Burtininkai ir -ės, šamanai ir kiti ekstasensinių galių ekspertai

Pradėjo Strategas, spalio 15, 2013, 21:01:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Strategas

   Sveiki visi, žinau, kad tikrai čia bus tokių, kurie kažkada lankėsi ar lakosi pas būrėjas (-us), gal šamanus, gal kitokius ekstrasensus. Man būtų labai įdomu sužinoti Jūsų atsiliepimus apie tai, galima ir adresais apsikeisti, papasakoti kas ir kaip. Neesu tikras, ar tokios temos nėra, tikiuos nenuvilsiu forumo adminų, jei tokia tema jau egzistuoja.
   Aš pats lankiausia ne vieną kartą pas būrėjus, ir juos vertinti galima dvejopai: pirmoji grupė šarlatanai ir "psichologai", kurie bando spikuliuoti bendrinėmis temomis ir spėliojimais. Antroji kategorija mano akimis tie, kurie "kažką tokio turi".
  Pamenu nesenai buvau Kaune, Žemuosiuose Šančiuose pas būrėją, kai pas ją atėjau ir leidau atspėti, kodėl aš čia dar buvo nieko, bet kai pasakiau, kad atėjau ne ligos ieškoti, o kitu klausimu - išvijo.... Už durų jau laukė kur kas patikimesnė klientė - maždaug 75 metų senolė. Spėju, ką jai ten pribūrė...
Taigi, pasiūlykit pas ką nueit, man smalsu, įdomu, kitaip...  ::)

Evilazh

Žmonės kurie turi įgimta dovana iš "aukštumos" nėra tokie, kurie save į skelbimus dėtu ir visur save reklamuotu, taip pat, nemanau, kad turėtu imti pinigų iš žmogaus, nes kaip čia pasakius.. tokia dovana galima ir atimti, negalima imti pinigų jeigu tikslas yra padėti. Bet aišku, dauguma būrėjų imą pinigus, tačiau nederėtu taip daryti. O dabar kalbant iš šeimos patirties, mano mamai buvo išpranašauta, kad jauniausias sūnus sukels daugiausiai problemų, tas sūnus esu aš ir tikrai galiu garantuoti, kad su manim daugiausiai problemų ir nelaimingų atsitikimų. Taip pat sakė kad susilauks dar berniuko ir mergaitės, taip ir buvo. Daug ką išpranašavo ir tarkim, išsipylė, ar bent.. labai tiksliai ir panašiai viskas gavosi. Taip pat sakė, jog aš būsiu "didis" žmogus, tačiau nežinau, yra daug prasmių. Iš tiesų, norėčiau apsilankyti pas gerą būrėją, labai įdomu ką ji pamatytų bei pasakytų.. tačiau nežinau tiksliai ar eiti..

Strategas

    Žinoma eiti, jei smalsu, tai reikia. Jei bijai ar abejoji, ne. Dauguma žmonių mano, kad burtininkas vadovaujasi stipria įtaiga, todėl ką jis ar ji pasako, tai išsipildo tik todėl, kad apie tai buvo ilgai galvojama. Tuomet suveikia traukos dėsnis. Aš nežinau kas ir kaip, bet kai ateini pas "ale" būrėją ir ji tau kalba apie vardo reikšmę, kad jis nebus populiarus užsienyje, todėl į Angliją geriau nevažiuoti, darosi ir juokinga, ir graudu. :)

Ne to ieškau. Bet pasiūlymų vis viena reiktų.

Evilazh

Suprantu, kad ne to ieškai, bet man pačiam smalsu pasidarė ši tema, gal dar daugiau žmonių atsakys. O dėl to traukos dėsnio, tai kažkas panašaus būna, kai žmogus galvoja ištisai jog viskas gerai, skleidžia pozityvumą ir išlieka optimistais, viskas lengviau ir geriau atrodo bei atsitinka, negu tas kuris blogai galvos, reikia tiesiog išlaikyti teigiamą energiją, manau. Reikės pasiteirauti, kur Kaune yra gera būrėja, šiaip smalsu ir taip pat norėčiau kažką įdomaus išgirsti, ką ji bandytu pasakyti apie mane, nors nelabai norėtųsi išgirsti kokią blogą žinią..  :)

Teroras

Strategai, siulyciau pirmoje temos zinuteje pabrezti, kad nelauki "skeptiku" patarimu, nes tuoj vel cia prasides eiline tikinciuju vs. netikinciuju ("skeptiku") diskusija, o atsakymu i uzduota klausima nesulauksi :)

Strategas

    Tikiu, kad bent vienas pasiūlys kažką užčiuopiamesnio, o jei prasidės pesimizmo lavina - atlaikysiu, ne pirmas kartas  :D

Aišku, netas jau senai išmaišytas mano paties, daug kur aš jau ir pats pabuvojau, bet rekomenduot kažką super kitiems neturiu. O kiti, greičiausiai turės :)

P.S. Asta Svirkienė. Užskaitau. Kam įdomu ras.

Asasinas

http://www.taroskopai.lt/
Būrimas pas būrėją Saulių už 60lt internetu. Atsiliepimai iš žmonių neblogi. Pats bandžiau, situaciją, kurią nagrinėjome, apibūdino gan tiksliai. Sakyčiau 90% tikslumu, nors nieko smulkiai apie tai jam nepasakojau. Kartu su aprašymu gavau ir nuotrauką su taro kortų išsidėstymu ir paaiškinimu.

http://www.vytautus.com/
Šitas turbūt nelabai į temą, nes čia labiau astrologas nei būrėjas, bet vistiek manau pasidalinsiu. Astrologas Vytautas Kaškelis. Galima bendrauti tiek e. paštu tiek telefonu. Bandžiau nagrinėti vieną gyvenimo temą pas jį. Irgi kažkur viską 90% tikslumu apibūdino ir šiuo metu praktiškai taip ir vyksta kaip prognozavo. Tiesa, pas jį eilutė gan ilga (kiek žinau šiuo metu iki 2014 m. gruodžio), tad gali tekti metelius palaukti. Dėl minėtos eilutės ir užimtumo, mano analizę darė glausta forma (už 100lt), už 50lt avansą įtraukė į eilutę ir kažkada vėliau arba jeigu atsirastų vieta ankščiau laiko pažadėjo padaryti analizę įprastu būdu primokant likusią sumą.

Na čia kaip sakė, pačiam reikia spręsti ar nori pabandyti pasmalsauti ar ne. Tiek Saulius tiek Vytautas apibūdino mano nagrinėjamas situacijas gana panašiai, ir kaip minėjau, abudu kažkur sakyčiau 90% tikslumu...




Strategas

    Kokių dar kas pasiūlymų šia tema turėtų? Kas jau išbandėt kokį nors būrimo ar ateities nuspėjimo metodą?  :) 
    Viena iš mano pirmųjų perskaitytų įdomesnių knygų vaikystėje buvo - "Aiškiaregė Vanga". Knygą parašė jos sesuo, betarpiškai bendravusi su šia mįslinga asmenybe. Buvo ir yra LABAI daug melo jos atžvilgiu pripaišyta ir dar visokiausių nesąmonių rasis. Daug ko ji niekada nesakė, tačiau ir dabar įsivedę į internetą rastumėt begalės info, kur neva Vanga išpranašavo.
   Knygą visai nesenai vėl paėmiau į savo rankas, kad prisiminčiau ką būtent ji minėjo joje:
kas liečia mūsų žemės likimą, tai viskas prasidės nuo bičių. Jos tiesiog išnyks... Ką tai reiškia globalios sistemos atžvilgiu, aiškinti turbūt nereikia? Kas dedasi šiuo metu žemėje? Aiškinti ir vėl nereikia... Laukiu jūsų įžvalgų, gal net iš Lietuvos.

Benamis

Kelintais metais knyga isleista?

Strategas

    Aš šiuo metu Vilniuje, knyga Kaune. Jei labai reikia, paieškosiu ryt ats. Šiaip matau jau straipsnį Anomalijoje apie ją ir tai, kad tai buvo ne sesuo, o dukterėčia. Gali būti, ryt paprašysiu žmonos pateikti ats. Oki?  :)

Strategas

  Rizikuoju off topiku, bet...knyga "Aiškieregė Vanga" išlaista lietuvių kalboje 1992 m. Kaune. Ją parašė Vangos sesers vaikas - mergaitė - Krasimira Stojanova. Tai jos pasakojimas apie tetą Vangą.

  "Juk nėra nieko slapta, kas neturėtų būti atidengta, ir nieko paslėpta, kas neišeitų aikštėn". /Mk 4,22?

Taip prasideda ši knygutė. :)

Benamis

#11
lapkričio 04, 2013, 21:06:17 Redagavimas: lapkričio 04, 2013, 21:21:02 by Benamis
Parapsichologas pas kuri nerekomenduoju eiti: Vladimiras Kaliuzhko (Vladimir Kaliuzko, http://vk.com/id63126211)



Dirba Vilniuje Konstitucijos pr. 17 (berods). Prie VCUP parduotuves salia kinisko restorano.

Kadangi as kai turiu siek tiek laisvesnio laiko megstu siek tiek padaryti sau siokia tokia pramoga, o visai neseniai girdejau nuostabiu pasakojimu apie si parapsichologa (skaito mintis, stebukladarys ir pns.) nutariau patikrinti ir asmeniskai :)

Deja, rezultatas nuvyle. Psichologas gal ir geras. Manau yra ivaldes hipnoze (cia mano spejimas, tiesiog sudidariau toki vaizda is pasakojimu), bet kaip parapsichologas tai ya totalus apsisaukelis.

Sedejau laukiau kol pakvies. Durys atsidaro ir is kabineto iseina dvi pagyvenusios moteriskes (duodu ranka nukirsti, kad jau ne pirma "seansa" ten buvo). Uzeinu as. Vladimiras malonus, paprase nusiimti palta ir atsisesti, kad butu patogu (buvo dvi kedes kurios beje nebuvo pacios patogiausios).

Atsisedu. Pirmas klausimas kas mane atvede pas ji ir kodel pasirinkau butent ji. Pasakau jam priezasti (beje realia neisgalvota) ir tai, kad as esu tikintis, jog pasaulyje kazkas egzistuoja uz materialumo ribu (manau toks mano poziuris jam patiko). O toliau seke vienas po kito bandymas kazka atspeti. Deja atspeti jam nepavyko nieko, nebent pacius elementariausius dalykus :) Pokalbis vyko klausimo-atsakymo forma, taigi tokiu budu norejo tiesiog atspeti ir padaryti man ispudi. Stengiausi niekaip neissiduoti (nors realiai gyvenime megstu kartais tokiais atvejais karsciau padiskutuoti, bet siandien tiesiog buvau geros nuotaikos), kad manes nesuzavejo jis kaip parapsichologas, bet tikriausiai is mano ranku gesto ar siaip veido mimikos (visgi zmogus baiges psichologija) suprato, kad kazkas man neitin patinka :) Sako, nori tau parodysiu si bei ta praktikoje? Sakau jam: nustebinkite jeigu sugebesite. Paprase manes atsistoti, prasisegti siek tiek marskinius ir atsistoti priesais veidrodi. Paima 3 saukstus ir uzdeda man ant krutines. Sako matai, tai kuno energetika kuri pritraukia ar nutraukia kazka ir dar kazka (neatsimenu tiksliai). As nusiemu saukstus, atsakau jam, kad jokia cia energetika, tiesiog mano kunas man besedint suprakaitavo (ganetinai karsta pas ji galiu pastebeti) ir tai naturalu, kad sukibimo deka saukstai laikosi ant manes. Lygiai taip pat nesvariu delnu galiu pakelti kazkoki menknieki nuo stalo nelieciant jo pirstais.

Cia galime prisiminti siame forume kazkada buvusi populiaru vaizdo irasa:



Po tokio mano atsakymo pakeite tema ir pasiule man 3 seansus kuriais gales man padeti. As padekojau (graziai), pasakiau, kad turiu pagalvoti ir jeigu noresiu paskambinsiu.

"Seanso" kaina 70 litu. Tai nebuvo man sokas, nes pries eidamas zinojau kiek man tai kainuos :) Toli grazu nebuvo jis toks asmuo su kokiais gyvenime buvau susidures ir kurie man paliko neisdildoma ispudi :)

Isvada: bobutes jam nesa turtus :)

Strategas

  Nuostabus atviras pasakojimas, kokio ir norisi šiame forume. Sveikiju!  :D
Tik mažytis prašymas - rekomenduok kažką, kas Tavo praktikoje pasiteisino?
Aš asmeniškai tik ką iš Gintaro Mikšiūno paskaitos - dedu šiam ezoterikui stiprų pliusą už žinias ir jų pateikimą. Bus galimybė - sudalyvaukite jo paskaitose (jei, žinoma, jis liečia Jūsų temą).
Čia jo tinklapis: http://www.kvantinemagija.lt/

Benamis

Apie si rengini kalbi http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2383.0 ? :) Butu idomu jeigu toje temoje siek tiek pasidalintum savo ispudziais :)

Jeigu neuzmirsiu ryt parasysiu parapsichologo varda ir pavarde kuris karta i metus atvaziuoja i Lietuva. Stai kai pas ji buvau pries keleta metu, isejau po pokalbiu soko busenos (bet jis tik rusiskai kalba).

Strategas

  Nieko, Benami, Tu tik ieškok jo kontaktų, o aš jau su rusų kalba kaip nors susitarsiu.  ;D
Taip, buvau Tavo nurodytoje paskaitoje. Mano pastebėjimai - auditorija, kaip visada, vidurkis 40 m. Dalis neatvyko, nors visos vietos turėjo būti užimtos (normalu). Pats Gintaras man buvo nematytas iki šiol, pasirodė paprastas ir patrauklus kaip asmenybė. Pasakodamas nesiūlo savo informacijos, ją dėsto, dedu už tai pliusą. Turi žmogus žinių bagažą - tai pastebima, nespekuliuojama pavardėmis, bet nemažai jų buvo paminėta.
   Paskaitos tikslas - supažindinti norinčius su darbu su virgulėmis ir svareliais (aš pirkau svarelį). Virgulė, manyčiau, patrauklesnė, mat ji tikrai juda.  :D  Ką galima iš to išpešti? Manau, kaip ir viskam, įdėjus tam tikrų pastangų, su laiku pradėtum rinkti saldžius vaisiukus. Ši tema turi "kabinti", jei nepatinka, skip it... Man esmė buvo dėstymo metodika, bendros žinios, o ne siekis po pirmos paskaitos nustatynėti, kur dingę asmenys ar mano prieš 10 m. pasiklydę žaislai  ;D
   Jei skaitote jo tinklapį, jis ten tą tiesą ir dėsto, kalba paprastai apie užslėptus dalykus, lyg tai būtų taip paprasta  ;D Man patiko, eičiau vėl, bet į kitokio pobūdžio paskaitą. Man nei gydymas, nei paieška kol kas netinka. Siūlau štai ką: http://www.kvantinemagija.lt/kasmetine-muge.html

Aukštyn