu tai smegenu glicas,bet man labiau patinka checkpount versija:D

Supera

O gal mes keliaujam laiku ir kažkuriam momente gryžtam atgal, kad pataisytum ko pridirbom ateity?

Trance

Na, visokių variantų galima prigalvot.. :) O gal pavyzdžiui de javu tai obės pasekmė. Žmogus kiekvieną naktį nesamoningai palieka savo kūną ir velnias žino kur klaidžioja, tai gal savo ateitį pamato, o atsibudęs lyg ir prisimena, kad tai jau buvo įvykę. :)

woozyy

cia ir gan logiskas varijantas, nes man kartais atrodo jog tai sapnavau.

Benamis

Nezinau ar logiskas variantas, taciau, kad @Trance teorija idomi tai sutinku :)

Aukštyn