Ekstrasensai - kaip jie suranda kunus?

Pradėjo Benamis, sausio 06, 2013, 18:45:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Teroras  sausio 07, 2013, 20:12:49
Skeptikams tai nors ekstrasensai apie visa gimines istorija papasakotu nuo A iki Z, jie butu isitikine, kad tiesiog ekstrasensas pasamde sekli, kad viska apie juos suzinotu ;D Cia net nera apie ka kalbeti :)

Mano favorite: http://www.bitva-extrasensov.ru/1157/ - 9 sezono laimetoja. Tiesiog apakes nuo jos buvau. Tiesa kaip supratau ji naudoja nelabai gera technika informacijai gauti (juodaja magija) :)


Sutinku su tavim :D

Šitą aš irgi mačiau ir man patiko :)

Benamis

Suintrigavote tai nuo 5 sezono i 9 persokau ;D Tikrai idomi moteriske :-[

eve9lin

Man kazkaip patiko jos charakteris, tikrai isano savo reikala. Tik gaila kad juodoji magija....

paragraf 78

Citata iš: eve9lin  kovo 17, 2014, 18:27:43
Tik gaila kad juodoji magija....


Kaip sakoma "tikroji magija neturi spalvos". Kiekvienas magas kuris prašnenka apie spalvas, greičiausiai yra apsišaukėlis arba šoumenas. Tai ne mano mintis, tiesiog dažnas rimtesnis magijos adeptas apie tai kalba.

Sharikovas

Amerikoj 99% visu laidu daugiau ar maziau yra rezisuojamos, manau ,kad Rusijoj statistika panasi.

Benamis

#20
kovo 17, 2014, 18:48:53 Redagavimas: kovo 17, 2014, 18:52:14 by Benamis
Idomiausia, kad apie Ekstrasensu Musio rezisura tik ir kalba ivairiuose forumuose, taciau iki siol nei is vieno ekstrasenso kuris ten dalyvavo (net ir tie kuriuos ismete po pirmojo etapo, noredami save "pateisinti" tyli), nei is kitu zmoniu susijusiu kazkodel neisgirdome apie rezisuros fakta, o sou skaiciuoja ne metus, ne du ir ne trys :) Kalba tik zmones kurie neturi jokio tiesioginio rysio :)

Labai idomus interviu su viena dalyve kuri ten dalyvavo (is Estijos): http://www.balsas.lt/naujiena/768460/estijos-aiskiarege-i-kaldre-kai-buvau-vaikas-galvojau-kad-visi-tai-sugeba-i - interviu pasakojo ir apie savo gyvenima ir apie dalyvavima sou (idomu tai, kad jiems net nakvyne nera apmokestinama visa ta laikotarpi, o filmuojama labai ilgai) :)

idenmeyou

Ekstrasensais tikrai netikiu ir skirstau jas į dvi dalis, tie kurie akivaizdžiai kalba vėjus ir tie, kurie už pirmuosius yra gudresni ir žino kaip apgauti "akluosius". Aklieji šiuo atveju būtų masė pasaulio žmonių, kurie lygiai taip pat lengvai gali apgauti sudėtingesnio magijos triuko ir jo niekada nesupras, nors geram magui viskas ten labai aišku, bet žmogui išlieka mistiška ir nesuprantama.
Visi tie ekstrasensų rūbai, rankų gestai ir t.t. užburia savaip žmogų, labiau įteikia patikėti juo, jie tą dalyką puikiai moka, kitaip sakant viskas prasideda lengva hipnoze, kad taptumėme mažiau skeptiški.
Mačiau ne vieną ekstrasensų sezoną ir nuolatos būdavo vienas kitas žioplesnis, o vienas ar du smarkiai išsiskirdavo iš kitų savo gebėjimais, viską puikiai nupasakodavo, bet niekada nesakydavo tiksliai toje vietoje ir ne kitaip, dažniausiai būna tampoma guma, o vėliau pasakoma vieta, čia irgi sužaidžiama. Apskritai jie visi specialiai kalba ne aiškiai, tiesiai šviesiai, o labai miglotai.

Jei ekstrasensai išties galėtų viską taip numatyti, jau seniai nebebūtų tiek policijos, tyrėjų, įvairių tos srities pareigūnų, būtų vos keli kriminalistai ir ekstrasensai atliktų visą darbą. Nors dabar ir yra tokių laidų kur neva ekstrasensai padeda išaiškinti nusikaltimus, bet viskas byloja apie tai, kad pasaulyje dauguma žmogžudysčių ar kitų nusikaltimų nėra ištiriamos, tuo tarpu jei ekstrasensai ištikrųjų matytų pro jų matomus vaizdinius niekas neprasprūstų.

Benamis

#22
kovo 17, 2014, 19:59:10 Redagavimas: kovo 17, 2014, 20:00:56 by Benamis
Tu dabar nupasakojai tai, ka ekstrasensai visuomet pabrezia: jie niekada nemato visko taip lyg ziuretu filma per televizoriu. Taip pat jie nezino kodel nemato visko aiskiai ir tiksliai. Kartais mato tik kazkokius simbolius, kartais daugiau, taciau tikrai jie nedirba taip kaip tu cia isivaizduoji ekstrasensus.

Neneigiu, yra begale apsisaukeliu, apie viena is tokiu pasakojau pats siame forume stai cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2359.msg42538#msg42538 - taciau nepaisant to, yra ir tokiu kurie mane labai nustebino (tiksliau buvo vienas). Nesu kazkoks parapsichologijos ar mistikos fanatikas, taip pat nesu koks nors paauglys kuris viska priema uz gryna piniga (atsiprasau paaugliu kuriuos izeidziau ;D), taciau kalbant bent jau is savo varpines, tikrai esu isitikines, kad yra zmones kurie mato siame pasaulyje siek tiek daugiau nei mes.

Sharikovas

Citata iš: Benamis  kovo 17, 2014, 18:48:53
Idomiausia, kad apie Ekstrasensu Musio rezisura tik ir kalba ivairiuose forumuose, taciau iki siol nei is vieno ekstrasenso kuris ten dalyvavo (net ir tie kuriuos ismete po pirmojo etapo, noredami save "pateisinti" tyli), nei is kitu zmoniu susijusiu kazkodel neisgirdome apie rezisuros fakta, o sou skaiciuoja ne metus, ne du ir ne trys :) Kalba tik zmones kurie neturi jokio tiesioginio rysio :)



Cia yra paprastas dalykas, dazniausiai laidos dalyviai pasiraso kontraktus kur yra punktai nurodantys ka galima kalbet su zurnalistais, o apie ka patylet, tai jei dalyviai nenori but uztasyti po teismus laikosi kontrakto salygu. Nesakau ,kad butent sita laida surezisuota, nors man asmeniskai tai viskas aisku su tokio pobudzio laidom, kitam tiesiog patinka ziuret ir perdaug nesigilina, skonio reikalas.

Benamis

As tik pasakysiu, kad pasaulyje slaptos pazymos is pacio Pentagono isvysta dienos sviesa, o cia matyt laidos kurejai sugalvojo kazkoki TOP-SECRET plana (tavo atveju tai kontraktas), kuris padeda jiems toliau testi laidas be jokios baimes, kad bus isaiskinta didzioji ju paslaptis :)

idenmeyou

Citata iš: Benamis  kovo 17, 2014, 19:59:10
taciau kalbant bent jau is savo varpines, tikrai esu isitikines, kad yra zmones kurie mato siame pasaulyje siek tiek daugiau nei mes.

Gal kiek per grubiai aš apie juos. Gal ir yra žmonių, kurie išties gali pamatyti daugiau nei mes, bet tada mano galva tiktų pavadinimas jų "genetiškai tobulesni".

Teroras

Citata iš: Sharikovas  kovo 17, 2014, 20:02:43
nors man asmeniskai tai viskas aisku su tokio pobudzio laidom


Ir kas tau aisku? Pats dalyvavai? Turi slaptus irasus kurie irodo, kad viskas sufabrikuota? Laidos kurejas esi? Kas tau aisku? Suprantu, kad galima abejoti, netiketi, bet kai zmones tokias frazes naudoja tai bent koki nors viena kaip minimum fakta pateiktu.

Visaziniu sindromas forume igauna pagreiti.

Benamis

Citata iš: idenmeyou  kovo 17, 2014, 20:13:35
tada mano galva tiktų pavadinimas jų "genetiškai tobulesni".


Gera formuluote kuri galima sakyti atspindi mano isivaizdavima kodel galbut kai kurie zmones mato daugiau nei mes. Bet nesiplesiu kaip as tai isivaizduoju :)

idenmeyou

Šiaip galėtum papasakoti plačiau kaip tą įsivaizduoji, praplėstum temą.

Benamis

Citata iš: idenmeyou  kovo 17, 2014, 20:22:56
Šiaip galėtum papasakoti plačiau kaip tą įsivaizduoji, praplėstum temą.


Zmones kurie teigia, kad yra ekstrasensai (na, toki pavadinima sukure jiems visuomene), dazniausiai teigia, kad tokia dovana tikriausiai gavo nuo Dievo. Taciau as manau, kad jie tiesiog kaip tu issireiskei yra "genetiskai tobulesni".

Taip kaip paprasti zmones turi geresne uosle, klausa ar pan. Lygiai taip pat ekstrasensai turi geresni "pasaulio suvokima". Jeigu daryti prielaida, kad kiekvienas daiktas turi savo energetika ar, kad zmogus turi kazkoki energetini lauka kuriu mokslas tiesiog dar nespejo irodyti, tai tie zmones savo igimtu gebejimu geba ta energetika perskaityti taip kaip gali. Jeigu pasaulyje egzistuoja akimis nematomos energijos ar kokios nors bangos (tiek naturalios tiek zmoniu sukurtos), tai kodel negaletu egzistuoti ir kazkoks zmogaus energinis laukas? Skirtumas tas, kad vienus mokslas gali irodyti prietaisu pagalba, o kitus dar ne.

Cia mano tokie pamastymai, isvedziojimai ir prielaidos susijusios su ekstrasensais :)

Aukštyn